Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τίποτα δεν θα πάθεις Γερο, όλα καλά θα πάνε
Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι πήραν πίσω την απόφαση τους για το εμβόλιο και θα αρχίσουν πάλι να το ξανακάνουν
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Όλα καλά θα πάνε Γέρο μου.

Εδώ θα είσαι και εσύ και εμείς
(πρώτα ο Θεός και η Παναγία που σκέπει ημάς) για πολύ πολύ καιρό ακόμη,

να γράφεις και να σε διαβάζουμε και να γουστάρουμε όλοι μαζί στο PAOKmania.
:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γέρος έγραψε:Ήρθε επιτέλους και η δική μου ώρα για να εμβολιαστώ. Δευ 22/03/2021 και ώρα 16:42. Σοβαρά τώρα; :lol: :lol: :lol:

Εμβολιάζομαι ως μέλος ευπαθούς ομάδας και όχι με ηλικιακά κριτήρια, σε κανένα από τα οποία - αυτά που "τρέχουν" τώρα - δεν ανήκω.

Παρά του ότι η ηλικία μου είναι γνησίως μεγαλύτερη των 65 - με απαίτηση των γιατρών μου - πρέπει να κάνω εμβόλιο παραδοσιακού τρόπου παρασκευής, δηλ. AstraZeneca ή SputniK V ή Johnshon & Johnson. Και εφόσον το 2ο και 3ο δεν ήρθαν ακόμη στην Ελλάδα, απομένει το 1ο.

Έτσι το ΚυριακοΔεύτερο μου περιέχει ΠΑΟΚΑΡΑ - χαρταετός και εμβολιασμό. Ενδιαφέρον !!! Για να είμαι ειλικρινής περισσότερο από τα δύο, αγωνιώ για τον αγώνα. Όλη η παραφιλολογία για το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν με πολυ - απασχολεί, αντιθέτως με ανακούφιση θα πάω.

Τώρα αν είναι το τυχερό μου η πνευμονική θρόμβωση - πιθανότητα απειροελάχιστη - έ τότε να ζήσετε να με θυμάστε.
Ο αδελφός μου το έκανε χθες. Μου είπε ότι πήγε στο ΙΚΑ Ακροπόλεως, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί κάνουν το Astra Zeneca. Μου είπε ότι ένιωσε κάποιο πόνο, όxι την ώρα του εμβολίου, αλλά λίγο μετά, όσο περίμενε στο ΙΚΑ, και ότι ο πόνος έφυγε σε ένα 5λεπτο.
That's all.
Αυτά περί θρομβώσεων είναι σαχλαμάρες, γιατί τα ποσοστά των θρομβώσεων είναι λιγότερο από αξιοθρήνητα, όσα είναι και στους απλούς ανθρώπους, που δεν έχουν εμβολιαστεί και τους έχει τύχει περιστατικό θρόμβωσης. Απλά υπάρχει η διαμάχη της Ε.Ε. μη την Astra Zeneca.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στα εκατομμύρια των εμβολιασμένων, όλο και κάποιος θα είχε τροχαίο ατύχημα μετά τον εμβολιασμό. :mrgreen: :mrgreen:
Μήπως έφταιγε το συγκεκριμένο εμβόλιο;
ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Σας ευχαριστώ όλους Παιδιά από καρδιάς.

Καταλαβαίνω την υπερβολή των δημοσιεύσεων, όπως και τις σκοπιμότητες τους. Δεν ανησυχώ.

Ίσως σκέφτομαι τις άλλου είδους παρενέργειες, που μου είπαν ότι είναι συχνές (πυρετός, αδυναμία κλπ), και αυτό λόγω της ήδη επιβαρυμένης υγείας μου.

Όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ Αδέλφια.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Τίποτα δεν θα πάθεις Γερο, όλα καλά θα πάνε
Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι πήραν πίσω την απόφαση τους για το εμβόλιο και θα αρχίσουν πάλι να το ξανακάνουν
Εσύ Αγαπητέ Φίλε αν και είσαι από τις ενεργητικότερες και σημαντικότερες παρουσίες στο forum, δεν είχα το γαϊδούρι ούτε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί σου. Βλέπεις το να εκφράζω τον θαυμασμό μου σε Φίλους είναι σημαντικό για μένα

Είσαι άξιος συγχαρητηρίων γιατί πραγματικά είσαι παντού, εύστοχος και χαμηλών τόνων. Τέλειος συνδυασμός.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γέρο, να είσαι γερός! Καλή δύναμη και.. ΠΑΟΚ να ʼσαι και να μη φοβάσαι.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γέρο, να είσαι γερός! Καλή δύναμη και.. ΠΑΟΚ να ʼσαι και να μη φοβάσαι.
Ευχαριστώ Αδελφέ μου. Και εσύ να είσαι γερός.

Εσένα Η ΠΑΟΚΑΡΑ σε χρειάζεται πολύ περισσότερο.

Είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Γέρο μου, μόλις γύρισα από τη δεύτερη δόση.

Όλα καλά μέχρι τώρα. Λίγο άρχισε να με ξύνει μόνο η ουρά που φύτρωσε από την πρώτη δόση και άρχισαν να μεγαλώνουν κάτι κεραίες από τα βυζιά μου που φουσκώνουν. Δεν πειράζει όλα καλά, θα πιάνω 5G καμπάνα παντού!

Τέσπα, πέρα από την πλάκα τώρα....έχω πει και τους γονείς μου να πάνε να κάνουν το εμβόλιο, που το μεταθέτουν και αυτοί για πιο μετά και να δούμε κλπ. λόγω επιφυλακτικότητος.

Επίσης ΘΕΤΙΚΗ εντύπωση μου έκανε στην όλη διαδικασία η Μηχανόργάνωση και γενικότερα η όλη οργάνωση του Συστήματος και της Διαδικασίας.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι εφοδιασμένοι με τα ταμπλετάκια και τα περνάνε όλα τα στοιχεία επιτόπου, στο gov.gr, ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτά μετά και να εκτυπώσεις και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε η σπουδή που έχουν, να μη χάνεται καμία δόση και να λειτουργεί άμεσα ο Μηχανισμός Αναπλήρωσης. Είχα λάβει μήνυμα στο κινητό από την πρώτη μέρα, της πρώτης δόσης με τα στοιχεία / ημερομηνία και την ακριβή ώρα της δεύτερης δόσης.

Τις τελευταίες τρεις ήμερες, ελάμβανα sms κάθε μέρα για υπενθύμιση και 45 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα με πήραν και τηλέφωνο για επιβεβαίωση και τους είπα ότι θα προσέλθω κανονικά.

Γενικά η όλη διαδικασία μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη και η εντύπωση που αποκόμισα ήταν θετικότατη, το ίδιο ισχύει για γιατρούς, νοσηλευτές, μέλη του Ερυθρού Σταυρού που συνδράμουν υποστηρικτικά / βοηθητικά και ούτω καθεξής.

Να λέμε και τα θετικά, όχι μόνο τα αρνητικά (που πάντα είναι περισσοτέρα στην Ελλάδα), όπου και να τα απαντάμε αυτά τα θετικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γερακο μου βλεπεις ΠΑΟΚ τοσα χρονια κι εισαι εδω ακομα, τι να παθεις? Δε σε φοβαμαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και σήμερα!
Ηλιόλουστη η μέρα το πρωί, αλλά κρύα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλημέρα σας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Γέρος έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Τίποτα δεν θα πάθεις Γερο, όλα καλά θα πάνε
Εσύ Αγαπητέ Φίλε αν και είσαι από τις ενεργητικότερες και σημαντικότερες παρουσίες στο forum, δεν είχα το γαϊδούρι ούτε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί σου. Βλέπεις το να εκφράζω τον θαυμασμό μου σε Φίλους είναι σημαντικό για μένα

Είσαι άξιος συγχαρητηρίων γιατί πραγματικά είσαι παντού, εύστοχος και χαμηλών τόνων. Τέλειος συνδυασμός.
Να σαι καλά Γερο πραγματικά με τιμάς με τα λόγια σου!!
Εδώ θα είσαι να τα λέμε σε χαρές και σε λύπες!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Καλημέρα στα παλικάρια και στις κοπελιές του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΠΓ ολυμπιακοί!

Καλημέρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”