Από ότι ήξερα δεν ξέρω αν πήρε και άλλον ο Μιχαηλίδης τον έχει από μικρούς και ο Χ''στραβός αν θυμάμαι καλά εκτός αν κάνω λάθος πάντος είχε και τον Σιαμπάνη που υπέγραψε πρόπερσυ στο gayΡο.bersekeros έγραψε:Πόσοι άλλοι παίκτες μας πλην Πέλκα και Βιερίνια, έχουν ατζέντη τον συγκεκριμένο;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Bono. έγραψε:Τα περί σκατογαυρου δεν παίζει, δεν μπορεί να παίζει...

Όλα είναι πιθανά φίλε άγνωστο..!
- bersekeros
Έτσι ακριβώς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο κ...γαυρος επιτίθεται με κάθε μέσον. Εμείς παραμένουμε ΠΑΟΚ.
Τα πιτσιρίκια όμως πρέπει να τα "δέσουμε" εγκαίρως, γιατί βλέπεις τι γίνεται με τους μανατζαρέους.
bersekeros έγραψε:Έτσι ακριβώς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο κ...γαυρος επιτίθεται με κάθε μέσον. Εμείς παραμένουμε ΠΑΟΚ.
Τα πιτσιρίκια όμως πρέπει να τα "δέσουμε" εγκαίρως, γιατί βλέπεις τι γίνεται με τους μανατζαρέους.

Είχαμε τον Σιαμπάνη τον είχε αυτός ο χλεχλές τώρα πέρα από Vieirinha+Πέλκα έχει σίγουρα τον Μιχαηλίδη και τον Χ'στραβό (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος

Ένα εγκεφαλικό πάντως το ένιωσα να έρχεται όταν διάβασα τον τίτλο για Σακχοφ,όχι γιατί σε μια πεντάδα χάφ σωστά δομημένη δεν θα χωρούσε αλλά στη δίκη μας πεντάδα θα ήταν εφιάλτης.
δεν ειχε ουτε εχει σιαμπανη.. μην λετε οτι να ναι... νινιαδης-τζολε εχουν τον φελλο...
- constadine
Για τον Πασχαλάκη διάβασα σε αθλητικό σάιτ ότι δεν έχει τον ίδιο ατζέντη.black_star_ninja έγραψε: Γιαυτο το ανέβασα. Γενικά δε το γουστάρω καθόλου το συγκεκριμένο αλλα το σενάριο αυτο θα μπορούσε να ειναι αληθινό. Νομίζω οτι κ ο πασχαλακης εχει ίδιο ατζέντη.
Και ότι επειδή είναι φίλοι με τον Βιεϊρίνια θεωρούν όλοι ότι έχουν τον ίδιο ατζέντη.
Δεν ξέρω αν ισχύει .
Demir έγραψε:δεν ειχε ουτε εχει σιαμπανη.. μην λετε οτι να ναι... νινιαδης-τζολε εχουν τον φελλο...

constadine έγραψε:Για τον Πασχαλάκη διάβασα σε αθλητικό σάιτ ότι δεν έχει τον ίδιο ατζέντη.black_star_ninja έγραψε: Γιαυτο το ανέβασα. Γενικά δε το γουστάρω καθόλου το συγκεκριμένο αλλα το σενάριο αυτο θα μπορούσε να ειναι αληθινό. Νομίζω οτι κ ο πασχαλακης εχει ίδιο ατζέντη.
Και ότι επειδή είναι φίλοι με τον Βιεϊρίνια θεωρούν όλοι ότι έχουν τον ίδιο ατζέντη.
Δεν ξέρω αν ισχύει .

Να ρωτήσω κάτι άσχετο για τις μεταγραφές ..γιατί κολλήσαμε μετά ζβαμπ;;; περιμένουμε το πρώτο ματς ή δρομολογούνται και τώρα εξελίξεις;;;;
Από ότι φαίνεται περιμένουμε το 1ο ματς να εξασφαλίσουμε πάσα θυσία την Ευρώπη να κληρωθούμε στης 10Αυγ και μετά άλλωστε οι μεταγραφές δε λήγουν τέλος Αυγούστου αλλά τέλος Σεπτέμβρη με τον κορονοιο.
Μόνο αν φύγει κανένας με μεταγραφή που το βλέπω δύσκολο τότε θα πάρουμε ο Schwab ήρθε αντί-Mauricio και από ότι δείχνει ο μικρός θα είναι το 2ο backup o Τσαούσης πίσω από το Γιαννούλη (αν πωληθεί ο Γιαννούλης σίγουρα θα πάρουμε αντικαταστάτη)
Μόνο αν φύγει κανένας με μεταγραφή που το βλέπω δύσκολο τότε θα πάρουμε ο Schwab ήρθε αντί-Mauricio και από ότι δείχνει ο μικρός θα είναι το 2ο backup o Τσαούσης πίσω από το Γιαννούλη (αν πωληθεί ο Γιαννούλης σίγουρα θα πάρουμε αντικαταστάτη)
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
https://www.transfermarkt.com/eduardo-v ... eler/89718
Σε έξι μήνες μένει ελεύθερος,πίσω από τον επιθετικό θα κάνει παπάδες!!! Άρρωστη παιχτάρα ο Χιλιανός με πέρασμα από Νάπολι,,Βαλένθια,Χοφενχάιμ και όντας βασικός στην εθνική της χώρας του.
Σε έξι μήνες μένει ελεύθερος,πίσω από τον επιθετικό θα κάνει παπάδες!!! Άρρωστη παιχτάρα ο Χιλιανός με πέρασμα από Νάπολι,,Βαλένθια,Χοφενχάιμ και όντας βασικός στην εθνική της χώρας του.
- invincible
Καλοοος. Θα παίρνει πολλά αυτός λογικά και δεν έχουμε θέση ξένου δυστυχώς όλο το ξεχνάμε αυτό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/eduardo-vargas/profil/spieler/89718
Εκτός αν τον δώσει ο Γαυρομητσοτακης κανένα διαβατήριο ελληνικό όπως έδωσε στον Τομ Χανκς