Γιώργος Σαββίδης
-
Re: Γιώργος Σαββίδης
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Δευ 27 Απρ 2020, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Montrealiotis
Εσύ ανέφερες νωρίτερα ότι ο ανιψιός πήρε το οκ ισως και την εντολή του Σαββίδη για να αγοράσει το σαλέ και ότι έκανε λάθος.PAOK_Antarctica έγραψε:Που το είδες αυτό, ένας θεός ξέρει.Kostas87 έγραψε:Δηλαδή, σύμφωνα με την λογική κάποιον μελών, ο Σαββίδης όντως ελέγχει την Ξάνθη μέσω του ανιψιού.
Και ρωτάω εγώ πως "επέβαλε" ο Σαββίδης αυτήν την αγορά στον ανιψιό του από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία σύνδεση των επιχειρήσεων τους?
Και πώς μπορεί τώρα να τον αναγκάσει να πουλήσει αν αυτός δεν θέλει?
-
- navigator11
Λεπτομέρειες, φίλε Κώστα. Τα περί στρουθοκαμηλισμών σχετικά με την εμπλοκή Καλπαζίδη στην όλη φάση μάλλον δεν υπαινίσσονταν όσα αναφέρεις.Kostas87 έγραψε:Εσύ ανέφερες νωρίτερα ότι ο ανιψιός πήρε το οκ ισως και την εντολή του Σαββίδη για να αγοράσει το σαλέ και ότι έκανε λάθος.PAOK_Antarctica έγραψε:Που το είδες αυτό, ένας θεός ξέρει.Kostas87 έγραψε:Δηλαδή, σύμφωνα με την λογική κάποιον μελών, ο Σαββίδης όντως ελέγχει την Ξάνθη μέσω του ανιψιού.
Και ρωτάω εγώ πως "επέβαλε" ο Σαββίδης αυτήν την αγορά στον ανιψιό του από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία σύνδεση των επιχειρήσεων τους?
- paok re niamou
Καλη ιδεα, να χτυπαει το τυμπανο ο Κλαους, δικο μας παιδι ειναι......Panagos612 έγραψε:φερε κλαους να κλεισει καριερα στον ΠΑΟΚ
-
καλα εσυ ειναι γνωστο οτι εχεις αλλεργια στους ελληνες παιχτες...paok re niamou έγραψε:Καλη ιδεα, να χτυπαει το τυμπανο ο Κλαους, δικο μας παιδι ειναι......Panagos612 έγραψε:φερε κλαους να κλεισει καριερα στον ΠΑΟΚ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και έναν Κίτσιου να γουστάρουμε..Panagos612 έγραψε:φερε κλαους να κλεισει καριερα στον ΠΑΟΚ
-
ο κιτσιου ειναι 5 κλασεις καλυτερος απο τον ροντριγκοMitsospaoki4 έγραψε:Και έναν Κίτσιου να γουστάρουμε..Panagos612 έγραψε:φερε κλαους να κλεισει καριερα στον ΠΑΟΚ
-
- PAOK_Antarctica
Kostas87 έγραψε:Εσύ ανέφερες νωρίτερα ότι ο ανιψιός πήρε το οκ ισως και την εντολή του Σαββίδη για να αγοράσει το σαλέ και ότι έκανε λάθος.PAOK_Antarctica έγραψε:Που το είδες αυτό, ένας θεός ξέρει.Kostas87 έγραψε:Δηλαδή, σύμφωνα με την λογική κάποιον μελών, ο Σαββίδης όντως ελέγχει την Ξάνθη μέσω του ανιψιού.
Οι επιχειρήσεις του ανιψιού είναι επιχειρήσεις του Σαββίδη. Εκτός αν "έτυχε" ο δισεκατομμυριούχος να έχει και έναν εκατομμυριούχο ανιψιό. Πολύ ταλαντούχο σόι.
Το ότι όποιος έχει το σαλέ ελέγχει την Ξάνθη είναι δική σου οπτική, σύμφωνη με τους γαύρους.
Και που το ξέρεις εσύ κ μιλάς με τέτοια βεβαιότητα.
Και γω σου λέω ότι ο ανιψιός ζήτησε από τον θείο ένα " δάνειο" για να εκπληρώσει τα επαγγελματικά του σχέδια/ονειρα
Και γω σου λέω ότι ο ανιψιός ζήτησε από τον θείο ένα " δάνειο" για να εκπληρώσει τα επαγγελματικά του σχέδια/ονειρα
- PAOK_Antarctica
Οπότε συμφωνούμε πως τα λεφτά είναι του Ιβάν.
Και απλά έτυχε το όνειρο του ανιψιού να είναι να επενδύσει στον νο1 επενδυτικό τομέα του Ιβάν στην Ελλάδα. Οκ.
Ειλικρινά μιλάω, αν ήμουν δικαστής και είχα όλη την καλή διάθεση να δικάσω απερίσπαστος, αντικειμενικός και δίκαιος, αν μου λέγαν πως ο ανιψιός δεν έχει σχέση με τον Ιβάν και έδρασε μόνος του με χρήματα που κανείς δεν ξέρει που τα βρήκε (μάλλον θα βρήκε τη βαλίτσα από το Fargo), θα τους έκρινα όλους ένοχους. Μόνο και μόνο επειδή με περνάνε για ηλίθιο.
Αν θέλουμε να υπερασπιστούμε τον ΠΑΟΚ υπάρχουν χίλια δυο. Από την νομιμότητα της υπόθεσης, που δεν προκύπτει από πουθενά πως όποιος έχει το σαλέ έχει και την ομάδα, από την σύσταση της επιτροπής, από το ότι κανείς δεν μας δίκασε, από το ότι όλα τα στοιχεία τα συνέλεξε ο γκέι μέσω ενός καναλιού που σταμάτησε να υπάρχει 2 μέρες μετά, από χίλια δυο.
Δεν χρειάζεται να λέμε και πράγματα που προϋποθέτουν ο άλλος να είναι χαζός για να τα πιστέψει.
Και απλά έτυχε το όνειρο του ανιψιού να είναι να επενδύσει στον νο1 επενδυτικό τομέα του Ιβάν στην Ελλάδα. Οκ.
Ειλικρινά μιλάω, αν ήμουν δικαστής και είχα όλη την καλή διάθεση να δικάσω απερίσπαστος, αντικειμενικός και δίκαιος, αν μου λέγαν πως ο ανιψιός δεν έχει σχέση με τον Ιβάν και έδρασε μόνος του με χρήματα που κανείς δεν ξέρει που τα βρήκε (μάλλον θα βρήκε τη βαλίτσα από το Fargo), θα τους έκρινα όλους ένοχους. Μόνο και μόνο επειδή με περνάνε για ηλίθιο.
Αν θέλουμε να υπερασπιστούμε τον ΠΑΟΚ υπάρχουν χίλια δυο. Από την νομιμότητα της υπόθεσης, που δεν προκύπτει από πουθενά πως όποιος έχει το σαλέ έχει και την ομάδα, από την σύσταση της επιτροπής, από το ότι κανείς δεν μας δίκασε, από το ότι όλα τα στοιχεία τα συνέλεξε ο γκέι μέσω ενός καναλιού που σταμάτησε να υπάρχει 2 μέρες μετά, από χίλια δυο.
Δεν χρειάζεται να λέμε και πράγματα που προϋποθέτουν ο άλλος να είναι χαζός για να τα πιστέψει.
Τι ξέρω ότι γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα ειδικά δεν μπορείς να εμφανιστεις μια μέρα με μερικά εκατομμύρια και να τα επενδύσεις.
Θα πρέπει να αποδείξεις την νόμιμη κατοχή των χρημάτων αυτων.
Από κει και πέρα θες να μου πεις ότι αν πας σε μια τράπεζα κ πάρεις Χ πόσο κ ανοίξεις μια καφετέρια,η καφετέρια αυτή δεν θα είναι δική σου?
Όσο για τον νούμερο ένα τομέα επένδυσης του Σαββίδη, τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι κ η νούμερο ένα βιομηχανία στην Ελλάδα
Θα πρέπει να αποδείξεις την νόμιμη κατοχή των χρημάτων αυτων.
Από κει και πέρα θες να μου πεις ότι αν πας σε μια τράπεζα κ πάρεις Χ πόσο κ ανοίξεις μια καφετέρια,η καφετέρια αυτή δεν θα είναι δική σου?
Όσο για τον νούμερο ένα τομέα επένδυσης του Σαββίδη, τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι κ η νούμερο ένα βιομηχανία στην Ελλάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Μάιος 2020, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.