Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από dimbar »

Βρύζα ντροπή σου!
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί σου!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ζήση, καλά το πας

Οι "πολιτικοί" επιστρέφουν! Ναι, αυτοί που το παίζουν διοικητικοί αλλά στην πραγματικότητα είναι χειρότεροι και από τους επικεφαλείς της Τρόικας.

Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε για μείωση μπάτζετ και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρότειναν στον Μπόλονι μειωμένες αποδοχές, ποιοι αυτοί που μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισαν να παίρνουν 7.000 και 3.500 το μήνα!
Αλήθεια εσύ Ζήση και Παντελή, πότε θα κάνετε μείωση μέσα στο γενικό πλαίσιο περικοπών;
Αποδείξατε πως δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.
Παίξατε ένα ύπουλο παιχνίδι με τις "φιλιππινέζες " τους ΑΡΔ, σπρώχνοντας τον Μπόλονι προς την έξοδο με στημένα δημοσιεύματα εδώ και μέρες και καμία διάψευση.
Και όταν ο Μπόλονι δέχθηκε την μείωση, βρήκατε να πείτε για την διαφορά φιλοσοφίας!
Μπράβο, αποδείξατε τόσο καιρό ότι είστε έρμαιο του κάθε βλάκα, αμόρφωτου ΑΡΔ που σας κάνει ότι θέλει.
Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι επειδή τους βάλατε να κάνουν ότι κάνουν για να φύγει ο Μπόλονι, ότι έχετε το πάνω χέρι!
Σας δουλεύουν ρε ...
Αν νομίζεις Ζήση ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει Δόξα Κρανούλας, καλά το πας!
Βαδίζεις με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί γιατί προπονητές-πειράματα όπως ο Δώνης, ο Γεωργιάδης και ο Κολομπούρδας για εκεί θα ταίριαζαν.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά οι κινήσεις της διοίκησης αντικατοπτρίζουν το αντίθετο.
Τι σημασία έχει εξάλλου που το γήπεδο του χρόνου θα έχει μόνο "συγγενείς" και "φίλους ";
Τι σημασία έχει που το γήπεδο ερήμωσε από φέτος, αποτελειώστε το εσείς μια και καλή!
Μπορείτε φυσικά έχετε όλες τις δυνατότητες, μην ξεχάσετε μόνο τα διαρκείας να τα βγάλετε σε μειωμένες τιμές και στον τέλος να κολλήσετε και ένα για το "καλό του ΠΑΟΚ" όπως ο Ζαγοράκης που τον πίστεψα σαν βλάκας και τώρα τα 300 χιλ που δώσαμε όλοι μας ακόμα βρίσκονται στον "αέρα", άγνωστο γιατί!
Εσείς παίρνετε τις αποφάσεις, εσείς και την ευθύνη εννοείται.
Εύχομαι στην πρώτη στραβή γκέλα να μην βάλετε πάλι τα "σκυλιά" σας να κατεναύσουν τα νεύρα μας επειδή ο προπονητής θα είναι "λίγος" σαν προσωπικότητα και ανήμπορος να διαχειριστεί μια κρίση σε μια μεγάλη ομάδα για εμένα όπως ο ΠΑΟΚ!
Και στην τελική αν τον προπονητή δεν τον ήθελαν κάποιοι παίκτες, εσείς θα έπρεπε να τον κρατήσετε και όχι να τους κάνετε τα χατήρια ή να επινοείτε μπούρδες που σας ξεφτιλίζουν γιατί τότε είστε εσείς "λίγοι" στο να επιβληθείτε!
Η συμπεριφορά σας εμένα προσωπικά δεν μου θυμίζει ΠΑΟΚ αλλά κάτι άλλο που ντρέπομαι και να αναφέρω.
Αντρίκια, face to face να πάρεις μια απόφαση και να την ανακοινώσεις, όχι μέρες τώρα να βάζεις τους ΑΡΔ να γράφουν αντί για εσένα.
Η φάπα Ζαγοράκη με ξύπνησε, η αποχώρηση Μπόλονι και κυρίως όλο το σκηνικό που παίχτηκε για να φύγει, με αφύπνισε εντελώς.
Μπα όχι μην νομίζετε, δεν νιώθω ξενερωμένος αηδιαδισμένος νιώθω.
Τι είχα πει, ούτε ευρώ, βρε ούτε δραχμούλα δεν θα σας δώσω!
Ο Μπόλονι σας ξεμπρόστιασε και τουλάχιστον στα δικά μου "μάτια" πέσατε πολύ, μα πάρα πολύ αλλά τι σας νοιάζει έχετε μαζί τους αυλοκόλακές σας!
Εσείς και αυτοί, μια ωραία "παρέα" που δεν ξενερώνει ποτέ..
ΥΓ. Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι

Moican4
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B1%CF%82
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αυτό Ζήση μου δεν ήταν "φάουλ"..."Πέναλτι - δοκάρι - αυτογκόλ" ήταν... Δυστυχώς, έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, μια ενδεχόμενη "στραβή" στο θέμα "Σαββίδης" ( ΑΠΕΥΚΤΕΟ ), ακόμη και αν δεν οφείλεται σε δικό σου χειρισμό ( π.χ. εμπόδιο με ΑΣ ) θα είναι η χαριστική βολή στις ελπίδες του ΠΑΟΚτσή....θα πάμε για "plan C και έχει ο Θεός": ΧΩΡΙΣ επενδυτή, ΧΩΡΙΣ προπονητή, ΜΕ πωλήσεις των όποιων παιχτών μπορούν να "πιάσουν 5 δραχμές"...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Έχω ξενερώσει αφάνταστα με την συμπεριφορά του Βρύζα. Μέσα σε λιγότερο απο μια βδομάδα έκανε 3 φαουλ.
1. Η συμπεριφορά στον Σναουτσερ :redcard:
2. Η απομάκρυνση του Μπόλονι με τον τρόπο που έγινε :redcard:
3. Η κοροϊδία του στον λαό του ΠΑΟΚ :redcard:
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Διαρκείας θα βγάλεις? Ξέρεις τα ταμπελάκια έχουν ένα κόστος..... Βγάλε καμμιά 100σταριά για τους κολλητούς από την κατερίνη και σταμάτα εκεί.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
:pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
Αμήν και π'οτε!!!!!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ΟΝΕΙΔΟΣ.
ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 3000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωω.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τα κλειδια στον ΑΣ και στον ΟΑΕΔ
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ρε παιδιά αν δεν συμφωνείς με κάποιον εργαζόμενό σου θα τον κρατήσεις;; Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης Μπόλονι, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Καλα μιλαμε ειστε απαραδεκτοι ολοι εσεις που βριζετε κ χλευαζετε τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΖΗΣΗ!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

desperando έγραψε:τα κλειδια στον ΑΣ και στον ΟΑΕΔ

ΚΛΑΙΩ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:Καλα μιλαμε ειστε απαραδεκτοι ολοι εσεις που βριζετε κ χλευαζετε τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΖΗΣΗ!
Έκανε μεγάλο φάουλ ελπίζω να κανει καλές επιλογές απο δω και πέρα ....όσο για το ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ δεν τα παιρνω για κανένα Ζήση λασλο κλπ. Το παιρνω για τον ΠΑΟΚ .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 25 Μάιος 2012, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Ρε πολύ ησυχία εκεί στα ψηλά. Τελείωσε το μελάνι και οι Α4? Μπααααααα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
και σε συντομότερο χρονικό διάστημα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”