Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Ο Μιχελ εχει βρει τουλαχιστον 2 φορ. Ο Ιβιτς το καθυστερει γιατι φοβαται μην εγκρινει καποιον που δεν θα πιασει
Πληροφορία σίγουρη, διαίσθηση ή ράδιο αρβύλα??? Αν είναι πληροφορία σίγουρη η πηγή σου ποια είναι???

Ο Βλάνταρος ρε σεις δεν φοβήθηκε να τα κάνει όλα ταναπού μπροστά στις κάμερες και πιστεύετε ότι μπορεί να φοβάται μην αποτύχει μία μεταγραφή??? Για ποιον λόγο??? Δύσκολο μου ακούγεται για να είναι αληθινό!!!!
ναι δεν φοβηθηκε να διασυρει την ομαδα για να σωσει την καρεκλα του. αν αποτυχει ομως ο φορ δεν θα την σωσει για αυτο το σκεφτεται
Δεν απαντάς όμως στην ουσιαστική ερώτηση που σε κάνω και απαντάς με εικασίες ό,τι/όπως σε βολεύει... :oops: :(
Μπαίνετε και γράφετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι θαρρώ...τουλάχιστον!!!! 8-)

Εκτός κι αν θέλεις να πιστέψουμε ότι ο Βλάντο κινείται υπό την απειλή κάποιου-κάποιων ότι αν αποτύχει η μεταγραφή του φορ, τότε δεν τον σώνει ούτε η πρόκριση με την Σάλκε, ούτε το Κύπελλο, ούτε καν το ΠρωΚτάθλημα ή αν δεν πάρει φορ, τότε γλιτώνει στα σίγουρα!!!! :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ακομα κ να φοβούνται να επιλέξουν μιχελ κ Ίβιτς δειχνει ευθύνη σαββιδη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:
pilotos έγραψε: Ευτυχώς είχε ένας τα @@ και επιτέλους μίλησε , γιατί ακόμα περιμένουμε τον αρχηγό να μιλήσει...

SM-G935F
++++++++++ Για το αν μιλησε ο αρχηγος εχω καποιες επιφυλαξεις.Πιστευεις οτι ο ΑΑ δε μιλησε?
Υποψίες έχω, όπως και για πολλά άλλα, αλλά όταν δεν ξέρω κάτι θετικά δεν μπορώ να πω.

SM-G935F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:Διέσυρε την ομάδα;;;

Μωρέ τι μας λες...
Ευτυχώς είχε ένας τα @@ και επιτέλους μίλησε , γιατί ακόμα περιμένουμε τον αρχηγό να μιλήσει...

SM-G935F
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε φιλε... ακου διεσυρε την ομαδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Λάμπρου ναζλιδη κ Πέτσο ελληνοποίηση
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
pilotos έγραψε: Ευτυχώς είχε ένας τα @@ και επιτέλους μίλησε , γιατί ακόμα περιμένουμε τον αρχηγό να μιλήσει...

SM-G935F
++++++++++ Για το αν μιλησε ο αρχηγος εχω καποιες επιφυλαξεις.Πιστευεις οτι ο ΑΑ δε μιλησε?
+++++++++++ Παρομοίως...Όπως και για το τι (αν) και ποιοι τον απαντήσανε... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μαντζιο ανταλλαγή με Κλάους δέχεται ο κομπωτης, μανιακ;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

φερτε το''ζώο'' τωρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

pilotos έγραψε:Μαντζιο ανταλλαγή με Κλάους δέχεται ο κομπωτης, μανιακ;

SM-G935F

Εγω δε θα δεχόμουν παιλοτ
Άβαταρ μέλους
goran 64

SM-G935F
Ζητάει κι ένα Μαρκίζ μαζί ο εβραίος... :x :twisted:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:

SM-G935F

Εγω δε θα δεχόμουν παιλοτ
Κόλλησες με Ναζλιδης εσύ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:

SM-G935F
Ζητάει κι ένα Μαρκίζ μαζί ο εβραίος... :x :twisted:
Ναι αλλά σε 1 ώρα είσαι στα διόδια Αφιδνων και η Αθήνα όλη μπροστά σου.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Γκουερινο έγραψε:ναι δεν φοβηθηκε να διασυρει την ομαδα για να σωσει την καρεκλα του. αν αποτυχει ομως ο φορ δεν θα την σωσει για αυτο το σκεφτεται
Aς ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι στις εκφρασεις μας.Μη ξεχνας πως οτι γραφεις,το γραφεις δημοσια.Κανεναν δε διεσευρε ο Βλανταν.Απλα εβαλε τον (καθε) κατεργαρη να κατσει στον παγκο του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ακριβή μπεντζίνα πιλότε, οπότε και τα οδοιπορικά...Πιο φτηνά με το αερόπλανο είναι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Πληροφορία σίγουρη, διαίσθηση ή ράδιο αρβύλα??? Αν είναι πληροφορία σίγουρη η πηγή σου ποια είναι???

Ο Βλάνταρος ρε σεις δεν φοβήθηκε να τα κάνει όλα ταναπού μπροστά στις κάμερες και πιστεύετε ότι μπορεί να φοβάται μην αποτύχει μία μεταγραφή??? Για ποιον λόγο??? Δύσκολο μου ακούγεται για να είναι αληθινό!!!!
ναι δεν φοβηθηκε να διασυρει την ομαδα για να σωσει την καρεκλα του. αν αποτυχει ομως ο φορ δεν θα την σωσει για αυτο το σκεφτεται
Δεν απαντάς όμως στην ουσιαστική ερώτηση που σε κάνω και απαντάς με εικασίες ό,τι/όπως σε βολεύει... :oops: :(

Εκτός κι αν θέλεις να πιστέψουμε ότι ο Βλάντο κινείται υπό την απειλή κάποιου-κάποιων ότι αν αποτύχει η μεταγραφή του φορ, τότε δεν τον σώνει ούτε η πρόκριση με την Σάλκε, ούτε το Κύπελλο, ούτε καν το ΠρωΚτάθλημα ή αν δεν πάρει φορ, τότε γλιτώνει στα σίγουρα!!!! :ugeek:
Δεν βλεπω να εγραψα καμμια εικασια. γεγονοτα εγραψα, θελεις και ονομα διευθυνση τηλεφωνο αφμ της πηγης μου?
Το ξαναλεω. Ο Μιχελ εχει βρει τουλαχιστον 2 φορ. Ο Ιβιτς το καθυστερει. πιστευεις οτι αν κανει αποτυχημενη μεταγραφη φορ θα πετυχει ολα αυτα που γραφεις? :lol: :lol: :lol: τοτε τι τον θελουμε τον φορ?
Ναι αν δεν παρει φορ μπορει να μετατοπισει παλι τις ευθυνες και να λεει οτι δεν μου βρηκε ο Μιχελ τον καταλληλο. ενω αν δωσει την εγκριση και αποτυχει ειναι διαφορετικο. δυσκολο να το καταλαβεις ε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”