Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
πραγματικα παντως αν ειναι να εχουμε ακομη ορισμενες σαρδελες
αμπαλους που δεν προσφερουν τιποτα, απλα επειδη ειναι καλα παιδια
και διωχνουμε Λουκας, Νομποα για να προσθεσουμε τετοιου ειδους ποδοσφαιριστες, καπου εχουμε ριξει σαν επιπεδο την ομαδα
4-5 εντεκαδατες κινησεις χρειαζονται, τετοιες προσθετες κινησεις στο τελος
δε μπορει 1 μηνα να παλευαμε να πεισουμε τον Γκαρι να ερθει στο ελλαντα
αμπαλους που δεν προσφερουν τιποτα, απλα επειδη ειναι καλα παιδια
και διωχνουμε Λουκας, Νομποα για να προσθεσουμε τετοιου ειδους ποδοσφαιριστες, καπου εχουμε ριξει σαν επιπεδο την ομαδα
4-5 εντεκαδατες κινησεις χρειαζονται, τετοιες προσθετες κινησεις στο τελος
δε μπορει 1 μηνα να παλευαμε να πεισουμε τον Γκαρι να ερθει στο ελλαντα
και να πω, ότι μου αρέσει το ότι οι παίχτες που ακούγονται πιο "έντονα¨ έχουν χαρακτηριστικό τους την ταχύτητα...
υγ: νομίζω περιμένουμε να καταλήξουμε με την ομάδα του.
υγ2: μη δένετε σκοινί κορδόνι τη φυγή λούκας.
υγ: νομίζω περιμένουμε να καταλήξουμε με την ομάδα του.
υγ2: μη δένετε σκοινί κορδόνι τη φυγή λούκας.
- desperando
- Επικοινωνία:
obanebane
μλλον ξεχνας οτι ειναι δικια του δηλωση αυτολεξει.
ποιος παικτης με σπουδαια προσωπικοτητα θα εκανε τετοια δηλωση.
ακομα και ο λογος που χανει πολλες φορες τα αχαστα ειναι γιατι σαν χαρακτηρας κανει παντα δευτερες σκεψεις
μλλον ξεχνας οτι ειναι δικια του δηλωση αυτολεξει.
ποιος παικτης με σπουδαια προσωπικοτητα θα εκανε τετοια δηλωση.
ακομα και ο λογος που χανει πολλες φορες τα αχαστα ειναι γιατι σαν χαρακτηρας κανει παντα δευτερες σκεψεις
Πάντως μια μάτια στις μεταγραφές του Αμβουργου επι θητείας Άρνεσεν δείχνει οτι με εξαίρεση τον van der vaart δεν έφερε κάποιο μεγάλο όνομα σε 2 μεταγραφικές περιόδους...
Την πρώτη ειδικά χρόνια κινήθηκε αρκετά με δανεικούς νεαρούς απο Τσέλσι που προφανώς είχε τις διασυνδέσεις και γενικά οι περισσότερες μεταγραφές του ήταν ηλικίας έως 25 χρόνων..
Εχοντας διαβάσει και ενα άρθρο που ανέλυε το δίκτυο scouting που είχε στήσει στο Αμβουργου και τον τροπο εξεύρεσης παικτών που είχε εχω αρχίσει να πιστεύω οτι δεν θα δούμε κινήσεις που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο..
Νομίζω οτι θα κινηθούμε σε νεαρούς "underachievers" , δηλαδή παίκτες που στο ξεκίνημα της καριέρας τους θεωρούνταν μεγάλα ταλέντα αλλα για κάποιο λόγω δεν απέδωσαν μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα καθώς και σε παίκτες που εχουν ξεχωρίσει σε πρωταθλήματα "2ης" ταχύτητας (πχ περίπτωση rudvens στο Αμβουργο), οποτε η κίνηση για Rodriguez είναι σε αυτο το πλαίσιο..
Την πρώτη ειδικά χρόνια κινήθηκε αρκετά με δανεικούς νεαρούς απο Τσέλσι που προφανώς είχε τις διασυνδέσεις και γενικά οι περισσότερες μεταγραφές του ήταν ηλικίας έως 25 χρόνων..
Εχοντας διαβάσει και ενα άρθρο που ανέλυε το δίκτυο scouting που είχε στήσει στο Αμβουργου και τον τροπο εξεύρεσης παικτών που είχε εχω αρχίσει να πιστεύω οτι δεν θα δούμε κινήσεις που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο..
Νομίζω οτι θα κινηθούμε σε νεαρούς "underachievers" , δηλαδή παίκτες που στο ξεκίνημα της καριέρας τους θεωρούνταν μεγάλα ταλέντα αλλα για κάποιο λόγω δεν απέδωσαν μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα καθώς και σε παίκτες που εχουν ξεχωρίσει σε πρωταθλήματα "2ης" ταχύτητας (πχ περίπτωση rudvens στο Αμβουργο), οποτε η κίνηση για Rodriguez είναι σε αυτο το πλαίσιο..
Παντως επειδή ειπε όλες οι ηλικίες χρειάζονται θα έρθουν και έμπειροι ειναι σίγουρο
Πλεον δε θελω να φυγει με τπτ ο λουκας παντως
Πλεον δε θελω να φυγει με τπτ ο λουκας παντως
-
Δηλαδη ο λουκας ειναι *πολυς* ,που επαιζε στην τελευταια της ουκρανιας κια ειχε 5 συμμετοχες στη β ισπανιας. και ο ροντριγκες που επαιξε 35συν ματς φετος στην 1η ισπανιας,ειναι λιγος... οκ οτι πειτεjoshua έγραψε:Μεχρι τωρα ακουγαμε οτι δεν προχωραμε σε μεταγραφες γιατι ψαχναμε παικτες που θα δωσουν ποιοτητα και το κατι παραπανω σε σχεση με τους υπαρχοντες,τωρα πως θα το κανει αυτο ενας αναπληρωματικος παικτης της Ελτσε δεν ξερω,οπως δεν ξερω που ακριβως θα παιξει αυτος στο 3-5-2.Αν καταφερουμε και βγαλουμε αποτυχημενο και μιλαω για το γηπεδο,οχι στα λογια και τον Αρνεσεν,δεν ξερω σε τι αλλο μπορω να ελπιζω,περιμενω με αγωνια τους επομενους,αυτους που προοριζονται για βασικοι στο 3-5-2,δηλαδη στοπερ,επιτελικο,αμυντικο χαφ μετα την φυγη Νομποα και αριςτερο φουλ μπακ.Ο καποβερντιανος μαλλον προοριζεται για παγκο γιατι ως δευτερος επιθετικος αντιΛουκας ειναι πολυ λιγος.
- thanos-xanthi
ο ιδιος ο Λεκο ειχε δηλωσει οτι προτιμανε ποιοτητα απο ποσοτητα
και θελουν να προσθεσουν 4 ποιοτικους ποδοσφαιριστες...
αυτους αναμενουμε
οι υπολοιποι τυπου γκαρι ειναι για βαθος παγκου
και θελουν να προσθεσουν 4 ποιοτικους ποδοσφαιριστες...
αυτους αναμενουμε
οι υπολοιποι τυπου γκαρι ειναι για βαθος παγκου
Στο Αμβουργο βέβαια δε του βγήκαν τα bargain buys, και σε εμάς που προέρχομαστε απο μια τραγική χρόνια δεν ξέρω τι ανεκτικότητα θα έχουμε να στηρίξουμε παίκτες που απο την αρχή δεν κάνουν κλικ στο άκουσμα τους
Βλέπει κανείς πως υποδέχονται οι οπαδοί άλλων ομάδων τις μεταγραφές των ομάδων τους, και σε πιάνει τρέλα.K_geo έγραψε:οι τίτλοι "καμαρολίσες" βγήκαν και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ενα νέο παίχτη στην ομάδα μας...
Και μετά ζηλεύουν κάποιοι τους γαυροβάζελους. Οι άλλοι φέρανε παίκτη με τρία γκολ πέρσι για βασικό σεντερφόρ, και λένε πως μας τον κλέψανε κιόλας, και κάτι τζανδάρηδες. Πσς λίγο πιο βόρεια, και βλέπεις τους άλλους να πανηγυρίζουν που πήραν κάποιον χειρότερο του ινίγο λόπεθ για σεντερμπάκ, και έναν πιτσιρικά του νιόνιου για τέρμα. Αν πας ακόμα πιο βόρεια, οι άλλοι χαίρονται μόνο και μόνο που βρίσκονται α' εθνική, κι ας είναι με τον πλατέλλα.
Κι εμείς σταυρώνουμε τα παλικάρια που έρχονται να παίξουν για την ΠΑΟΚάρα μας, πριν ακόμη έρθουν. Φαντάσου, όταν έρθει η ώρα να χρειαστεί να τους εμψυχώσουμε, τι θα κάνουμε.
-
Χωρις να έχω πληροφορίες ούτε να ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις
μεταγραφές επειδή υπάρχει ο Arnesen, κάθησα να δω τα διάφορα
βίντεο του Rodrigues κ του Serero, αν έρθουν οι δύο αυτοί παίκτες στον
ΠΑΟΚ, θα κάνουν πλάκα με τις ομαδούλες της λίγδας, η ταχύτητα τους είναι
εξαιρετική και τα skills τους εξαιρετικά.
μεταγραφές επειδή υπάρχει ο Arnesen, κάθησα να δω τα διάφορα
βίντεο του Rodrigues κ του Serero, αν έρθουν οι δύο αυτοί παίκτες στον
ΠΑΟΚ, θα κάνουν πλάκα με τις ομαδούλες της λίγδας, η ταχύτητα τους είναι
εξαιρετική και τα skills τους εξαιρετικά.
Βρε Ναζλίδη θα λέτε και θα κλαίτε αλλα θα ναι αργα
Παντως αφου ούτε ο Μαρσέλο τον προλάβαινε ειναι π π ταχύς
Να δουμε ποιος ειναι και ο φορ;
Παντως αφου ούτε ο Μαρσέλο τον προλάβαινε ειναι π π ταχύς
Να δουμε ποιος ειναι και ο φορ;
- john4serres
Άφου ο σαββιδης ειπε καλύτερο και όντας αμπαλος πιστευω θα ναι γνωστό όνομα
Κεσκεσέ Μαρσέλο? Έχει υπόψη του το παλικάρι τι θα αντιμετωπίσει εδώ? Εδώ θα τον μαρκάρουν κάτι βαζελονάνοι και κάτι γαυρομπαζαμπαγκού. Αυτούς μπορεί να τους περάσει? Α, και τον πεταυράκη της κούλας. Εκεί να τον δω τι θα κάνει. Άκου Μαρσέλο... Αυτόν τον περνώ κι εγώ για πλάκα!MANIAKOS έγραψε:Παντως αφου ούτε ο Μαρσέλο τον προλάβαινε ειναι π π ταχύς