Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Αν ισχυει ,οπως λεει και ο Σουρμε, για δευτερος τοτε το μυαλο μου παει αλλου...
Διαπιστωσαμε πως μας πηραν χαμπαρι οτι καιγομαστε για χαφ και ολοι χτυπανε τις τιμες, οποτε βγαλαμε το ονομα του δευτερου χαφ και ισως τον κλεισουμε κιολας για να δωσουμε ενα μνμ οτι δεν θα κρςμαστουμε απο τα @@ κανενος και οτι προχωραμε σε αλλες λυσεις, ωστε να πέσουν ξανα οι τιμες και να κλεισουμε και τον πρώτο χαφ στην τιμη που θέλουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαπιστωσαμε πως μας πηραν χαμπαρι οτι καιγομαστε για χαφ και ολοι χτυπανε τις τιμες, οποτε βγαλαμε το ονομα του δευτερου χαφ και ισως τον κλεισουμε κιολας για να δωσουμε ενα μνμ οτι δεν θα κρςμαστουμε απο τα @@ κανενος και οτι προχωραμε σε αλλες λυσεις, ωστε να πέσουν ξανα οι τιμες και να κλεισουμε και τον πρώτο χαφ στην τιμη που θέλουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καποιος νεος , αλλα φανταζομαι θα παει για τελη αυγουστου ..λεω εγω
Εγώ τρελαίνομαι με τον ενδεχόμενο να έρθει αυτός ο Cecchini, να παίξει βασικός στo Ch.L. μαζί με Augusto, Γιαννούλη, Ζαμπά, Λημνιό, Άκπομ, Σβιντερσκι κτλ, και να μας βάλουν ομίλους. Του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε έσοδα ρεκόρ στην ιστορία μας.
Είναι στοίχημα βέβαια. Εμπιστεύομαι όμως τη διοίκηση.
Είναι στοίχημα βέβαια. Εμπιστεύομαι όμως τη διοίκηση.
κανε λιγο μια προωθηση , θελω να δω λιγο κατι ...Dimitris_L4 έγραψε:Σουρμε δες λιγο τα μειλ σου..

- sourmenetes
- Moderator
Αλλος.mbison έγραψε:O 1ος είναι ο Αουγκουστο ή κάποιος νέος?sourmenetes έγραψε:Του αργεντινου πιθανον να ισχυει,ως δευτερο χαφ.
Το ποιος δεν ξερω...
Ειπα πιθανον.περιμενουμε ολοι παιδες.
- sourmenetes
- Moderator
Τι θες να δεις;;laska4 έγραψε:κανε λιγο μια προωθηση , θελω να δω λιγο κατι ...Dimitris_L4 έγραψε:Σουρμε δες λιγο τα μειλ σου..
![]()
![]()
- paokovios1974
Ανεκφράστε, και λοιποί επίδοξοι παπαγάλοι... Η Πηγή Δεβετζη δεν μετράει, Η ΠΗΓΗ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
To αργεντινάκι δείχνει ωραία πράγματα στα βιντεο που κυκλοφορουν,για να δούμε. Μου θυμίζει τον Τσίμιροτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 15 Ιούλ 2019, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Αυτός ο Σεντσίνι είναι "παπάς" ?
Εγώ τον βλέπω για την Κ21 ή για δανεικό.
Μεταγραφή CL παρακαλώ.
Εγώ τον βλέπω για την Κ21 ή για δανεικό.
Μεταγραφή CL παρακαλώ.
O Cecchini μου δίνει την αίσθηση Μίσιτς. Παίκτης που έπαιζε σε μικρότερη ομάδα , πήρε μεταγραφή με πολλά χρήματα,δεν έπιασε και προσπαθούν να σώσουν την επένδυση τους. Πολλά τα πρότζεκτ ,χρειαζόμαστε ένα 8αρι 26 με 30 που θα φτιάχνει παιχνίδι.
-
Οχι ρε κ αρχισα προετοιμασία.. . :prax έγραψε:εσυ εισαι ο τρελος τζο ναγκμπε, δεν εισαι ο κανονικος..crazy nagbe4 έγραψε:Ερχομαι εντελώς δωρεάν .....Isi4 έγραψε:Έναν Τζο Ναγκμπε στα 25 να βρουμε ρε γμτ...
Τόσο δύσκολο είναι.![]()
![]()
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΣΑΙ!!

-
Ο Cecchini σίγουρα δεν είναι το 6αρι που επιθυμεί ο Φερέιρα.
Περισσότερο 8αρι με αρετές δεκαριου (Αντί Ολιβέιρα) μοιάζει παρά 6 αν και τρέχει, μαρκάρει και δεν διστάζει να πέσει για τάκλιν.
Φαίνεται να έχει εντυπωσιακά στοιχεία στα βιντεάκια αλλά είναι ολοφάνερο και το μειονέκτημα του.Η έλλειψη δύναμης.
Γενικά είναι καλή περίπτωση εάν τυχόν ενδιαφέρει ως πρότζεκτ αν και ερωτηματικό αποτελεί γιατί δεν πέτυχε στην Μάλαγα της La Liga 2.
Περισσότερο 8αρι με αρετές δεκαριου (Αντί Ολιβέιρα) μοιάζει παρά 6 αν και τρέχει, μαρκάρει και δεν διστάζει να πέσει για τάκλιν.
Φαίνεται να έχει εντυπωσιακά στοιχεία στα βιντεάκια αλλά είναι ολοφάνερο και το μειονέκτημα του.Η έλλειψη δύναμης.
Γενικά είναι καλή περίπτωση εάν τυχόν ενδιαφέρει ως πρότζεκτ αν και ερωτηματικό αποτελεί γιατί δεν πέτυχε στην Μάλαγα της La Liga 2.
άμα ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ πάει να πάρει τον παγκοσμίως άγνωστο τσετσίνι, ε να το βράσω