Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- zarathustra79
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
τι ειν αυτο το rio tropical?αυτο που επινε ο νετο?buffalobill4 έγραψε:barlow4 έγραψε:σουπερ-ατου παιζετε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου εφυγε το rio tropical απο τη μυτη
buffalobill4 έγραψε:μπανε επειδη μπριζωσα να το ψαξω εχει
στοχ 259 ματς 47 γκολ 40 ασιστ 16814 λεπτα
τζαλμα 261 ματς 49 γκολ 53 ασιστ 18135λεπτα
και αυτοδιορθωνομαι. 1 χρονο στην αραβια.
τα λεπτα ειναι 15 περιπου περισσοτερα 90λεπτα ο δικος μας εχοντας 15 περισσοτερα γκολ-ασιστ απο τον στοχ. συν για μενα ως προς τον δικο μας ειναι οτι στην τουρκια εκανε αυτα τα νουμερα σε μικρομεσσαια ομαδα ενω ο στοχ στη φενερ.
τα συμπερασματα δικα σας
εντιτ. και αν το θελετε και σε rate ο στοχ εχει γκολ-ασιστ 0,0052 και ο τζαλμα 0,0056
Δικιο ειχα δηλαδη.
Και κατι αλλο,δεν θεωρω τον Τζαλμα κακο,ουτε καν μετριο,θεωρω οτι ειναι καλος ποδοσφαιριστης που συνεχεια θα ανεβαζει αποδοση απο εδω και περα.
Ο Στοχ ειναι παιχταρας,δε σχολιαζω αλλο.
- buffalobill4
εκεινο ηταν το αμαζονια κοκο ρεbarlow4 έγραψε:τι ειν αυτο το rio tropical?αυτο που επινε ο νετο?buffalobill4 έγραψε:barlow4 έγραψε:σουπερ-ατου παιζετε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- buffalobill4
αμα ερθει θα βγαλω βρωμα οτι τον εφερε ο συμπατριωτης του ο μιζαδορος για να φανε το φταλε του ρωσουobanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε:μπανε επειδη μπριζωσα να το ψαξω εχει
στοχ 259 ματς 47 γκολ 40 ασιστ 16814 λεπτα
τζαλμα 261 ματς 49 γκολ 53 ασιστ 18135λεπτα
και αυτοδιορθωνομαι. 1 χρονο στην αραβια.
τα λεπτα ειναι 15 περιπου περισσοτερα 90λεπτα ο δικος μας εχοντας 15 περισσοτερα γκολ-ασιστ απο τον στοχ. συν για μενα ως προς τον δικο μας ειναι οτι στην τουρκια εκανε αυτα τα νουμερα σε μικρομεσσαια ομαδα ενω ο στοχ στη φενερ.
τα συμπερασματα δικα σας
εντιτ. και αν το θελετε και σε rate ο στοχ εχει γκολ-ασιστ 0,0052 και ο τζαλμα 0,0056
Δικιο ειχα δηλαδη.![]()
Και κατι αλλο,δεν θεωρω τον Τζαλμα κακο,ουτε καν μετριο,θεωρω οτι ειναι καλος ποδοσφαιριστης που συνεχεια θα ανεβαζει αποδοση απο εδω και περα.
Ο Στοχ ειναι παιχταρας,δε σχολιαζω αλλο.
- zarathustra79
@demir δεν εγραψα οτι ηταν το 2-3ο φορ, αλλά το 2-3ο αστερι. Ήταν βασικός αλλά εκτός από αυτόν ο nikolics ήταν που έκανε παπάδες, ενώ υπάρχουν και άλλοι 3-4 παίκτες με συνεισφορά αντίστοιχη μαυτήν του prijovic.
Φαίνεται στο φόρουμ εκτός αν δεν είσαι εδώ ο εαυτός σουgoran 64 έγραψε:Δεν θυμάμαι να χουμε γνωριστεί... :ugeek:eorptol1 έγραψε:Εσύ αποκλείεται νά πέσεις σε κατάθλιψη Γκόραν δεν είναι τού χαρακτήρα σού έτσι νομίζω:)
Super tatoo μάλλον...barlow4 έγραψε:σουπερ-ατου παιζετε?
Ζαρατούστρα, όταν σε μιλάω για Ντόρτμουντ και Γερμανία, Γιαπωνέζους, Κορεάτες και Γεωργιανούς και μ απαντάς για Ισπανία και Πορτογαλία και πόσους παίχτες πήραν απ την Γαλλία, μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε αδερφέ μου...
Τον Πρίγιοβιτς αν τον ήθελαν οι της Ντόρτμουντ ένεκα χαρακτηριστικών, μήπως μπορούσαμε να τον πάρουμε???
Ο Ενρίκε γι αυτό έδωσε συνέντευξη ΚΑΙ στον Κωστή ότι μετά χαράς έρχεται στον Π.Α.Ο.Κ.??? Επειδή "είμαστε ένα βήμα πίσω για την καριέρα του", ενώ ο Πρίγιοβιτς διαπραγματευόταν σχεδόν ένα μήνα, σύμφωνα με τις ολόδικες του δηλώσεις, επειδή είμαστε "ένα βήμα μπροστά" για την δική του???
ΟΚ...Τέλος κι από μένα...
Ποτέ δεν ξέρεις...Αν δεν με γνωρίσεις θα μείνεις με την απορία πάντως...eorptol1 έγραψε:Φαίνεται στο φόρουμ εκτός αν δεν είσαι εδώ ο εαυτός σουgoran 64 έγραψε:Δεν θυμάμαι να χουμε γνωριστεί... :ugeek:eorptol1 έγραψε:Εσύ αποκλείεται νά πέσεις σε κατάθλιψη Γκόραν δεν είναι τού χαρακτήρα σού έτσι νομίζω:)
:)
- Kostas_Peraia4
Ψαρακα εχεις mailsn0ufel4 έγραψε:Μη τρελενεστε με στοχ ενας μικρός λογαριασμός στο τουιτερ το έγραψε ότι επειδή ΜΠΟΡΕΙ να μείνει εκτός της λίστας για το europa ΙΣΩΣ να ρθει δανεικός σε μας.
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή
Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται να υπάρχει διαφωνία στο μεγαλύτερο προβλημα της ομάδας φέτος που ειναι το γκολ ...
Η ομαδα παίζει πολυ καλυτερα απο ποτε στα τελευταια χρονια αλλα δεν εχει το γκολ ...
αυτο προέρχεται απο δυο λόγους ... οτι δεν εχει την συνοχή και την αυτοπεποίθηση ... και οτι δεν εχει την απαραίτητη ποιοτητα δηλαδή τους παίχτες αναφοράς που στις δύσκολες στιγμές θα καθαρίζουν είτε με γκολ είτε με τις υπόλοιπες κινήσεις που καθαρίζουν τα ματς ...
Σε αυτά τα πλαίσια πιστεύω οτι όσα λένε κατα καιρούς πολλα απο τα αδέρφια ειναι στην σωστή κατεύθυνση ...η ομαδα χρειάζεται παιχταραδες με ποιοτητα σε ολους τους τομείς και βέβαια στο γκολ ...
Ο Σέρβος ειναι καλή κίνηση με προδιαγραφές αλλα αυτο πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο.
Και ειναι απολύτως βέβαιο οτι μόνος του δεν πρόκειται να δώσει λύση στο γκολ.
Η ομαδα θέλει γκολ και απο εξτρεμ αλλα και απο τις πίσω γραμμές που δεν το εχει καθόλου.
Ο Βραζιλιάνους πχ ειναι καλός παιχτης αλλα οι προδιαγραφές λένε οτι δεν το εχει αυτο. Να μην ειναι λοιπόν ανήσυχος ο Joshua ? Μπορεί να αποδειχθεί οτι στην Ελλάδα ο παιχτης θα κάνει γκολ ... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σίγουρο...
Ο σαχοφ μου άρεσε το καλοκαίρι γιατι ειναι χάφ με γκολ. Απο εκείνη την γαμημενη στιγμή που δεν μπήκε το πλασέ με τον Άγιαξ δεν μπόρεσε να κάνει τα γκολ που εχει ... οπως ακομα δεν εχει σκοράρει σύμφωνα με τις ικανότητες του ούτε ο Τζαλμα ούτε ο Μπισεσβαρ. Σίγουρα απο εδω και πέρα και οι τρεις αυτοί θα ειναι καλύτεροι ... και με γκολ και με ασίστ ... αλλα δεν ειναι αυτοί που θα μπουν σε αυτο το ελληνικό επίπεδο και θα σε πανε σίγουρα στο επόμενο επίπεδο.
Εάν είχαμε το καλοκαίρι τα χρήματα η αλλιώς εάν είχαμε το σωστό σκαουτινγκ και περνάμε νωρίτερα έναν Στανσιου τότε αυτός απο μόνος του θα μας πήγαινε ψηλότερα ... οπως το έκανε αμέσως στην Άντερλεχτ που έδωσε όμως 8 να τον πάρει. Τωρα κάνει 15-20 βέβαια.
Ο τρόπος που βλέπω οτι κινείται ο Σλοβάκος μου αρεσει οπως μου άρεσε και το καλοκαίρι. Με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα όμως θα γράψω οτι πιστεύω ακράδαντα οτι εάν θέλουν η ομαδα να εχει πιο άμεσα αποτελέσματα με διεκδίκηση στόχων τότε χρειάζονται και 2-3 πινελιές υψηλής ποιοτητας. Αυτες κοστίζουν ακομα περισσότερο η αλλιώς επαφιεσε στο σκαουτινγκ και στην τύχη .
Μακάρι να κλείσει και ο Βραζιλιανος εάν τον θέλουν. Οι πιθανότητες όμως να μας ανεβάσει πολυ ψηλότερα απο οτι μας είχε ο Γκαρι ειναι σχετικές μικρές.
Σταδιακά οτι γινόμαστε καλύτεροι ειναι οφθαλμοφανές ... μας φτάνει ???
Εμενα οχι ... θέλω τίτλο ! Ίσως όμως η σταδιακή βελτίωση να ειναι καλύτερη για τον οργανισμό ... μακάρι αυτο να ειναι επιλογή και να μην γινεται κατα λάθος ή για άλλο λογο .... έτσι και αλλιώς στην τελική ...
πάνω απο όλα ο ΠΑΟΚ !!!
Η ομαδα παίζει πολυ καλυτερα απο ποτε στα τελευταια χρονια αλλα δεν εχει το γκολ ...
αυτο προέρχεται απο δυο λόγους ... οτι δεν εχει την συνοχή και την αυτοπεποίθηση ... και οτι δεν εχει την απαραίτητη ποιοτητα δηλαδή τους παίχτες αναφοράς που στις δύσκολες στιγμές θα καθαρίζουν είτε με γκολ είτε με τις υπόλοιπες κινήσεις που καθαρίζουν τα ματς ...
Σε αυτά τα πλαίσια πιστεύω οτι όσα λένε κατα καιρούς πολλα απο τα αδέρφια ειναι στην σωστή κατεύθυνση ...η ομαδα χρειάζεται παιχταραδες με ποιοτητα σε ολους τους τομείς και βέβαια στο γκολ ...
Ο Σέρβος ειναι καλή κίνηση με προδιαγραφές αλλα αυτο πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο.
Και ειναι απολύτως βέβαιο οτι μόνος του δεν πρόκειται να δώσει λύση στο γκολ.
Η ομαδα θέλει γκολ και απο εξτρεμ αλλα και απο τις πίσω γραμμές που δεν το εχει καθόλου.
Ο Βραζιλιάνους πχ ειναι καλός παιχτης αλλα οι προδιαγραφές λένε οτι δεν το εχει αυτο. Να μην ειναι λοιπόν ανήσυχος ο Joshua ? Μπορεί να αποδειχθεί οτι στην Ελλάδα ο παιχτης θα κάνει γκολ ... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σίγουρο...
Ο σαχοφ μου άρεσε το καλοκαίρι γιατι ειναι χάφ με γκολ. Απο εκείνη την γαμημενη στιγμή που δεν μπήκε το πλασέ με τον Άγιαξ δεν μπόρεσε να κάνει τα γκολ που εχει ... οπως ακομα δεν εχει σκοράρει σύμφωνα με τις ικανότητες του ούτε ο Τζαλμα ούτε ο Μπισεσβαρ. Σίγουρα απο εδω και πέρα και οι τρεις αυτοί θα ειναι καλύτεροι ... και με γκολ και με ασίστ ... αλλα δεν ειναι αυτοί που θα μπουν σε αυτο το ελληνικό επίπεδο και θα σε πανε σίγουρα στο επόμενο επίπεδο.
Εάν είχαμε το καλοκαίρι τα χρήματα η αλλιώς εάν είχαμε το σωστό σκαουτινγκ και περνάμε νωρίτερα έναν Στανσιου τότε αυτός απο μόνος του θα μας πήγαινε ψηλότερα ... οπως το έκανε αμέσως στην Άντερλεχτ που έδωσε όμως 8 να τον πάρει. Τωρα κάνει 15-20 βέβαια.
Ο τρόπος που βλέπω οτι κινείται ο Σλοβάκος μου αρεσει οπως μου άρεσε και το καλοκαίρι. Με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα όμως θα γράψω οτι πιστεύω ακράδαντα οτι εάν θέλουν η ομαδα να εχει πιο άμεσα αποτελέσματα με διεκδίκηση στόχων τότε χρειάζονται και 2-3 πινελιές υψηλής ποιοτητας. Αυτες κοστίζουν ακομα περισσότερο η αλλιώς επαφιεσε στο σκαουτινγκ και στην τύχη .
Μακάρι να κλείσει και ο Βραζιλιανος εάν τον θέλουν. Οι πιθανότητες όμως να μας ανεβάσει πολυ ψηλότερα απο οτι μας είχε ο Γκαρι ειναι σχετικές μικρές.
Σταδιακά οτι γινόμαστε καλύτεροι ειναι οφθαλμοφανές ... μας φτάνει ???
Εμενα οχι ... θέλω τίτλο ! Ίσως όμως η σταδιακή βελτίωση να ειναι καλύτερη για τον οργανισμό ... μακάρι αυτο να ειναι επιλογή και να μην γινεται κατα λάθος ή για άλλο λογο .... έτσι και αλλιώς στην τελική ...
πάνω απο όλα ο ΠΑΟΚ !!!
δεν εχω τιποτα !Kostas_Peraia4 έγραψε:Ψαρακα εχεις mailsn0ufel4 έγραψε:Μη τρελενεστε με στοχ ενας μικρός λογαριασμός στο τουιτερ το έγραψε ότι επειδή ΜΠΟΡΕΙ να μείνει εκτός της λίστας για το europa ΙΣΩΣ να ρθει δανεικός σε μας.
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή
Τωρα που εγινες και μοντ πρεπει να μας ταραξεις στα βυζγια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ψαρακα εχεις mailsn0ufel4 έγραψε:Μη τρελενεστε με στοχ ενας μικρός λογαριασμός στο τουιτερ το έγραψε ότι επειδή ΜΠΟΡΕΙ να μείνει εκτός της λίστας για το europa ΙΣΩΣ να ρθει δανεικός σε μας.
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή
- efthimis_paok
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
buffalobill4 έγραψε:barlow4 έγραψε:τι ειν αυτο το rio tropical?αυτο που επινε ο νετο?buffalobill4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκεινο ηταν το αμαζονια κοκο ρε
Σαταναδες.....
nothu έγραψε:Τωρα που εγινες και μοντ πρεπει να μας ταραξεις στα βυζγια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ψαρακα εχεις mailsn0ufel4 έγραψε:Μη τρελενεστε με στοχ ενας μικρός λογαριασμός στο τουιτερ το έγραψε ότι επειδή ΜΠΟΡΕΙ να μείνει εκτός της λίστας για το europa ΙΣΩΣ να ρθει δανεικός σε μας.
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή