Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Απο σκωτια βγαινει οτι με τον εναν η με τον αλλον τροπο ο Τσολακ θα κλεισει. Εμεις το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε βρει αντικαταστατη και δεν μπορουμε να παμε στα προκριματικα με 1 φορ. Δυσκολη περιπτωση
Μαλακά γελάω ακόμα !!!! Αυτό είναι το ποσταρισμα της χρονιάςjohn4serres έγραψε:Τόμας, εμείς πότε θα παίξουμε;thomas Murg έγραψε:Ο Μπότο έλειπε; Πήγε να κλείσει καμία μεταγραφή;
- sourmenetes
- Moderator
Υπάρχει και η Β ομαδαjoshua έγραψε:Αν παρουμε δυο εξτρεμ θα εχουμε εφτα παικτες για τρεις θεσεις χωρις τον Κωνσταντελια,τη στιγμη που εχουμε εξι παικτες και για δυο θεσεις στα χαφ. 13-14 παικτες για 5 θεσεις...Θα πρεπει να μενουν 3-4 εκτος αποστολης σε καθε αγωνα...
Επίσης έχουμε και τους κωλο τραυματισμους.
Και περυσι έμεναν
Απλά έμεναν κάτι τευλορ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
2 καθαρα εξτρεμ βέβαια το βλέπω λίγο τραβηγμένο να πάρουμε αλλά ίσως εφόσον ο τσολακ φύγει να πάρεις τον μπαλντε που παίζει και εκτός περιοχής.
Eγω πιστευω οτι απλα γινεται διαπραγματευτικο παιχνιδι. Δεν ειναι τιποτα περιεργο στην ευρωπαικη αγορα. Μεταγραφες τραβανε και μηνες ακομα. Οπως δεν ειναι περιεργο να πρεπει να περιμενεις να βρει η ομαδα που θες να παρεις παικτη τον αντικαταστατη.alexgarcia6 έγραψε:Απο σκωτια βγαινει οτι με τον εναν η με τον αλλον τροπο ο Τσολακ θα κλεισει. Εμεις το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε βρει αντικαταστατη και δεν μπορουμε να παμε στα προκριματικα με 1 φορ. Δυσκολη περιπτωση
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η αίσθηση μου είναι ότι τρεναρουμε την υπόθεση Τσολακ μέχρι να κλείσουμε αντικαταστάτη
Ίσως πιέζουν για απάντηση Μπαλντε
Ίσως πιέζουν για απάντηση Μπαλντε
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω ότι με 1 εξτρεμ ένα καλό σέντερ μπακ και μια μεταγραφή στη θέση τσολακ που λογικά θα πουληθεί είμαστε σε καλό δρόμο.
Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο πωλήσεων.
Αλλά θα έχεις ένα γεμάτο ροστερ με καλούς, έμπειρους, νεαρους με ποιότητα κτλ κτλ.
Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο πωλήσεων.
Αλλά θα έχεις ένα γεμάτο ροστερ με καλούς, έμπειρους, νεαρους με ποιότητα κτλ κτλ.
- Kabamaru11
Μεχρι το Μουντιαλ τον χειμωνα και εφοσον κατ ευχην,μπουμε στους ομιλους του Κοφερενς,θα παιζουμε ανα 3 μερες,χρειαζομαστε μεγαλο ροστερ,η περσινη σεζον ηταν οδηγος για το πως ΔΕΝ πρεπει να κινηθουμε με σφιχτο ροστερ.Ολοι θα χρειαστουν και ολοι θα παιξουν,ειναι σημαντικο να μπουμε ομιλους!
Aν ειναι να παρουμε 1 εξτρεμ παντως θα επρεπε να ειναι κατι καλυτερο του Ναρει...Η υποθεση Τσολακ ειναι παντως περιπλοκη.Δεν τον κρατας ευκολα συγκεντρωμενο αν εχει συμφωνησει ηδη με τους Σκωτσεζους...
-
Παντως αν ο Κουαλιατα υπολογιζεται σε αυτο το κατι σαν εξτρεμ που αρεσκεται να χρησιμοποιει ο Λουτσεσκου πιο πιθανο ειναι να αποκτηθει επιτελικος παρα αριστερο εξτρεμ.
- constadine
Τον Ιούλιο δεν έχει ανανέωση;panpangr77 έγραψε:Ναρει,στόπερ,σέντερ φορ,αριστερό εξτρέμ,ανανέωση Αυγούστου.

Εγω θα τολμησω να κανω μια προβλεψη μετα απο οσα ειδα σημερα. Θα παμε για ενα καθαρο εξτρεμ και ενα στοπερ. Αν πουληθει ο Τσολακ θα παμε σε εξτρεμοφορ στυλ Ακπομ αλλα σε πιο γκολτζη. Ενα ταυρο ρε παιδι μου π να παιζει και εξτρεμ. Οποτε θα εναλλασσονται στα φορ οι ρικαρντο ο καινουριος και ο Ολιβειρα και ισως και ο Κουτσιας αν τελικα μεινει και τον υπολογίζουν. Κατι παρομοιο θα συμβαινει και αριστερα στα εξτρεμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
πρέπει να πάρουμε ένα στόπερ παιχταρά σε στύλ βαρέλα να είναι βουνό αλλά και να ξέρει μπάλα..μας έκοψα λίγο light στην άμυνα. Θα πρέπει να μη φοβάται το κάθετο παιχνίδι καθώς ο Ίγκι που θα παίζει βασικός δεν μπορεί να το κάνει αυτό ..έτσι όπως τον είδα απέριττο και γρήγορο τον Ντάντας, αν παίρνει γρήγορα τη μπάλα απ την άμυνα, θα βγαίνουν αρκετά συχνά φάσεις σαν την αντεπίθεση στο πρώτο γκόλ. Ο Βιτάο είναι τέτοιος παίχτης? λίγο που τον έχω δεί παίζει αρκετά δυναμικά, από τεχνική όμως δε μπόρεσα να καταλάβω πολλά..όμως είναι βραζιλιάνος οπότε καλούτσικος θα είναι, δε μπορεί να είναι ξυλοκόπος.
αλλιώς κανένα στόπερ έτσι από Μαρόκο , Αίγυπτο σαν τον Μέγκαχεντ δεν παίζει κανείς? αυτόν τον Μπότο δεν το κόβω να την ξέρει καλά αυτή την αγορά..
αλλιώς κανένα στόπερ έτσι από Μαρόκο , Αίγυπτο σαν τον Μέγκαχεντ δεν παίζει κανείς? αυτόν τον Μπότο δεν το κόβω να την ξέρει καλά αυτή την αγορά..
Καλές είναι οι τοποθετήσεις μας αλλά είναι κι υποχρέωση μας να στεκόμαστε στην πραγματικότητα που τώρα διαμορφώνεται στην ομάδα. Ο Λουτσεσκου ζητά μεταγραφές . Να μην επανέλθουμε σε αδιέξοδους αφορισμούς ότι τον ενδιαφέρει να παίζει με γέρους. Δεν ισχύει αυτό . Ναι αυτός ζήτησε να ανανεώσουν οι τέσσερις παλιοί κι έχει δίκιο. Δεν πρέπει να αφήσουμε χωρίς συνέχεια την ομάδα και οι παλιοί λειτουργούν κι σαν αγωνιστικό υπόδειγμα στις προπονήσεις αλλά κι σαν εγγύηση για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Είναι πολύ κρίσιμο το γεγονός ότι δεν έχουμε τον Κρεσπουρα. Επίσης δεν έχουμε δει τον τερματοφύλακα ακόμη. Το πολύ αισιόδοξο πάντως είναι ότι όπως ακριβώς είπε ο Μποτο έτσι πορευόμαστε. Τα καινούργια παιδιά θα δοκιμασθούν το ρόστερ θα αξιολογηθεί , αλλά παράλληλα πρέπει κι να προκριθεί. Μετά το πρώτο κύμα μεταγραφών θα δούνε τι χρειάζεται κι θα το φέρουν είμαι σίγουρος.
Το μόνο αλλά έχει να κάνει με την πρόκριση μας. Πρέπει με κάθε κόστος να μπούμε κι πάλι στους ομίλους!!!
Το μόνο αλλά έχει να κάνει με την πρόκριση μας. Πρέπει με κάθε κόστος να μπούμε κι πάλι στους ομίλους!!!