rainmaker έγραψε:Μπαίνοντας στην τελική ευθεία οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρες.
Νίκη στο ΟΑΚΑ με βαζελο, νίκη στο τυρί και βεβαίως νίκες και σε όλα τα άλλα, ειδικά με γαύρο.
Ακόμα και έτσι όμως η διαφορά μας με τον γαύρο στο τέλος πόση θα είναι; Μαξ 4 βαθμοί αφού ούτε εκείνος θα χάσει πουθενα εκτός από Τούμπα.
Συνεπώς τίποτα δεν λήγει , τα πλευ οφ είναι πολλά ματς φέτος και με λίγη ξεκούραση ανάμεσα τους. Λογικά θα υπάρχουν ανακατατάξεις πολλές.
Θεωρώντας δεδομένο οτι νικάμε την ΕΟ στην Τούμπα, μένουν 4 ματς.
Από 2 στον καθένα ΙΣΩΣ επιφέρουν απώλειες.
Εμείς με ζέλα εκτός (το πιο επικίνδυνο μεταξύ των 2χ4 ματς) και με τυρί εκτός (όχι λόγω δυναμικής, αλλά λόγω του οτι θα ξεσκιστούν και δεν ξέρω και τι πουλιά θα φυτέψουν εκεί). Σίγουρα θα πουν κάποιοι "σιγά μη θεωρήσω το τυρί ικανό να μου κόψει βαθμούς" και οκ, δεκτό. Ωστόσο θέλει προσοχή.
Αυτοί ΙΣΩΣ χάσουν βαθμούς στο Περιστέρι (χάλια ο Ατρόμητος αλλά παίζει πρόκριση π.ο) και περιμένω και από την Ξάνθη να σκυλιάσει στο τηγάνι, όπως θα σκυλιάσει το τυρί με εμάς.
Άρα με νίκη σήμερα και με ΕΟ, πάμε στο +4.
Έστω και μία ισοπαλία να φέρει η ΕΟ στο περιστέρι ή με Ξάνθη, εάν κάνουμε το 4/4, πάμε στο +6.
Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να έχουμε απώλειες 7 βαθμών στα π.ο περισσότερων από αυτούς (ισοβαθμία θα τους τρώμε) για να το χάσουμε.
Εάν υποθέσουμε οτι και οι 2 θα κάνουμε το 4/4 στα εντός στα π.ο, και οτι θα τους πάρουμε ξανά στην Τούμπα, το παιχνίδι θα κριθεί στα εκτός με τους άλλους 4 και στο μεταξύ μας στο τηγάνι.
Εάν φέρουμε έστω Χ εκεί μέσα, θα πρέπει να πάρουμε 6 βαθμούς σε 4 εκτός και αυτοί να μη φέρουν ούτε ισοπαλία.
Με Κούλα, ζέλα, λήκι, και ένα εκ των ΟΦΗ, Ξάνθη, Ατρόμητου, θεωρώ οτι θα παιχτεί στο ποιοι θα μπουν τελικά.
Θεωρητικά πάντα, μπορείς με νίκη σε Ηράκλειο, Ξάνθη ή Περιστέρι (αρκετά πιθανό) και ακόμα και 3 ισοπαλίες, να το πάρεις. Με νίκη σε Ηράκλειο, Ξάνθη ή Περιστέρι και νίκη σε ένα από τους άλλους 3, επίσης.
Οπότε, είναι πολύ σημαντικό να μείνει εκτός το λήκι και να μπουν 2 από τους 3 που το ακολουθούν, γιατί βγάζεις 2 "αναμενόμενα" διπλά σε αυτούς και το κλείδωσες. Το κλειδί είναι να μη χάσουμε εκεί μέσα και να τους πάρουμε στην Τούμπα.
Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα ματς που απομένουν:
Το λήκι έχει μεταξύ άλλων να παίξει στην Τρίπολη που καίγεται για βαθμούς, με τον Ατρόμητο που είναι συνδιεκδικητής, με το χαρτί και στη Λαμία. Εγώ λέω οτι καθόλου σιγουρα δεν τα έχει τα π.ο.
Το χαρτί έχει να παίξει με Ατρόμητο, στο λήκι, στη ζέλα, με τον ΟΦΗ. Δεν ξέρω εάν προλαβαίνει μέχρι και να μείνει εκτός.
Οπότε για εμένα 3 σταθμοί:
1. Ζέλα εκτός
2. ΕΟ εκτός π.ο
3. Να μην μπει λήκι π.ο
Σόρρυ για το σεντόνι.