Ενα ρεζουμε σε 10 σελ. θα αδικουσε το τοπικ????

Και ο σαντος έχασε απο τον θρασυβουλα γιαυτο αργότερα τον φωνάζαμε go village ?GREATANASTASIOS έγραψε:το να γραφουμε και να γραφουμε για το ματς καμμια αξια πρεπει να φυγει ο ανθρωπος καταφερε και εχασε απο παναθηναικο τι να λεμε τωρα στα συστηματα τα κανει σαλατα ευχομαι να τα παει καλα απο εδω και περα ΄αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι μακαρι να εχω αδικο.
Ο τρόπος που έφυγε ο τέως κόουτς(Ίσως και άλλοι παλιότερα) και ο τρόπος που ήρθε ο νυν δεν μας τιμούν ούτε σαν Ευρωπαικό κλάμπ γενικά ούτε σαν ΠΑΟΚ ειδικότεραDigitalFan έγραψε:Εμένα με πείθει απόλυτα!nikolasf έγραψε:Ρε φίλε digital το κάτωθι είναι επιχήρημα!!!!!DigitalFan έγραψε:Νikolasf είσαι λάθος! Αν νομίζει ότι έχει δίκιο σαφώς και πρέπει να κάνει αντιπαράθεση (με επιχειρήματα) για να... λάμψει η αλήθεια..! Aυτό κανω π.χ. και εγώ! Αν δεν εκφράζονται και επιμένουν αυτοί που θεωρούν ότι θίγεται το δίκαιο, χαθήκαμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ρε φίλε, πως να το κάνουμε, ο Δώνης δεν πρόκειται να φυγει, γιατί δεν έχει βγει εκτος στόχων...! Σου αρέσει; Καλώς...! Δεν σου αρέσει; Πρόβλημά σου...!"...
(ΔΕν λέω για τους στόχους... Αυτό σωστό) Αλλά κατάλαβε δεν είναι αν μας "αρέσει" ή όχι ο Γ.Δ. Αυτό για τα κοριτσάκια... Εμένα δεν με πείθει από αυτά που βλέπω (εικόνα ομάδας) και όχι μόνο από τα αποτελέσματα ότι είναι επαρκής για τον ΠΑΟΚ όπως τον φανταζόμαστε και τον θέλουμε... Απλά δεν με πέιθει..... Τουναντίον μάλιστα!!!
Έπρεπε να φτάσει μήνας ΙανουάριοςΠου είναι το περίεργο σε αυτό για να αρχίσουν να τον κράζουν (πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα) την στιγμή που έχει ρόστερ είτε χαμηλής ποιότητας κατα το ήμισυχαμηλής μεν,υψηλότερης των υπολοίπων δε, είτε χαμηλής εμπειρίας κατα το υπόλοιπο ημισυ...!
Εγώ βλέπω ότι παίρνει τα μέγιστα από τον κάθε παίκτη και αυτό έχει σημασία! Αν διαφωνείς, ανεφερε μου έναν παίκτη μας που θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα...! ΕΝΑΝ!Έτο,Λάζαρ,Γεωργιάδης,Σταφ
Όσο για τακτικά θέματα, εγώ δεν βλέπω να μην υπάρχει οργάνωση και προγραμματισμός...! Σε κάθε ματς βλέπω να κάνουμε αμέτρητες πάσες (κάτι που δεν είναι το πιο ευκολο πραγμα, ειδικα για τους απειρους και κακους παικτες που έχουμε)Ποσόστα κατοχής κυρίως στο δικό μας μισο,δηλαδή ανούσιο πάσινγκ γκέιμ κάτι που φάνηκε καθαρά με Ατρόμητο Τρίπολη και να παίζουμε καθετο ποδόσφαιρο...! Βλέπω συνεχείς κινήσεις στον χώρο από όλη την ομάδα..![]()
![]()
Οι απώλειες βαθμών έγιναν κυρίως σε ματς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κλειστές αμυνες, αλλά παρ' όλα αυτα δεν κινδυνεψαμε να χασουμε σε κανενα τέτοιο ματς (με εξαίρεση 3, το ματς με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα ακόμα δεν ειχε βρει τα πατήματά της γιατί ήταν καινούρια, με τον Αστέρα, που στην έδρα του είναι πανίσχυρος και κατα την άποψή μου έχουμε σχεδόν ισάξιο ρόστερ, και με τον Παναθηναϊκό που είναι ντέρμπι και μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα) κάτι που γινόταν με προηγούμενους προπονητές μας (βλέπε περσι με Τριπολη και Γιαννινα στην Τούμπα με Μπολονι)... Σε όλα τα ματς έχουμε τον έλεγχο!Προσθέτω Ολυμπιακό,Βέροια Τρίπολη το πρώτο ματς,Ραπίντ έξω και ίσως Λεβαδειακό
Αυτό που λείπει είναι ένας ή και δύο ποιοτικοί παίκτες για την μεσοεπιθετική γραμμή, που θα ανοίγουν τις άμυνες! Αυτό ισχύει...Αυτό δεν μπορεί να το χρεωθεί ο ΔώνηςΑυτό καθόλου...! Τι να κάνει; Μαγικά; Να μεταμορφώσει τον Ρομπερ σε Di Maria...;
Ο προπονητής μας υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων (ή 2 αν κανω λαθος) γιατί έτσι έκρινε η διοίκηση... Εγώ αυτό ξέρω... Οπότε δεν τίθεται κανενα θέμα αποχώρισηςΤέθηκε έμμεσα μετά την ήττα στην Τρίπολη και μέχρι το 6-0 της Πέμπτης. Πιθανόν να ξανατεθεί σύντομα κατά τη γνώμη μου και είναι ανόητο να κάνουμε τέτοια συζήτηση όποτε μας "καυλώσει" επειδή βλέπουμε την ομάδα σε κακή μερα... Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο.. Αν είχατε καποιοι αντιρρήσεις, να τις εκφράζατε το καλοκαίρι που ανέλαβε!Τις εκφράσαμε ΚΑΙ τότε αλλά δεν έπρεπε να του δώσουμε και μια περίοδο να δουλέψει πριν τον κρίνουμε οριστικά
Όσο για τους στόχους, φυσικά και είμαστε εντός αυτών... Ουσιαστικοί στόχοι μας για φέτος ήταν και είναι η καταληψη της 2ης θέσης και η κατακτηση του κυπέλλου...!Εθεσε κάποιος αυτούς τους στόχους απο την αρχή? Επίσης μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει πάντα να έχει στόχο τους ευρωπαικούς ομίλους? και για καλύτερες βαθμολογίες και για οικονομικά οφέλη και για πρεστίζ. Λέμε π.χ. ότι δεν έφεραν εξτρεμάρα. Η εξτρέμαρα δεν θα κοιτάξει και την Ευρώπη για να φανεί παραπάνω??? Όσο για την 2η θέση με ότι έχουμε παρουσιάσει ως τώρα δεν την θεωρώ και πολύ πιθανή
Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω που αναφέρω, τότε ναι, συντρέχει λόγος σκέψης περι απομακρυνσης του Δώνη... Έχω την πρόθεση μαλιστα να αλλάξω και γνώμη αν καταφέρει με επιχειρήματα καποιος να με πείσει ότι είμαι λαθος σε αυτα που λεω! Και να 'στε σίγουροι ότι δεν πείθομαι δύσκολα!
Εγώ περιμένω με ενδιαφέρον!![]()
![]()
ΥΓ: Συνέχεια θαυμάζουμε και κανουμε λόγο για την νοοτροπία και την αντίληψη που έχουν οι μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού γυρο απο διάφορα θέματα, όπως αυτό του προπονητή, ενώ παράλληλα δεν σκεφτόμαστε να παραδειγματιστούμε από αυτους για να πάμε και εμείς μπροστα και να προσεγγίσουμε το δικό τους επίπεδο...! Δεν μιλάω μόνο για την αντιμετώπιση του προπονητή, αλλά γενικά για την συνολική λειτουργεια...! Αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει!
......................................................................................................................guardian4 έγραψε:Nikolasf, ρε συ τι τα γραφεις? Στην επομενη κελα, που θα δει ονειρα και θα βαλει τον λορενς σεντερμπακ ξερω γω, και τον κοντο διπλα απο τον γκαρσια, θα φυγει. Εχουμε ματς με πολλα χωρια.
Ας μην κελαρει στην τελικη, και εννοω χ στη τουμπα, και ηττες με χωρία, και ας μείνει.
Αμα πεισει και τον ιβαν δλδ..![]()
![]()
![]()