Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- NIKOS_PAOK04
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ποιός Φορτούνης και Καμαρά σας άρεσε ?
Αυτός του Πρώτου ? ή αυτός του Δευτέρου ?
Δεν βλέπετε πως Φορτούνης και Καμαρά υπάρχουν όταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ?
Δείξτε μου έναν ανταγωνιστικό αγώνα ή έστω ημίχρονο που ο Φορτούνης ή ο Καμαρά να σήκωσαν τη ομάδα τους !!
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις καλές εικόνες που σου αφήνει ένας παίκτης με τις κακές ενός άλλου. Ο Πέλκας σε πολλά ματς σήκωσε την ομάδα κυρίως πέρσι !!!
ΠΑΟΚΑΡΑ και οι παικταράδες μας δεν έχουν καμιά σύγκριση με τον εσωτερικό ανταγωνισμό ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ !!!
Το ότι η χάρτινοι ξεπλήρωσαν το χρέος τους και μάλιστα με το αζημίωτο (2πλο ημίχρονο 1 τελικό)δεν σας περνάει καθόλου από το μυαλό έτσι !!!
Άλλωστε γνωστά καλόπαιδα τους διοικούν.
Αυτός του Πρώτου ? ή αυτός του Δευτέρου ?
Δεν βλέπετε πως Φορτούνης και Καμαρά υπάρχουν όταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ?
Δείξτε μου έναν ανταγωνιστικό αγώνα ή έστω ημίχρονο που ο Φορτούνης ή ο Καμαρά να σήκωσαν τη ομάδα τους !!
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις καλές εικόνες που σου αφήνει ένας παίκτης με τις κακές ενός άλλου. Ο Πέλκας σε πολλά ματς σήκωσε την ομάδα κυρίως πέρσι !!!
ΠΑΟΚΑΡΑ και οι παικταράδες μας δεν έχουν καμιά σύγκριση με τον εσωτερικό ανταγωνισμό ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ !!!
Το ότι η χάρτινοι ξεπλήρωσαν το χρέος τους και μάλιστα με το αζημίωτο (2πλο ημίχρονο 1 τελικό)δεν σας περνάει καθόλου από το μυαλό έτσι !!!
Άλλωστε γνωστά καλόπαιδα τους διοικούν.
- Παλαιολόγος
ο καλυτερος τους παιχτης στην τουμπα ηταν ο σα
ας μην το ξεχναμε αυτο
ουτε και αυτοι

ας μην το ξεχναμε αυτο
ουτε και αυτοι
εγω βλεπω ομορφιες αυριο σε μια υστατη προσπαθεια να κλεψουν οτι μπορουν..
-
Αλλού τύπου παίκτης ο Φορτουνηςsourmenetes έγραψε:Ποιος να βγει ρε για να παιξει ο φορτουνης;;ο μπισεσβαρ;;
Πλακα κανουμε;;;
Πιο γρήγορος, πιο δυνατός στα μαρκαρισματα, πιο νέος και δεν πιάνει θέση κοινοτικού.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε καλύτερος του Πέλκα.
Στο χέρι του Πέλκα να τον ξεπερασει
- sourmenetes
- Moderator
Πουτανακια,παικτακια βουτηχτακια δε γουσταρω στον ΠΑΟΚ.
Παικτικα ειναι καλος,αλλα το πνευμα του ΠΑΟΚ δε σηκωνει τσουτσεκια τετοιου τυπου.
Παικτικα ειναι καλος,αλλα το πνευμα του ΠΑΟΚ δε σηκωνει τσουτσεκια τετοιου τυπου.
Δεν ειναι κατι ιδιετερο σαν παικτης μεσα στο παιχινιδι ο Φορτουνης. Αυτο που εχει που ειναι επιπεδου ειναι το ποδι του και ειδικα στα στημενα.
Ο Φορτούνης δεν ταιριάζει στην ομάδα μας..Ποτέ δεν θα παίξει αυτός για το σύνολο...Θέλει η ομάδα να παίζει γι αυτόν...Στο ρόστερ του Λουτσέσκου δεν χωράνε τέτοιοι παίκτες...Εγώ ανέφερα Καμαρά γιατί δεν έχουμε χαφ με αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι ένας τίμιος στρατιώτης...και δεν εννοούσα βασικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 17 Φεβ 2019, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sourme, εγώ τα έχω αφήσει όλα πίσω. Την άποψη μου είπα και τέλος. Για ΠΑΟΚ και ποδόσφαιρο είμαστε εδώ να μιλάμε, όχι για κουτσομπολίστικα μεταξύ μας.
NIKOS_PAOK04, πρώτον δεν δέχομαι ότι οι παίκτες της χάρτινης, παίκτες αυτού του επιπέδου γενικότερα ανεξαρτήτως ομάδας, παίρνουν εντολή στο ημίχρονο να φάνε τέσσερα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση τέτοιο ματς να είναι στημένο. Απλά είναι τόσο κακοί και γι' αυτό θα τελειώσουν το πρωτάθλημα με 20 πόντους διαφορά από την κορυφή.
Δεύτερον αυτό το "φορτούνης και καμαρά υπάρχουν όταν δεν υπάρχουν οι αντίπαλοι" πάει και αντίστροφα. Επίσης όταν μιλάμε για νούμερα του ποντένσε συγκριτικά με τον Λημνιό για παράδειγμα, ξεχνάμε την παράμετρο το ότι εμείς έχουμε δύο πλάγια μπακ που όμοια τους δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, δύο στόπερ εγγύηση, χαφ με καλή τεχνική και πάσα, ομάδα δεμένη με άψογη κυκλοφορία, τον μάγο Μπίσε και σέντερ φορ όλα τα λεφτά. Αν σε αυτή την ομαδάρα πρόσθετες τους παραπάνω τρεις παίκτες, όχι ως βασικούς απαραίτητα, αλλά γενικά στο ρόστερ, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη. Κανείς δεν μείωσε δικούς μας παίκτες. Το ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και καλύτερες μονάδες επί το πλείστον, δεν σημαίνει ότι όποιος παίκτης δεν παίζει σε εμάς είναι κακός.
NIKOS_PAOK04, πρώτον δεν δέχομαι ότι οι παίκτες της χάρτινης, παίκτες αυτού του επιπέδου γενικότερα ανεξαρτήτως ομάδας, παίρνουν εντολή στο ημίχρονο να φάνε τέσσερα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση τέτοιο ματς να είναι στημένο. Απλά είναι τόσο κακοί και γι' αυτό θα τελειώσουν το πρωτάθλημα με 20 πόντους διαφορά από την κορυφή.
Δεύτερον αυτό το "φορτούνης και καμαρά υπάρχουν όταν δεν υπάρχουν οι αντίπαλοι" πάει και αντίστροφα. Επίσης όταν μιλάμε για νούμερα του ποντένσε συγκριτικά με τον Λημνιό για παράδειγμα, ξεχνάμε την παράμετρο το ότι εμείς έχουμε δύο πλάγια μπακ που όμοια τους δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, δύο στόπερ εγγύηση, χαφ με καλή τεχνική και πάσα, ομάδα δεμένη με άψογη κυκλοφορία, τον μάγο Μπίσε και σέντερ φορ όλα τα λεφτά. Αν σε αυτή την ομαδάρα πρόσθετες τους παραπάνω τρεις παίκτες, όχι ως βασικούς απαραίτητα, αλλά γενικά στο ρόστερ, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη. Κανείς δεν μείωσε δικούς μας παίκτες. Το ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και καλύτερες μονάδες επί το πλείστον, δεν σημαίνει ότι όποιος παίκτης δεν παίζει σε εμάς είναι κακός.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ας είμαστε σοβαροί. Αυτή τη στιγμή ο Πελκας περνάει περίοδο ντεφορμαρισματος. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι του, και μας το απέδειξε πέρυσι. Ανάμεσα στην υποθετική ερώτηση φουρτούνα ή Πελκας η ζυγαριά κλίνει προς τη μεριά του Δημήτρη. Αναμφισβήτητα
Γκίκα δεν καταλαβαίνεις πως παίκτες με αυτή την νοοτροπία (παίζω μόνο για τον εαυτό μου) δεν χωράνε στην ομάδα...Είναι πολύ πιθανό να σου χαλάσουν και τα αποδυτήρια μιας και θα είναι και ψιλωμένοι...Τον Ποντένσε τον έχεις υπερεκτιμήσει...Είναι κοντός, δεν μαρκάρει, στα στημένα δεν μπορεί, δεν έρχεται στο γκολ και αν δεν φας την πρώτη κοφτή τρίπλα που έχει, απλά τον έχεις σβήσει...Τον έχω μελετήσει πολύ καλά τον παίκτη...gika έγραψε:Sourme, εγώ τα έχω αφήσει όλα πίσω. Την άποψη μου είπα και τέλος. Για ΠΑΟΚ και ποδόσφαιρο είμαστε εδώ να μιλάμε, όχι για κουτσομπολίστικα μεταξύ μας.
- NIKOS_PAOK04
gika Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Καμαρά και ο Φορτούνης ανέβασαν την απόδοση τους και έκαναν την χάρτινη χαρτονάκι ? Εγώ απλός λέω πως για να κρίνω έναν παίκτη θέλω να τον δω να κάνει 4-5 ολόκληρα ματς όπως π.χ. αυτά που κάνει ο Τσούμπα από την ημέρα που έγινε βασικός ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΖΕΙ !!! Και ομάδα που μέχρι το 50 δεν βλέπετε και μετά γίνεται ομαδάρα αλλά ο αντίπαλος εξαφανίζεται έχω δει φέτος 2 φορές ....
μιά τον γαυρό με τον Πανιώνιο που στο 60 έβγαλε Κορμπο και έβαλε Μανθάτη και από μια σούπα του 0-0 είδαμε ΜΠΑΛΑΡΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΦΟΡΤΟΥΝΑΡΟ και 4-0 και σήμερα που μέχρι το 50 ανάθεμα να είχαν 3 πάσες σωστές και 3 συνδυασμούς ολοκληρωμένους ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!! Και πάλι 4αρα !!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ μπορούν να παίξουν και έτσι όπως θα μπορούσε ο καθένας να υποπτευθεί μετά από την περσινή ξαφνική τους αγάπη.
ΥΓ Μπορείς και εσύ όπως και εγώ να έχουμε διαφορετικές απόψεις για την παικτική ποδοσφαιρική ικανότητα κάποιον άλλωστε αυτό είναι και πιο φυσιολογικό
Αλλά να μην σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί ο ένας να ανταποδίδει «διευκολύνσεις» στον άλλο μου φαίνεται κάπως παράξενο.
μιά τον γαυρό με τον Πανιώνιο που στο 60 έβγαλε Κορμπο και έβαλε Μανθάτη και από μια σούπα του 0-0 είδαμε ΜΠΑΛΑΡΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΦΟΡΤΟΥΝΑΡΟ και 4-0 και σήμερα που μέχρι το 50 ανάθεμα να είχαν 3 πάσες σωστές και 3 συνδυασμούς ολοκληρωμένους ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!! Και πάλι 4αρα !!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ μπορούν να παίξουν και έτσι όπως θα μπορούσε ο καθένας να υποπτευθεί μετά από την περσινή ξαφνική τους αγάπη.
ΥΓ Μπορείς και εσύ όπως και εγώ να έχουμε διαφορετικές απόψεις για την παικτική ποδοσφαιρική ικανότητα κάποιον άλλωστε αυτό είναι και πιο φυσιολογικό
Αλλά να μην σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί ο ένας να ανταποδίδει «διευκολύνσεις» στον άλλο μου φαίνεται κάπως παράξενο.
Ερώτηση ''δημοσιογράφου'' στον Πορτογάλο ταβερνιάρη, αν το 2ο ημίχρονο του γαύρου είναι το καλύτερο ημίχρονο που έχει κάνει ομάδα φέτος
Δεν βάζουν μυαλό αυτοί. Μιλάμε για απύθμενη βλακεία.

Δεν βάζουν μυαλό αυτοί. Μιλάμε για απύθμενη βλακεία.
Το ότι θα αναλυαμε εδώ μεσα το πιο κακομαθημενο και χαϊδεμένο κατασκεύασμα των gayρων….με προσπερναει!
Αντι να καθεστε και να απολαμβανετε τα μπινελικια και την αποθεωση με αντιστροφη καταληξη των gayρων και των επιδοξων μιμητών τους,μαλωνετε για το ποιος είναι καλυτερος η χειρότερος....
Βαλτε ρε ένα ποτακι και χαλαρωστε με.....αθλητικη Κυριακη….
Αντι να καθεστε και να απολαμβανετε τα μπινελικια και την αποθεωση με αντιστροφη καταληξη των gayρων και των επιδοξων μιμητών τους,μαλωνετε για το ποιος είναι καλυτερος η χειρότερος....
Βαλτε ρε ένα ποτακι και χαλαρωστε με.....αθλητικη Κυριακη….

Να αγιάσει το στόμα σου ρε mpafe4. Ότι θα καθόμουν να μαλώσω για τον Πεφτούνη και τον Πεφτένσε ούτε σε επεισόδιο των x-files(αχ Dana ή αλλιώς Gillian). Βάλτε το ποτάκι σας και περάστε μία βόλτα από κανένα χάρτινο forum, αφού ψήσετε πρώτα το pop corn. Για να' ρθούμε στα δικά μας. ΛΥΣΣΑ για το αυριανό παιχνίδι. Δεν χαλαρώνουμε δευτερόλεπτο. Μπαίνουμε και ρίχνουμε όσο περισσότερα γκολ γίνεται μέχρι να βγει ο Τσούμπα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.