Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Χάχαχαχαχαχα κάποιοι δικαιώνουν την μαρουπα.....μπορεί λέει νομικά να έχουμε δίκαιο αλλά όχι ηθικά.... Ακόμη και εδώ..... Θα δικαζε όλους λέει..... Γιατί θεωρεί ότι τον περνάν χαζό..... Αργείς μαρούπα αλλά δικαιονεσαι. Και από μας.... Εμ τα λέει τόσο καιρό ο Βίκτωρας Μητρόπουλος πόσο επικίνδυνος είναι ο Ιβάν γενικότερα για την Ελλάδα... Τα λέει ο κοντός η μαρούπα..... Μας θεωρεί χαζούς και εμάς τους οπαδούς ο Ιβάν.....ευτυχως εμείς είμαστε πανέξυπνοι τα καταλαβαινουμαι όλα τι παίζετε, άλλο που μοίρα μας έφερε να είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν έχουμε την οικονομική δύναμη του Ιβάν για να τους αλλάξουμε όλους τα φώτα.....
- PAOK_Antarctica
Επειδή γνωρίζω την Ελλάδα, ξέρω και το ότι μπορείς να εμφανιστείς ξαφνικά με νόμιμα χρήματα και ότι μπορείς να φαίνεσαι ως ιδιοκτήτης επιχείρησης που δεν είναι δική σου.renegade έγραψε:Τι ξέρω ότι γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα ειδικά δεν μπορείς να εμφανιστεις μια μέρα με μερικά εκατομμύρια και να τα επενδύσεις.
Θα πρέπει να αποδείξεις την νόμιμη κατοχή των χρημάτων αυτων.
Από κει και πέρα θες να μου πεις ότι αν πας σε μια τράπεζα κ πάρεις Χ πόσο κ ανοίξεις μια καφετέρια,η καφετέρια αυτή δεν θα είναι δική σου?
Όσο για τον νούμερο ένα τομέα επένδυσης του Σαββίδη, τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι κ η νούμερο ένα βιομηχανία στην Ελλάδα
Και έτυχε δηλαδή η επένδυσή του να συνδέεται όχι μόνο με τον νο1 τομέα επένδυσης του Σαββίδη αλλά και με τη Νο2 επιχείρηση του Σαββίδη στην Ελλάδα. Από που να το πιάσεις τώρα. Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε.
Ξαναλέω, αυτή η υπόθεση είναι από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις. Έχουμε δίκιο με χίλιους τρόπους. Αν στηρίζουμε την άμυνά μας στο ένα πράγμα που έχουμε άδικο, χάνουμε όλο το υπόλοιπο δίκιο μας.
- Montrealiotis
Και που το στηρίζεις εσύ αυτό? Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ροή χρημάτων από τον Καλπαζιδη στον Σαββίδη και όχι το αντίθετο. Άρα και όπως ανέφερε κάποιος νωρίτερα η Ξάνθη ελεγχει εμάς, έτσι βέβαια εξηγείται και ο βαθμός που πηρε.PAOK_Antarctica έγραψε:Οι επιχειρήσεις του ανιψιού είναι επιχειρήσεις του Σαββίδη. Εκτός αν "έτυχε" ο δισεκατομμυριούχος να έχει και έναν εκατομμυριούχο ανιψιό. Πολύ ταλαντούχο σόι.
Το ότι όποιος έχει το σαλέ ελέγχει την Ξάνθη είναι δική σου οπτική, σύμφωνη με τους γαύρους.
Τα επιχειρήματα σου στηρίζονται στο "τυχαίο??? Δεν νομίζω..." Τα οποία είναι καφενειακου επιπέδου.
Σε μια ευνομούμενη χώρα κανένας δικαστής δεν θα μπορούσε να μας καταδικάσει και αυτός είναι ο λόγος που δεν μας δικασε.
Δεν υπάρχει καμία εξαρτηση του Καλπαζιδη από τον Σαββίδη και φυσικά πρέπει να εστιάσουμε και σε αυτό.
Αλλιώς οποιοσδήποτε συγγενής του Σαββίδη θα πρέπει να προσέχει τι αγοράζει μην και τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.
Ο ανιψιός προφανώς και παίζει μπάλα εκ μέρους του Ιβάν. Και όχι αποκλειστικά για το σαλέ. Δεν υπάρχει επιχειρηματίας μίας κάποιας επιφάνειας που να μην έχει κάνει το ίδιο, 9 στις 10 για φορολογικούς λόγους. Σπας τις επιχειρήσεις σου σε κομμάτια, τις βάζεις σε ξεχωριστά ονόματα, τα κέρδη της κάθε μίας εμφανίζονται ξεχωριστά και η φορολογία βγαίνει συνολικά μικρότερη. Τα λογιστικά μπλέκονται και παραπάνω με συναλλαγές μεταξύ των εταιριών αυτών ώστε να έρθουν τα νούμερα εκεί που πρέπει. Είναι αστείο να πιστεύει κάποιος πως ο ανιψιός δεν έχει καμία σχέση με τον Ιβάν και απλά έτυχε να έχει στην κατοχή του συμβόλαια για την εκμετάλλευση της εικόνας ορισμένων παικτών του ΠΑΟΚ και το προπονητικό στην Ξάνθη.
Από εκεί και πέρα, το αν νομικά η τρίτου βαθμού συγγένεια μας καλύπτει θα το μάθουμε σύντομα. Το αν η εξαγορά του προπονητικού ή η ύπαρξη του ίδιου ΔΣ στην Ξάνθη και στην Vialand μπορούν να θεωρηθούν άσκηση επιρροής, το ίδιο. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πλησιάζουν οι μέρες του CAS.
Το να λέμε πάντως ότι δεν είχε ιδέα ο Σαββίδης για την κίνηση του ανιψιού, είναι σαν να δηλώνει σοκαρισμένος ο Μαρινάκης για τους φόνους του noor1.
Από εκεί και πέρα, το αν νομικά η τρίτου βαθμού συγγένεια μας καλύπτει θα το μάθουμε σύντομα. Το αν η εξαγορά του προπονητικού ή η ύπαρξη του ίδιου ΔΣ στην Ξάνθη και στην Vialand μπορούν να θεωρηθούν άσκηση επιρροής, το ίδιο. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πλησιάζουν οι μέρες του CAS.
Το να λέμε πάντως ότι δεν είχε ιδέα ο Σαββίδης για την κίνηση του ανιψιού, είναι σαν να δηλώνει σοκαρισμένος ο Μαρινάκης για τους φόνους του noor1.
- PAOK_Antarctica
Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι του Ιβάν, είναι της γυναίκας του.
Αυτό να πούμε, να τους κάνουμε τη μούρη κρέας.
-
Μην το πολυπαιδευουμε
Η φάση είναι legal, αλλά όχι legitimate
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Η φάση είναι legal, αλλά όχι legitimate
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
- bersekeros
Επειδή θα δικαστούμε στο CAS, εγώ πάλι δεν κατάλαβα...
Η’ είσαι legal και legitimate ή δεν είσαι!
Πώς γίνεται να είσαι το ένα και όχι το άλλο από νομικής άποψης;
ΥΓ Γ2 (Proficiency) έχω ... αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες...Στην περίπτωση Λειψίας και Ζάλτσμπουργκ , είχαμε level of appropriateness ή legality;
Η’ είσαι legal και legitimate ή δεν είσαι!
Πώς γίνεται να είσαι το ένα και όχι το άλλο από νομικής άποψης;
ΥΓ Γ2 (Proficiency) έχω ... αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες...Στην περίπτωση Λειψίας και Ζάλτσμπουργκ , είχαμε level of appropriateness ή legality;
είναι απίστευτο ότι προσπαθείς ακόμα. Για μένα μπράβο σου , εγώ τα παράτησα.PAOK_Antarctica έγραψε:Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι του Ιβάν, είναι της γυναίκας του.
Μην το παιδευεις φταίμε και ηθικά και ίσως και νομικά...... Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε εδώ μέσα.... Συν από μερικούς όχι όλους ότι ο Γιώργης δεν είναι της αισθητικής μας, είναι κοντός παίζει με τον ΠΑΟΚ και τρώει τα λεφτά του μπαμπά του....Kostas87 έγραψε:Και που το στηρίζεις εσύ αυτό? Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ροή χρημάτων από τον Καλπαζιδη στον Σαββίδη και όχι το αντίθετο. Άρα και όπως ανέφερε κάποιος νωρίτερα η Ξάνθη ελεγχει εμάς, έτσι βέβαια εξηγείται και ο βαθμός που πηρε.PAOK_Antarctica έγραψε:Οι επιχειρήσεις του ανιψιού είναι επιχειρήσεις του Σαββίδη. Εκτός αν "έτυχε" ο δισεκατομμυριούχος να έχει και έναν εκατομμυριούχο ανιψιό. Πολύ ταλαντούχο σόι.
Το ότι όποιος έχει το σαλέ ελέγχει την Ξάνθη είναι δική σου οπτική, σύμφωνη με τους γαύρους.
Τα επιχειρήματα σου στηρίζονται στο "τυχαίο??? Δεν νομίζω..." Τα οποία είναι καφενειακου επιπέδου.
Σε μια ευνομούμενη χώρα κανένας δικαστής δεν θα μπορούσε να μας καταδικάσει και αυτός είναι ο λόγος που δεν μας δικασε.
Δεν υπάρχει καμία εξαρτηση του Καλπαζιδη από τον Σαββίδη και φυσικά πρέπει να εστιάσουμε και σε αυτό.
Αλλιώς οποιοσδήποτε συγγενής του Σαββίδη θα πρέπει να προσέχει τι αγοράζει μην και τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ νομικός δεν είμαι, οικονομολόγος είμαι..Οικονομικά σπούδασα σε Ελλάδα και εξωτερικό και η εργασία μου πάνω σ αυτά είναι.. Αυτά που διάβασα σ αυτό το σκουπίδι που χαρακτηρίζουν κάποιοι πόρισμα με κάνουν να απορώ για πολλά απ αυτά που σπούδασα και έμαθα γενικότερα στη ζωή μου... Από πολυιδιοκτησία (που δεν υπάρχει προφανώς) πήγαμε σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις λόγω συναλλαγών..Μετά δεν τους έκατσε ούτε αυτό οπότε μίλησαν για κυριαρχική επιρροή και επειδή ούτε αυτό έστεκε αφου προσπαθούσαν να βαφτίσουν το άσπρο μαύρο, μίλησαν για παρένθετο πρόσωπο.. Ένας λογιστής και κάτι αστείοι δικηγόροι έφτασαν σε ένα συμπέρασμα το οποίο ήθελαν να φτάσουν κ εκεί τελειώνει το παραμύθι.. Με στοιχεία ελάχιστα και στη καλύτερη ευκαιριακά που αν τα δώσεις σε κάναν ορκωτό ελεγκτή θα γελάει μεχρι μεθαύριο.. αυτά απο μένα
- navigator11
Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο Καλπαζίδης σώνει και ντε, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, λίγο πολύ λειτούργησε σαν πιόνι του Σαββίδη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ηθικώς "επίμεμπτα" δηλαδή. Μέσα σε όλο τον ντόρο για την περίφημη πολυϊδιοκτ
, παρέλειψε βέβαια ο "σερβιτόρος" να δώσει εντολή την τελευταία αγωνιστική να μας αφήσει η Ξάνθη να φύγουμε με το διπλό από τα Πηγάδια. Φίδι στον κόρφο του Ιβάν, λέμε. Ή ανικανότητα του Ιβάν. Όπως θες πες το. Δεν μπορεί να επιβάλλεται ούτε καν σε ... παρένθετα πρόσωπα.

- PAOK_Antarctica
Το επιχείρημα ότι η Ξάνθη μας έκοψε βαθμούς άρα δεν είναι ομάδα της επιρροής μας νομίζω θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιηθεί και από τη νομική μας ομαδα στο cas .
Έλα τώρα για ξεκάρφωμα ήταν η ισοπαλία το λένε όλοι αφούnavigator11 έγραψε:Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο Καλπαζίδης σώνει και ντε, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, λίγο πολύ λειτούργησε σαν πιόνι του Σαββίδη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ηθικώς "επίμεμπτα" δηλαδή. Μέσα σε όλο τον ντόρο για την περίφημη πολυϊδιοκτ![]()
![]()
, παρέλειψε βέβαια ο "σερβιτόρος" να δώσει εντολή την τελευταία αγωνιστική να μας αφήσει η Ξάνθη να φύγουμε με το διπλό από τα Πηγάδια. Φίδι στον κόρφο του Ιβάν, λέμε. Ή ανικανότητα του Ιβάν. Όπως θες πες το. Δεν μπορεί να επιβάλλεται ούτε καν σε ... παρένθετα πρόσωπα.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αμήχανη στιγμή να σε αποθεώνει ο εορπτολ.
Δεν ειχα τη τιμη να μου συμβεί ποτέ.
Δεν ειχα τη τιμη να μου συμβεί ποτέ.