rainmaker έγραψε:Sera φίλε άσε.. Χορτάσαμε αγνό ΠΑΟΚτσηδιλίκι απο τόσους και τόσους συνδέσμους την τελευταία 15ετία.. Άσε..
Ας μην αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα συνδέσμων. Θα πώ μόνο οτι περιμένω την4.
Και όλοι εσείς που αρνείστε οτι φταίνε κάποιοι σύνδεσμοι κατά καιρούς για αρνητικές καταστάσεις, δεν μας λέτε σήμερα, ποιά είναι η θέση της 4 για τα χτεσινά; Συμφωνεί; Μήπως υποψιάζεται και η 4 κάτι για αυτούς τους αντιφρονούντες;
Η διάδοχη κατάσταση που επιδιώκουν ορισμένοι, είναι ξεκάθαρη και γνωστή σε πολύ κόσμο απο πέρυσι..
ΟΧΙ δεν είναι αλάνθαστος και ικανότατος ο Τέο. Θέλω μόνο να τους δώ όταν η διάδοχη κατάσταση μας κρεμάσει, τί σκατά θα βρούν να πούνε.
Αλλά, είπαμε, δεν κάνει να τα λέμε όλα... Ο εμφύλιος επιτρέπεται μόνο όταν σπιλώνουμε τα ονόματα ιδιωτών. Που κρεμάνε τη ζωή τους για να ακούνε πολλούς ημιαναλφάβητους να μιλάνε αφ υψηλού. Όταν ο κανονικός εμφύλιος κρατιέται με νύχια και με δόντια, και οι υπεργαμάτοι αντιφρονούντες δεν τους καίγεται καρφί αν προκαλούν.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.
DimisK έγραψε:Sera4, όταν θέλουν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ πολιτική μεταγραφών, τι κάνουν δεν διοικούν; Διοικούν και μάλιστα κατά το χειρότερο δυνατό τρόπο. Βγάλε το φανατισμό απο μέσα σου, προσπάθησε να πετάξεις τα οπαδικά γυαλιά, βάλε τα γυαλιά του αγνού ΠΑΟΚΤΣΗ φιλάθλου και θα καταλάβεις πολλά.
Είναι νόμος: όποιος βάζει λεφτά, διοικεί. Όποιος προσπαθεί να διοικήση με ξένα κόλυβα είναι απλά ρομαντικός για να μην πω γραφικός.
Για μένα για το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε ένας ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Asimos έγραψε:Αδερφε Σερα δεν εχει σημασια ποσο βοδια-χαπατα και λοιπα κοσμιτικα επιθετα ειμαστε. Σημασια εχει πως αυτο που προσπαθουν να κανουν οι συνδεσμοι δεν το καταφερνουν με τετοιες τακτικες. Μετα Χριστο προφητες μπορουμε να γινουμε ολοι.
Αλλα και αυτοι που αποφασισαν να σηκωσουν αυτο το φορτιο το κανουν με τροπο που τρομαζει ο περισσοτερος απλος κοσμος.
Εχω την αισθηση πως οι βασικοι συνδεσμοι γνωριζουν τα παντα. Οτι γινεται μεσα στην ΠΑΕ.
Αν αλλαξει η σταση τους και γινει πιο αντρικια πιστεψε με θα εχουν καλυτερα αποτελεσματα.
Τουμπιώτης έγραψε:Ναι είμαστε εγκάθετοι που μας έβαλε ο Ζαγοράκης για να πολεμήσουμε το συνδεσμιακό κίνημα. Είμαστε μάλιστα στις κρυφές μισθοδοσίες για αυτό τα λαμόγια δε θέλουν να βγάλουν τα αποτελέσματα του ελεγχου στη φόρα και τρέμουμε γιατί θα μας πάρει κι εμάς η μπάλα. ΟΚ. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Εγώ πάλι νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουμε ότι οι σύνδεσμοι είναι για να οργανώνουν κερκίδες κι εκδρομές, κι όχι για να πλακώνονται στους δρόμους ή να μπλέκονται με το έτσι θέλω στη λειτουργία της ομάδας. Αλλά προφανώς εμείς είμαστε ξεπερασμένοι για το τέλειο μοντέλο ποδοσφαίρου που υπάρχει στην ελλάδα γενικότερα και δυστυχώς στον ΠΑΟΚ μας ειδικότερα.
ok ok την πιασαμε τη γραμμη πληρης αποπροσανατολισμος κλασσικη φετινη τακτικη....κακοι συνδεσμοι μπαχαλακηδων που θελουν να διοικησουν σε μια παε που ολα πηγαινουν τοσο τελεια ψεγαδι δεν υπαρχει...αλλα βεβαια εμεις δεν τον γουσταρουμε τον τεο και γι αυτο θελουμε να τον διωξουμε δεν προσπαθουμε να τον αφυπνισουμε(εστω και με ακραιες τακτικες τραβηγμενες ναι αλλα παντα για τον ΠΑΟΚ οχι για προσωπικο συμφερον) για να διορθωθει η τραγικη εικονα της παε επειδη τον αγαπαμε σα δικο μας ανθρωπο...τελος παντων stay on line brothers δεν χρειαζεται καν να εκφερω αποψη δεν θα συννενοηθουμε...
υγ βεβαια θα ηθελα και εγω να ξερω το μοντελο διοικησης των συνδεσμων απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιος συνασπισμος μεταξυ τους του τυπου σουπεραδες,φλοριτζιναλ κλπ και υπαρχουν αρκετες διαφορετικες τασεις...αλλα ειπαμε ο,τι μας βολευει μας βολευει...