Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Equalizer »

Και τα προηγούμενα 13 χρόνια που μονίμως κλαίει ο Τσορμπατζόγλου ρε Μπαφαλο δεν είναι διαπλεκόμενος;

Ηρεμήστε λίγο, με το στανιό όλα μαύρα δε βάφονται, μη φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Ασε που εγώ προσωπικά περισσότερο απ το κάθε Μπραντον και κάθε μεταγραφή, βγάζω φλύκταινες με το συνεχές κλαψούρισμά του "λαου του ΠΑΟΚ"
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω εχω αλλη απορια. Κανα φορ που να τα εριχνε 10-10 στα τμηματα υποδομων και τωρα να μην βρισκει χρονο στην ομαδα του, δεν εχει? Εκει στα 24-25...
Γιατι ολες οι επιλογες μας, ακομη και για τον δευτερο πρεπει να ειναι ανω των 28?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
aristos90

Δημοσίευση από aristos90 »

buffalobill4 έγραψε:
aristos90 έγραψε:Εγώ που ακούω καθημερινά τον Τζορμπατζόγλου και τον Κόλκα στο ράδιο τους βλέπω αρκετά αισιόδοξους που γενικά δεν τους λες και αισιόδοξους.
Αρχικά ο Κόλκας ανέφερε εχθές ότι για τις θέσεις του μέσου και εξτρέμ που είναι κοντά σε συμφωνία θα δώσουμε 1,1 με 1,3 εκατομμύρια συμβόλαιο περίπου και ότι για τον φορ έχει ενημέρωση ότι σκοπεύουν να δώσουν και περισσότερα. Επίσης λέει ότι ο Μπράντον είχε συμφωνήσει πριν 4 μέρες οπότε για αυτό ενημερώθηκε ο Κρμεντσικ και υπέγραψε στην Κύπρο. Δεν έγινε δηλαδή αυτό που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι ότι έκλεισε Κύπρο ο Κρμεντσικ και ο ΠΑΟΚ υπέγραψε τον Μπράντον επειδή χάσαμε το καραφλό κελεπούρι.
Ο Τζορμπατζόγλου κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι οι λίστες του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλούς παίχτες και σήμερα είπε ότι μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες όσοι κράζουν θα λένε μπράβο Μπότο και Λουτσέσκου. Επίσης λέει ότι τον εξτρέμ δεν θα χρειαστεί καν να τον googlάρουμε και ότι ο Πλιάκος που ασχολείται με Ιταλία δεν θα χρειαστεί να googlάρει για κανέναν τους.
Γενικά ποτέ δεν πετάνε στα σύννεφα οι συγκεκριμένοι οπότε εγώ είμαι αισιόδοξος.

Όσον αφορά τον Μπράντον αν θεωρούμε ότι δεν μας κάνει ο περσινός δεύτερος φορ μας που βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, έτρεχε μέχρι το τέλος, ήταν αξιόλογος στην πρώτη του κιόλας χρονιά και το συμβόλαιο του ήταν μικρότερο από τους μισούς μας παίχτες αλλά μας κάνει ο Κρμεντσικ ο οποίος παραπαίει και κατέληξε στην Ινδονησία και είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία τι να πω.
Φίλε μου καλό είναι να υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας και να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Ωστόσο οι δύο δημοσιογράφοι που ανέφερες, είναι οι πλέον συατημικοι και διαπλεκόμενοι με την διοίκηση. Οπότε αυτά τα λόγια είναι λόγια της διοίκησης και όχι δικά τους. Τι περίμενες να σου πει η διοίκηση δηλαδή; Οι παίκτες που θα πάρουμε θα είναι σαπακια και δεν παίζει φράγκο;
Ωραία άρα μην λέμε δεν μιλάει η διοίκηση στον κόσμο αφού μιλάνε οι συστημικοί δημοσιογράφοι.
loukas1963

Μεταφραφες καλοκαιριου 2023

Δημοσίευση από loukas1963 »

Ξερει κανης για το φορ σε ποιο σημειο βρισκομαστε εχετε καμια πληροφορια τωρα στην υποθεση Μπαντον πιστευω οτη εγινε η σωστη κινηση ενας παιχτης που τον ξερεις σε συγκρηση με το Κρεμτσικ που δεν ηξερες σε τη κατασταση θα βρισκοταν μετα την Ινδονισια αλλα γενικα αυτη η κινηση μου διχνη οτη η ομαδα φετος δεν θα ειναι καλυτερη πετας λευκη πετσετα με τετοια κινηση ο κοσμος θελει παιχταραδες και επρεπε ειδη να ειναι εδω κριμα στην εποχη Σαββιδη να υπαρχει αυτη η καταντια καθε περισυ και καλυτερα εγω θα ηθελα να ανοιξουμε ενα τοπικ για να ακουσουμε και να σχολιασουμε τους λογους της εξαφανισης του Σαββιδη η ομαδα ειναι χωρις πιλοτο διχνει απαρατημενη καποια στιγμη πρεπει να ανοιχτη και αυτο το θεμα
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

aristos90 έγραψε: Ο Τζορμπατζόγλου κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι οι λίστες του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλούς παίχτες και σήμερα είπε ότι μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες όσοι κράζουν θα λένε μπράβο Μπότο και Λουτσέσκου. Επίσης λέει ότι τον εξτρέμ δεν θα χρειαστεί καν να τον googlάρουμε και ότι ο Πλιάκος που ασχολείται με Ιταλία δεν θα χρειαστεί να googlάρει για κανέναν τους.
Εδω η φράση κλειδί είναι "μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες". Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, και φυσικά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε.
Εξηγούμαι. Προφανώς υπάρχει η διάθεση και η βούληση να κλείσουν καλοί παίκτες. Προφανώς και υπάρχει επαρκές μπατζετ σύμφωνα με όσα έχουν ηδη ειπωθεί. Αναφέρομαι στα χρήματα που θα διατεθούν και έχουν ήδη εξοικονομηθεί από τις πρόσφατες αποχωρήσεις ακριβοπληρωμένων παικτών του ρόστερ. Προφανώς οι λίστες έχουν καλούς, γνωστούς και ακριβούς παίκτες οι οποίοι σαφέστατα πληρούν τα κριτήρια που έχουν θέσει τα ανώτερα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος. Όλα έχουν αναλυθεί πολλάκις. Ποιότητα, εμπειρία, προσωπικότητα, ταχύτητα κλπ.
Όμως το ζητούμενο είναι άλλο. Ποιοι από αυτούς τους παίκτες θα θελήσουν να έρθουν ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ, ενώ σίγουρα θα θέλουν να περιμένουν ως τον Αυγουστο για να βρουν κάποια καλύτερη πρόταση (πιο πολλά λεφτά ή/και σε καλύτερο πρωτάθλημα), δεδομένου ότι μιλαμε πάντα για παίκτες είτε ελευθερους ειτε δανεικους; Ίσως ένας τρόπος για να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις, ειναι να πληρώσει η ομάδα κάποια υπεραξία (όπως κάνουν οι Τουρκοι και οι Αραβες π.χ.). Έχει όμως ο ΠΑΟΚ αυτη τη δυνατότητα/επιθυμία; Εγώ νομίζω ότι δεν την έχει.
Συνεπώς, καλές οι λίστες κατά τον Τσορμπα, καλά και τρανταχτά τα ονόματα που υπάρχουν σε αυτές, αλλά από αυτό το σημείο έως το "μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες" υπάρχει μια μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανυθεί. Πρωτίστως οικονομική.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ευτυχως που το γραφει η σφινα οποτε η αξιοπιστια ειναι τουλαχιστον αμφισβητησιμη,διαφορετικα...
:mrgreen:
Μην παραιτηθείς!
Μόνο αυτό μη κάνεις.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:Και τα προηγούμενα 13 χρόνια που μονίμως κλαίει ο Τσορμπατζόγλου ρε Μπαφαλο δεν είναι διαπλεκόμενος;

Ηρεμήστε λίγο, με το στανιό όλα μαύρα δε βάφονται, μη φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Ασε που εγώ προσωπικά περισσότερο απ το κάθε Μπραντον και κάθε μεταγραφή, βγάζω φλύκταινες με το συνεχές κλαψούρισμά του "λαου του ΠΑΟΚ"
Βέβαια το πως οι ίδιοι δημοσιογράφοι γίνονται την μία ΑΡΔ (όταν δεν λένε αυτό που θελουμε να ακούσουμε) και «ευαγγέλιο» (όταν αυτά που λένε ακούγονται εύηχα στα αυτάκια μας) έχει την φάση του.

Στην ουσία του θέματος, καμία αισιοδοξία μέχρι τα λόγια να γίνουν πράξεις.

Αφενός διότι οι πράξεις σε αντίθεση με τα λόγια κοστίζουν. Αφετέρου γιατί οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι δεν έχουν κάνει τίποτα από όσα προανήγγειλαν τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Ας κάνουν, επιτέλους, αυτό που πρέπει και ο κόσμος ο «γκρινιάρης» θα κάνει αυτό που πρέπει με την σειρά του.

Βλέπεις ο κόσμος είναι γκρινιάρης, είναι κακός, είναι ότι άλλο θέλετε.

Χαζός πάντως δεν είναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
aristos90

Δημοσίευση από aristos90 »

Logistis έγραψε:
aristos90 έγραψε: Ο Τζορμπατζόγλου κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι οι λίστες του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλούς παίχτες και σήμερα είπε ότι μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες όσοι κράζουν θα λένε μπράβο Μπότο και Λουτσέσκου. Επίσης λέει ότι τον εξτρέμ δεν θα χρειαστεί καν να τον googlάρουμε και ότι ο Πλιάκος που ασχολείται με Ιταλία δεν θα χρειαστεί να googlάρει για κανέναν τους.
Εδω η φράση κλειδί είναι "μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες". Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, και φυσικά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε.
Εξηγούμαι. Προφανώς υπάρχει η διάθεση και η βούληση να κλείσουν καλοί παίκτες. Προφανώς και υπάρχει επαρκές μπατζετ σύμφωνα με όσα έχουν ηδη ειπωθεί. Αναφέρομαι στα χρήματα που θα διατεθούν και έχουν ήδη εξοικονομηθεί από τις πρόσφατες αποχωρήσεις ακριβοπληρωμένων παικτών του ρόστερ. Προφανώς οι λίστες έχουν καλούς, γνωστούς και ακριβούς παίκτες οι οποίοι σαφέστατα πληρούν τα κριτήρια που έχουν θέσει τα ανώτερα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος. Όλα έχουν αναλυθεί πολλάκις. Ποιότητα, εμπειρία, προσωπικότητα, ταχύτητα κλπ.
Όμως το ζητούμενο είναι άλλο. Ποιοι από αυτούς τους παίκτες θα θελήσουν να έρθουν ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ, ενώ σίγουρα θα θέλουν να περιμένουν ως τον Αυγουστο για να βρουν κάποια καλύτερη πρόταση (πιο πολλά λεφτά ή/και σε καλύτερο πρωτάθλημα), δεδομένου ότι μιλαμε πάντα για παίκτες είτε ελευθερους ειτε δανεικους; Ίσως ένας τρόπος για να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις, ειναι να πληρώσει η ομάδα κάποια υπεραξία (όπως κάνουν οι Τουρκοι και οι Αραβες π.χ.). Έχει όμως ο ΠΑΟΚ αυτη τη δυνατότητα/επιθυμία; Εγώ νομίζω ότι δεν την έχει.
Συνεπώς, καλές οι λίστες κατά τον Τσορμπα, καλά και τρανταχτά τα ονόματα που υπάρχουν σε αυτές, αλλά από αυτό το σημείο έως το "μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες" υπάρχει μια μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανυθεί. Πρωτίστως οικονομική.
Ο μέσος και ο εξτρέμ είναι κοντά και για τον φορ επειδή τον θέλουν πολύ ρισκάρουν να περιμένουν και αυτή την εβδομάδα. Έτσι είπε, έτσι λέω.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

rainmaker έγραψε:
DamoN έγραψε:
nunies4 έγραψε:Θα δωσουμε 1,1 και 1,3 για χαφ και εξτρεμ;;;
Εξωπραγματικο μοιαζει
Άντε ανεβείτε λίγο ρε μλκες !ιδια ομάδα με περυσι με νέα παιδιά μέσα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ με μπολικο ταλέντο και 4 παιχταράδες αντί κουρτιτς αντί μπισε αντί Καντουρι αντί ολιβειρα .
Θα πέσει η τσαπου σύννεφο φέτος !παμε λίγο άντε με την μιζερια

Πως τολμάς;
Συγγνώμη ρειν.
Έχω ένα πολυ απλό σκεπτικό στο μυαλό μου . Η ομάδα περυσι για 2 μήνες που είχε Σέντερ φορ τους έκανε πλάκα όλους
Χωρίς επιπλέον χαφ χωρίς εξτρεμ με τον Τάισον ανέτοιμο ακόμα . Με κουλιε ντελια πρώτη χρόνια και με ινγκι ραφα αουγκουστο να παίζουν νον στοπ. Ε φέτος που θα πάρει 3-4 παιχταράδες και 2-3 για να μην ξανακαουν οι 13-14 που έπαιζαν νον στοπ θα τους πηδήξει όλους
Άβαταρ μέλους
Logistis

για το τελευταιο μην παιρνεις κι ορκο.
εχουμε χαζεψει με αυτα που βλεπουμε τελευταια

εντιτ: στον JohnDag παει αυτο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρώ μώρο το να διαβάζουμε ότι ανθρωποι που έχουν καταθέσει τα εχέγγυα τους στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι δεν εχουν κανει..προεργασία, δεν μπορούν...να βρούν παίχτες κτλ κτλ κτλ (γλαφυρές προτάσεις)

καλό είναι να μάθουμε να κάνουμε λίγη υπομονή.

γιατί ΑΝ, λεω ΑΝ, σκάσουν στις επόμενες ημέρες 2-3-4 μπαμ μπουμ μπαπ τότε τι θα έχουμε να κράζουμε;

παίχτες που δεν εχουμε δει, δεν ξερουμε ή θα αλλοιώσουμε την πραγματικότητα για να έρθει αυτή..στα μέτρα μας;

υπομονή και σύνεση αλάνια.
Άβαταρ μέλους
Logistis

aristos90 έγραψε:
Logistis έγραψε:
Ο μέσος και ο εξτρέμ είναι κοντά και για τον φορ επειδή τον θέλουν πολύ ρισκάρουν να περιμένουν και αυτή την εβδομάδα. Έτσι είπε, έτσι λέω.
Μακάρι

Περιμένουμε λοιπόν
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

περιμενω τηλεφωνο
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Έχουν μονάδες;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ευτυχως που το γραφει η σφινα οποτε η αξιοπιστια ειναι τουλαχιστον αμφισβητησιμη,διαφορετικα...
Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”