14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από falconakis »

αναρωτιέμαι έχεις που έχεις το πρόβλημα σου το προσωπικό, έχεις την κερκίδα να περιμένει να σε φάει με το παραμικρό γιατί πρέπει από πάνω να σαι και γκαντέμης και η ταναπού η μπάλλα να μην σου κάνει ποτέ το χατήρι;
Ναι ήταν απίστευτη ευκαιρία, αυτές που μόνο αυτός μπορεί να χάσει μήπως γιατί αυτός μόνο βρίσκεται σε αυτήν την θέση όταν πρέπει αλλά είπαμε η ταναπου δεν τον θέλει;
Κουράγιο Δημήτρη μπόρα είναι θα περάσει...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Karelias έγραψε:Συγνώμη φίλος, αλλά αυτό γιατί μου το λες;
Οκ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ευχή, στην ανταποδίδω, δεν ξέρω τι περνάει, αν είναι κάτι σοβαρό, περαστικά ξερω γω δεν ξέρω.
Αλλά λέω ασουμε, ότι αν μια μέρα έχω 40 πυρετό και φτύνω μύξες απ τα μάτια, ε, δεν θα πάω στη δουλειά, θα κάτσω σπίτι να κουκουλωθώ. Ιδέες πετάω έτσι; Λέμε τώρα.
εγραψα το σοβαρο προβλημα αλλα ορθα ο ρομαν το διεγραψε. παντος οποιοσδηποτε να ειχε αυτο το οικογενειακο δεν θα επαιζε καλα να ειστε σιγουροι. ο σαλπι ομως επειδη ειναι παιδι μαλαμ το παλευει σκληρα και προσπαθει να ειναι οσο καλυτερος μπορει... (δεν ειχει ο ιδιος κατι)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Karelias έγραψε:Δεν μας νοιάζει.
Εισαι λαθος.
Μακάρι να ναι κατι περαστικό και γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν μας (με) νοιάζει με την έννοια της δικαιολογίας για την απόδοσή του.
Εγώ δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει και βλέπω έναν ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο που παίζει μόνο με το φιλότιμό του, το αγωνιστικό φιλότιμο εννοώ. Αν η απόδοσή του είναι επηρεασμένη απ το οικογενειακό του πρόβλημα, τότε καλό θα είναι να πάρει μια άδεια κι όλα όμορφα κι ωραία. Όταν με το καλό ξεμπερδέψει, εδώ είναι ο ΠΑΟΚ κι αυτό το ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον.

Αν όχι, τότε θα πρέπει να κρίνεται με βάση την απόδοσή του την αγωνιστική, όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν, εννοώ τα προσωπικά/οικογενειακά του. Προφανώς, δεν υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ, αν και πιστεύω ο Κίτσιου θα έδινε πολύ περισσότερα, τουλάχιστον ο περυσινός Κίτσιου σε θέση του δεξιού χαφ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι πως όταν ένας παίκτης έχει κάποιο πρόβλημα η ΠΑΕ μπορεί να τον βοηθήσει ψυχολογικά ή οικονομικά, αλλά δεν υπάρχει νόημα στο να παίζει βασικός, όταν το πρόβλημα τον επηρεάζει (κάτι που είναι λογικό) και δεν μπορεί να πιάσει απόδοση. Εδώ η ΠΑΕ θα θα τον περιμένει να το ξεπεράσει ώστε να επανέλθει βασικός.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καλα....χαλαρωστε λιγο!.....Ειπαμε πως δεν ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας.....Μια χαρα παιζει και τα δινει ολα σε καθε ματς!...

Πολυ ευκολα φτανετε στο αλλο ακρο με την παρτη του!!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όπως και να έχει πάντως, φέτος προσπαθεί πολύ και τα δίνει όλα! Πιστεύω πως αν βάλει ένα ρημάδι γκολ, θα ξεμπλοκάρει και ψυχολογικά! Δεν είναι χαζός ο Αναστασιάδης που τον χρησιμοποιεί συνέχεια! Προφανώς και ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν μπορω να εχω κανενα απολυτως προβλημα με ενα παιχτη που για να βοηθησει την ομαδα θα παιξει χωρις γκουκ και μουγκ ακομα και τερμα. εχει φετος ξανα μανα αλλαξει ρολο για να καλύψει τα κενα μας. ηταν σεντερ φορ, εγινε δεξι εξτρεμ και πλεον αγωνιζεται ως κεντρώος μεσα δεξιά! :shock: 8-) .....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτή ειναι η αλήθεια και πρέπει υπό αυτό το πρισμα πλεον να το κρινουμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εγω συμφωνω,αλλα αυτο το μαμημενο με κενο τερμα απλα δε χανεται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σε αυτο δεν εχεις αδικο. και ειναι μαζεμενα τελευταια....... :shock: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Karelias

K_geo έγραψε:εγω δεν μπορω να εχω κανενα απολυτως προβλημα με ενα παιχτη που για να βοηθησει την ομαδα θα παιξει χωρις γκουκ και μουγκ ακομα και τερμα. εχει φετος ξανα μανα αλλαξει ρολο για να καλύψει τα κενα μας. ηταν σεντερ φορ, εγινε δεξι εξτρεμ και πλεον αγωνιζεται ως κεντρώος μεσα δεξιά! :shock: 8-) .....
Αυτοί οι πολυθεσίτες μας φάγανε.
Κι έτσι, δεν έχουμε ούτε δεξί εξτρέμ, ούτε κεντρώο μέσα δεξιά (νόμιζα ότι μιλούσες για τον Ζίγδη, σε κάποια φάση).
Καλά για σέντερ φορ, δεν το συζητάμε είναι αστείο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Karelias έγραψε: Αυτοί οι πολυθεσίτες μας φάγανε.
Κι έτσι, δεν έχουμε ούτε δεξί εξτρέμ, ούτε κεντρώο μέσα δεξιά (νόμιζα ότι μιλούσες για τον Ζίγδη, σε κάποια φάση).Καλά για σέντερ φορ, δεν το συζητάμε είναι αστείο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καλο το χιουμορ και ο χαβαλες αλλα το οτι ο Σκονδρας φετος μοιαζει με τον Μαϊκον στα καλα του......οφειλεται και στον Σαλπι.......
Άβαταρ μέλους
Karelias

Σωστό είναι αυτό, του κάνει χώρο να περάσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”