Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η μαζικότερη αναστροφη στην οδηγική ιστορια πρέπει να έγινε εκείνο το βράδυ του ΠΑΟΚ χαρτί.
Δεκελείας προς αεροδρόμιο, αναστροφη και πίσω με βάρος οπισθιο.
Πρέπει να έβαλαν τροχονόμο να ρυθμίζει την κυκλοφορία στο χάος των αναστροφων .
- These users thanked the author billagorn for the post (total 5):
- marsantos, PAOK DreXleR, navigator11, st4this, leomatos88
Ωραίος..theo-drama έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 12:49 Μαρσαντε
Α.
Πλήρεις εμείς - πλήρεις αυτοί σημειώσετε 1.
Β.
Αυτοί (καταπόνηση,τραυματισμούς) - εμείς όχι σημειώσετε 2.
Γ.
Εμείς χωρίς ρυθμό - αυτοί με ρυθμό,το πολυ σημειώστε 1Χ.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ,πάλι υπερτερούμε.
Κι εγώ αυτά πιστεύω.
Το μόνο ζήτημα είναι πως δε θα παίξουν μόνο με εμάς
Δλδ όπα αυτά που συζητάμε μπορεί να είναι για αγώνα με τον οσφπ. Ο οσφπ είναι μια κλασική ομάδα ρυθμού για αυτο τον βλέπουμε εδώ και 2 χρόνια στις πρώτες αγωνιστικές να έχει αρκετή μέτρια εικόνα.
Μπορεί δλδ η αεκ να βρει πόντους με τους υπόλοιπους που σε διαφορετικές συνθήκες δε θα τους έβρισκε.
Τέλος πάντων. Όλα αυτά είναι θεωρητικά και μακρινά. Αυτή η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα σήμα γιατί θα ανχνευσο και για την καθένα πως αντιδρά σε καθεστώς πραγματικής πίεσης και μηδενικού περιθωρίου αποτυχημένου αποτελέσματος. Η αεκ ας πούμε σε ένα τέτοιου τύπου ματς το Σάββατο έδειξε κακή συμπεριφορά. Είχε όμως και τη σκέψη πως αύριο παίζουν οι 2 μεταξύ τους. Απο δω και περα δεν υπάρχουν τέτοια.
Πέρα από την καταπόνηση, περα από το ρυθμό, περα από τις αγωνιστικές δυνατότητες κάθε ομάδας, αρχίζουν και άλλα πράγματα να μετράνε.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- theo-drama, navigator11
Πολύ καλό.billagorn έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 13:51 Η μαζικότερη αναστροφη στην οδηγική ιστορια πρέπει να έγινε εκείνο το βράδυ του ΠΑΟΚ χαρτί.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
[quote=marsantos post_id=1063321585
Απο δω και περα δεν υπάρχουν τέτοια.
Πέρα από την καταπόνηση, περα από το ρυθμό, περα από τις αγωνιστικές δυνατότητες κάθε ομάδας, αρχίζουν και άλλα πράγματα να μετράνε.
[/quote]
Από εδώ κ πέρα,εμείς τα δίνουμε όλα,σε κάθε αγώνα,χωρίς να υπάρχει αύριο.
Αρχής γενομένης από την Κυριακή.
Κι αυτοί ας δουν τι θα κάνουν.
Εγώ πιο πολύ υπολογίζω
Πρώτα τον γ@βρο,μετά τον β@ζελο..
Δεν ξέρω η χάρτινη,δεν με φοβίζει καθόλου μα καθόλου.
Ας κάνει κ την μίνι προετοιμασία,στην 1η διακοπή,για να δουλέψουμε μετά,με τα γκάζια.
Απο δω και περα δεν υπάρχουν τέτοια.
[/quote]
Από εδώ κ πέρα,εμείς τα δίνουμε όλα,σε κάθε αγώνα,χωρίς να υπάρχει αύριο.
Αρχής γενομένης από την Κυριακή.
Κι αυτοί ας δουν τι θα κάνουν.
Εγώ πιο πολύ υπολογίζω
Πρώτα τον γ@βρο,μετά τον β@ζελο..
Δεν ξέρω η χάρτινη,δεν με φοβίζει καθόλου μα καθόλου.
Ας κάνει κ την μίνι προετοιμασία,στην 1η διακοπή,για να δουλέψουμε μετά,με τα γκάζια.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- marsantos
Το διάβασα σήμερα σε διάφορα σχόλια στα σοσιαλ.navigator11 έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 12:50Στα πλέι οφφς το '24, στο αναβληθέν με γαύρο στην Τούμπα, ο γαύρος ήρθε αποφασισμένος για να χάσει. Έτσι υποστηρίζουν οι κιτρινόμαυροι μύστες πρωτευούσης και συμβασιλευούσης. Εαν μας νικούσαν, είχαν μια χαρά πιθανότητες οι λιμανίσιοι για το πρωτάθλημα, αλλά, όχι, μας το "έδωσαν".marsantos έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 12:25Και επειδή υπάρχει και το καθαρά αγωνιστικό πέρα από τις οπαδικές αμπελοφιολοσοφίες μας, είναι σημαντικό αυτό που λέει ο ρενέ και φυσικά μπορεί να παίξει το ρόλο του. Έτσι όπως κάθεται το πρόγραμμα, μετά το Βόλο υπάρχει διακοπή 2 εβδομάδων, παίζουμε ένα παιχνίδι πλέι οφ μετά πάλι διακοπή δύο εβδομάδων. Δλδ οι ομάδες θα πάνε τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ με ένα παιχνίδι μόνο σε διάστημα 4ων εβδομάδων. Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα. Αντιθέτως, αν η άεκ περάσει, θα έχει 3 παιχνίδια στα πόδια της πριν τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Αυτό είναι κάτι που όντως μπορεί να παίξει το ρόλο του. Προφανώς δεν υπάρχει βεβαιότητα στο ότι σίγουρα θα είναι υπέρ της άεκ κάτι τέτοιο. Πχ. τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα, παίζουμε με άεκ μετά υπάρχει διακοπή για Πάσχα και μετά από διάστημα 15 ημερών παίζουμε με τον οσφπ. Ο οσφπ αντίστοιχα έπαιξε Ευρώπη και είχε 2 παιχνίδια στα πόδια του σε αυτές τις 15 ημέρες ενώ εμείς κανένα. Ε, τον κερδίσαμε και ψιλοεύκολα σε εκείνο το παιχνίδι. Εκεί λοιπόν η επιβάρυνση του απαιτητικού παιχνιδιού με την Άστον Βίλα αποδείχθηκε πιο σημαντική από το γεγονός ότι είχε ρυθμό στα πόδια του. Άρα κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα είναι υπέρ της άεκ ότι θα έχει 3 παιχνίδια στα πόδια της έναντι ενός των ανταγωνιστών της ή κατά της ότι θα έχει παίξει Πέμπτη βράδυ έναν απαιτητικό νοκ άουτ αγώνα.renegade έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 11:15 ...
Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε πρόκριση της κουλα όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικός παράγοντας για την ίδια αλλά της παρέχει αγωνιστικό ρυθμό σε σημεία που μπορεί να τις δώσει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω πρόκριση της
Βέβαια υπάρχει και η μακροοικονομία.
Με πρόκριση πάμε πιο κοντά στη δεκάδα της ευρωπαϊκής βαθμολογίας. Δεν είναι κάτι αμελητέο αυτό σα γεγονός ειδικά για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που έχει τα φόντα να προπορεύεται σε ετοιμότητα έναντι των αντιπάλων της ενόψει της νέας σεζόν.
Πολλές φορές η μίκρο έρχεται κόντρα στη μάκρο.
Δύσκολο να ζυγίσεις με τη φωτογραφία της στιγμής ποιο είναι προτιμότερο.
Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλεονέκτημα πως παίζει τον τελικό κυπέλλου οπότε θα έχει ένα έξτρα ματς για να έχει ρυθμό.
Το ίδιο πλεονέκτημα θα έχει η άεκ ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής σε περίπτωση που περάσει την Τσέλιε.
Αυτό που νομίζω όμως είναι πως ανεξάρτητα τι σενάριο διαλέγουμε, η Τσέλιε με αλλαγή 3ου προπονητή και τη φυγή του βασικού της φορ δύσκολο να σταθεί εμπόδιο στην άεκ. Μακάρι να σταθεί έστω και σκληρό καρύδι γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στους αγώνες με Ατρόμητο και Κηφισιά.
Υγ. Το ίδιο ενδεχόμενο υπάρχει και για τον πάο. Θα είναι σημαντικός αντίπαλος στα πλέι οφ. Μια πρόκρισή του θα δώσει και σε αυτόν 2 έξτρα παιχνίδια. Ο πάο έχει πλέον μεγάλο ρόστερ όμως οι αγώνες που θα παίξει είναι σίγουρα πολύ πιο απαιτητικοί από αυτούς της άεκ. Άραγε τι συμφέρει στην περίπτωσή του;![]()
Τι επικό γέλιο έριξα εκείνη την περίοδο τώρα που τα ξαναθυμάμαι. Τα ανεπανάληπτα, χάρτινα πανηγύρια μετά το τρίμπαλο στη ζέλα. Το ξέσπασμα ηδονής μετά το 1-2 του καδρονοβίντα στην Τούμπα και η αναρώτηση του μπούλη κλαψατζόγλου αν θα τύγχανε αποθέωσης στο εδώ αεροδρόμιο η αποστολή της φωτοτυπίας κοκ.
Ήρθε λέει με τα δεύτερα γιατί δεν κυνηγούσε πρωτάθλημα. Ο γαύρος. Που και να μην έχει περίπτωση να κατακτήσει κάτι πάλι ΠΟΥΤΑΝΑ θα τα κάνει μόνος του γιατί είναι κακομαθημένο τσογλανολι
Εν τω μεταξύ ο οσφπ ήταν ο μοναδικός πλην αεκ που με 3 στα 3 κέρδιζε πρωτάθλημα χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα. Κέρδιζε εξ αναβολής, αεκ και πάο και το έπαιρνε.geobila έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 14:46 ...
Ήρθε λέει με τα δεύτερα γιατί δεν κυνηγούσε πρωτάθλημα. Ο γαύρος..
Εν τω μεταξύ μιλάνε για δεύτερα όμως θυμάται κανείς τους πως με Ναβαρο μας κέρδισε και στα 2 παιχνίδια από όταν ήρθε ο Μεντιλίμπαρ;
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- navigator11, st4this
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Το να μας προσφωνούν "φωτοτυπίες" οπαδοί ομάδας που τα πρώτα εμβλήματα της ήταν κάτι σαν την miss pacman και ο φοίνικας και οι οποίοι έχουν δύο πρωταθλήματα ( 1979 2018) & δύο κύπελλα ( 1964 1966) στα χαρτιά,το λές και κωμικοτραγικό....eorptol1 έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 10:39 Εγώ θα μιλήσω για την αθλιότητα των οπαδών τούς μπαίνουν σε όλα τα σάιτ τά δικά μας οργανωμένα και βγάζουν απίστευτη τοξικότητα,δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που νομίζουν και λένε τίς γνωστές μπούρδες φωτοτυπία κλπ κλπ ποιοί αυτοί πού έχουν γάβρο πρόεδρο,είναι ομάδα του 2014 και έχουν πέσει η εθνική
..... αηδιαστικοι
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, leomatos88
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις ...marsantos έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 11:24 Αυτό γίνεται όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια.
Προτίμησαν να ξεφτιλιστούν πέφτοντας στη γ' έχοντας μία και μοναδική προσδοκία. Να κάνουν καινούριο γήπεδο και όντας καθαροί να γίνουν οσφπ στη θέση του οσφπ. Αυτό ήταν το όνειρό τους. Δεν είναι τυχαίο πως όταν έσφαξαν τον οσφπ κάνοντας διπλό στο Καραϊσκάκης με μια ελεεινή διαιτησία, εκείνο το βράδυ πήγε η διοίκηση στα μπουζούκια να το γιορτάσει. Αυτό ήταν το όνειρό τους. Να γίνουν οσφπ στη θέση του οσφπ.
Γρήγορα όμως όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά και μεσημεριάζει, η σκιά χάνεται και φαίνεται το πραγματικό μπόι.
Έφυγαν τα δεκανίκια στο παιχνίδι του Αλμέιδα, άρχισαν οι εξάρες. Έφυγε σε μια νύχτα αυτός που τους έταζε πως θα τους κάνει οσφπ.
Συνειδητοποιούν πως δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μια ομάδα της γειτονιάς. Δε χωνεύεται εύκολα η αλήθεια.
Τσιρίζουν τσιρίζουν τσιρίζουν, όμως η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
Και από του χρόνου που ο πάο θα μπει σε αύρα γηπέδου, γιατί ο πάο είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα, θα έχουν τη θέση που τους αξίζει.
Γουλιά γουλιά όλο το ποτήρι..
Στην Δ Εθνική έπεσαν κανονικά. Ελέω του τότε υπουργού γνωστού ως καθηγητή της αλητείας μεταφέρθηκαν στην Γ Εθνική μιας και όλως τυχαίως αποφάσισε αναδιάρθρωση κατηγοριών!
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ας γράφουν και να λένε ότι θέλουν. Αυτό που ξέρω είναι όταν κάθονται και γράφουν τους πονάει ο λόκος τους και όταν μιλάνε δυσκολεύονται γιατί κάτι τους ενοχλεί που φτάνει να μέχρι τις αμυγδαλές τους. Είναι το ίδιο που τους ενοχλεί όταν κάθονται.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- Azrael
Ρε παίδες ασχολείστε με ομάδα που στη πόλη της δεν είναι όχι πρώτη αλλά ούτε δεύτερη σε κόσμο; 5 γειτονιές είναι ΑΕΚ ολες κι ολες, βγάζω Φιλαδέλφεια & Ν. Ιωνία γιατί είμαι λαρτζ. Ασχολείστε με άτομα που θεωρούν μαγκιά ένα... offside; Ούτε γκολ ούτε τίποτα, offside. Πανηγύρισαν που φέραν ισοπαλία στη Τούμπα οι άνθρωποι...
Στα τετοια μου η χαρτινη αν θα ειναι σε φορμα η οχι. Εγω θελω απλα επιτελους να παιξει παιχνιδια και μετα να τη δουμε στα πλαυ οφφ με μονο ντερμπι. Που ειναι στο χαλαρο εδω και καιρο και πουλανε μαγκια και κλαμα και μας τα κανουν μπαλωνια που νικανε τα καφενεια και χτιζουνε συσπηρωση.
Αν δεν βγαλουν τραυματισμους και σταθουνε στα πλαυ οφφ στα ισια τοτε μαγκια τους.
Αν δεν βγαλουν τραυματισμους και σταθουνε στα πλαυ οφφ στα ισια τοτε μαγκια τους.
Η διαιτησία προχθές της κουλας συζητήθηκε και αναλύθηκε παντού για τα πέναλτι κλπ.
Ποιος ήταν βαρ και είχε την ευθύνη γι αυτά? Ο Ευαγγέλου
Ποιος θα είναι πρώτος διαιτητής στον αγώνα με τον ατρόμητο τη Κυριακή? Ο Ευαγγέλου
Κλαψ Κλαψ Κλαψ
Ποιος ήταν βαρ και είχε την ευθύνη γι αυτά? Ο Ευαγγέλου
Ποιος θα είναι πρώτος διαιτητής στον αγώνα με τον ατρόμητο τη Κυριακή? Ο Ευαγγέλου
Κλαψ Κλαψ Κλαψ
-
The_Analyst_4
Να κάνω κ εγώ ένα ποδοσφαιρικό σχόλιο περί χαρτιού αφού το ανοίξαμε. Υπάρχουν 2 αεχ. Η μία όταν παίζει ο Πινέδα και είναι καλά και η μία όταν δεν παίζει ή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει πιο κομβικός παίκτης για αυτό που παίζουν από αυτόν. Πείτε μου ένα δίδυμο στα χαφ χωρίς αυτόν που είναι έστω και λίγο λειτουργικό και δεν είναι βαρύ κι ασηκωτο. Ήδη ψιλοεκλασε από τα πολλά ματς. Ας πάρει καμία 10αρια ακόμα σε υψηλή ένταση. Θέλω να δω κάτι.