Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimitrisou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Παντως οσο και να ανοιγοκλεισει το τοπικ οτι και να κανει η ομαδα οι γνωστοι θα γραφετε τα γνωστα σας...δεν βαρεθηκατε?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Λοιπόν σε αυτο που βλέπεις(καθαρά σαν εικόνα)θεωρείς ότι έχει λογική να παίζει ο μπισε και ο κουαλιατα να είναι κερκίδα τοσο εύκολα? Στο 10 θεωρείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός του αουγκουστο? Υπάρχει λογική στο να μείνει εκτός ο Τόμας? Η ομάδα γεμάτη ενέργεια των πρώτων αγωνιστικών κατέβηκε με 11 που έκανε μπαμ ότι θα έχουμε ρυθμό φιλικού.

Γενικά το να βλέπουμε τους ίδιους να κάνουν τα ίδια λάθη αλλά να είναι απαγορευτικο να μπαίνει ο σοαρες είναι για εμένα λάθος.

Ευτυχώς υπάρχει ο νταντας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="GINOLA"
renegade έγραψε:Αυτός ο σούπερ ντουπερ αρχισκαουτερ μόνο Ρικάρντους έχει στο μπλοκάκι του

Εντάξει φίλε,το ξεσκίσμα σε έναν άνθρωπο που ήρθε και βρήκε ένα τμήμα με 2 ερασιτέχνες, 3 παλαίμαχους και 1 φίλο και γνωστο και εναν συγγενή, όλοι χωρίς καμία δουλειά αντίστοιχη πουθενα στο ποδοσφαιρο ειναι άδικο.

Λάθη ναι,σωστά ναι, το ρεζουμέ για τον μποτο και τις επιλογές παικτών δεν μπορει να βγει τώρα, το ποσοστό πετυχημενων επιλογων θα το μάθουμε αργότερα, ενώ σε αυτες ο καργας ας χρεωθεί εκεί που πρέπει τουλάχιστον.

Τουλάχιστον στο τμήμα προστέθηκαν 3 επαγγελματίες ήδη,2 ξένοι και ένας Έλληνας και αυτό είναι κίνηση προς τα μπρος ενώ με την ομαδα ταξιδεύουν μόνο οι απολύτως απαραίτητοι.

Μην κρεμάτε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που υπάρχουν στα μανταλακια τόσο εύκολα,γιατί στο τέλος θα μείνουν μόνο ερασιτέχνες.

Άποψη μου, η σκληρή επίθεση(οχι η κριτική) ειτε σε μποτο είτε σε λουτσεσκου είναι τραγικό λάθος.
Σε παρακαλώ τώρα ρε συ Ζινολα.
Δηλαδή όταν τον Μάρτιο έλεγε ότι γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα είχε στο μυαλό του ότι θα βελτιώσει τη μεσοεπιθετική γραμμή η οποία πέρσι ήταν τραγική φέρνοντας κάποιον κουαλιατα ( ο οποίος όσο καλός παίκτης και αν είναι και όσο ταλαντούχος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ) π κάποιον ricardo με 50 λεπτά ανδρικού ποδοσφαίρου και τον Ναρευ?

Και είναι και κωλόφαρδος που ο κουλιερακης μπήκε και παίζει σαν 30χρονος , αλλιώς θα έπαιζες με τον μεγάλο κάργα.
Συγνώμη αλλά για μένα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι θα έπρεπε να διδάσκονται σε σχολές τεχνικών διευθυντών για το τι δεν πρέπει να κάνεις σε μία ομάδα αν θέλεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φτάσαμε 12 Σεπτεμβρίου Και παρακαλάμε κάποιον Φερνάντες του Βόλου για να γλυκάνουμε το χάπι για να μη μας λιντσάρουν
Τον Κάργα τον έφερε ο λουτσεσκου και ας μην μιλήσουμε για την εικόνα του,κρίμα είναι,ελπίζω να βελτιωθεί αν και αυτή τη στιγμή ακόμα και η παρουσία του στις αποστολές δεν έχει λογική σύμφωνα με τις προπονήσεις. Όπως και η απουσία από την ομαδα 2 παικτών δεν έχει νοημα(ελπίζω να είναι πλάνο και να μπουν).

Τώρα, αυτή την στιγμή τον all in στον φερναντες το ζήτησε και πάλι ο ραζβαν αλλά προσωπικά αμφιβάλω αν αυτό θα αλλάξει την επιλογή αουγκουστο στο 10.

Επίσης, όλες οι επιλογές μποτο εκτός από αυτούς που παίζουν αναγκαστικά δεν λες ότι παίρνουν και σοβαρές ευκαιρίες. Οπότε καλό θα ήταν να κριθούν και στο γήπεδο.

Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί δεν έχει και νόημα αλλά οι ευθύνες είναι στην μέση και το ανάθεμα λάθος.

Η δικιά μου εικόνα αυτή είναι και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα,τουλάχιστον τοσο νωρίς. Στο ότι τελείωσαν οι μεταγραφές παίζει ρόλο το φιάσκο λεφσκι που για εκεί εγώ προσωπικά θεωρώ (δέκτες όλες οι απόψεις) ότι η ευθύνη είναι 90 % στον προπονητή[/quote]
Λες για τον κάργα ότι ήταν επιλογή λουτσέσκου.
Ακόμα και αν το δεχτώ αυτό , ποια ήταν η επιλογή του τ.δ μετά την μαλακία και το φιάσκο να μην ανανεώσει Κρέσπο?το ποσό προκατειλημμένος είσαι με κάργα φαίνεται από το ότι γράφεις ότι κακώς μπαίνει στις αποστολές...την στιγμή που αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόλις 3 διαθέσιμα στόπερ.

Όσο για το all in για Φερνάντες από μεριά λουτσέσκου ,προσπαθοντας να δώσεις δικαιολογίες και ελαφρυντικα στον μποτο λες κάτι που μπορεί να σημαίνει μόνο δύο πράγματα.
Ή ο λουτσέσκου είναι επικίνδυνος γιατί δεν μπορεί να λέει δημόσια ότι θέλει παίκτη ή στο δέκα ή αριστερά και να επιλέγει τον Φερνάντεςβπου παίζει δεξιά.
Ή θεωρεί ότι οι επιλογές που του έδωσε ο τ.δ είναι επιπέδου Ρικάρντο και για αυτό καλύτερα Φερνάντες και ας παίζει δεξιά.

Ότι και να ισχύει από τα παραπάνω εγώ ξέρω ότι σήμερα χωρίς απουσίες παίζω με βασικό μπίσεσβαρ και Αουγκούστο στο δέκα.
Αν αυτό δεν είναι η του τεχνικού διευθυντή τότε τι είναι?
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Στα @@ μου ο Φερναντεζ να μη σωσει να ερθει και πολυ σωστα η ΠΑΕ δεν μπαινει σε πληστηριασμο αλλα για τον θεο καντε μια κινηση μεσοεπιθετικού στο 97 εστω αμαρτία απο τον θεο ειναι!!!δεν θελω να πω χειρότερα αμαρτία ειναι και μετα θα μας φταιει ο Ρουμανος ενω εχει ζητησει εδω και 1 μηνα μια @@@μενη κινηση εκει….
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Δεν θα πεθάνουμε κιόλας, ούτε θα σκοτωθούμε για έναν παίχτη.
Ούτε κρύο ούτε ζέστη
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Έλα ρε Ginola, είσαι σοβαρός άνθρωπος.

Μην αρχίζεις τη "διαχείριση ζημιών" τώρα κι εσύ.

Ήταν επιλογή Ραζβαν ο Καργας.

Μάλιστα.

Δηλαδή, πήγε ο Μποτο στον Ραζβαν και του είπε:

"Κοίτα να δεις, τελειώνουν τα συμβόλαια του Βαρελα (1.2Μ) και Κρεσπο (700Κ) και πρέπει να πάρουμε αντικατάστατη. Ποιον θες;"

Και είπε ο Ραζβαν: "Θέλω με 200Κ τον Κάργα από τα Γιάννενα, ειναι όνειρο μου να τον προπονησω".

Εντάξει, καλό είναι να μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

o Mάτος σωματικά είναι παρα πολύ καλά παρά τα 36. Γιατί δεν ανανέωσε τότε?
Ζήτησε τόσα πολλά?
Ή είμαστε έρμαιο κάποιων που προτιμούν μεταγραφές για να παίρνουνε προμήθειες?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μίζα έπαιξε, τα πήρε ο Γιώργης από τον Ιβάν. Και η Γκοντζάρεβα λαδωσε την Μπουντου να γράφει πως είναι άχρηστος.

Αφού δεν την πάλευε το παλληκάρι... Πήγαινε ερχόταν Βραζιλία 3 φορές το μήνα ρε παιδιά...

Μην αναμασατε ότι σας πλασάρουν, λίγη αξιοπρέπεια στα γραφόμενα σας σας παρακαλώ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

nunies4 έγραψε:Αν θέλουμε να απαντήσουμε με κρότο δύο ονόματα υπάρχουν.
Τααράμπτ η Χάμες
Αν και λογικά η λύση Μποτο θα είναι πιο γήινη
Ki o Κακουτά είναι βόμβα.
Αν διαβάζω καλά έχει 1 μονο συμμετοχή φετος. Ας μας τον δώσουν δανεικό
https://www.transfermarkt.com/gael-kaku ... eler/74297
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Φαντάζομαι έχω δικαίωμα χωρίς να πρέπει να λογοδοτω να θεωρώ πως ο προπονητής εγκληματεί με τους κουαλιατα σοαρες και ελπίζω όχι στα προσεχώς με τον Τόμας.

Just my opinion
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Παιδιά δυστυχώς σε ελεύθερους σέντερ φορ έχει μείνει μόνο ο Βύντρα, ας πάρουμε και δύο δανεικούς για αριστερό εξτρέμ και δεκαρι. Ευτυχώς που παίζουμε με Λαμία σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

GINOLA έγραψε:Φαντάζομαι έχω δικαίωμα χωρίς να πρέπει να λογοδοτω να θεωρώ πως ο προπονητής εγκληματεί με τους κουαλιατα σοαρες και ελπίζω όχι στα προσεχώς με τον Τόμας.

Just my opinion
Προφανώς είναι δικαίωμά σου να λες την άποψή σου.

Αλλά επειδή καλώς ή κακώς έχεις κάποιες πληροφορίες εκ των έσω, θα πρέπει να ξεκαθαρίζεις που τελειώνουν αυτές και που αρχίζει η άποψή σου.

Αν δεν μπορείς να τραβάς τα όρια, τότε επέλεξε ένα από τα 2.

Γιατί μια χαρά στα λέει ο JohnDag για τον Κάργα, που πας να τον χρεώσεις 100% ο Λουτσέσκου.
Και πετάς και μπηχτές πως και καλά κάποιους παίκτες τους επέλεξε ο Μπότο (εξ ολοκλήρου; χωρίς συγκατάθεση Λου;) και πως τους αδικεί ο Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι ωραία μπαλιά ο Dantas στον Brandon!
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Мир »

Ειλικρινά αν ανανεωσει ο Κουτσιας και τον στειλουν Βολο ενω μας το παιζει δύσκολος ο φερναντες και οι φορ μας σέρνονται, θα ειναι απαραδεκτοι ολοι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τελικα ολοι παιζουν σιγα σιγα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”