Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
paokpantou

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από paokpantou »

PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:13
paokpantou έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:10
Μην αγχώνεσαι κουβανε δεν θα μείνει χωρίς μπατζετ το τμήμα
Εγώ δεν είπα ότι θα είμαστε χωρίς μπάτζετ. Το θέμα είναι ότι θα είσαι πάλι με 600.000-700.000 μπάτζετ. Και ένα μπάτζετ που θα το αναλάβουν οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν καταστρέψει τόσες χρονιές και ειδικά τη φετινή.

Πιστεύεις αυτό τον ΤΑΠ και αυτόν τον Α.Σ.;
Θα πέσει ξήλωμα
Και το μπατζετ ευελπιστώ πως θα είναι μεγαλύτερο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!.....

Και φυσικά,δεν μιλάω για την ομάδα...αλλά για τον κόσμο....

Πως άλλαξε έτσι ο ΠΑΟΚτσης?...

Θέλουμε και τίτλους....παναθεμα μας....
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Σε τι αναφερεσαι για τον κοσμο
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

paokpantou έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:16 Θα πέσει ξήλωμα
Και το μπατζετ ευελπιστώ πως θα είναι μεγαλύτερο
Αν εννοείς σε διοικητικό επίπεδο, αυτά μας τα είπαν και άλλοι και δεν έγιναν. Αν εννοείς από άποψη ομάδας, το μπάτζετ δε θα αυξηθεί. Αυτό είναι σίγουρο. Επίσης ήδη θα μείνουν κάποιοι παίκτες από τη φετινή χρονιά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Το ταπ θα αλλάξει χέρια σε διοικητικό επίπεδο
Και το μπατζετ θα είναι μεγαλύτερο μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει
Εδώ θα είμαστε με το καλό να τα λέμε
These users thanked the author paokpantou for the post (total 2):
Hayate, george188
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αισιοδοξα νεα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

paokpantou έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:23 Το ταπ θα αλλάξει χέρια σε διοικητικό επίπεδο
Εδώ θα είμαστε με το καλό να τα λέμε
Μακάρι να γίνει, αλλά όσο υπάρχει αυτός ο Α.Σ. δεν υπάρχει πια ανοχή για λόγια. Αυτός ο Α.Σ. ορίζει το ΤΑΠ που είναι μέλη του σχηματισμού του Α.Σ.

Θα δούμε πράξεις; Αυτό είναι το ερώτημα.

Από τα θα έχουμε χορτάσει.

Γιατί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν ότι "θα σχεδιάσουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης πενταετίας" και ακόμα αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν στο ΤΑΠ.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 3):
trf_traveller, gervasio artigas, Franky
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Η φετινή εμπειρία ως θεατής από κοντά, από το γήπεδο, ήταν μέτρια. Από τον τρόπο που επικοινωνούσε η ομάδα μέσα στο γήπεδο, τα ταιμ αουτς, την εντελώς τοξική συμπεριφορά του Κοβάσεβιτς, έως και το επίπεδο της απόδοσης που είχε σκαμπανεβάσματα και σε καμία περίπτωση δεν ένιωθες πως υπάρχει κάποιο πλάνο η σταθερή βελτίωση.

Παρόλα αυτά, η ομάδα έβγαλε ψυχή, πέτυχε κάποιες μεγάλες νίκες και όπως και να έχει, για τα οπαδικα δεδομένα του 2026, έφερε δύο φορές πάνω απο 3000-3500 κόσμο και ακόμα δύο φορές 2000.

Η επαφή που έχω με το άθλημα δεν είναι καθόλου ειδική, αλλά το τμήμα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μεγάλωσα στο ίδιο κτίριο που ζούσε ο Γιάννης Φλώρος, παίκτης μας αρχές των 2000ς τότε που πήγαμε πρώτη φορά στο Παλατάκι. Noureddine Hfaiedh, Vladimir Grbic, Τσιγγιδης, μερικά από τα άτομα που έβλεπα τότε μικρός.

Γι'αυτό το αγαπάω και αυτό το τμήμα και προφανώς η αδυναμία του ΑΣ και το δυσοίωνο εγγύς μέλλον μόνο με προβληματίζει. Ελπίζω φήμες που ακούω να ισχύουν για διοικητική αλλαγή.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

"πάνω απ' του τάφου μου το κυπαρίσσι, μαύρη χελώνα Μ έχει κατουρήσει...."

Αυτος ο στίχος νομίζω αντικατοπτρίζει τη φετινή χρονιά στο Σύλλογο σε μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Όταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αλλά και φθινόπωρο, έχεις κουμαντάρει με τέτοιον τρόπο το καράβι που λέγεται Π.Α.Ο.Κ., γκρεμοτσακίζοντάς το μία στη Σκύλα και μία στη Χάρυβδη, μόνο και μόνο για να το παίζεις εσύ Οδυσσέας, ενώ δεν κάνεις ούτε για μούτσος, και μάλιστα είσαι τόσο αδαής που πας και κάνεις μπαλάκι το τμήμα του βόλεϊ συγκεκριμένα, με μυστικά ραντεβουδάκια, επειδή ''σου φέρθηκε σαν κύριος'' ο αγαπητικός από το παράθυρο, και με δεδομένη την ασχετοσύνη με την οποία, ούτως ή άλλως, διοικείς το τμήμα τόσα χρόνια και τα λοιπά.

Οποία σύμπτωσις, θα φτιάξεις ομάδα του ενός παιχταρά, άλλων δυο τριών καλών παιχτών, εκ των οποίων ο ένας μάλιστα έμεινε με προϋπόθεση την προσωπική του απόφαση ν' αλλάξει θέση, και μπλα μπλα μπλα.

Καληνύχτα.

Από το 2027, εάν και εφόσον αναλάβει ένας Χατζόπουλος, ένας Τσαλόπουλος, όλο το Σωματείο, θα αλλάξει, ενδεχομένως, η μοίρα και του ενός ή του άλλου σου τμήματος.

Για όλα φταίνε οι ίδιοι και οι ίδιοι, που απλώς το καλοκαίρι ξεπεράσαν τον εαυτό τους.

Οι ΠΑΟΚάρχες, θεματοφύλακες, παράγοντες κατ' επάγγελμα και άλλα πολλά.

Ευτυχώς βολεύτηκε ο συμμαθητής στη διοίκηση.

Συγχαρητήρια βεβαίως στην ομάδα και τον προπονητή, που έκαναν αυτό που μπορούσαν και κόντραραν με αξιώσεις έναν ανώτερο αντίπαλο. Κάποιες κρίσιμες στιγμές διαφορετικές, ίσως να είχαν επιφέρει και διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΥΓ. Είχες δίκαιο φίλε @PaokCuba4 που μου έλεγες ότι στο βόλεϊ τέτοιες ευκαιρίες, σαν αυτήν του προηγούμενου αγώνα, δεν ξαναεμφανίζονται και πληρώνονται. Εγώ μιλούσα με βάση την κοινή λογική, εσύ μιλούσες με βάση τη γνώση που έχεις πάνω στο αντικείμενο. Σ' ευχαριστώ για τον διάλογο. Χαίρομαι, όπως όλοι, να διαβάζω τις αναλύσεις σου και να μαθαίνω πώς να καταλαβαίνω, έστω λίγο καλύτερα, αυτό το όμορφο άθλημα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 9):
GEOL, gervasio artigas, namisenoiazei, XamenoKormi, Taseos, PaokCuba4, trouman, Franky, nunies4
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

leomatos88 έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:35 Όταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αλλά και φθινόπωρο, έχεις κουμαντάρει με τέτοιον τρόπο το καράβι που λέγεται Π.Α.Ο.Κ., γκρεμοτσακίζοντάς το μία στη Σκύλα και μία στη Χάρυβδη, μόνο και μόνο για να το παίζεις εσύ Οδυσσέας, ενώ δεν κάνεις ούτε για μούτσος, και μάλιστα είσαι τόσο αδαής που πας και κάνεις μπαλάκι το τμήμα του βόλεϊ συγκεκριμένα, με μυστικά ραντεβουδάκια, επειδή ''σου φέρθηκε σαν κύριος'' ο αγαπητικός από το παράθυρο, και με δεδομένη την ασχετοσύνη με την οποία, ούτως ή άλλως, διοικείς το τμήμα τόσα χρόνια και τα λοιπά.

Οποία σύμπτωσις, θα φτιάξεις ομάδα του ενός παιχταρά, άλλων δυο τριών καλών παιχτών, εκ των οποίων ο ένας μάλιστα έμεινε με προϋπόθεση την προσωπική του απόφαση ν' αλλάξει θέση, και μπλα μπλα μπλα.

Καληνύχτα.

Από το 2027, εάν και εφόσον αναλάβει ένας Χατζόπουλος, ένας Τσαλόπουλος, όλο το Σωματείο, θα αλλάξει, ενδεχομένως, η μοίρα και του ενός ή του άλλου σου τμήματος.

Για όλα φταίνε οι ίδιοι και οι ίδιοι, που απλώς το καλοκαίρι ξεπεράσαν τον εαυτό τους.

Οι ΠΑΟΚάρχες, θεματοφύλακες, παράγοντες κατ' επάγγελμα και άλλα πολλά.

Ευτυχώς βολεύτηκε ο συμμαθητής στη διοίκηση.

Συγχαρητήρια βεβαίως στην ομάδα και τον προπονητή, που έκαναν αυτό που μπορούσαν και κόντραραν με αξιώσεις έναν ανώτερο αντίπαλο. Κάποιες κρίσιμες στιγμές διαφορετικές, ίσως να είχαν επιφέρει και διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΥΓ. Είχες δίκαιο φίλε @PaokCuba4 που μου έλεγες ότι στο βόλεϊ τέτοιες ευκαιρίες, σαν αυτήν του προηγούμενου αγώνα, δεν ξαναεμφανίζονται και πληρώνονται. Εγώ μιλούσα με βάση την κοινή λογική, εσύ μιλούσες με βάση τη γνώση που έχεις πάνω στο αντικείμενο. Σ' ευχαριστώ για τον διάλογο. Χαίρομαι, όπως όλοι, να διαβάζω τις αναλύσεις σου και να μαθαίνω πώς να καταλαβαίνω, έστω λίγο καλύτερα, αυτό το όμορφο άθλημα.
Τα είπες ΟΛΑ!!!
These users thanked the author GEOL for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Kουβανέ, ο Μενέλαος θα μείνει;
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

paokpantou έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:23 Το ταπ θα αλλάξει χέρια σε διοικητικό επίπεδο
Εδώ θα είμαστε με το καλό να τα

Ελπίζω να έχεις πληροφορίες για αυτά. Το εύχομαι ολόψυχα γιατί το βόλεϊ είναι ένα άθλημα υπέροχο. Σήμερα κέρδισε ο καλύτερος κ το πρωτάθλημα το πήρε η καλύτερη ομάδα .
Δυστυχώς με πορδές στυλ μαμαη, μιχελακη κ λοιπούς αυγά δεν βάφεις ..
Επίσης έχει κουράσει πολύ η φάση ξερολιασης που υπάρχει εδω μέσα.. πόσα ξέρετε ρε μάγκες; ; ρωτάτε πχ τον κουβανο εάν θα μείνει ο Μενέλαος ή απαντά ο ίδιος ότι το μπάτζετ θα είναι ίδιο..
Είσαστε μέσα στην διοίκηση κ απαντάτε με τόση σιγουριά; ; έχετε πληροφορίες εκ των εσω; ; είστε μέσα στην καθημερινότητα των μελών της διοίκησης; ;
Ερώτηση κάνω
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Φόρουμ λέγεται. Ανταλάσσουμε απόψεις και όσα ξέρει ο καθένας. Αν σε πειράζει πάνε διάβασε fb.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

τσιριγωτης έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 20:04 Ελπίζω να έχεις πληροφορίες για αυτά. Το εύχομαι ολόψυχα γιατί το βόλεϊ είναι ένα άθλημα υπέροχο. Σήμερα κέρδισε ο καλύτερος κ το πρωτάθλημα το πήρε η καλύτερη ομάδα .
Δυστυχώς με πορδές στυλ μαμαη, μιχελακη κ λοιπούς αυγά δεν βάφεις ..
Επίσης έχει κουράσει πολύ η φάση ξερολιασης που υπάρχει εδω μέσα.. πόσα ξέρετε ρε μάγκες; ; ρωτάτε πχ τον κουβανο εάν θα μείνει ο Μενέλαος ή απαντά ο ίδιος ότι το μπάτζετ θα είναι ίδιο..
Είσαστε μέσα στην διοίκηση κ απαντάτε με τόση σιγουριά; ; έχετε πληροφορίες εκ των εσω; ; είστε μέσα στην καθημερινότητα των μελών της διοίκησης; ;
Ερώτηση κάνω
Mιας και απευθύνεσαι σε μένα, ό,τι λέω στο φόρουμ για μεταγραφές ή διοικητικά πηγάζουν από ανθρώπους που είναι κοντά στη διοίκηση και μαθαίνουν από πρώτο χέρι. Και προσπαθώ φυσικά από την πλευρά μου να διασταυρώσω όλα αυτά που μου λένε προτού τα γράψω. Και φυσικά όταν αλλάξει κάτι φυσικά θα ενημερώσω και θα παραδεχτώ το λάθος μου. Και μάλιστα θα δεχθώ τις συνέπειες των πράξεών μου από τους μοντς και τον αντμίν του φόρουμ εάν θεωρούν ότι αυτό που κάνω είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων ή προσπάθεια αυτοπροβολής.

Και για να έρθω και στο θέμα που είναι και η αφορμή, δέχομαι την είδηση του @paokpantou και με μεγάλη μου χαρά θα την ψάξω. Εάν φυσικά ο άνθρωπος θεωρεί ότι προσβλήθηκε ή τον προσπερνώ με τον τρόπο μου, με μεγάλη μου επίσης χαρά να μιλήσει μαζί μου και να το λύσουμε. Ακούστηκα ίσως απόλυτος και ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη του φόρουμ. Απλά έχουν γίνει τόσα πολλά από το ΤΑΠ που είναι αμέσως επόμενο να μην υπάρχει εμπιστοσύνη.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 2):
Taseos, trouman
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”