Razvan Lucescu IV

giapas

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Δεν ξερω αν ο ρενε αναφερεται σε μενα που εγραψα οτι ο Λουτσεσκου με κατουρησε στη μαπα,η αληθεια ομως ειναι πως οταν ενας προπονητης κατακταει τους 2 απο τους 4 τιτλους της ομαδας σε 100 χρονια ιστοριας ,τον εναν με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις,τον δευτερο με καλες αλλα οχι καλυτερες απο τους ανταγωνιστες ,τοτε παρα τα οσα μπορει να του εχεις καταλογισει κατα καιρους,δικαιως η αδικως,οφειλεις να καταπιεις τη περηφανια σου και να υποκλιθεις.
Για αυτό εσύ εισαι αυτός που είσαι και μετά από τόσα χρόνια ΟΤΙ και να πούμε ή έχουμε πει μένει εκεί.

Και για αυτό οι άλλοι είναι αυτοί που είναι που μέχρι και ο μουγγος ο τζιμπι ( γράφε ρε πιο συχνά, λέγε μια καλημέρα που και που) μίλησε.
Και οι μουγγοί μιλήσανε και οι τυφλοί είδαν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Δεν ξερω αν ο ρενε αναφερεται σε μενα που εγραψα οτι ο Λουτσεσκου με κατουρησε στη μαπα,η αληθεια ομως ειναι πως οταν ενας προπονητης κατακταει τους 2 απο τους 4 τιτλους της ομαδας σε 100 χρονια ιστοριας ,τον εναν με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις,τον δευτερο με καλες αλλα οχι καλυτερες απο τους ανταγωνιστες ,τοτε παρα τα οσα μπορει να του εχεις καταλογισει κατα καιρους,δικαιως η αδικως,οφειλεις να καταπιεις τη περηφανια σου και να υποκλιθεις.
Είσαι τεράστιος, ρισπεκτ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τα γραπτά όλων μας υπάρχουν.
Ο καθένας μας κρίνεται εξ αυτών.
Όταν κάνω(ούμε) λαθος ζητάμε συγνωμη

Απλώς λόγω εμπειρίας, ας σκεφτομαστε πριν γράψουμε τι γράφουμε.

Κ δεν μιλάω για υγειη κριτική, αλλά εν βρασμώ ψυχής.

Αυτά που λέμε την ώρα του αγώνα... στο σπίτι, στο καφενείο κλπ. δεν είναι ωραίο να το διαβαζουμε εδω μεσα, με χυδαίο τρόπο.

Είναι κατά καιρούς το τοπικ της τοξικότητας αυτό.
Κ πολλά άλλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γειά σου Τζιμπαρε αλάνι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Γεια σου καψούρα μου ❤️
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Έβγαλε θέμα Λουτσέσκου το Μετροπολις λόγο μικρής ρήτρας. Υπάρχει τέτοιο ? Και στο φινάλε τι θα ζούμε με τον φόβο ? Οποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Και στο φινάλε κανείς δεν είναι ανώτερος από τον ΠΑΟΚ . Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει για πάντα και εμείς όλοι να φύγουμε θα έρθουν άλλοι. Τώρα αμα φάμε έναν μήνα να συζητάμε τι θα γίνει αν έρθει η Γιουβέντους πχ και πάρει τον Λουτσέσκου δεν έχει νόημα.
Ολοσωστος αδερφε. Δεν μπορουμε να ζουμε συνεχως με το αγχος και τον φοβο του ποιος θα μεινει, ποιος θα δεχτει την ανανεωση του συμβολαιου του, ποιος θα αποδεχτει προταση απο αλλη ομαδα κλπ κλπ. Οποιος θελει φευγει και οποιος θελει μενει.

Απο κει και περα, φανταζει αδιανοητο το ενδεχομενο ο Στρατηγος να αρνηθει να διεκδικησει το ενδεχομενο παρουσιας του για πρωτη φορα στο Τσ. Λ. και μαλιστα με μια ομαδα-δημιουργημα του.

Κατα τα αλλα, μη τσιμπατε μαγκες, κλασικες πουστοαρδιες. Το πρωταθλημα τελειωσε και σιγα-σιγα θα αρχισουν να εφευρισκουν θεματα για να πουλησουν. Φανταστειτε να μην εγραφαν παπαδες, θα φαλιριζαν μες στο κατακαλοκαιρο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Jos....

Το ζήτημα είναι ότι οι τίτλοι αυτοί ήρθαν μετά από κάποιο...εργο..και όχι ουρανοκατεβατοι

Τι ακριβώς έβλεπες τόσο καιρό και έλεγες ότι έλεγες και ξαφνικά μετά από τους...τιτλους..πιστευεις ότι κάποιος σε..κατουρησε...

Κανενας δεν σε έκανε ότι λες...απλώς έβλεπες τα πράγματα με πολύ....υπερηφάνεια....οπως λες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θελω να ανοιξω αυτη τη κουβεντα γιατι και εσυ το πας στο αλλο ακρο...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

jos....

Η πορεία και η κουβέντα θα ξεδιαλύνει πολλά πράγματα...

Το ζήτημα είναι η ομάδα να συνεχίσει με τους...ίδιους παράγοντες...και με το ίδιο τέμπο και όλα θα μας γίνουν ποιο κατανοητά...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ο μιζερόγλου είπε οτι ο Λουτσέσκου έχει ρήτρα 2εκ ευρώ για χώρες δυτικής ευρώπης. Εαν ισχύει έχω ξενερώσει τον πάτο μου. Στην επόμενη επιτυχία τον παίρνουν ουσιαστικά τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καρπουζα το οτι κατακτησαμε εναν εντυπωσιακο τιτλο που σε μεγαλο βαθμο πιστοποιειται στον Λουτσεσκου δεν σημαινει αυτοματα πως οτι κριτικη του εχει ασκηθει ποτε ηταν εξ ολοκληρου λανθασμενη. Μεσα στη χρονια ημουν απο αυτους που εγραφαν πως βλεπουμε ενα διαφορετικο Λουτσεσκου ,εναν πιο προσαρμοστικο Λουτσεσκου, εναν Λουτσεσκου πιο ανοιχτο να ξεπερασει γραμμες που ισως καποτε θεωρουταν κοκκινες για αυτον και καπως ετσι οι βολες μου ειχαν στραφει περισσοτερο προς τη διοικηση, κυριως για την αποφαση μη ενισχυσης τον Γεναρη, παρα σε αυτον.Προφανως υπηρξαν στιγμες οπως η ηττα απο τον Αρη, η ισοπαλια με τη Λαμια που λογω κακου προηγουμενου εστρεψαν τα βλεμματα ξανα πανω του ,ο ιδιος ομως καταφερε και το γυρισε,καταφερε να διαψευσει τους φοβους και να πετυχει οτι πετυχε για το οποιο του αξιζουν συγχαρητηρια. Μην φτανουμε στο αλλο ακρο να γραφουμε, οπως ειδα νομιζω σε ποστ σου ,πως το πλανο της διοικησης λειτουργουσε παντα στην εντελεια απλα εμεις δεν το καταλαβαιναμε...Ειναι το ιδιο ισοπεδωτικο οπως ισοπεδωτικη ηταν πολλες φορες και η κριτικη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όσοι γράφουμε συχνά, λίγο πολύ, νομίζω πως γνωριζόμαστε.

Η μανία ορισμένων για καυγάδες, ειρωνείες και εντάσεις, δυστυχώς έφτασε σε σημείο μέχρι και να μας "ταμπελιάσουν" σε Λουτσέσκου FC και άλλα επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού.

Ούτε κριτική, ούτε μαλακίες. Αναφέρομαι σε ξεκάθαρες προσβολές, ειρωνείες και φιτιλιές σε απαράδεκτο βαθμό.

Κριτική είναι αυτή που εγώ ο "Λουτσεσκικός" έγραψα μετά το 0-1 από το σκουλήκι και οποιαδήποτε άλλη φορά παρατήρησα πως δεν υπήρχε ούτε ένας διακριθέντας στο σύνολο της ομάδας.

Κριτική ΌΧΙ επειδή είμαι (ή το παίζω...) "μπαλαδόφατσα". Αλλά κριτική με βάση αυτά τα ελάχιστα που γνωρίζω εγώ για το ποδόσφαιρο (άσχετα αν το έχω σπουδάσει και παίξει) και για τα οποία δεν έχω καμία απολύτως υποχρέωση να δικαιολογηθώ στον οποιονδήποτε.

Το να γράφω για τον Μάντζιο τον γιδοβοσκό, πως παίρνει μόνιμα την ταυτότητα του Λουτσέσκου, δεν είναι κριτική.

Το να παρουσιάζω τον Αλμέϊδα ως μάγο που καταπίνει τον Λουτσέσκου, ενώ μιλάμε για έναν προπονητή που από τακτικής απόψεως είναι ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ πίσω από τον δεύτερο, αν και έχει ένα σαφέστατα πιο ακριβό ρόστερ, δεν είναι κριτική.

Το να δικαιολογώ τον κάθε Έκονγκ, Σαμάττα, Μάρκος Αντόνιο, Οζντόεφ και να τους παρουσιάζω ως παικταράδες (με βιογραφικάρες..), με μοναδικό σκοπό να πλήξω τον Λουτσέσκου, δεν είναι κριτική.

Το να δικαιολογώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που τον Ιανουάριο δεν πίστεψε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και η ενίσχυση του ρόστερ ήταν πενιχρή, με σκοπό να πλήξω και πάλι τον Λουτσέσκου, δεν είναι κριτική.

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις ατόμων, που ένα ολόκληρο χρόνο ήταν σε "εντεταλμένη υπηρεσία" να πυροβολούν τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Και βασικά όχι δεν ήταν ένας ολόκληρος χρόνος. Ξέρετε γιατί; Γιατί από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο έλειπαν σε διακοπές και ξαφνικά εμφανίστηκαν με τη πρώτη μυρωδιά στραβής. Υπάρχουν όλα. Τα γραπτά μένουν.

Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να στερήσουμε το δικαίωμα σχολιασμού από κανέναν. Όσο και να μας ενοχλεί αυτά που γράφει, θα έχει για πάντα το δικαίωμα να τα γράφει.
Ξαναλέω όμως, γνωριζόμαστε. Και φέτος γνωριστήκαμε ακόμα περισσότερο.
Ειρωνείες, προσβολές και φιτιλιές μακριά από εμάς. Οριστικά και αμετάκλητα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Καλα που τα έγραψες φίλε, ακριβώς έτσι είναι και αυτό είναι το νόημα των γραπτών μου στις τελευταίες σελίδες. Ευχαριστώ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Για εναν λογο δεν θα παμε ποτε μπροστα σαν οπαδοι, γιατι ασχολουμαστε συνεχως με το παρελθον. Οι μεν παραγραφουν με μια απλη συγγνωμη τα οσα ΚΑΚΩΣ εγραφαν, οι δε κριτικαρουν τους μεν για οσα οι δευτεροι γραφανε.

Διδαγματα μαγκες. Ας παρουμε διδαγματα απο τα λαθη μας. Ωστε του χρονου να μη πεσουμε στην ιδια λουπα. Ωστε του χρονου να μη χρειαστει κανεις να ζηταει συγγνωμες και να απολογειται. Διδαγματα οτι χρειαζεται υπομονη και οτι οι παιχτες ειναι κοινοι ανθρωποι με παθη, αδυναμιες και πανω απ' ολα συγκεκριμενα ορια.

Τη συγγνωμη, για να πιασει τοπο, πρεπει να την εννοει κανεις. Και για να την εννοει, ειναι απαραιτητο να εχει προηγηθει αυτοκριτικη και εντοπισμος των λαθων. Διαφορετικα, του χρονου ειναι δεδομενο πως θα πεσουμε στην ιδια παγιδα. Εδω θα ειμαστε και απο Αυγουστο μηνα θα κραζουμε ''τα παλτα που μας κουβαλησαν παλι''...

Γραφικα-ξεγραφικα τα οσα γραφω, ετσι τα βλεπω τα πραγματα ρε μαγκες, να με συγχωρειτε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δάσκαλε συγχώρα με αλλά νομίζω πως το πρόβλημα είναι αρκετά βαθύτερο. Τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις.
Το είχα ξαναγράψει πως μία μάστιγα των καιρών, είναι η αέναη ανάγκη της online δικαίωσης.
Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό σκέλος. Παντού το συναντάς.

Γίνεται πραγματικός διαγωνισμός για το ποιος θα γράψει την πιο ψαγμένη μαλακία, ποιος θα κουνήσει το δάχτυλο, ποιος θα "κερδίσει" σε μια διαφωνία. "Ναι αλλά όταν τα έλεγα εγώ...".
Μπράβο ρε μαλάκα που τα έλεγες, μόλις κέρδισες ένα χρησιμοποιημένο καλαμάκι από το Μπαγκλαντές, να πιείς τον επόμενο φραπέ σου..

Και θα το ξαναγράψω. Εγώ γίνομαι εμμονικός με την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, πεθαίνω να βλέπω την ομάδα να μεγαλώνει και να ενισχύεται διαρκώς, πολλές - ΠΟΛΛΈΣ - φορές γίνομαι άδικος απέναντι στον Ιβάν και στα χιλιάδες πράγματα που έχει προσφέρει, αλλά κακώς ή καλώς αυτό το κάνω για μία και μόνο γαμημένη επιθυμία μου.
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΊ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα. Που είναι το παράλογο σε αυτό;

Το να ξεκινάς Απρίλιο μήνα το παραμύθι περί καταρρεύσεων, να συγκρίνεις εντελώς ανόμοιες σεζόν προκειμένου να βρεις έδαφος για να επιχειρηματολογήσεις, να δικάζεις τον προπονητή για κάθε στραβό αποτέλεσμα ακόμα και απέναντι σε ομάδες πολύ καλύτερες σου (βλ. Μπριζ), κρύβει έστω και μισό θετικό πίσω από όλα αυτά; Και αν ναι ποιο είναι;

Σχεδόν το 99% των επιχειρημάτων που διαβάζαμε όλο τον Απρίλιο κατά του προπονητή, δεν είχαν ούτε μισή λογική βάση από πίσω τους. Σχεδόν όλα ήταν βασισμένα επάνω σε θεωρίες για πράγματα που ΘΑ βλέπαμε.
Και το 100% αυτών ήταν εναντίον όλων όσων είμαστε τόσο "άμπαλοι" που δεν τα βλέπαμε νωρίτερα..

Εδώ πάει περίπατο οποιαδήποτε περίπτωση συνεννόησης και αλληλοκατανόησης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”