Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μετά από αυτά τα τελευταία παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ κρατάει το μηδέν και δείχνει πολύ καλή αμυντική εικόνα, έχοντας τους Κετζιόρα και Μίχα σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και το Βολιάκο να κρατά το μηδέν, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι τη βγάζει τη χρονιά, σε θέση που δεν έχει ανάγκη μεγάλο ροτέισον. Ο Λόβρεν επιστρέφει, ο Θυμιάνης έπαιξε καλά στη θέση αυτή. Όταν μια ομάδα βρει 3 καλούς κεντρικούς αμυντικούς για σύστημα που έχει 2, δε τη φοβάμαι. Το πρόβλημα που είχαμε είχε να κάνει με τον μέτριο Κετζιόρα, αλλά και την περίοδο που ο Μίχα ήταν εκτός λόγω τραυματισμών, και το μπόλιασμα του Βολιάκο στπ γκρουπ.
Πιο πολύ για τουχρόνου είναι σημαντική η μεταγραφή, να προλάβει να βρει χημεία, όποιος έρθει στα σημαντικότατα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια (μακάρι να μην έχουμε προκριματικά).
Καταλαβαίνω την απόφαση της ομάδας αν πορευτεί ως έχει, εχοντας εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουν φέτος. Έχω γράψει πολλάκοις τι θα ήθελα εγώ μεταγραφικά και τους λόγους, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ.
Πιο πολύ για τουχρόνου είναι σημαντική η μεταγραφή, να προλάβει να βρει χημεία, όποιος έρθει στα σημαντικότατα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια (μακάρι να μην έχουμε προκριματικά).
Καταλαβαίνω την απόφαση της ομάδας αν πορευτεί ως έχει, εχοντας εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουν φέτος. Έχω γράψει πολλάκοις τι θα ήθελα εγώ μεταγραφικά και τους λόγους, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ.
Ιδανικά αν υπήρχε στα στόπερ ένα πρότζεκτ τύπου οπως ο Χατσιδης στα εξτρεμ και ο Μύθου στα φορ απο τις ακαδημίες νομιζω 90 στους 100 θα λέγαμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει για καλυψη πέμπτο στόπερ τώρα.
Η πιο κοντινή εναλλακτική στο παραπάνω σενάριο είναι η περίπτωση Θυμιανη. Ισως γι αυτό πάγωσαν καθε άλλη κινηση τώρα για τους λόγους που εχουν ειπωθεί.
Επίσης ιδανικά αν υπήρχε στα δεξιά ένα μπακ που να επαιζε και στα αριστερά πρότζεκτ παλι τύπου οπως ο Χατσιδης στα εξτρεμ και ο Μύθου στα φορ απο τις ακαδημίες νομιζω 90 στους 100 θα λέγαμε και πάλι οτι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει για καλυψη πέμπτο ακραίο μπακ τώρα.
Αυτός ο παικτης ομως δεν υπαρχει ούτε ως πιο κοντινή εναλλακτική περίπτωση στην ομαδα και ισως γι αυτο θελουν να φέρουν εναν τετοιο παίκτη τώρα.
Η πιο λογικές εξηγήσεις που βρισκω γι αυτα που ακούγονται. Ισως και περισσότερο αν υπάρχουν αποφάσεις να αποκτηθουν συγκεκριμένοι παικτες στα στοπερ και στα ακραια μπακ το καλοκαίρι.
Η πιο κοντινή εναλλακτική στο παραπάνω σενάριο είναι η περίπτωση Θυμιανη. Ισως γι αυτό πάγωσαν καθε άλλη κινηση τώρα για τους λόγους που εχουν ειπωθεί.
Επίσης ιδανικά αν υπήρχε στα δεξιά ένα μπακ που να επαιζε και στα αριστερά πρότζεκτ παλι τύπου οπως ο Χατσιδης στα εξτρεμ και ο Μύθου στα φορ απο τις ακαδημίες νομιζω 90 στους 100 θα λέγαμε και πάλι οτι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει για καλυψη πέμπτο ακραίο μπακ τώρα.
Αυτός ο παικτης ομως δεν υπαρχει ούτε ως πιο κοντινή εναλλακτική περίπτωση στην ομαδα και ισως γι αυτο θελουν να φέρουν εναν τετοιο παίκτη τώρα.
Η πιο λογικές εξηγήσεις που βρισκω γι αυτα που ακούγονται. Ισως και περισσότερο αν υπάρχουν αποφάσεις να αποκτηθουν συγκεκριμένοι παικτες στα στοπερ και στα ακραια μπακ το καλοκαίρι.
Φέρτε τον γιαμαλ να κάνει παρέα στον τέλια να μην προλαβαίνει η κάμερα!!
Η Ζενίτ πάντως πούλησε και άλλο φορ μέσα στον Γενάρη. Δεύτερος που φεύγει ο Κασιερα
Η μόνη μεταγραφή που δεν θα ανακάτευε ιεραρχίες, balance κλπ θα ήταν του δεξιού μπακ.
Σέντερ μπακ δεν ξέρω.
Ξέρω όμως , πως αν ο Ραζβαν ζητούσε παίχτη κάπου , θα τον είχε
Έχει υπομονή με παίχτες που του έφεραν πράγματα ακόμα και όταν έχουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρισματος. .
Μπορεί εγώ να ήθελα δεξί και σεντερ μπακ, δεν έχει σημασία.
Ότι παίχτης έρθει ή δεν έρθει , θα είναι επιλογή προπονητή.
Απλά και λιτά
Σέντερ μπακ δεν ξέρω.
Ξέρω όμως , πως αν ο Ραζβαν ζητούσε παίχτη κάπου , θα τον είχε
Έχει υπομονή με παίχτες που του έφεραν πράγματα ακόμα και όταν έχουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρισματος. .
Μπορεί εγώ να ήθελα δεξί και σεντερ μπακ, δεν έχει σημασία.
Ότι παίχτης έρθει ή δεν έρθει , θα είναι επιλογή προπονητή.
Απλά και λιτά
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά μεταγραφές, αλλά δηλώνω το ίδιο πράγμα που έκανα και το 24 παρόλο που πήραμε στο τέλος το πρωτάθλημα.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ rotation στο πρώτο παιχνίδι με τον βάζελο και ατυχήσαμε στο δεύτερο.
Γιατί λοιπόν να μην έχουμε 5 κανονικά στόπερ και τρία από αυτά να είναι καλού επιπέδου τη στιγμή που το καλοκαίρι θα ψάχνουμε τουλάχιστον για δυο; Επειδή η Ζενίτ ζητάει πολλά; Δηλαδή σε όλο τον πλανήτη ένας Ντρκούσιτς υπάρχει;
Γιατί να μην έρθει δεξί μπακ τη στιγμή που ο Σάστρε είναι από τώρα σχεδόν εκτός ομάδας;
Δεν βρίσκω ούτε μισό κέρδος στο να μην γίνει καμία προσθήκη. Ούτε μισό.
Την ομάδα όταν πετάει, την απογειώνεις δίνοντας ότι έχεις και δεν έχεις για να πας στο επόμενο λέβελ. Δεν κοιτάς να την τεντώσεις ως εκεί που δεν πάει και σε ενδεχόμενο τραυματισμό να μείνει ξεκρέμαστη.
Όλα και όλοι θα κριθούν στο τέλος. Και για την πορεία τους και για τις αποφάσεις τους.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ rotation στο πρώτο παιχνίδι με τον βάζελο και ατυχήσαμε στο δεύτερο.
Γιατί λοιπόν να μην έχουμε 5 κανονικά στόπερ και τρία από αυτά να είναι καλού επιπέδου τη στιγμή που το καλοκαίρι θα ψάχνουμε τουλάχιστον για δυο; Επειδή η Ζενίτ ζητάει πολλά; Δηλαδή σε όλο τον πλανήτη ένας Ντρκούσιτς υπάρχει;
Γιατί να μην έρθει δεξί μπακ τη στιγμή που ο Σάστρε είναι από τώρα σχεδόν εκτός ομάδας;
Δεν βρίσκω ούτε μισό κέρδος στο να μην γίνει καμία προσθήκη. Ούτε μισό.
Την ομάδα όταν πετάει, την απογειώνεις δίνοντας ότι έχεις και δεν έχεις για να πας στο επόμενο λέβελ. Δεν κοιτάς να την τεντώσεις ως εκεί που δεν πάει και σε ενδεχόμενο τραυματισμό να μείνει ξεκρέμαστη.
Όλα και όλοι θα κριθούν στο τέλος. Και για την πορεία τους και για τις αποφάσεις τους.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- Magdi Tolba 4, katafraktos, Montrealiotis, sakis_the_fraud, RazvanLucesku
-
dimitris7777
Νομίζω αυτή ακριβώς ήταν η λογική με το Μπαταούλα. Τον περίμεναν να παίξει αυτόν το ρόλο. Όλοι μιλούσαν (και μιλούν) με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Δυστυχώς στην πρώτη του χρονιά εκτός αναπτυξιακού δλδ προετοιμασία και προπονήσεις με αντρική και παιχνίδια με ΠΑΟΚ Β, δεν έκανε το βήμα παραπάνω. Αυτό δε σημαίνει κάτι. Κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν πνευματικά αλλά και σωματικά στα νέα δεδομένα, του αντρικού ποδοσφαίρου. Θα ξανακριθεί από το καλοκαίρι. Μη ξεχνάτε ότι ο Κουλιεράκης είχε ήδη παίξει μια χρονιά με ΠΑΟΚ Β και μετά εντάχθηκε στην αντρική, ενώ ο Μπαταούλας όχι. Ίσως βιαστήκαμε με την περίπτωση του. Επίσης υπάρχει και το πρότζεκτ Απατσιονάκ, που και αυτός το καλοκαίρι θα έχει συμπληρώσει ένα χρόνο με ΠΑΟΚ Β. Δυστυχώς και ο Κωττάς δε δείχνει να μπορεί για παραπάνω, ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία. Κάποια παιδιά ίσως το χάνουν καθαρά από πνευματικούς λόγους, λόγω χαρακτήρα, δεν μπορούν ν' ανταπεξέλθουν στην πίεση. Ο Μαλιούφας πρόσφατα δήλωσε ότι φτάσαμε πολύ κοντά στο να "χάσουμε ποδοσφαιρικά" το Μιχαηλίδη γιατί τον έπαιρνε από κάτω και τα κρατούσε όλα μέσα του. Και τώρα βλέπουμε ένα Μιχαηλίδη ν' ανθίζει στα 26 του. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη σε κάποια παιδιά λίγο παραπάνω!!SCIFO έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 19:22 Ιδανικά αν υπήρχε στα στόπερ ένα πρότζεκτ τύπου οπως ο Χατσιδης στα εξτρεμ και ο Μύθου στα φορ απο τις ακαδημίες νομιζω 90 στους 100 θα λέγαμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει για καλυψη πέμπτο στόπερ τώρα.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 3):
- SCIFO, Ιάσονας, sakis_the_fraud
Είναι δυστυχώς το μεθύσι των εξαιρετικών εμφανίσεων που δε θα συνεχιστούν στα κόκκινα μέχρι τον Μάιο ειδικά όταν μιλάμε για 15-16 ποδοσφαιριστές επι της ουσίας. Αυτό ακριβώς που περιγράφεις θα γίνει πιθανότατα να κατέβει με rotation στον ΠΑΟ ή στο Χαριλάου. Αυτό που ακούγεται και είναι καινούργιο είναι η χημεία και να μη χαλάσουμε τις ισορροπίες οκ δεκτό. Τότε γιατί είπες στον Σάστρε ότι δε θα τον ανανεώσεις; Αυτό τι βοηθάει στην χημεία προφανώς και είναι ξενερωμένος όπως και ο Καμαρά. Η δουλειά σου δεν είναι να είναι όλοι χαρούμενοι αυτό είναι απίθανο! Πάντα θα έχεις γκρίνια από αυτούς που δε παίζουν και άντε οκ δε θες να δώσεις λεφτά στον Κομπότη δώστα αλλού και πάρε κάτι καλό.
Και εγω θεωρώ, το εχω γράψει κιόλας οτι αν ζητούσε παίχτη ο Λουτσέσκου χωρίς η απόκτηση του να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο γκρουπ του ,αυτός θα ήταν ένας δεξιός μπακ.
Αν δεν έρθει ούτε δεξιός μπακ τελικά, τότε θα θεωρήσω οτι αυτά που γράφτηκαν οτι ο Τσαπρας θέλει μόνο ΠΑΟΚ ,οτι έχουν βάση.
Δεν το πιστεύω όμως.
Αν δεν έρθει ούτε δεξιός μπακ τελικά, τότε θα θεωρήσω οτι αυτά που γράφτηκαν οτι ο Τσαπρας θέλει μόνο ΠΑΟΚ ,οτι έχουν βάση.
Δεν το πιστεύω όμως.
geobila έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 18:35
Nα ρωτήσω μιας και φαίνεται από τα γραφόμενα σου ότι το έχεις ψάξει.
Ο Κωστή παίζει αντί Μειτε ή αντί Ζαφειρης;
Θαρρώ ότι ένα κέντρο του χρόνου με Μειτε Ζαφειρη οζντοεφ Κωστή και σαρρη να είναι ότι πρέπει.
Για τσαπρα έχω κι εγώ καλή άποψη και ως έλληνας θα ήταν ιδανικό δίδυμο με Κενυ
Φίλε Ο Κωστή έχει καλά νούμερα, αλλά νομίζω ότι μόνο ως αντι-Μπιάνκο μπορεί να σταθεί σε μια υποτιθέμενη 5αδα χαφ. Αλλά να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δει πολύ τα νούμερά του απέναντι στους δικούς μας χαφ. Εκεί είναι παράξενη η φάση , θέλει εμπειρία ο Λούτσος , σωστές αποφάσεις κι εμπειρία.
Αντιθέτως ο Βήχος και ο Τσάπρας είναι στα περισσότερα σημεία καλύτεροι του Μπάμπα φέτος . Με τον Κένυ υπάρχει ισορροπία αλλά και πάλι είναι καλύτεροι σε μονομαχίες , interceptions κλπ
Αν βάλεις στην εξίσωση ηλικία, εθνικότητα και τιμή αδυνατώ να φανταστώ καλύτερο πακέτο σε μπακ.
Βέβαια , ο Κομπότης τη χαλάει όλη αυτή την ιστορία αλλά εγώ προτιμώ να σταθώ στα στοιχεία.
@dimitris7777 συμφωνώ σε ολα που λες και απο τα παιδιά που ασχολείστε με τα θέματα της ακαδημίας μαθαίνουμε αρκετά. Απλά μιλησα μονο για τωρα, τη μεταγραφικη περιοδο του χειμώνα δηλ, προσπαθώντας να βρω μια εξήγηση στο θεμα που συζητάμε μέρες τωρα..
Αποκλείω να πουλήσει ο Κομπότης καλό παίκτη στον ΠΑΟΚ, ειδικά τώρα τελευταία που βάζελος και βένγκα πληρώνουν άνετα υπεραξίες.
Κι ένα μύριο να δίνουμε πχ, ένα τηλέφωνο θα κάνει ο Κομπότης να ενημερώσει το Φούζο και θα του πάρει 1,3.
Θα πρέπει να πιέσει πολύ ο παίκτης αλλά και εκεί πάλι ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να γλυκάνει τον καθένα.
Κι ένα μύριο να δίνουμε πχ, ένα τηλέφωνο θα κάνει ο Κομπότης να ενημερώσει το Φούζο και θα του πάρει 1,3.
Θα πρέπει να πιέσει πολύ ο παίκτης αλλά και εκεί πάλι ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να γλυκάνει τον καθένα.
Υπάρχει ποδοσφαιριστής σε μικρομεσαία Ελληνική ομάδα να μη θέλει να παίξει με τον Ντελια και τον Ζαφειρη; Τον Γιακουμάκη και τον Ζιφκο ή να έχουν προπονητή τον Λου; Εδώ μιλάμε η Λειβαδιά κόπια του ΠΑΟΚ είναι σε στυλ παιχνιδιού.
Ο Κομποτης το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να ζητήσει απο τον παίχτη να τελειώσει την σεζόν σε αυτούς, λόγω των στόχων που έχουν θέσει φέτος.
Μετά αποφασίζει ο παίχτης που θα πάει και αν ο παίχτης θέλει μόνο ΠΑΟΚ τότε όλα τελειώνουν.
Εννοείται οτι ο Κομποτης θα πιέσει να τον δώσει στα φιλαράκια του,αν ο παίχτης όμως δεν θέλει να παίξει γιαυτους,τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Μετά αποφασίζει ο παίχτης που θα πάει και αν ο παίχτης θέλει μόνο ΠΑΟΚ τότε όλα τελειώνουν.
Εννοείται οτι ο Κομποτης θα πιέσει να τον δώσει στα φιλαράκια του,αν ο παίχτης όμως δεν θέλει να παίξει γιαυτους,τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Γιατί να μη θέλει ρε παιδιά, άσχημο είναι να παίζεις στην Αθήνα με 600-700 χιλιάρικα το χρόνο μισθό? Μην υποθέτουμε ότι ξέρουμε τι σκέφτεται ο καθένας. Σαφώς καλός προορισμός ο ΠΑΟΚ αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας παίκτης που ακούει αεκ πχ και κλείνει το τηλέφωνο