Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GINOLA

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από GINOLA »

Λοιπόν επειδή φαντάζομαι αναφέρεται σε εμένα και επειδή βλέπω ότι το κάνει από την αγνή του την αγάπη και όχι οπως κάποιοι κυρ Παντεληδες (well played, γκουρού γκουχου), φίλε μου παρόλε έχεις κάθε δικαίωμα να μην πιστεύεις λέξη, όλα καλά,σε διαβεβαιώ πάντως πραγματικά σε οτι έχω ιερό ότι δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον για να γράφω εδώ μέσα και κανένα προσωπικό συμφέρον από τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ απλά τον αγαπάω παθολογικά,αυτό φυσικά θα με οδηγήσει και σε λάθος κρίσεις όπως όλους.

Τώρα το τι μεταφέρω , είναι ένα φόρουμ και ο καθένας έχει δικαίωμα να μην πιστεύει ούτε κόμμα, δεν με επηρεάζει και φυσικά ότι γράφω δεν επηρεάζει και τον ΠΑΟΚ. Ούτε ότι γράφει ο χ ψ εδώ επηρεάζει τον ΠΑΟΚ,το "κλίμα" είναι,ήταν και θα είναι πάντα η Τουμπα.

Καλή καρδιά και χαμόγελα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

smoothcriminal1926 έγραψε:Ερώτηση. Ο Οζντόεφ έχει αυτόματη ανανέωση + το καλοκαίρι; Αυτό είπε ο Κόλκας, ενώ εγώ νόμιζ δεν υπήρχε αυτό. Επίσης είπε ότι ο Λόβρεν έχει 1+1 όχι 2. Τι ισχύει τελικά ξέρουμε; Αν ισχύει η αυτόματη για Οζντόεφ έχουμε μία λιγότερη μεταγραφή και πονοκέφαλο για το καλοκαίρι.
Ο Λοβρεν και ολοι οι καινουριοι που ηρθαν εκτος του Καμαρα,αν θυμαμαι καλα,εχουν 1+1..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Ότι προφανώς ο Ιβαν δεν ασχολείται φουλ ταιμ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το θεωρώ και λογικό. Έχει ανθρώπους να πληρώνει για αυτήν την δουλειά. Ανθρώπους που επέλεξε και εμπιστεύεται. Για τους οποίους προφανώς και είναι υπεύθυνος. Όπως είναι λογικό λοιπόν στον Ιβαν φτάνουν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, από την δική τους σκοπιά.
Μετά από τα απανωτά χαστούκια αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο.
Μεγαλύτερο άδειασμα του να έρθει τώρα ο Μειτε αντί του καλοκαιριού δεν υπάρχει. Αν ο προϊστάμενος μου, έκανε κάτι αντίστοιχο σε εμένα, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αποχώρηση.
Γιατί αν δεν τους άδειαζε θα έφερνε έναν αντί Μειτε και όχι τον ίδιο.
Μιλαμε για τον ιδιο Ιβαν που σε δηλωσεις τους ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκατσης μεταξυ σοβαρου και αστειου εχουν πει οτι αποφασιζει μεχρι και για το χαρτι υγειας στις τουαλετες?
Αποφασίζει ή επιλέγει;
Αν εσύ είσαι ο Σαββίδης και έχεις εμένα και τον ΚυρΚυρ και εγώ προτείνω το χαρτί υγείας του Lidl* και ο ΚυρΚυρ σε προτείνει χαρτί υγείας Χαρτέξ με 0.80€ τιμή λιανικής και σ'το πλασάρει ωραία, δεν θα πάρεις το Χαρτέξ;

* κατά κοινή ομολογία το καλύτερο κωλόχαρτο
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε: Τώρα το τι μεταφέρω , είναι ένα φόρουμ και ο καθένας έχει δικαίωμα να μην πιστεύει ούτε κόμμα, δεν με επηρεάζει και φυσικά ότι γράφω δεν επηρεάζει και τον ΠΑΟΚ. Ούτε ότι γράφει ο χ ψ εδώ επηρεάζει τον ΠΑΟΚ,το "κλίμα" είναι,ήταν και θα είναι πάντα η Τουμπα.

Καλή καρδιά και χαμόγελα
Κάνεις λάθος στο ότι δεν επηρεάζει. Η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων (και όχι μόνο) από εδώ μέσα ενημερώνεται.

Καλή καρδιά ας λήξει εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 21 Ιαν 2025, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ενώ σήμερα μετά από 3 μεταγραφες ,όλοι του Ραζβαν κι από τι ακούγεται πάμε για 4η για αριστερό μπακ, και συνολικά 5η τον χειμώνα ότι δηλαδή ζητούσαμε όταν άνοιξε το topic και λέγαμε αυτά δεν ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, βλέπουμε να σχολιάζουμε ποιος έφερε ποιον,μια γκρίνια και μια μιζέρια. Αύριο ανακοίνωνονται 3 ,μεθαύριο όλοι ΤΟΥΜΠΑ να πάρουμε το ματσ ακόμα και με θυμιανη ,πάμε γι αριστερό μπακ και αντεπίθεση στο πρωτάθλημα να μειώσουμε την διαφορά.
Επίσης αντί να μιζεριαζουμε ας δούμε για ποιο μπακ μιλάμε ότι είμαστε κοντά, και να δούμε τι παίζει με τις αποχωρήσεις αφού όπως ξέρουμε αν καταφέρουμε και διώξουμε 2 φορ πάμε και για ΦΟΡ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
joshua έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Ότι προφανώς ο Ιβαν δεν ασχολείται φουλ ταιμ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το θεωρώ και λογικό. Έχει ανθρώπους να πληρώνει για αυτήν την δουλειά. Ανθρώπους που επέλεξε και εμπιστεύεται. Για τους οποίους προφανώς και είναι υπεύθυνος. Όπως είναι λογικό λοιπόν στον Ιβαν φτάνουν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, από την δική τους σκοπιά.
Μετά από τα απανωτά χαστούκια αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο.
Μεγαλύτερο άδειασμα του να έρθει τώρα ο Μειτε αντί του καλοκαιριού δεν υπάρχει. Αν ο προϊστάμενος μου, έκανε κάτι αντίστοιχο σε εμένα, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αποχώρηση.
Γιατί αν δεν τους άδειαζε θα έφερνε έναν αντί Μειτε και όχι τον ίδιο.
Μιλαμε για τον ιδιο Ιβαν που σε δηλωσεις τους ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκατσης μεταξυ σοβαρου και αστειου εχουν πει οτι αποφασιζει μεχρι και για το χαρτι υγειας στις τουαλετες?
Αποφασίζει ή επιλέγει;
Αν εσύ είσαι ο Σαββίδης και έχεις εμένα και τον ΚυρΚυρ και εγώ προτείνω το χαρτί υγείας του Lidl* και ο ΚυρΚυρ σε προτείνει χαρτί υγείας Χαρτέξ με 0.80€ τιμή λιανικής και σ'το πλασάρει ωραία, δεν θα πάρεις το Χαρτέξ;

* κατά κοινή ομολογία το καλύτερο κωλόχαρτο
Η ZEWA κάνει τη διαφορά!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:2-1 η Benfica την Barcelona με δύο γκολ του Παυλίδη που, εκτός τεράστιου απροόπτου, έρχεται σ' εμάς...
Edit: 3-1 με πέναλτυ του Παυλίδη (χατ-τρικ). Όλα αυτά μέχρι το 30΄.
Ερχεται σε μας ???
Το ειδες καπου φιλε ???
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Κατι που περασε στα ψιλα,ΑΝ τελικα γινει πραγματικοτητα η επιστροφη του ασωτου υιου (ας κραταμε μια πισινη,Μειτε ειναι αυτος),θα βγει καλη μεταγραφη κ ο Πενια.Εξαρχης λεγαμε -οι περισσοτεροι τουλαχιστον- πως ναι μεν καλος ο Πενια,αλλα θα χρειαστει κ ενα χαφ τυπου Μειτε για να φανει παραπανω ο Περουβιανος.

Τωρα για αριστερο μπακ,εχουμε κατι χειροπιαστο;

Απο τον Τζουρασεκ της Χοφενχαημ,δεν ξερω ποσο ευκολα θα εσπαγε ΤΩΡΑ ο δανεισμος του,θα προτιμουσα τον Λυκογιαννη,σκυλος 1.91 ειναι με ικανοποιητικη ταχυτητα,τιμιοτατος συν του οτι ειναι γηγενης.

Γνωριζει κατι καποιος;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Γνωστό ότι ο parolos ,θεωρεί λίγο τον Λουτσεσκου και προτιμάει Πάμπλο.
Έλα όμως που επιβεβαιώνεται από τις κινήσεις το ρεπορτάζ όλων (non paper) ότι ο Ιβάν έδωσε εν λευκό τις επιλογές παιχτών στον Λουτσέσκου.
Άρα κάποιες αλήθειες έγραψε ο GINOLA ,το καλοκαίρι.
Όσοι παρακολουθούμε στενά, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τι συνέβη το καλοκαίρι και τι συμβαίνει τώρα.
Πάνω απ όλα ομως είναι η ομάδα!!

Όχι ο Πάμπλο ή ο λουτσεσκου!

Και το να λέμε για ατζέντα και ότι κάποιοι κάνουν μόστρα δεν τιμά κανέναν κια κυρίως το φόρουμ!

Είμαστε όλοι πολύ παλιά μέλη και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοια!
Δίπλα στην ομάδα!

Ολοι απαραίτητοι!
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αυτό που μου έμεινε είναι το ΠΡΗΞΟΠΟΥΤΣΙ.
Μόλις εμπλούτισα το λεξιλόγιο μου με μία τόσο ΧΡΗΣΙΜΗ λέξη .:))
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Amsterdamer_87 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:2-1 η Benfica την Barcelona με δύο γκολ του Παυλίδη που, εκτός τεράστιου απροόπτου, έρχεται σ' εμάς...
Edit: 3-1 με πέναλτυ του Παυλίδη (χατ-τρικ). Όλα αυτά μέχρι το 30΄.
Ερχεται σε μας ???
Το ειδες καπου φιλε ???

Τα απόνερα του "αποκλειστικού" που έβγαλε ο Μίνος στην Αθηναϊκή Κυριακή για ερχομό δανεικού διεθνούς έλληνα επιθετικού.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Parolos,αν παρακολουθείς το φόρουμ, θα έχεις καταλάβει ότι και εγώ όπως εσύ, έχω απομακρυνθεί,κάνω και μέρες να μπω και γενικά δεν ασχολούμαι με το φόρουμ όπως στο πρόσφατο παρελθόν.
Αυτό που έχει δημιουργηθεί ούτε εμένα μου αρέσει,έχει να κάνει όμως με την εποχή που ζούμε και εδω μεσα είναι μικρογραφία της κοινωνίας, πάντα ήταν.
Επειδή φωτογράφησες συγκεκριμένο άτομο, σου λέω ότι ο GINOLA,κατά τη γνώμη μου έγραψε αλήθειες και αυτό επιβεβαιώνεται με τις κινήσεις που γίνονται τώρα και δεν έγιναν το καλοκαίρι.
Εσύ δε βλέπεις δηλαδή ότι αυτοί που ήθελε ο προπονητής το καλοκαίρι, έρχονται ο ένας μετά τον άλλον, τώρα;
Τι κλίμα δηλαδή δημιουργεί το συγκεκριμένο μέλος;
Ακόμα και αν ήταν καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που δεν ήρθαν τότε και έρχονται τώρα, πάλι προβληματική λειτουργία υπήρξε γιατί λεφτά δόθηκαν αλλά με προτεραιότητα περιπτώσεις που δεν ήταν απαίτηση προπονητή.
Μεγάλη κουβέντα,θα επιμείνω όμως ότι κατά τη γνώμη μου ο συγκεκριμένος δεν δημιουργεί κανένα κλίμα,τη γνώμη του γράφει και μεταφέρει κάποια πράγματα που μαθαίνει,τα οποία επιβεβαιώνονται κιόλας.
Ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε καμία κάψα να τον υπερασπιστώ έχω.
Απλά τοποθετήθηκα πάνω στην παρατήρηση σου.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Kabamaru11 έγραψε:Κατι που περασε στα ψιλα,ΑΝ τελικα γινει πραγματικοτητα η επιστροφη του ασωτου υιου (ας κραταμε μια πισινη,Μειτε ειναι αυτος),θα βγει καλη μεταγραφη κ ο Πενια.Εξαρχης λεγαμε -οι περισσοτεροι τουλαχιστον- πως ναι μεν καλος ο Πενια,αλλα θα χρειαστει κ ενα χαφ τυπου Μειτε για να φανει παραπανω ο Περουβιανος.

Τωρα για αριστερο μπακ,εχουμε κατι χειροπιαστο;

Απο τον Τζουρασεκ της Χοφενχαημ,δεν ξερω ποσο ευκολα θα εσπαγε ΤΩΡΑ ο δανεισμος του,θα προτιμουσα τον Λυκογιαννη,σκυλος 1.91 ειναι με ικανοποιητικη ταχυτητα,τιμιοτατος συν του οτι ειναι γηγενης.

Γνωριζει κατι καποιος;
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Λυκογιαννης σήμερα παίζει βασικός και κάνει ματσαρα στο CL,δεν νομίζω να τον αφήσει η Μπολόνια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

cartman έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ιβάν τα 100 χρόνια θέλει να τα γιορτάσει με την κούπα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την κούπα θα την φέρει ο Πενια με τον Πέλκα;

Μειτε και Βιετεσκα κάνεις δεν ξέρει αν θα είναι εδώ για τα 100.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πολυ σας παω οταν κανετε αγαπουλες και μιλατε ομορφα.
Αν παρομοια κουβεντα γινοταν αφου ειχε υπογραψει ζελο ο Μειτες εδω θα χανε βγει μαχαιρια.Τωρα ολοι βρισκονται σε μια νιρβανα.
Α ρε ανανα τι μας κανεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”