Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Πρώτα είμαστε ΠΑΟΚ και μετά οτιδήποτε άλλο.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Ιβαν είναι ευεργέτης για τον ΠΑΟΚ.
Και το γεγονός ότι είμαστε τουλάχιστον ισότιμοι και ισάξιοι σε όλα τα επίπεδα με τις ομάδες του ΠΟΚ, κι αυτό στον Ιβάν το οφείλουμε.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Ιβαν είναι ευεργέτης για τον ΠΑΟΚ.
Και το γεγονός ότι είμαστε τουλάχιστον ισότιμοι και ισάξιοι σε όλα τα επίπεδα με τις ομάδες του ΠΟΚ, κι αυτό στον Ιβάν το οφείλουμε.
- Μπαρκαρούτσος
PAOK1LIFE έγραψε:Γιατί ο κόσμος θέλει μεταγραφές και νέο όραμα.
Όποιος θέλει μεταγραφές, να παίξει Football Manager.PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Να γίνονται μεταγραφές. Να εκπληρώνονται όλα τα όνειρα μας για τον ΠΑΟΚ.
Ποιο νέρο όραμα; Δεν περνάς καλά τώρα; Πάλι να βγει η διοίκηση να μας πει τους στόχους;
Κανένας δεν σε έκανε τίποτα. Δική σου επιλογή είναι να ασχολείσαι με ισολογισμούς, με αρδ, με οτιδήποτε. Λες και θα πρέπει να ασχολείσαι με μεταγραφές και ατζέντηδες και συμβόλαια.PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ πάντως ξέρω ότι όλοι στον ΠΑΟΚ μας έχουν κάνει λογιστές και ασχολούμαστε με πράγματα που δεν πρέπει να ασχολούμαστε για ένα και μόνο λόγο.
Ο κόσμος κάπου κουράζετε. Εγώ δεν πρόκειται να ξανα ασχοληθώ με αυτά γιατί όλοι είμαστε μπερδεμένοι από το μεγάλο brainstorming που γίνεται από τα ΑΡΔ.
Όποιος κουράστηκε, σπίτι του και καλή ξεκούραση.
Πω πω πολύ κουράστηκα, περισσότεροι τίτλοι σε 10 χρόνια από όσοι σε μια ζωή, δύο φορές στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το κόμπλεκς του ΠΑΟΚ όταν περνά τα Τέμπη είναι ανάμνηση. Πραγματικά σιχάθηκα, λέω να γίνω Ολυμπιακάρα να γουστάρω.
Τότε έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτις. Είσαι ο Mr Τέλειος του φόρουμ. Όπως είχες δίκιο όταν ζητούσες να κλείσει το φόρουμ γιατί ο κόσμος γκρίνιαζε. Όπως είχες δίκιο γιατί με μπανάρισες για μία βδομάδα χωρίς να παραβιάσω κανέναν κανόνα του φόρουμ έτσι επειδή μπορούσες. Πολύ δημοκρατικούς σας βρίσκω μερικούς γιατί δεν φτιάχνεται μερικούς κλώνους να συζητάτε με τους εαυτού σας τουλάχιστον. Κάτσε έξω μία βδομάδα γιατί έγραψες κάτι που δεν θα το έγραφα εγώ 

- Μπαρκαρούτσος
Θέλω να με δείξεις το ποστ για το οποίο σε μπάναρα για μια εβδομάδα.
Έγραψες στα @@ σου όλα όσα είπα, τουλάχιστον εδώ ελπίζω να απαντήσεις.
Έγραψες στα @@ σου όλα όσα είπα, τουλάχιστον εδώ ελπίζω να απαντήσεις.
Πως να το δείξω αφού έσβησες το ποστ για να μην δει κανείς γιατί με μπαναρες και απλά έγραψες μετά κάτσε έξω για μία εβδομάδα. Εμένα μου έγραψες ότι σε βγάζω έξω γιατί κατηγορείς τον Λουτσέσκου ότι παίρνει βοήθεια από τον πατέρα του ενώ εγώ έγραψα γιατί δεν τον παίρνει βοηθό μια που αποσύρθηκε από την προπονητική γιατί γράφανε όλα τα ΑΡΔ ότι είναι στην κερκίδα και τον βοηθάει. Και είπα που είναι το κακό αυτό? Κακό είναι αν έχεις πατέρα τον Γκουαρντιολα να παίρνεις βοήθεια από τον πατέρα σου ?
Τέλος πάντων δεν το έχεις κάνει μόνο σε έμενα. Αν θες πάμε για καφέ να σου φέρω άλλους 4 που το έκανες. Επίσης έχω διαβάσει πολλά παράπονα για εσένα και από άλλους που έχεις διαφορές εδώ μέσα. Γενικά είσαι λίγο άδικος άνθρωπος αλλά πιστεύω χωρίς να το θέλεις γιατί μάλλον έχεις κουραστεί από τα πολλά που διαβάζεις.
Και φυσικά ποτέ δεν ζήτησες ένα συγνώμη πάντα έχεις δίκιο και είσαι τέλειος. Δεν γράφω όλα γιατί είσαι αρκετά εγωιστής να τα παραδεχτείς. Αυριο έχουμε παιχνίδι μπορεί να μην παίζουμε εμείς αλλά ας κρατήσουμε το κάρμα.
Τέλος πάντων δεν το έχεις κάνει μόνο σε έμενα. Αν θες πάμε για καφέ να σου φέρω άλλους 4 που το έκανες. Επίσης έχω διαβάσει πολλά παράπονα για εσένα και από άλλους που έχεις διαφορές εδώ μέσα. Γενικά είσαι λίγο άδικος άνθρωπος αλλά πιστεύω χωρίς να το θέλεις γιατί μάλλον έχεις κουραστεί από τα πολλά που διαβάζεις.
Και φυσικά ποτέ δεν ζήτησες ένα συγνώμη πάντα έχεις δίκιο και είσαι τέλειος. Δεν γράφω όλα γιατί είσαι αρκετά εγωιστής να τα παραδεχτείς. Αυριο έχουμε παιχνίδι μπορεί να μην παίζουμε εμείς αλλά ας κρατήσουμε το κάρμα.
- Μπαρκαρούτσος
Α ναι, συγγνώμη που σε μπάναρα που γράφεις ότι ο Razvan παίρνει βοήθειες από τον Mircea την ώρα του αγώνα. Έπρεπε να το αφήσω και το ποστ-κόσμημα.
Ευτυχώς ακόμα δεν έχω δει εδώ μέσα μαλακίες που βλέπω αλλού, πχ ο Ρουμάνος βάζει τα κολλητάρια του κτλ.
Προσκλήσεις σε ραντεβουδάκια για καφέ να τις κάνεις σε καμιά κοπέλα που σ'αρέσει κι άσε με εμένα ήσυχο. Που θα πιω εγώ καφέ με εσένα κι άλλους 4. Κωλομαγκιές αλλού, όχι σε εμένα.
Ευτυχώς ακόμα δεν έχω δει εδώ μέσα μαλακίες που βλέπω αλλού, πχ ο Ρουμάνος βάζει τα κολλητάρια του κτλ.
Προσκλήσεις σε ραντεβουδάκια για καφέ να τις κάνεις σε καμιά κοπέλα που σ'αρέσει κι άσε με εμένα ήσυχο. Που θα πιω εγώ καφέ με εσένα κι άλλους 4. Κωλομαγκιές αλλού, όχι σε εμένα.
Είναι κακό που γράφουν τα ΑΡΔ ότι παίρνει βοήθεια από τον πατέρα του? Εδώ γράψανε ότι τον διώξανε οι Τούρκοι από την Εθνική Τουρκίας γιατί ήταν όλη την ώρα στην σουίτα της Τούμπας. Δηλαδή αν εσύ κάνεις την ίδια δουλειά με τον πατέρα σου είναι κακό και είναι κατηγορία που παίρνεις βοήθεια από τον πατέρα σου ? Δεν σε καταλαβαίνω που το γράφει αυτό στους κανονισμούς του φόρουμ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ιβάν Σαββίδης VI
Δείξε ένα αρδοποστ που το γράφει αυτό.
Εντιτ: Εδω μέσα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι μοντ και αντμινς.Και θα σέβεσαι την κάθε απόφαση τους για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ. Είτε πρόκειται για τροποποιήσεις κάποιων ποστ, την αφαίρεσή τους η το μπαναρισμα μελών και την διάρκεια του. Και δεν χρειάζεται να δώσουν σε κανέναν λογαριασμό. Μόνο στην ιδιοκτησία.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ LOG OUT. Το πατας και ησυχάζεις.
Εντιτ: Εδω μέσα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι μοντ και αντμινς.Και θα σέβεσαι την κάθε απόφαση τους για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ. Είτε πρόκειται για τροποποιήσεις κάποιων ποστ, την αφαίρεσή τους η το μπαναρισμα μελών και την διάρκεια του. Και δεν χρειάζεται να δώσουν σε κανέναν λογαριασμό. Μόνο στην ιδιοκτησία.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ LOG OUT. Το πατας και ησυχάζεις.
Ρε φίλε δεν στο είπα για να στην πέσουμε ? Δεν σε καταλαβαίνω τα παίρνεις όλα αρνητικά. Τέλος πάντων όλα τα λύσαμε τώρα στον ΠΑΟΚ θα μου πεις ζητάς και εσύ τους πιο δίκαιους και τέλειους moderator . Δεν πειράζει δεν σου κρατάει κανένας κακία πάντως στο είπα είναι δύσκολο όλη μέρα να διαβάζεις τα πάντα σε κουράζει σε καίει τον εγκέφαλο και μπορεί να κάνεις και λάθη.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
- Μπαρκαρούτσος
Σε δίνω το benefit of the doubt, ίσως είμαι πιο τσιτωμένος αυτή τη στιγμή από όσο χρειάζεται.
Καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι φαίνεται κάπως να λέει ένας "έλα να πάμε για καφέ με εμένα και άλλους 4 που δυσαρέστησες".
Τέλος πάντων...
Καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι φαίνεται κάπως να λέει ένας "έλα να πάμε για καφέ με εμένα και άλλους 4 που δυσαρέστησες".
Τέλος πάντων...
όσα θες αλλά άμα σου δείξω εσείς θα παραιτηθείτε ? Α ναι σου δείχνω μέχρι και Τούρκικά και ελληνικά ΑΡΔ. Μιας και δεν το έχεις καθόλου στο ραδιόφωνο.Μαυρο Χιονι έγραψε:Δείξε ένα αρδοποστ που το γράφει αυτό.
Όποιος δεν ειναι με το Σαββίδη, δεν είναι με τον ΠΑΟΚ.
Απλά και ωραία. Ότι κριτική και να γίνεται, Ιβάν Σαββίδη μαζί σου μέχρι να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα
Απλά και ωραία. Ότι κριτική και να γίνεται, Ιβάν Σαββίδη μαζί σου μέχρι να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα
-
-
Τώρα διάβασα και τη σελίδα 368
Πως ο Σαββιδης έβαλε λιγότερα λεφτά από τον Αφραγκουζο
Ρε Life , κοφτό ρε πάσα μου, τι γράφεις
-
Αυτο που ειπε ειναι για τις αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου. Που παιζει και να ισχυει δεν ξερωelvetos giatros έγραψε:Τώρα διάβασα και τη σελίδα 368