Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Τα έχεις κάνει τατιανα!!! Φεβρουάριο μήνα αλλάζουμε εντεκάδες και σχηματισμούς συνεχώς εδώ και πάνω από 1 μήνα λες και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Επίτηδες το κανείς ρε παλικαρε;
-
re μαστορα παιξε σωστα το νταλαβερι,μην μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια
joshua έγραψε:Τα έχεις κάνει τατιανα!!! Φεβρουάριο μήνα αλλάζουμε εντεκάδες και σχηματισμούς συνεχώς εδώ και πάνω από 1 μήνα λες και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Επίτηδες το κανείς ρε παλικαρε;
-
Γράψε σβήσε είμαι ρε μάγε πάλι για να μην πω καμία χοντράδα και πάρω τον πουλο από το φόρουμ με την σημερινή εικόνα και πάλι!
-
Καλή ερώτηση!ron-swanson έγραψε:Πραγματικά δουλεύει κάτι η ομάδα στις προπονήσεις ή απλά μιλάτε;

Κριτικη και αποψη θα εκφερεις ή εισαι επισημα αστυνομια αποψης εδω μεσα?navigator11 έγραψε:Πρέπει από εδώ μέσα κάποιοι να στέλνουν χαρτάκι απευθείας στον Φερέιρα και να μην τους εισακούει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η καλοπιστη κριτική δεν σας αρέσει αλλά εγώ στο πρώτο ημίχρονο βλέπω έναν κακό ΠΑΟΚ από λάθος επιλογές του Αμπελnavigator11 έγραψε:Πρέπει από εδώ μέσα κάποιοι να στέλνουν χαρτάκι απευθείας στον Φερέιρα και να μην τους εισακούει, δεν εξηγείται αλλιώς.
- hasio_john
Θλιβερή εικόνα της ομάδας Αμπελ. Ούτε στην προπόνηση δεν θα έπρεπε να παίζουν έτσι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 09 Φεβ 2020, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.