Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Το παιχνιδι δεν το βλεπω αλλα με 10 παικτες η ΑΕΚ για να το εκανε 4-0 φανταζουμε ουτε οπισθοχωρησε ουτε φοβηθηκε. Αντε και στα δικα μας (που εχω δει ενα σωρο παιχνιδια με χωρια και να παιζουμε αντεπιθεσεις στη Τουμπα φετος)
4-0 με δυο ευκαιρίες, το λες και... Τους έβαλε στα δίχτυα...
Αντίπαλος ομάδα ΕΠΣΜ...
SM-G920F
Αντίπαλος ομάδα ΕΠΣΜ...
SM-G920F
μα σε μας ολοι οι μικροι στηνουν λεωφορείο εκτος απο τον πανιωνιο παιξαμε εμεις με αντεπιθεσεις στην τουμπα ?pxp920 έγραψε:Το παιχνιδι δεν το βλεπω αλλα με 10 παικτες η ΑΕΚ για να το εκανε 4-0 φανταζουμε ουτε οπισθοχωρησε ουτε φοβηθηκε. Αντε και στα δικα μας (που εχω δει ενα σωρο παιχνιδια με χωρια και να παιζουμε αντεπιθεσεις στη Τουμπα φετος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 28 Ιαν 2016, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα σε γελασω, τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν σβηστει απο την μνημη μου και μου εχει μεινει η πικρα, με λιγη δυσκολια θυμαμαι τα δυο με τη Ντορτμουντ, τον Ολυμπιακο και το προχθεσινο (δυστυχως ακομα να σβηστει).
- GiorgosAtha
Πιάσανε τόπο οι μουρμούρες της κούλας...
Πρόκριση "δώρο" από το κοράκι και την τύχη... 2 πέναλτυ "έθαψε" στην γριά -καταφανέστατα χέρια αμυντικών στο 1-0 και στο 2-0-, η βουτιά και η κλάψα σύννεφο και 2 γκολ -τα πρώτα- ένα αυτογκολ και ένα μετά από τσαφ -αντί για το κεφάλι την βρήκε με τον ώμο-.
Μη ξεχάσουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την σούπερ μπάλα που παίζουν (3 σουτ εντός εστίας... 4 γκολ!
) και να γκρινιάζουμε που ο Κλάους έβαλε το πέναλτι που δεν δικαιούμασταν.
Το χειρότερο είναι ότι θα βγουν και αδικημένοι που φάγανε κόκκινη που ήταν!
ΥΣ.1 Γριές... ξέρετε τώρα... το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμεινε και τέλος για φέτος.
ΥΣ.2 Ρε αδερφέ... αφού δεν το είδες πως βγάζεις συμπεράσματα? Και λες "Άντε και στα δικά μας..."! ΈΛΕΟΣ!
Πρόκριση "δώρο" από το κοράκι και την τύχη... 2 πέναλτυ "έθαψε" στην γριά -καταφανέστατα χέρια αμυντικών στο 1-0 και στο 2-0-, η βουτιά και η κλάψα σύννεφο και 2 γκολ -τα πρώτα- ένα αυτογκολ και ένα μετά από τσαφ -αντί για το κεφάλι την βρήκε με τον ώμο-.
Μη ξεχάσουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την σούπερ μπάλα που παίζουν (3 σουτ εντός εστίας... 4 γκολ!

Το χειρότερο είναι ότι θα βγουν και αδικημένοι που φάγανε κόκκινη που ήταν!

ΥΣ.1 Γριές... ξέρετε τώρα... το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμεινε και τέλος για φέτος.

ΥΣ.2 Ρε αδερφέ... αφού δεν το είδες πως βγάζεις συμπεράσματα? Και λες "Άντε και στα δικά μας..."! ΈΛΕΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 28 Ιαν 2016, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει συγγνωμη ξεχασα την καραμελα. Παραπαιουμε αλλα ο κυριος φταιχτης ειναι το εκαστοτε κορακι, η ατυχια, η ιδιαιτερη προσπαθεια που βγαζουν σε εμας, ο αερας, το γηπεδο, οι ελαχιστες μερες ξεκουρασης, τα πολλα παιχνιδια της σεζον, η ηλικια των παιχτων κτλ.
Η απαντηση μου δεν εχει σκοπο να ειναι εριστικη αλλα χανεις αυτο που λεω απλα για να μου την πεις που δεν βλεπω τον αγωνα. Η ουσια ειναι πως δεν θυμαμαι να εχω δει να ριχνουμε 4αρα με 10 παιχτες απο το 32 σε υποτιθεμενο ντερμπυ αλλα θα ητανε ωραια.
Η απαντηση μου δεν εχει σκοπο να ειναι εριστικη αλλα χανεις αυτο που λεω απλα για να μου την πεις που δεν βλεπω τον αγωνα. Η ουσια ειναι πως δεν θυμαμαι να εχω δει να ριχνουμε 4αρα με 10 παιχτες απο το 32 σε υποτιθεμενο ντερμπυ αλλα θα ητανε ωραια.
εδω λεει παιζαμε με αντεπιθεσεις στην τουμπα οτι καθενας βλεπει οτι θελει
Σε αυτό έχεις δίκιο...
Όταν έχουμε μειονέκτημα αριθμητικό συνήθως χάνουμε τα αυγά...
SM-G920F
SM-G920F
Όχι, πάντως, την πρ Κυριακή με την κουλα, που εχασε αυτή ταυγα και τα πασχάλια, οταν εμεις παίζαμε με 10.pilotos έγραψε:Σε αυτό έχεις δίκιο...
SM-G920F
ενα ματς που η κουλα δεν εκανε φαση .....η πραγματικη εικονα ΠΑΟΚ με αεκ ειναι το ματς στην τουμπα ......η κουλα επιασε ταβανι σε αποδοση και κολοφαρδια
στα play of τραυματισμους να μην εχουμε και θα καλοπερασουν οι ποντικληδες της αθηνας
στα play of τραυματισμους να μην εχουμε και θα καλοπερασουν οι ποντικληδες της αθηνας
- john4serres
θα τους φαμε ρε τους μπ@σταρδους.
και την κουλα και τον βαζελο στα πλειοφ
οσο για την γρια ας ερθει τουμπα να φαει την 5αρα της.
και την κουλα και τον βαζελο στα πλειοφ
οσο για την γρια ας ερθει τουμπα να φαει την 5αρα της.
περσυ η προπερσι ? την εφαγε την πενταρα φετος ας φαει 4 ......πεναλτυ να μην χασει μονο ο μπερμπα
:)

-
Καλά οκ κρατήστε μικρο καλάθι θα τους φάμε θα τους κάνουμε μια χαψια και τα σχετικά....διοτι αυτήν την χρονική περιοδο είμαστε χειρότεροι και από την Κούλα και από τον βαζελοeorptol έγραψε:ενα ματς που η κουλα δεν εκανε φαση .....η πραγματικη εικονα ΠΑΟΚ με αεκ ειναι το ματς στην τουμπα ......η κουλα επιασε ταβανι σε αποδοση και κολοφαρδια
δεν ειπαμε θα τους φαμε ειπα οτι θα ειμαστε καλα χωρις τραυματισμους στα play of .....και ναι ποιοτικα πιστευω οτι ειμαστε καλλιτεροι ......ποντικλιδες της αθηνας ειναι γιατι ειναι τριτη δυναμη εκει και ξεχρεωσαν με τον ιδιο τροπο με τις γριες .....