Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Για Costa γράφουν ότι υπάρχει η πιθανότητα να του προσφέρουν άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο χωρίς χρήματα -ουσιαστικά-... δηλαδή αντί να του δώσουν 1,2 μικτά μόνο για φέτος να του τα δώσουν για 2 χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2017 (600 μικτά τον χρόνο) ελευθερώνοντας πρακτικά ένα σεβαστό ποσό (600 χιλ.) από το φετινό budget που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσθήκη ενός παίχτη ακόμα πχ. αμυντικού ή AMC. Αν τον διώχναμε θα έπρεπε να του τα σκάσουμε πολλά περισσότερα ντούκου, πράγμα που και θα επιβάρυνε κι άλλο το υπάρχον budget και θα μέναμε με το ρίσκο -αν δεν βρίσκαμε κάποιων- να μείνουμε με 3μιση στόπερ.
Εμένα μου φαίνεται fair deal. :mrgreen:
Για Golasa πιστεύω ότι από την μια μπορεί να του δίνουν μια 2η ευκαιρία... αλλά από την άλλη ίσως να πιστεύουν ότι μπορούν να τον πουλήσουν στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Οπότε με το να τον έχεις να προπονείτε μόνος απλά του ρίχνεις την αξία. Βάλτον ξανά με την ομάδα (αφού -μάλλον- δεν ήταν από αυτούς που έκαναν μ*υρδέλο τα αποδυτήρια) και... ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Win - Win situation και για την ομάδα και για τον παίχτη λοιπόν 8-)
Για Pereyra όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο πιστεύω τα σενάρια για κούλα και ζέλα -τσάμπα, επικοινωνιακές νίκες και λοιπές αηδίες-. Προσωπικά αδιαφορώ αν θα πάει εκεί -αφού δεν θεωρώ ότι ταιριάζει στο στυλ της νέας ομάδας που φτιάχνετε-... αρκεί να μη μας πιάσουν κότσους και να τους πιάσουμε τον κώλο :twisted: .
Έχω Frank και δεν μασάω πλέον... :mrgreen:

ΥΣ. Για Pereyra και όσους τον θέλουν πίσω... από άτομο που είχε γνωστό μέσα στην ομάδα πέρυσι έμαθα ότι αυτός -μαζί με Rats- ήταν οι πρωτεργάτες του κινήματος που μ*υρδελοποίησε τα αποδυτήρια.
Προσωπικά δεν έχω λόγο να μη πιστέψω κάτι τέτοιο... ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

obanebane79 έγραψε:παντως για το παλικαρι εχουν πεσει 4 μυρια απο γιουβε το 12 για το 50%, σχεδον 3 μυρια απο αταλαντα το 14 για το 50% ,και φετος τον ιουνιο η αταλαντα αγορασε και το υπολοιπο 50% . επισης ειχε ακουστει εκει γυρω στο 12-13 οτι τον κοιτουσε η man utd.
ε δεν τον λες και παγκοσμιως αγνωστο.κατι θα ειδαν ολοι αυτοι και ο ΦΑ μαζι....
Είδαν οτι είναι το μαύρο πιστολι απο την ποδοσφαιρομανα γουανταναμπε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ace τελείως φιλικά,κουράζεις..Χάνεις τα όποια δίκια έχεις με το να επαναλαμβάνεσαι συνέχεια και να μηδενίζεις τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

analog έγραψε:Despe πιστεύεις ότι ο Γκολάσα μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του 10ριου?

Εμένα προσωπικά δεν με εχει πείσει ούτε στο 8 ούτε στο 10 ούτε στο 7.
Ο γκολάσα για μενα εχει θέμα νοοτροπίας στο παίξιμο του... Όσες φορες τον εχω δει μου βγάζει κάτι το τελειως άνευρο , σα να ήθελε να κανει κάτι άλλο στην ζωή του και έγινε με το ζόρι ποδοσφαιριστής.. Αν δε βελτιώσει την νοοτροπία του δε νομίζω να μπορεί να παίξει πουθενά
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ace79grpaok έγραψε:
obanebane79 έγραψε:παντως για το παλικαρι εχουν πεσει 4 μυρια απο γιουβε το 12 για το 50%, σχεδον 3 μυρια απο αταλαντα το 14 για το 50% ,και φετος τον ιουνιο η αταλαντα αγορασε και το υπολοιπο 50% . επισης ειχε ακουστει εκει γυρω στο 12-13 οτι τον κοιτουσε η man utd.

ειδες οι ασχετοι? δεν σε επαιρναν ενα τηλεφωνο να τους πεις εσυ.. πηγαν και δωσαν τοσα μυρια οι μπαγλαμαδες...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ace79grpaok έγραψε:
Ο ορισμός της Τρολιάς, μιλάμε για τον ΟΡΙΣΜΟ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Grouchopoulos έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:
Black_White_Heart έγραψε:Εγώ γουστάρω φέτος την ταχύτητα και τις κάθετες πάσες που βλέπω σχεδόν σε κάθε ματς( όσες είδαμε φέτος, δεν είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια μαζί..)
συγγνωμη αλλα οι καθετες δεν αρκουνε αδερφε
οταν δεν εχεις καποιον μπροστα να στις κανει γκολ
Καταρχάς υπάρχει ο Κλάους που θα βάλει τα +-20 γκολ του και φέτος. Από κει και πέρα, φέτος δεν θα είναι ολομόναχος μπροστά. Μακ, Ζαίρο, Πέλκας όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Γκολ θα βρούμε, αρκεί να υπάρχει κάποιος μέσα στην περιοχή να απασχολεί αμυντικούς κι ας μην είναι πολυβόλο.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Μποάκιε - προσόντα έχει, διψασμένος είναι, έχει μάθει μπάλα σε πολύ υψηλό επίπεδο και στην τελική δεν φταίει αυτός που δεν ήρθε ο Τοιβόνεν ή ο Ρούντνιεφς.
γκολ δε θα βρουμε αν δεν εχουμε την τελικη πασα
γκολ δε θα βρουμε αν δεν εχουμε απο τις πισω ζωνες, τον Ζαιρο θα τον δουμε, και ο Πελκας πρωτη φορα στην καριερα του θα κανει ??? μπολικα ματς σε αυτο το επιπεδο..
γκολ παραπανω με περισυ δε θα βρουμε, αν δε βελτιωθουμε και στη θεση του φορ...
μενεις με Κλαους καλυτερο, με τα συν και τα πλην του γνωστα, συνεπως εισαι στα ιδια επιπεδα με περισυ
να παιζεις με τα χωρια, να τον απομονωνουν 2 γομαρια ξυλοκοποι, να τρωει τις κλωτσιες του
τα κορακια να σφυριζουν την πρωτη του επαφη επιθετικο φαουλ
αλλο στυλ επιθετικου ηθελες και αυτο ελπιζω οτι ψαχνει να βρει και ο Αρνεσεν
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ace79grpaok έγραψε:Μποακιε το μαύρο πιστόλι των 3 γκολ γελάω μόνο εγώ και οχι ο κοσμος.
Και ο κόσμος. Μαζί σου!!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, δεν είναι τα ονόματα που κάνουν την ομάδα αλλά η ομάδα που κάνει τα ονόματα. Για μια ακόμα φορά, η λογική των μεταγραφών είναι παίκτες με τη δυνατότητα μελλοντικά να αποφέρουν έσοδα στον ΠΑΟΚ. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε μια ομάδα που να βγάζει υγεία, αγωνιστικά και συνολικά.

Επίσης, επειδή πολλοί αναφέρουν τον Τσόρι, να υπενθυμίσω ότι στον gay τα τελευταία χρόνια ήρθαν πολλοί παίκτες αεροδρομίου που έφυγαν νύχτα (πρόχειρα μου έρχονται Βάις, Σαβιόλα, Αφελάι, Βάργκας). Και τονίζω, έπαιζαν σε ΠΟΛΥ καλύτερες συνθήκες σε σχέση μ' εμάς.

Ομάδα επιπέδου τσου λου θα έχουμε του χρόνου. Οι ποιοτικές προσθήκες για το επίπεδο αυτό (οι οποίες δεν θα είναι συνταξιούχοι), θα γίνουν το καλοκαίρι. Αν φέρουν κάτι καλύτερο νωρίτερα, καλώς να έρθει. Αλλά να σκεφτόμαστε πάντα ότι τώρα χτίζουμε ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

riegel έγραψε:
analog έγραψε:Despe πιστεύεις ότι ο Γκολάσα μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του 10ριου?

Εμένα προσωπικά δεν με εχει πείσει ούτε στο 8 ούτε στο 10 ούτε στο 7.
Ο γκολάσα για μενα εχει θέμα νοοτροπίας στο παίξιμο του... Όσες φορες τον εχω δει μου βγάζει κάτι το τελειως άνευρο , σα να ήθελε να κανει κάτι άλλο στην ζωή του και έγινε με το ζόρι ποδοσφαιριστής.. Αν δε βελτιώσει την νοοτροπία του δε νομίζω να μπορεί να παίξει πουθενά

Με τον τουντορ αρκετοί παίχτες μεταμορφώθησαν πελκας μακ κοστα Κιτσιου κωννιδης τζιολης οποτε ας φορούν μια ευκαιρία και στον γκολασα τον οποίο δεν πολυ πιστευω αλλα ας δούμε τι μπορεί να κανει ο κοουτς
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

@ace ενω ο βιειρινια και ο ζλαταν οταν ηρθαν ρουκετοβολα ε? ...ειδικα ο ζλαταν ακομα και στον ΠΑΟΚ που τον εχουμε και για σεντερφοραρα (και μεγαλη συμπαθεια μου) ειχε καμια 13 γκολ σε 3 χρονια...
Τι να πεις πολυ κριμα απο ενα τετοιο μελος να βγαζει τετοιο μενος κατα της ομαδας....
δυστυχως το πολυ ραδιοφωνο βλαπτει..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:
K_geo έγραψε: για το 10 δεν ξερω, αλλα τα χαρακτηριστικά του ειναι καλύτερα απο πχ του πελκα για να ανοιγει άμυνες και να βγαζει την τελική πάσα. άλλωστε πέρυσι είχε 12 ασσίστ αν δεν κανω λάθος στη Σλοβακία.

επίσης η τρίπλα, η ταχύτητα αλλά και το γεγονός ότι ψάχνει την τελική πάσα περισσότερο απο το σούτ (δες πχ ΚΑΙ τα χαϊλαιτς του απο προχθές) είναι ένα γεγονός που με οδηγεί στο να πω οτι αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας "κλειδαράς" είναι ο Ζάιρο και μετά ο Πέλκας. ;)
παλι θα διαφωνησω με αυτα που γραφεις
κατ αρχας ειναι δυο τελειως διαφορετικη παικτες με τον πελκα να ειναι περισσοτερο χαφ ενω ο ζαιρο περισσοτερο επιθετικογενης.
απο κει και περα και οπως φανηκε και απο το ματς με την ξανθουλα ο ζαιρο δεν ειναι ο παικτης ο οποιος θα παρει την μπαλα απο χαμηλα και θα οργανωσει το παιχνιδι και θα παιξει καθετα οπως ο πελκας.
ναι εχει τριπλα κοιταει πολυ την πασα ναι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θακανει νταμπλ νταμπλ (γι αυτο και το επαιξα) αλλα γισ να μπορεσεις σαν ομαδα να τον εκμεταλευτεςι χρειαζεσαι παικτη ο οποιος θα τον ΄΄ταισει ΄΄ οπως πρεπει.

εγω μετα και την αποφαση για επιστροφη στην πρωτη ομαδα του γκολασα καταλαβαινω οτι παρθηκε μια στρατηγικη αποφαση απο τουντορ και φρανκ ο βασικος μεσοεπιθετικος της ομαδας να ειναι ο πελκας σε αντιθεση με την αρχη της σεζον οπου στα σχεδια ηταν να ειναι δευτερος.

το προβλημα οπως το ειδα εγω στο ματς με την ξανθη ηταν οτι τα δυο χαφ ηταν πολυ απομονωμενα και δεν υπηρχε ο παικτης που να ενωσει το κεντρο με την επιθεση,με τον ζαιρο να ειναι αρκετα ψηλα και τον σαμπο να ειναι στα χαμενα.

πιστευω οτι αν ο γκολασα στρωσει τον ποπο του και δουλεψει την δημιουργηκοτητα του και το καθετο παιξιμο μπορει να βοηθησει πολυ στην θεση που παιζει ο πελκας (εκει στα αριστερα λιγο πιο μπροστα αποτα αμυντικα χαφ)

οσο για τις φετινες μεταγραφες εχω μονο δυο ενστασεις
πρωτη οτι υπαρχουν πολλοι παικτες για τις θεσεις των χαφ,ειδικα για τις δυο των αμυντικων μεσων οπου υπαρχουν 6-7 παικτες
και δευτερη η μεταγραφη ροντριγκες
δεν εχεις αδικο στο πως το θετεις, αλλα αν το βαλεις στη λογικη οτι μιλαμε για το ποιος εκτος απο πελκα μπορει να κανει ρηγμα στην αμυνα, τοτε βαζεις και ζαιρο. σε αυτη τη βαση το εθεσα και το λεω για να ειμαι πιο κατανοητος. ;)

στα άλλα, δεν διαφωνώ αλλά θα βάλω κατι ως τροφή για σκέψη.

το κενό που φαινόταν (λογω και της κακής παρουσίας του σάμπο) στο 8/10 με την ξάνθη, μπορεί να λυθεί με τη μετατόπιση του ζάιρο σε ένα άτυπο ρόλο 10 ξεκινώντας απο τα αριστερά και την άνοδο του winger ροντρίγκεζ (και για αυτό δεν δέχομαι την ένσταση!) σε ρόλο δεξιού επιθετικού χαφ.

άλλωστε λογικά όπως φαίνεται θα παίξουμε 3421 με πιθανούς πίσω απο τον Κλάους τον μακ και ζάιρο ή πέλκα ζάιρο ή γενικά ένα παρόμοιο σχήμα. ;)
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ουτε εμενα μου γεμιζει το ματι ο Γκανεζος.
Αλλά θα περιμένω να τον δώ στο χορτάρι και μετά θα κρίνω.

Σε τελική δανεικός θα είναι.

Ηλπιζα οτι θα παίρναμε ενα φορ κλάσης γιατί στα μικρά ματς με τις σκατομαδες της Σουπερκλικας κάποιος πρεπει να βγάζει τα κάστανα απ τη φωτιά. Ισως οι Φρανκ και Ιγκι ακομα δεν κατάλαβαν που έμπλεξαν.
Νωρίς ειναι. Θα μαθουν.

Να λεμε ομως οτι απογοητευτήκαμε απο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι αχαριστία.
Αν συγκρίνει κανεις το ροστερ μας που ξεκίνησε την περσυνή χρονιά με το σημερινό, θα του πέσει το σαγόνι!

Με τον Μποακι και ένα σεντερ μπακ ακόμα θα μιλάμε για total recall!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο συσχετισμός Ζλάταν με Μποάτσι προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύστοχος. Οι παίκτες μοιάζουν σε χαρακτηριστικά και σωματικές δυνατότητες, με σίγουρα κάποιες διαφορές αλλά οχι τόσο μεγάλες. Κανείς τους δεν είναι μεγας γκολτζής ή τεχνίτης αλλά κάνουν κάποια βασικά. Η μεγάλη διαφορά υπέρ του νεαρού είναι η δυνατότητα εξέλιξης και η μεγαλύτερη αντοχή.

Όταν ήρθε ο Ζλάταν παραληρούσε το σύμπαν και τώρα που έρχεται ο μικρός με πιθανότατα λιγότερα λεφτά, πέφτει γκρίνια! Γιατί απλά περιμέναμε να γίνει το υπερμπαμ?

Σκεφτείτε λίγο στο γήπεδο, οτι ο Ζλάταν μπορεί να μην έβαζε πολλά γκολ (ειδικά τον πρώτο + δεύτερο χρόνο που δεν είχε γίνει χαζοχαρούμενος)αλλά έτρωγε και έδινε ξύλο, κρατούσε συχνότατα ΔΥΟ αμυντικούς πάνω του και ερχόταν ο ατσούμπαλος ο Μπαρμπαγιόκο και παστέλωνε κρίσιμα γκολ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στη Νέα Σμύρνη που ειδικά στη τελευταια φάση κρέμεται η μισή άμυνα του Νιόνιου πάνω στη πλάτη του Ζλάταν και ο Μαρμπαγιόκο δίνει έυκολα τη νίκη.

Αυτό λοιπόν φαντάζομαι πως θα κληθεί να κάνει ο Μποάτσι, ο οποίος μάλιστα θα έχει ΠΟΛΥ καλύτερα στηρίγματα σε σχέση με το Ζλάταν. Με Κλάους και Ζάιρο απο δίπλα, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ καλά.

Για μένα, το ξαναλέω, στόχος είναι η ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ ανάπτυξη για να μπαίνει σωστά και εύκολα η μπάλα στο κουτί. Μέσα στο κουτί, είμαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Μποακιε το μαύρο πιστόλι των 3 γκολ γελάω μόνο εγώ και οχι ο κοσμος.
Και ο κόσμος. Μαζί σου!!
Αφού εξαντληθηκε η υπομονή του αφού.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”