Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
H Ιντερ παίζει να πιέζει τον παίκτη να μην δεχθεί το δανεισμό, για να πιεστεί ο βάζελος να τον δώσει από τώρα σ' αυτούς.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω παντως χθες που ακουσα ερα,μετα απο ποσα χρονια,ετυχα στον ρεπορτερ του βαζελου.
Μονο που δεν εκλαιγε για να παρει ο ΠΑΟΚ το μολεντο να παρει κανα φραγκο ο βαζελος.
Μονο που δεν εκλαιγε για να παρει ο ΠΑΟΚ το μολεντο να παρει κανα φραγκο ο βαζελος.
Πιστεύω πρέπει να βρούμε τρόπο να μπερδέψουμε Ίντερ και βάζελο με τόσες χιλιάδες προτάσεις και αντιπροτάσεις για μολεδο ώστε μετά να πούμε "ε τώρα εμεις δε θέλουμε" και να μας πουν "ε τώρα σας τον δίνουμε τζάμπα" για να λήξει το θεμα.
Αυτό και τίποτα άλλο.
Αυτό και τίποτα άλλο.
σίγουρα το διασκεδάζουμε με αυτό που συμβαίνει με τον βάζελοsourmenetes έγραψε:Εγω παντως χθες που ακουσα ερα,μετα απο ποσα χρονια,ετυχα στον ρεπορτερ του βαζελου.
μεγαλύτερη αξία για εμένα έχει ο τρόπος που κινείται η διοικηση
ευγε σε όλους
Η ουσια μετράει βεβαια
Αν ειανι για τις εντυπώσεις θα ναι μια τρυπα στο νερο όπως εγινε αντίστροφα με Μελίσση κ λαζαρο
Αν ειανι για τις εντυπώσεις θα ναι μια τρυπα στο νερο όπως εγινε αντίστροφα με Μελίσση κ λαζαρο
- buffalobill4
Μετα την πρωτη κρυαδα που εφαγα με τα σεναρια οτι ερχεται για ενα 6μηνο κ φευγει για Βραζιλία, πλεον περασα στο "εστω κ για ενα 6μηνο, μπες παιχταρα μου, παιξε να πάρουμε το πρωταθλημα και τραβα οπου θες".
rainmaker έγραψε:Πιστεύω πρέπει να βρούμε τρόπο να μπερδέψουμε Ίντερ και βάζελο με τόσες χιλιάδες προτάσεις και αντιπροτάσεις για μολεδο ώστε μετά να πούμε "ε τώρα εμεις δε θέλουμε" και να μας πουν "ε τώρα σας τον δίνουμε τζάμπα" για να λήξει το θεμα.
Αυτό και τίποτα άλλο.
Μηπως εκανες παραγοντας στον Εδεσσαικο;
Από ότι διαβάζω αριστερά δεξιά πριν λίγο έπεσε κασέρι στους παίχτες που εκδικαζόντουσαν οι προσφυγές τους. Εν ώρα Επιτροπής. Πάει το 300άρι. Καπνός πρέπει να έγινε
- ΑποστόληςΑ
Γιατί; Δανεικούς τους δίνουμε;john4serres έγραψε:300.000 και δυο παικτες να παρουν χρονο συμμετοχης ειναι αρκετα καλα.
- kataramenos5
Ρε σουρμε μιας και εισαι απ τις ψυχραιμες φωνες εδω μεσα ειναι λογικο να εχει παει 10 το γεναρη για να μπαλωσεις (και οχι να κλεισεις) την τρυπα αριστερα που ξερεις εδω και 2,5 μηνες.Με δανεικο που εχει αρκετα ερωτηματικα ?sourmenetes έγραψε:Να φαγωθηκατε...john4serres έγραψε:http://www.paokfc.gr/nea/20180111-paiktis-tou-paok-o-marcio-azevedo/
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ειναι μην κανουμε αρχη...
Εμεις γιναμε τοσο παραξενοι και μας φαινονται ..καπως ολα αυτα? τι να πω
seaman έγραψε:Από ότι διαβάζω αριστερά δεξιά πριν λίγο έπεσε κασέρι στους παίχτες που εκδικαζόντουσαν οι προσφυγές τους. Εν ώρα Επιτροπής. Πάει το 300άρι. Καπνός πρέπει να έγινε
Αυτο το 300αρι πρεπει να εχει σπασει και να εχει μπει σε καμια 10αρια τσεπες, ξενοδοχεια, ρευματα, φαι νερο.
Η τρύπα ήταν μπαλωμένη με τον Βιερινια και έκλεισε με τον Αζεβεδο,και οι δύο μαζί κλείνουν την τρύπα,εγώ έτσι το βλέπω κατ.
Βέβαια υπάρχει και η δική σου άποψη,προτιμώ όμως να τα βλέπω πιο αισιόδοξα τα πράγματα γιατί ξέρω οτι είναι παιχταρας,δεδομένο αυτό.
Αν μου έφερναν την τρελοκοτσιδου θα στεναχωριομουν ιδιαίτερα.
Βέβαια υπάρχει και η δική σου άποψη,προτιμώ όμως να τα βλέπω πιο αισιόδοξα τα πράγματα γιατί ξέρω οτι είναι παιχταρας,δεδομένο αυτό.
Αν μου έφερναν την τρελοκοτσιδου θα στεναχωριομουν ιδιαίτερα.
- sourmenetes
- Moderator
Λογικο δεν ειναι,αλλα δεν ειναι και παραδοξο για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη.ετσι λειτουργει καλως ή κακως.kataramenos5 έγραψε:Ρε σουρμε μιας και εισαι απ τις ψυχραιμες φωνες εδω μεσα ειναι λογικο να εχει παει 10 το γεναρη για να μπαλωσεις (και οχι να κλεισεις) την τρυπα αριστερα που ξερεις εδω και 2,5 μηνες.Με δανεικο που εχει αρκετα ερωτηματικα ?sourmenetes έγραψε:Να φαγωθηκατε...john4serres έγραψε:http://www.paokfc.gr/nea/20180111-paiktis-tou-paok-o-marcio-azevedo/
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ειναι μην κανουμε αρχη...
Εμεις γιναμε τοσο παραξενοι και μας φαινονται ..καπως ολα αυτα? τι να πω
Νομιζω οτι η οικογενεια Λουτσεσκου εψαξε πολυ το θεμα τραυματισμων μιας και ολοι θελουν να πετυχει ο ΠΑΟΚ.
Επισης δε θεωρω πως ο ΠΑΟΚ πρεπει να περιμενει τις μεταγραφες για να παρει πρωταθλημα.
Οι μεταγραφές που θα κρίνει η απόδοσή τους το αν θα το σηκώσουμε το μεγάλο κατσαρόλι, είναι οι καλοκαιρινές!
Πότε να περιμένουμε ανακοίνωση Μολέδου;
Επίσης είδα επιφανείς γαύρους να λένε ότι ο Κέβιν είναι παλαίμαχος, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ήθελα εδώ και καιρό να γράψω εδώ τη γνώμη μου για την παρούσα κατάσταση του υπερπαίκτη Κέβιν αλλά δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιους που υποστηρίζανε ότι ο γαύρος ῾᾽ανεβαίνει επίπεδο῾῾. Και αυτά όλα ΔΕΝ είναι τόσο οφφ τόπικ όταν συζητάμε για την άφιξη Μολέδου ο οποίος είναι έτοιμος να παίξει και καθόλου παλαίμαχος. Απλά θέλω να πώ ότι τείνουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε λάθος σημείο. Το θέμα είναι εάν ο παίχτης μπορεί να μπεί και να παίξει μπάλα, και όχι το από πού ήρθε ή ποιός ήταν πριν 5 χρόνια. Εξι μήνες η 36 μήνες, είναι το ίδιο εάν ο παίκτης είναι παλαίμαχος. Ούτε κάν έχει σημασία πόσα πλήρωσε ο Ιβάν, το θέμα είναι να μπεί άμεσα και να βοηθήσει.
Επίσης είδα επιφανείς γαύρους να λένε ότι ο Κέβιν είναι παλαίμαχος, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ήθελα εδώ και καιρό να γράψω εδώ τη γνώμη μου για την παρούσα κατάσταση του υπερπαίκτη Κέβιν αλλά δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιους που υποστηρίζανε ότι ο γαύρος ῾᾽ανεβαίνει επίπεδο῾῾. Και αυτά όλα ΔΕΝ είναι τόσο οφφ τόπικ όταν συζητάμε για την άφιξη Μολέδου ο οποίος είναι έτοιμος να παίξει και καθόλου παλαίμαχος. Απλά θέλω να πώ ότι τείνουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε λάθος σημείο. Το θέμα είναι εάν ο παίχτης μπορεί να μπεί και να παίξει μπάλα, και όχι το από πού ήρθε ή ποιός ήταν πριν 5 χρόνια. Εξι μήνες η 36 μήνες, είναι το ίδιο εάν ο παίκτης είναι παλαίμαχος. Ούτε κάν έχει σημασία πόσα πλήρωσε ο Ιβάν, το θέμα είναι να μπεί άμεσα και να βοηθήσει.