Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από barlow4 »

Ρε μανία με αυτά τα πρότζεκτ.διαβασα μερικές σελίδες κ πολύ πρότζεκτ ρε παιδί μου.
prax

Δημοσίευση από prax »

Και το θεσσπορ γράφει για Βούκσεβιτς, ότι είναι στη λίστα κ εξετάζεται

ΦΕΡΤΕ ΥΗΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥΥΥΥΥ
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΡΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Δευ 15 Ιούλ 2019, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Προσωπικά εγώ δεν πολυτρελαίνομαι για τις όποιες μεταγραφές γίνουν ή δεν γίνουν. Το σκηνικό έχει στηθεί έτσι ώστε και την Μπαρτσελόνα να παρουσιάσει ο Σαββίδης με τον Φερέιρα, πρωτάθλημα δεν βλέπουμε φέτος. Μακάρι να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη για θέμα οικονομικών και πρεστίζ, αλλά το πρωτάθλημα ήδη βρίσκεται στον Πειραιά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

prax έγραψε:Και το θεσσπορ γράφει για Βούκσεβιτς, ότι είναι στη λίστα κ εξετάζεται

ΦΕΡΤΕ ΥΗΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥΥΥΥΥ
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΡΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
Αυτος που το γραφει στο θεσπορτς ειναι αυτος που το εγραψε στη livesport και στη σφινα
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

barlow4 έγραψε:Ρε μανία με αυτά τα πρότζεκτ.διαβασα μερικές σελίδες κ πολύ πρότζεκτ ρε παιδί μου.
Εσένα Κεν σου φαίνεται για έτοιμος παίκτης δηλαδή;Αν ναι τότε πάω πάσο.
Αν πάλι σε ενοχλεί η λέξη πρότζεκτ, ζητώ ταπεινά συγνώμη δεν θα την ξαναχρησιμοποιησω.
Αν πάλι σε ενοχλούν γενικά τα γραπτά μου, θα σταματήσω να γράφω :lol:
prax

Δημοσίευση από prax »

Ναι ρε συ, είναι στη λίστα, το είχε πει κ ο μάτσο αρχές Ιούνη ότι είναι στη λίστα, το είχε υπονοήσει δλδ
Φέρτον να πέσουν τα τσιμέντα ρεεεεε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δηλαδη για τον βασικο και υπερταλεντο ολιβερ τορες η πορτο πηρε 12 και για την 28χρονη ρεζερβα της ζητησε 12???
prax

Δημοσίευση από prax »

barlow4 έγραψε:Ρε μανία με αυτά τα πρότζεκτ.διαβασα μερικές σελίδες κ πολύ πρότζεκτ ρε παιδί μου.
Project
Brand name

Δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε με τα ξενόφερτα ρε πστ :lol:
prax

Δημοσίευση από prax »

Demir έγραψε:δηλαδη για τον βασικο και υπερταλεντο ολιβερ τορες η πορτο πηρε 12 και για την 28χρονη ρεζερβα της ζητησε 12???

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω
Η ρήτρα ήταν 12
Έπεσε αρχές Ιουλίου στα 7
Κ τώρα λένε ότι δεν τον δίνουν κάτω από 10..

Ρε μλκες, μήπως οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται με αυτή την περίπτωση!!! :mrgreen:
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Demir έγραψε:δηλαδη για τον βασικο και υπερταλεντο ολιβερ τορες η πορτο πηρε 12 και για την 28χρονη ρεζερβα της ζητησε 12???
Έλα ντε.Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το διάβασα.
Πάνε να βγάλουν τα χαμένα από τον Βιερίνια μου φαίνεται :opaokara:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο Αργεντινός ο σενσινι ειναι η κλασικη περιπτωση παικτη που ειναι πολυ καλος στην αργεντινη και δεν μπορει να προσαρμοστει στην ευρωπη, ίσως βέβαια δεν πήγε και στο κατάλληλο περιβάλλον για να προσαρμοστεί. Πάντως ο τύπος ξέρει μπαλίτσα θα λεγα μια πολύ καλύτερη εκδοχή του Τσιμιροτ από ότι μπόρεσα να δω. Είναι ένας καλός παίκτης και εξελιξιμος με προοπτική και δεν θα λεγα όχι σε μια τέτοια κίνηση εφόσον έφερναν και 2ο χαφ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

zissos έγραψε:Προσωπικά εγώ δεν πολυτρελαίνομαι για τις όποιες μεταγραφές γίνουν ή δεν γίνουν. Το σκηνικό έχει στηθεί έτσι ώστε και την Μπαρτσελόνα να παρουσιάσει ο Σαββίδης με τον Φερέιρα, πρωτάθλημα δεν βλέπουμε φέτος. Μακάρι να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη για θέμα οικονομικών και πρεστίζ, αλλά το πρωτάθλημα ήδη βρίσκεται στον Πειραιά.
Θα μας κλάσουν τα @@....
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν έχει κάνει προετοιμασία αυτος ο Αργεντινός. Ακόμα σε άδεια είναι. Ότι πρέπει για να ενσωματωθεί άμεσα και να παίξει στα προκριματικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Gawain1978 έγραψε:
Εσένα Κεν σου φαίνεται για έτοιμος παίκτης δηλαδή;Αν ναι τότε πάω πάσο.
Αν πάλι σε ενοχλεί η λέξη πρότζεκτ, ζητώ ταπεινά συγνώμη δεν θα την ξαναχρησιμοποιησω.
Αν πάλι σε ενοχλούν γενικά τα γραπτά μου, θα σταματήσω να γράφω :lol:
Είσαι σοβαρός ρε αδερφέ?δεν πα να με ενοχλεί?ας μην ξαναδιαβασω.στα @@ σου.
Δεν έχει να κάνει με εσένα απλά μου κάνει λίγο μοντερν φούτμπολ αυτό το "πρότζεκτ".ε κ είμαι ντεμοντε τύπος.παιζει πολύ γενικά.παντου το βλέπεις.οχι από εσενα μόνο δλδ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε καλα χρυσα τα προτζεκτ, αλλα αφου εχεις κλεισει τε βασικα κενα με ετοιμοπολεμους και εμπειρους παιχτες...
Δεν γινεται να στηριχθεις σε προτζεκτ αποκλειστικα!
Εκτος αν συμβιβαστουμε με τον ρολο ομαδας διακινητη ταλεντων και τπτ παραπανω...
Εμεις πρέπει να εχουμε μια 11 σε ποσοστο 80 βασισμενη σε ετοιμοπολεμους και εμπειρους με συμμετοχη 1-2 ταλαντουχων και στον πάγκο μια συνθεση 60% ταλεντακια προτζεκτ και 40% εμπειρια...
αυτη τη στιγμη στο κεντρο εχουμε 1 εμπειρο αλλα επιρρεπη σε τραυματισμους (Καντουρι), ενα πρότζεκτ που δεν ξερουμε ποτε θα βρει ρυθμο και θα εγκλιματιστεί (Αουγκουστο) εναν πιτσιρικα που οπως ειπε και ο κοουτς θα προπονειται με την ομαδα κι αν αποδειξει οτι μπορει θα μπει και δυο παιχτες με πολυ πολυ χαμηλο ταβανι σε σχεση με την ομαδα και τους στοχους της (Μισιτς Κατσε).
Προεχει να αποκτήσουμε μια ετοιμη λυση ακομη λοιπον και μετα καλως να ορισει το προτζεκτ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”