Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Nα την κανουμε μεταγραφη να εμφανιζεται στις προπονησεις για τονωση της ψυχολογιας.
Εχεις δικιο σε αυτο αδελφε. Αλλα οπως την εχουν κανει την ομαδα θελει πολυ δουλεια και δεν νομιζω οτι θα βοηθησει στην εξελιξη του,παιδιου ολο αυτο. Οποτε τωρα εχεις μαλλον το πικ στην τιμη πωλησης που θα ζητησεις και τα χρηματα θα σε βοηθησουνε να ξαναστησεις μια Ομαδα σε δυο τρια χρονια. Ειναι εντυπωσιακο παντως πως χαλασαμε την υπερομαδα που ειχαμε. Και εννοω το συνολο της ομαδας το πνευμα της. Τα ατομα μπορουν να ερχονται και να φευγουν.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Βρε να παει και του ευχομαι τα καλυτερα αλλά εμας να μας νοιαζει πως θα γίνει και πάλι πρωταθλήτρια η ομαδα. Τα υπολοιπα για τους λογιστες...
- Amsterdamer_87
Στην συγκεκριμενη στιγμη δεν τον δινεις με τιποτα..γιατι θα πανε τα γατονια να στον φανε οσο πιο τζαμπα γινεται..
Να ειναι γερο το παιδακι γιατι σ αυτο το κ@λοαθλημα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..Ο Τζολακος εχει το στυλ για Ισπανια μερια ανετα οπου υπαρχουν και τα αναλογα μπατζετ και ο αγωνιστικος πολιτισμος για τετοιους παιχτες
Να ειναι γερο το παιδακι γιατι σ αυτο το κ@λοαθλημα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..Ο Τζολακος εχει το στυλ για Ισπανια μερια ανετα οπου υπαρχουν και τα αναλογα μπατζετ και ο αγωνιστικος πολιτισμος για τετοιους παιχτες
[youtube]SsrYtNbSbzc[/youtube]Gospi έγραψε:Δεν εχει λεφτα για βρακι το κοριτσι?mbison έγραψε:Της Νομικου το φορεμα εχει ενδιαφερον στο Voice. Φαινεται το τετοιο της
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi έγραψε:Δεν εχει λεφτα για βρακι το κοριτσι?mbison έγραψε:Της Νομικου το φορεμα εχει ενδιαφερον στο Voice. Φαινεται το τετοιο της
Όχι ρε πενθεί για το θάνατο του κερατογερου,πεθερού της.
- Amsterdamer_87
Αυτη ειναι που την εχει ο γιος του κερατα του π@υστογερου !!!! Σοι παει το Βασιλειοmbison έγραψε:Nα την κανουμε μεταγραφη να εμφανιζεται στις προπονησεις για τονωση της ψυχολογιας.
Άποψη μου είναι ότι αν θέλουμε πλέον να επιβιώσουμε και να ξεφύγουμε από το στάτους μια μικρομεσαίας ομάδας Κόνφερενς πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι των πωλήσεων.buffalobill4 έγραψε:Και γιατί να τον δώσεις 18 χρόνων; Έχει βαρύ συμβόλαιο; Σε πιέζει ότι θέλει να φύγει; Λήγει το συμβόλαιο του; Έχουμε επιτέλους τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους ισολογισμούς; αν είναι να τους πουλήσουμε όλους να ξεμπερδευουμε με αυτό το θέμα.
Τα έχουμε πει να μείνει να σηκώσει πρωτάθλημα να με βάλει τσουλου και μετά να πωληθεί με όσα στην Ντόρτμουντ. Ποια Μπριζ τώρα;
Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά πολύ περισσότερο για να δηλώσουμε ότι είμαστε και μεις εδώ.
Και τι καλύτερο μετά από μια πολύ καλη πώληση του Γιαννούλη να έρθει και αυτή του Τζολη.
Και αν το παιδί καταφέρει και σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο θα έρθει και άλλη μεγαλύτερη μεταγραφή και θα πέσουν ακόμα περισσότερα ματιά στην Τούμπα στα επόμενα ταλέντα αφού θα έχουν καταλάβει ότι κάτι καλό γίνεται εδώ... και τότε μπαίνεις στο παιχνίδι τους. Τότε έρχονται ομάδες και μάνατζερς που για να έχουν προτεραιότητα στους κάλους θα σου κάνουν και deals με παίκτες τύπου εσιτι ή τσολακ που τώρα δεν μπορείς να τους ξεφορτωθείς.
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο αυτό έχει γίνει, ένα αλισβερίσι ποδοσφαιριστών και ομάδων με μόνο σκοπό τη συνεχή άνοδο των τιμών.
Μακάρι να ήμασταν 40-50 χρόνια πριν και να βλέπαμε όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες να παίζουν και να φέρνουν τίτλους στην ομάδα για χρόνια... Κάτι τέτοιο όμως είναι σχεδόν αδύνατον σήμερα
Γυναικαρα, οχι αστεια!dragon έγραψε:[youtube]SsrYtNbSbzc[/youtube]Gospi έγραψε:Δεν εχει λεφτα για βρακι το κοριτσι?mbison έγραψε:Της Νομικου το φορεμα εχει ενδιαφερον στο Voice. Φαινεται το τετοιο της
Το πουλακι μου... να το παρηγορησουμε βρε!obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Δεν εχει λεφτα για βρακι το κοριτσι?mbison έγραψε:Της Νομικου το φορεμα εχει ενδιαφερον στο Voice. Φαινεται το τετοιο της
Όχι ρε πενθεί για το θάνατο του κερατογερου,πεθερού της.
Περυσι έδωσε 36 μυρια για μεταγραφές.sotos26 έγραψε:Που θα τα βρει η Μπριζ τα 15; Και να τα έχει αυτοί δεν κάνουν τόσο μεγάλες αγορές... Ίσως δίνοντας μπόλικα ανταλλάγματα και καμιά 5-6 χαρτιά...renegade έγραψε:Δηλαδή 15 μύρια+ κρμεντσικ+30% μεταπώληση δεν τον δίνατε τον Τζολη?
Αλλα κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα δώσει 15 για έναν παίκτη. Καμιά 10αριά ίσως με 2-3 έμψυχα ανταλλαγματα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Την χαλάσαμε γιατί ποτέ δεν καταλάβαμε πως οποιαδήποτε αλλαγή εποχής γίνεται με ομαλό τρόπο και όχι λες και παίζουμε μάνατζερ, διώχνοντας δέκα παίκτες και φέρνοντας άλλους δέκα. Σε αυτό ευθύνεται και ο κόσμος που όπως πάντα ισοπέδωσε όλους τους παίκτες εκείνης της ομάδας αποκαλώντας τους τελειωμένους, συνταξιούχους και λίγους δίνοντας τροφή στον κάθε π@π@ρ@ της πόλης να μιλάει υποτιμητικά για παίκτες όπως ο Μάτος ή ο Αντρέ. Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος,η άλλη είναι πως αυτοί που αποφασίζουν φέρανε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν κατάλαβε τι ρόστερ πήρε και τι δυνατότητες είχε αυτό. Το ένα λάθος ακολούθησε το άλλο και το αποτέλεσμα είναι το σήμερα. Και το σήμερα έχει έναν Πάμπλο να παλεύει με 11 παίκτες.Totem_pk έγραψε: Ειναι εντυπωσιακο παντως πως χαλασαμε την υπερομαδα που ειχαμε. Και εννοω το συνολο της ομαδας το πνευμα της. Τα ατομα μπορουν να ερχονται και να φευγουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Πέμ 28 Ιαν 2021, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
20Μ + 25% , + Τσολακ-Εσιτι και ανταλλαγή ο Τσέχος δανεικός μέχρι το 2022 + υποχρεωτική ρήτρα 2Μ για εμάς.
Και χάρη τους κάνουμε.
Και χάρη τους κάνουμε.
Αν τους δώσουμε Τσολακ,Εσιτι πρέπει να αφαιρέσεις από τα 20 μύρια τα 5,για ψυχική οδύνη.
- Amsterdamer_87
Τσολακ-Εσιτι = 7Μ .. με Τσεχο δανεικο και ρητρα +2Μ..ο Τσεχος=9Μ δεν συμφερει ο λογαριασμος με ανταλλαγη θα συμφωνουσαParolos έγραψε:20Μ + 25% , + Τσολακ-Εσιτι και ανταλλαγή ο Τσέχος δανεικός μέχρι το 2022 + υποχρεωτική ρήτρα 2Μ για εμάς.
Και χάρη τους κάνουμε.
Ξέχασα να γράψω το "Τσέχος πληρωμένος" το συμβολαιο μεχρι το 2022.
Γιατί ρε συ, αν βάλεις το bundle Τσολακ-Εσίτι οτι κοστίζει 5Μ (που πλεον δεν είναι τόσο), ουσιαστικά πουλάω το 75% του Τζόλη για 15Μ, και τους κλέβω και δάνειο έμμεσα για λόγους FFP μέχρι το 2022 τα 2Μ τυπική ρήτρα για τον Τσέχο που μέχρι τότε θα τον έχω τζάμπα, και θα γραφτεί τότε το έξοδο μου. Καθαρίζεις μπαμ μπαμ με FFP.
Γιατί ρε συ, αν βάλεις το bundle Τσολακ-Εσίτι οτι κοστίζει 5Μ (που πλεον δεν είναι τόσο), ουσιαστικά πουλάω το 75% του Τζόλη για 15Μ, και τους κλέβω και δάνειο έμμεσα για λόγους FFP μέχρι το 2022 τα 2Μ τυπική ρήτρα για τον Τσέχο που μέχρι τότε θα τον έχω τζάμπα, και θα γραφτεί τότε το έξοδο μου. Καθαρίζεις μπαμ μπαμ με FFP.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 28 Ιαν 2021, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.