Έτσι ακριβώςJohnDag έγραψε:Λέτε, λέτε, λέτε, λέτε.
Εντωμεταξύ ο Κουρτιτς είναι η επιτομή του αθλητικού χαφ, τόσα χρόνια στην Ιταλία με αυτό ως κύριο χαρακτηριστικό βγάζει το ψωμί του.
Τρέχει, βάζει δύναμη στις μονομαχίες, χτυπάει όταν πρέπει.
Παίχτης που τον χαρακτηρίζει η φυσική δύναμη, τα "πνευμόνια" και το ανεβασμένο work rate.
Σπρίντερ δεν είναι, ΟΚ. Αλλά μιλάμε για μπάλα όχι για 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς.
Προβλέπω αρκετούς να κάνουν την Κομανετσι εδώ μέσα αν κλείσει με το καλό η μεταγραφή.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Σημασία έχει το χαφ να κάνει τη γρήγορη εναλλαγή κατεύθυνσης και να αλλάζει το παιχνίδι. Κι αυτό να το κάνει γρήγορα.
Από Τσιμιροτ έχω να το δω αυτό.
Δε χρειάζεται να έχει τελική ταχύτητα. Μας φτάνει και μόνο αυτό να έχει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από Τσιμιροτ έχω να το δω αυτό.
Δε χρειάζεται να έχει τελική ταχύτητα. Μας φτάνει και μόνο αυτό να έχει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω και κάτι άλλο. Δεν βρίσκεις τα χάφ που θέλεις; Ε μην μου παίζεις με 4δα ρε φίλε απέναντι στη PSV…
Πραγματικά τζόσουα ειδικά από σένα δεν περίμενα ποτέ να γράψεις τέτοιο ποστ σαν το παραπάνω
Δεν κατάλαβα τι σε παραξένεψε τόσο. Εξακολουθώ να πιστεύω πως στο ρόστερ με τη προσθήκη και του Τειλορ ταιριάζει περισσότερο η τριάδα πίσω.
Γιατι να μην παιξει τετραδα σε φιλικο υπαρχει καποιος λογος να κερδισεις σε φιλικο αγωνα ο γαυρος με την υπερομαδα εχει φαει κατι τεσσαρες απο κατι μποχουμ σε φιλικα ποιος χεστηκε?joshua έγραψε:Να πω και κάτι άλλο. Δεν βρίσκεις τα χάφ που θέλεις; Ε μην μου παίζεις με 4δα ρε φίλε απέναντι στη PSV…
Η αλήθεια είναι ότι η αμυντική μας γραμμή έχει πολύ μεγάλο μ.ο. ηλικίας... Κι αν προσθέσουμε και τα χαφ, ζορίζει το πράγμα. Θέλουμε τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ κι ένα χαφ που να δίνουν φρεσκάδα και τρεξίματα.
Μάλλον για λόγους εφορίας ο διετής δανεισμός;
Πληρώνεις την Πάρμα λεφτά για δανεισμό και πληρώνει εκείνη τον παίκτη.
Ο παίκτης πληρώνεται επίσημα από την Πάρμα, κάτι που σημαίνει πως το ποσοστό της εφορίας θα είναι σύμφωνα με ιταλική νομοθεσία και όχι ελληνική.
Άλλο ρεαλιστικό λόγο για διετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς ή ανανέωσης συμβολαίου παίκτη 32 ετών δεν μπορώ να φανταστώ.
Δεν τον ξέρω τον παίκτη. Όμως όποιον παίκτη και να μου φέρεται που παίζει τα τελευταία 10 χρόνια σερί στο Καμπιονάτο είμαι χαρούμενος.
Πληρώνεις την Πάρμα λεφτά για δανεισμό και πληρώνει εκείνη τον παίκτη.
Ο παίκτης πληρώνεται επίσημα από την Πάρμα, κάτι που σημαίνει πως το ποσοστό της εφορίας θα είναι σύμφωνα με ιταλική νομοθεσία και όχι ελληνική.
Άλλο ρεαλιστικό λόγο για διετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς ή ανανέωσης συμβολαίου παίκτη 32 ετών δεν μπορώ να φανταστώ.
Δεν τον ξέρω τον παίκτη. Όμως όποιον παίκτη και να μου φέρεται που παίζει τα τελευταία 10 χρόνια σερί στο Καμπιονάτο είμαι χαρούμενος.
Τα χαφ που έχει φέρει ο γάβρος τα τελευταία χρόνια
Πέπε,μβιλα,Τιάγκο Σίλβα,Καφού,
Γκιγέρμε,νατχο,Καμαρά (21 χρόνων),Τουρέ,οντζιτζα οφοε,,ζιλετ, Ταχτσίδης.
Αυτοί είναι όλοι που έφερε την τελευταία 5ετια.
Ο γαύρος των ομίλων και των διαστημικών κονέ
Πέπε,μβιλα,Τιάγκο Σίλβα,Καφού,
Γκιγέρμε,νατχο,Καμαρά (21 χρόνων),Τουρέ,οντζιτζα οφοε,,ζιλετ, Ταχτσίδης.
Αυτοί είναι όλοι που έφερε την τελευταία 5ετια.
Ο γαύρος των ομίλων και των διαστημικών κονέ
Καλα μια πραγματικοτητα ειναι οτι και στα 50 θα φτασουν καποια στιγμη. Πριν ειπες 35 τα στοπερ και 37 ο Βιερινια και τωρα εγιναν στα 34 και στα 36 Βαρελα και Αντρε. Η τωρινη πραγματικοτητα κι οχι η μελλοντικη ειναι 33.5 ο Βαρελα 34,5 ο Κρεσπο και 35.5 ο Αντρε. Μια 5ετια πανω τους εβαλες στο συνολο στην αρχηpisakaipoupoula έγραψε:Varela, 26 Νοεμβρίου 1987 στα 34Γκουερινο έγραψε: Λιγα τους προσθεσες βαλε κατι ακομα![]()
![]()
![]()
Crespo, 9 Φεβρουαρίου 1987, στα 35
Vieirinha, 24 Ιανουαρίου 1986, στα 36
Schwab, 27 Σεπτεμβρίου 1990, σε δυο μήνες στα 32
El Kaddouri, 21 Αυγούστου 1990, σε ένα μήνα επίσης στα 32
Εγώ τους έβαλα πολύ ή η πραγματικότητα?
Τα πράγματα ειναι απλα. Η ομαδα πρεπει να μπει ομιλους και εκει να σταθει αξιοπρεπως. Ο,τι αλλο θα ειναι αποτυχια και θα επιβεβαιωσει ολους οσους θεωρουν το ροστερ υπερτιμημενο και με πολλα κενα.
Αν ο Λουτσεσκου λοιπον τα καταφερει αυτα με δεξι μπακ τον Τειλορ και κεντρικα χαφ τους Καντουρι Σβαμπ Κουρτιτς Τσιγγαρα και Σβαμπ θα ειναι μαγκας. Αν δεν τα καταφερει αλιμονο μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο Λουτσεσκου λοιπον τα καταφερει αυτα με δεξι μπακ τον Τειλορ και κεντρικα χαφ τους Καντουρι Σβαμπ Κουρτιτς Τσιγγαρα και Σβαμπ θα ειναι μαγκας. Αν δεν τα καταφερει αλιμονο μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ο λουτσέσκου δεν πρόκειται ποτέ να παίξει στην Ελλάδα με τρία στόπερ ( και καλά κάνει λέω εγώ), ποιος ο λόγος σε ένα φιλικό που μοναδικός σκοπός είναι να τεσταρει κάποια πράγματα να παίξει με τρεις?joshua έγραψε:Δεν κατάλαβα τι σε παραξένεψε τόσο. Εξακολουθώ να πιστεύω πως στο ρόστερ με τη προσθήκη και του Τειλορ ταιριάζει περισσότερο η τριάδα πίσω.
Εδώ ούτε γιομα δεν τους άφηνε να κάνουν για να μπορέσει να δει αυτά που θέλει..
Αν ήταν επίσημο η αντιμετώπιση του παιχνιδιού θα ήταν τελείως διαφορετική και φυσικά δεν θα μας κάναν δέκα φάσεις
Ρε Τζος οπως ηταν τα πραγματα χθες, με μας ανετοιμους και την PSV ετοιμη να παιξει εναν απο τους πιο σημαντικους αγωνες της για την φετινη χρονια τι ακριβως ηθελες να γινει; Την πιεση που δεχτηκαμε χθες, δεν θα την δεχτουμε ποτε ξανα μεσα στην σεζον.joshua έγραψε:Να πω και κάτι άλλο. Δεν βρίσκεις τα χάφ που θέλεις; Ε μην μου παίζεις με 4δα ρε φίλε απέναντι στη PSV…
Ο Λουτσεσκου εχει επιλεξει να μαθει στην ομαδα να βγαινει απο την αμυνα της σωστα και δομημενα, δημιουργοντας χωρους για να σπαμε πιο ευκολα τις αμυνες που θα συναντησουμε στην συντριπτικη πλειοψηφια των ματς που θα εχουμε μεσα στην χρονια. Δηλαδη αυτο που δουλευει κοντα δυο εβδομαδες να τους πει "Ακυρο, μαγαλες μπαλιες για να μην δεχθουμε πιεση μπας και κανουμε καμια φαση μπροστα". Ε τι λογικη θα ειχε αυτο. Προπονηση ηταν χθες και μαλιστα παρα πολυ απαιτητικη. Δεν τα πηγαμε καλα, ειδικα καποιοι παικτες εδειξαν αδυναμιες.
Λιγο υπομονη ομως ρε σεις.
Θα ερθει και χαφ, θα ερθει και μπακ, θα ερθει και εξτρεμ.
Θα στρωσει η ομαδα αλλα για να στρωσει και να μαθει αυτο που θελει ο Λουτσεσκου θα πρεπει και να υποφερει, οπως λεει και ο ιδιος.
-
kosths BXL
joshua έγραψε:Ο γαύρος έχει φέρει ουκ ολίγους. Από εκεί και πέρα μόνο ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει. Το πάλεψε η κουλα με τον Σιμανσκι,δεν της πολυβγηκε,ο Ρούλης βρήκε τον Σασα. Έφερα και πριν ένα παράδειγμα. Πέρσι κυκλοφορούσε ως στόχος ο Λουσαμπα στα 23 που υπήρξε μεγάλο ταλέντο στη Γαλλία και εσυ έφερες με 1 μυριο τον Νινουα…Τωρα για το τι παίκτες υπάρχουν και τι μπορούμε να φέρουμε για να καταλήγουμε συνεχώς σε αργοκουρουτες δεν μπορώ να ξέρω καθώς ουτε σκάουτερ είμαι ουτε πληρώνομαι πλουσιοπάροχα για να ψάχνω…
ο σασα ? και ο σιμανσκι ? μαλιστα
Καλά εγώ θεωρώ και λάθος την επιλογή της PSV ως αντιπάλου για φιλικό. Τα φιλικά χρησιμεύουν για συμπεράσματα και το χτεσινό δεν έβγαλε κανένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.