Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Darkm4n »

bersekeros έγραψε:Πόσοι άλλοι παίκτες μας πλην Πέλκα και Βιερίνια, έχουν ατζέντη τον συγκεκριμένο;
Από ότι ήξερα δεν ξέρω αν πήρε και άλλον ο Μιχαηλίδης τον έχει από μικρούς και ο Χ''στραβός αν θυμάμαι καλά εκτός αν κάνω λάθος πάντος είχε και τον Σιαμπάνη που υπέγραψε πρόπερσυ στο gayΡο.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Bono. έγραψε:Τα περί σκατογαυρου δεν παίζει, δεν μπορεί να παίζει...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Όλα είναι πιθανά φίλε άγνωστο..!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο κ...γαυρος επιτίθεται με κάθε μέσον. Εμείς παραμένουμε ΠΑΟΚ.
Έτσι ακριβώς.
Τα πιτσιρίκια όμως πρέπει να τα "δέσουμε" εγκαίρως, γιατί βλέπεις τι γίνεται με τους μανατζαρέους.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

bersekeros έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο κ...γαυρος επιτίθεται με κάθε μέσον. Εμείς παραμένουμε ΠΑΟΚ.
Έτσι ακριβώς.
Τα πιτσιρίκια όμως πρέπει να τα "δέσουμε" εγκαίρως, γιατί βλέπεις τι γίνεται με τους μανατζαρέους.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Είχαμε τον Σιαμπάνη τον είχε αυτός ο χλεχλές τώρα πέρα από Vieirinha+Πέλκα έχει σίγουρα τον Μιχαηλίδη και τον Χ'στραβό (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος :?: ) + τον Πασχαλάκη που έγραψε 1 φίλος σε προηγούμενα post
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ένα εγκεφαλικό πάντως το ένιωσα να έρχεται όταν διάβασα τον τίτλο για Σακχοφ,όχι γιατί σε μια πεντάδα χάφ σωστά δομημένη δεν θα χωρούσε αλλά στη δίκη μας πεντάδα θα ήταν εφιάλτης.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν ειχε ουτε εχει σιαμπανη.. μην λετε οτι να ναι... νινιαδης-τζολε εχουν τον φελλο...
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

black_star_ninja έγραψε: Γιαυτο το ανέβασα. Γενικά δε το γουστάρω καθόλου το συγκεκριμένο αλλα το σενάριο αυτο θα μπορούσε να ειναι αληθινό. Νομίζω οτι κ ο πασχαλακης εχει ίδιο ατζέντη.
Για τον Πασχαλάκη διάβασα σε αθλητικό σάιτ ότι δεν έχει τον ίδιο ατζέντη.
Και ότι επειδή είναι φίλοι με τον Βιεϊρίνια θεωρούν όλοι ότι έχουν τον ίδιο ατζέντη.
Δεν ξέρω αν ισχύει .
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Demir έγραψε:δεν ειχε ουτε εχει σιαμπανη.. μην λετε οτι να ναι... νινιαδης-τζολε εχουν τον φελλο...
:arrow: Λάθος δικόμου τότε απλά το θυμήθηκα επειδή έγινε ανακατωσούρα μανατζερικό τότε και δεν ανανέωνε φίλε!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

constadine έγραψε:
black_star_ninja έγραψε: Γιαυτο το ανέβασα. Γενικά δε το γουστάρω καθόλου το συγκεκριμένο αλλα το σενάριο αυτο θα μπορούσε να ειναι αληθινό. Νομίζω οτι κ ο πασχαλακης εχει ίδιο ατζέντη.
Για τον Πασχαλάκη διάβασα σε αθλητικό σάιτ ότι δεν έχει τον ίδιο ατζέντη.
Και ότι επειδή είναι φίλοι με τον Βιεϊρίνια θεωρούν όλοι ότι έχουν τον ίδιο ατζέντη.
Δεν ξέρω αν ισχύει .
:arrow: ο Μουστάκιας αυτό το είχε γράψει πως είναι κ0λ0ς&βρακί με το Vieirinha, ούτε εγώ ξέρω αν 'ισχύει' :!:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Να ρωτήσω κάτι άσχετο για τις μεταγραφές ..γιατί κολλήσαμε μετά ζβαμπ;;; περιμένουμε το πρώτο ματς ή δρομολογούνται και τώρα εξελίξεις;;;;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Από ότι φαίνεται περιμένουμε το 1ο ματς να εξασφαλίσουμε πάσα θυσία την Ευρώπη να κληρωθούμε στης 10Αυγ και μετά άλλωστε οι μεταγραφές δε λήγουν τέλος Αυγούστου αλλά τέλος Σεπτέμβρη με τον κορονοιο.

Μόνο αν φύγει κανένας με μεταγραφή που το βλέπω δύσκολο τότε θα πάρουμε ο Schwab ήρθε αντί-Mauricio και από ότι δείχνει ο μικρός θα είναι το 2ο backup o Τσαούσης πίσω από το Γιαννούλη (αν πωληθεί ο Γιαννούλης σίγουρα θα πάρουμε αντικαταστάτη)
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

https://www.transfermarkt.com/eduardo-v ... eler/89718

Σε έξι μήνες μένει ελεύθερος,πίσω από τον επιθετικό θα κάνει παπάδες!!! Άρρωστη παιχτάρα ο Χιλιανός με πέρασμα από Νάπολι,,Βαλένθια,Χοφενχάιμ και όντας βασικός στην εθνική της χώρας του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιχταρας άλλα πανάκριβος αυτός ρε Εβρίτη.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/eduardo-vargas/profil/spieler/89718

Σε έξι μήνες μένει ελεύθερος,πίσω από τον επιθετικό θα κάνει παπάδες!!! Άρρωστη παιχτάρα ο Χιλιανός με πέρασμα από Νάπολι,,Βαλένθια,Χοφενχάιμ και όντας βασικός στην εθνική της χώρας του.
Καλοοος. Θα παίρνει πολλά αυτός λογικά και δεν έχουμε θέση ξένου δυστυχώς όλο το ξεχνάμε αυτό.

Εκτός αν τον δώσει ο Γαυρομητσοτακης κανένα διαβατήριο ελληνικό όπως έδωσε στον Τομ Χανκς :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”