Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Και τα 15 μυρια θα κανανε φτερα, όπως κανανε του Λούκας και τα 10 του Πριγιοβιτς, φέρνοντας φουσκωμενα συμβολαια Χατσεριδη, Βερνμπλουμ και ποσοι άλλοι. Ετσι ομαδα δεν θα γινει ποτε. Τον κρατας τον Τζολη, βγαινεις τσ.λ. (αν βγεις ποτε) και μετα τον δινεις.
- Amsterdamer_87
Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο,,πηξαμε στους χαρτογιακαδεςpagotatzis έγραψε: Πιστεύω ότι το επόμενο πρότζεκτ όταν απολυθεί (μην κοροϊδευόμαστε) ο Ρεμπε θα είναι
το αγγλικό μοντέλο
Δλδ ο Γκαρσια υπεύθυνος για όλα του αγωνιστικού !
Στην Αγγλια δεν εχουν ΤΔντες?δεν το ηξερα..ειχα την εντυπωση οτι ειχαν λογω Αρνεσεν
Λογικο να μην εχουν γιατι δεν ειναι κοροιδα και σκαμπαζουν απο μπαλα
"Τεχνικος Διευθυντης" πιο απατη δουλεια δεν υπαρχει
- pagotatzis
Με 10εκτ συν Τσέχο συν 20%-30% τον έδινα απλά να υπάρξει καλύτερη εκμετάλλευση
των χρημάτων !
Να τα πάρει και να ξοδευτούν για Εσιτιδες Τσολακιδες Αυγκουστιδεσκαι Ζαμπαδες δεν έχει ουσία !
Πρέπει επιτέλους να αλλάξει κάτι στο τμήμα των μεταγράφων
Αν δεν το βλέπουνε μετά από τόσες αποτύχεις ε τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα και δεν μας αξίζει τίποτα παραπάνω
των χρημάτων !
Να τα πάρει και να ξοδευτούν για Εσιτιδες Τσολακιδες Αυγκουστιδεσκαι Ζαμπαδες δεν έχει ουσία !
Πρέπει επιτέλους να αλλάξει κάτι στο τμήμα των μεταγράφων
Αν δεν το βλέπουνε μετά από τόσες αποτύχεις ε τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα και δεν μας αξίζει τίποτα παραπάνω
Γκοσπι χαλάρωσε...και 30% υπερβολικο είναι. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 28 Ιαν 2021, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομως οχι μαλλον στην Μπρυζ. Καμια Ολλανδία καλυτερα. Ιδανικα στον Αγιαξ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εγώ που θέλω να σηκώσει καμιά κούπα με τον ΠΑΟΚ πρώτα έχω κάποιο πρόβλημα;
Να πανε να παρακαλεσουν γονατιστοι και να τους δωσουν και καλα λεφτα τον Αρνεσεν και τον Μιχελς να μας κανουν τον consultant και ας μην φερουν κανενα.sotos26 έγραψε:Παγωτό ο Μουρίνιο! Ωραίος ρε γέλασα! Που ποντάρουν για Ρέμπε αποδιοπομπαίο τράγο; Αν συνεχίσουν έτσι τα αποτελέσματα δεν τον βλέπω καλά τον φίλο μου... Ωχ μετά ποιον θα φέρουν;
Αστο να παει το παιδι να αναπτυχθει ποδοσφαιρκα και σε 10 χρονια να γυρισει και να παρει τοτε 4-5 πρωταθληματα με εμας.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ που θέλω να σηκώσει καμιά κούπα με τον ΠΑΟΚ πρώτα έχω κάποιο πρόβλημα;
To προβλημα ειναι πως το κλαμπ δεν μπορει να υποστηριξει ουτε την πωληση του,ουτε την παραμονη του αυτη τη στιγμη...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βρε να παει και του ευχομαι τα καλυτερα αλλά εμας να μας νοιαζει πως θα γίνει και πάλι πρωταθλήτρια η ομαδα. Τα υπολοιπα για τους λογιστες...
Το SDNA έγραψε ότι ο Τζόλης δεν πωλείται.
Ε ρε και να επιστρέψει ο "παλιός" Ζαμπά. Και να παίξει αριστερά και να συγκλίνει όπως στο ματς με τη Μπάτε.
Εγώ επιμένω σε ένα 4-3-3 ως εξής:
..........................Κρμεντσικ/Σβιντέρσκι.............................
Τζόλης/Ζαμπά...........................................Ουάρντα/Μουργκ
................Καγκάβα/Καντουρί...Ζίφκοβιτς/Σβαμπ..................
.........................[Μεταγραφή]/Τσιγγάρας............................
[Μεταγραφή]/Περέιρα....................................Βιειρίνια/Σοάρες
.........[Μεταγρφή]/Μιχαηλίδης/Κρέσπο....Ίνγκασον/Μιχάι...........
...........................[Μεταγραφή]/Ζίφκοβιτς...........................
Με αποχωρήσεις των Τσόλακ, Λάμπρου, Βρακά, Νινούα, Αουγκούστο, Βαρέλα, Πασχαλάκη, Ρέι.
Αγορά του Κρμεντσικ και 4 ακόμα στο 6, αρ.μπακ, σεντερ μπακ και τέρμα.
Ανανέωση Καντουρί με το πολύ 600Κ για ένα συμβόλαιο 2 + 1 χρόνων.
Ανανέωση Τσιγγάρα για μια 4ετία αν θέλει να λογίζεται παίκτης που θα πάρει ευκαιρίες.
Ανανέωση Βιειρίνια για άλλον 1 χρόνο.
Αυτά για του χρόνου, αλλά καλό θα ήταν κάποιες από τις κινήσεις και από τώρα για να αρχίσουμε να δένουμε.
Ε ρε και να επιστρέψει ο "παλιός" Ζαμπά. Και να παίξει αριστερά και να συγκλίνει όπως στο ματς με τη Μπάτε.
Εγώ επιμένω σε ένα 4-3-3 ως εξής:
..........................Κρμεντσικ/Σβιντέρσκι.............................
Τζόλης/Ζαμπά...........................................Ουάρντα/Μουργκ
................Καγκάβα/Καντουρί...Ζίφκοβιτς/Σβαμπ..................
.........................[Μεταγραφή]/Τσιγγάρας............................
[Μεταγραφή]/Περέιρα....................................Βιειρίνια/Σοάρες
.........[Μεταγρφή]/Μιχαηλίδης/Κρέσπο....Ίνγκασον/Μιχάι...........
...........................[Μεταγραφή]/Ζίφκοβιτς...........................
Με αποχωρήσεις των Τσόλακ, Λάμπρου, Βρακά, Νινούα, Αουγκούστο, Βαρέλα, Πασχαλάκη, Ρέι.
Αγορά του Κρμεντσικ και 4 ακόμα στο 6, αρ.μπακ, σεντερ μπακ και τέρμα.
Ανανέωση Καντουρί με το πολύ 600Κ για ένα συμβόλαιο 2 + 1 χρόνων.
Ανανέωση Τσιγγάρα για μια 4ετία αν θέλει να λογίζεται παίκτης που θα πάρει ευκαιρίες.
Ανανέωση Βιειρίνια για άλλον 1 χρόνο.
Αυτά για του χρόνου, αλλά καλό θα ήταν κάποιες από τις κινήσεις και από τώρα για να αρχίσουμε να δένουμε.
Της Νομικου το φορεμα εχει ενδιαφερον στο Voice. Φαινεται το τετοιο της
- buffalobill4
Και γιατί να τον δώσεις 18 χρόνων; Έχει βαρύ συμβόλαιο; Σε πιέζει ότι θέλει να φύγει; Λήγει το συμβόλαιο του; Έχουμε επιτέλους τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους ισολογισμούς; αν είναι να τους πουλήσουμε όλους να ξεμπερδευουμε με αυτό το θέμα.
Τα έχουμε πει να μείνει να σηκώσει πρωτάθλημα να με βάλει τσουλου και μετά να πωληθεί με όσα στην Ντόρτμουντ. Ποια Μπριζ τώρα;
Τα έχουμε πει να μείνει να σηκώσει πρωτάθλημα να με βάλει τσουλου και μετά να πωληθεί με όσα στην Ντόρτμουντ. Ποια Μπριζ τώρα;
Εσυ το ξεκινησες με τα 15 [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]renegade έγραψε:Γκοσπι χαλάρωσε...και 30% υπερβολικο είναι.
Σιγα μην δινουν οι Βελγοι 15...
μας ειδαν οτι καιγομαστε για φορ, και σ λεει θα τους δωσουμε τζαμπα τον Κρμεντσικ και θα τους πιασουμε λακαμαδες οτι με κρμεντσικ και 10 είναι σαν να παιρνουν 16 [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει λεφτα για βρακι το κοριτσι?mbison έγραψε:Της Νομικου το φορεμα εχει ενδιαφερον στο Voice. Φαινεται το τετοιο της
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk