Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Εντάξει ... Ούτε το ενα ειναι καλο ούτε τα αλλο...μακαρι να παν όπως τα πιστεύεις φυσικα
Παμε για το εξαρι που για κπ λογο με ψήνει ο γάλλος
Παμε για το εξαρι που για κπ λογο με ψήνει ο γάλλος
Αυτή είναι και η δικιά μου άποψη. Κάπου μάλιστα διάβασα ότι θα κινηθούμε και για άλλον σεντερ μπακ, αλλά ταλαντούχο και όχι έμπειρο. Με λίγα λόγια να παρακαλάμε να μας βγει ο Κρεσπο ή να έρθει ένας νέος σε ηλικία αμυντικός που να μπορέσει να προσφέρει σχετικά άμεσα. Ή έστω να δούμε έναν βελτιωμένο Χατζηισαια.joshua έγραψε:Ο πιο ετοιμος κεντρικος μου αμυντικος ειναι ο Τζαβελας.Απο εκει και περα ο Χατζη ειναι ενα νεο ταλαντουχο παιδι με μια μολις χρονια στην σουπερλιγκ και δυστυχως με κακο δειγμα παιχνιδιων σχεδον σε ολα τα ντερμπι ειτε με την φανελα του ΠΑΟΚ ειτε με του νιονιου.Ο Μαλεζας περαν της οποιας εμπειριας του μοιαζει απελπιστικα αργος πια και μενει ο Κρεσπο που ειναι ενα στοιχημα.Αν σας εμπνεει εμπιστοσυνη αυτη η τετραδα για σετ παιχνιδιων που θα κριθει στην αμυνα εμενα μου περισσευει.
Όπως και να έχει οι πιο πολλοί εδώ μέσα συμφωνούμε ότι η αμυντική γραμμή συνεχίζει να θεωρείται ελλιπής από ποσότητα και ποιότητα.
Στην αμυνα από ποσότητα θεωρητικά έχουμε. Από ποιότητα ομως εκεί υπάρχει θέμα.
Κατ' εμέ θα ξεκινησουμε με Μαλεζα και Τζαβέλα, εκτός και αν κανει καμιά έκπληξη ο Κρέσπο που δύσκολο το βλέπω. Ο Χατζή θέλει βελτίωση ακόμη. Τον Πούγγουρα δεν τον παρακολουθησα ιδιαιτερα και δεν έχω άποψη. Θα ηταν σημαντικό γι' αυτό να έχει δίπλα του έναν σπουδαιο αμυντικό για να τον καθοδηγεί και να τον βελτιωνει. Βλέπε για παράδειγμα την μεγάλη βελτιωση που είχε ο Μαλεζάς με τον Κοντρέρας δίπλα του.
Και μια γενική παρατηρηση για τις μεταγραφές. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε επίπεδο όταν βρούμε τον ολοκληρωμένο - βασικό επιθετικό που θα κάνει την διαφορά.
Κατ' εμέ θα ξεκινησουμε με Μαλεζα και Τζαβέλα, εκτός και αν κανει καμιά έκπληξη ο Κρέσπο που δύσκολο το βλέπω. Ο Χατζή θέλει βελτίωση ακόμη. Τον Πούγγουρα δεν τον παρακολουθησα ιδιαιτερα και δεν έχω άποψη. Θα ηταν σημαντικό γι' αυτό να έχει δίπλα του έναν σπουδαιο αμυντικό για να τον καθοδηγεί και να τον βελτιωνει. Βλέπε για παράδειγμα την μεγάλη βελτιωση που είχε ο Μαλεζάς με τον Κοντρέρας δίπλα του.
Και μια γενική παρατηρηση για τις μεταγραφές. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε επίπεδο όταν βρούμε τον ολοκληρωμένο - βασικό επιθετικό που θα κάνει την διαφορά.
Ε ρε γμτ να μπορούσαμε να φερουμε τον Σαντσεθ τον κολομβιανο Dm τωρα π επεσε η Βιλα..Αυτον π ηθελε διακαως περσι ο θρηνος..
Ο Πούγγουρας θα σας εκπλήξει!
Τον ξέρει καλά ο Ίβιτς, ίσως ήταν και ο λόγος που έφυγε ο Βίτορ.
Τον ξέρει καλά ο Ίβιτς, ίσως ήταν και ο λόγος που έφυγε ο Βίτορ.
Παντως η ντνιπρο εχει οικονομικά προβλήματα να παρουμε κπν απο κει
Tolaros έγραψε:Ωραίο πράμα οι μεταγραφές αλλά με αυτές που θα ξεσαλώσω φέτος θα είναι οι αποχωρήσεις
Άντε γτ κάποιοι μας έχουν φάει την ψυχή τις Κυριακές, άντε να καθαρίσουμε επιτέλους
έτσι ++++
MANIAKOS έγραψε:Παντως η ντνιπρο εχει οικονομικά προβλήματα να παρουμε κπν απο κει

- Μπαρκαρούτσος
- Δημητρης17
Ψηνομαι με τον Γαλλο το 6άρι, τον λευκο, για καποιον λογο νομιζω οτι αν ταιριαξει η φαση και τον φερουμε στην ομαδα, θα ειναι η καλυτερη ως τωρα μεταγραφη μας!!
Ρομαν, απέφυγα να ρωτησω εκει, γτ βλεπω κάποιους ετοιμους για πεσιματα αν κρινω απο καποια καλωσορισματα στον παικτη 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 01 Ιούλ 2016, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
MANIAKOS έγραψε:Παντως η ντνιπρο εχει οικονομικά προβλήματα να παρουμε κπν απο κει

τρελη γιουχα φετος στην αστον βιλα σε καθε αγγιγμα της μπαλας...ο πρωτος που πηδηξε απο το καραβι...σε καμια εκτιμηση δεν τον εχω...simba έγραψε:Ε ρε γμτ να μπορούσαμε να φερουμε τον Σαντσεθ τον κολομβιανο Dm τωρα π επεσε η Βιλα..Αυτον π ηθελε διακαως περσι ο θρηνος..
Αντε ρε , σοβαρα? Δν παρακολουθώ ιδιαιτερα πρεμιερ κ εχω μεινει στην εικόνα π ειχα για τον παικτη πριν παει εκει..
Το θεωρώ πολύ πιθανό να κάνουμε κίνηση (άμεσα) γι αυτόν. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.Δημητρης17 έγραψε:Ψηνομαι με τον Γαλλο το 6άρι, τον λευκο, για καποιον λογο νομιζω οτι αν ταιριαξει η φαση και τον φερουμε στην ομαδα, θα ειναι η καλυτερη ως τωρα μεταγραφη μας!!