Πιθανός Νέος Προπονητής
- Kostas_Peraia4
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Αδερφε, θα ενημερωσω αμεσα την παε, και θα βγαλει σε real time ολες τις συζτησεις, τα τηλεφωνα που γινονται καθε μερα, ωστε να σε κρατα ενημερο.spyretto έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει η κόντρα ΑΡΔ - ΠΑΕ, με ενδιαφέρει να μην τραβήξει σε μάκρος το θέμα προπονητή κάτι που δεν βλεπω να μην γίνεται. Τα θέματα είναι πολλά και ο χρόνος τρέχει.
- aisiodoksos
Λετε να παρουμε κανεναν Solskjaer ? Ειναι υπαρκτο το ενδεχομενο ? Ειναι επιλογη που με ψηνει πολυ παντως..
- Kostas_Peraia4
- aisiodoksos
Οχι οχι πουθενα δεν υπαρχει , απλα λεω οτι θα ηταν ωραια προοπτικη! Νεος , φιλοδοξος και ταλαντουχος προπονητης!
-
montekristo
Απ'οτι φαινεται ο προπονητης εκλεισε.Παρ'ολ'αυτα απ'οσα γραφτηκαν εδω μεσα αυτες τις μερες θα ηθελα να δω τον Αyestaran.....Επισης θα ηθελα να δω και Berbatov στα απρομαυρα αλλα μαλλον αλλου θα παει....
- Kostas_Peraia4
Προφανως.Εζησε χρονια ολοκληρα διπλα στον καλυτερο(κατ'εμε) coach ολων τον εποχων,,τον Sir Alex Ferguson,ειναι νεος(42),φιλοδοξος και πετυχημενος(2 πρωταθληματα και 1 κυπελλο με την Molde).Ακουγεται ομως εντονα για την Basel,αν και ο ιδιος θελει να παραμεινει στην Αγγλια.
- aisiodoksos
Εχω Αρνεσεν δεν φοβαμαι
Οποιον και να φερει μονο και μονο που θα τον εχει διαλεξει αυτος , εγω θα εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Φετος θελω να στησουμε μια καλη ομαδα και αν γινεται ανταγωνιστικη ..και σιγα σιγα να εχουμε επιτελους και καποιον τιτλο..Στηριξη και υπομονη θελει!
Οποιον και να φερει μονο και μονο που θα τον εχει διαλεξει αυτος , εγω θα εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Φετος θελω να στησουμε μια καλη ομαδα και αν γινεται ανταγωνιστικη ..και σιγα σιγα να εχουμε επιτελους και καποιον τιτλο..Στηριξη και υπομονη θελει!
μεγάλος μανατζεράκιας, τον είχαν guest star μάλιστα στο ντοκυμαντέρ της si για το ακατανόμαστο.aisiodoksos έγραψε:Λετε να παρουμε κανεναν Solskjaer ? Ειναι υπαρκτο το ενδεχομενο ? Ειναι επιλογη που με ψηνει πολυ παντως..
- aisiodoksos
- paokkerkir
Τον Καμπς θα ήθελα εγώ, αλλά δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο...
Όποιος και να έρθει, καλώς να έρθει, και να τον αφήσουμε να αποδείξει την αξία του.
Όποιος και να έρθει, καλώς να έρθει, και να τον αφήσουμε να αποδείξει την αξία του.
- Kostas_Peraia4
Κ_geo κατι οfftopic.Eγραφες ποτε στο forum του FMGREECE?K_geo έγραψε:μεγάλος μανατζεράκιας, τον είχαν guest star μάλιστα στο ντοκυμαντέρ της si για το ακατανόμαστο.aisiodoksos έγραψε:Λετε να παρουμε κανεναν Solskjaer ? Ειναι υπαρκτο το ενδεχομενο ? Ειναι επιλογη που με ψηνει πολυ παντως..![]()
- paokkerkir
Ολοι περιμένουμε μικρό και θε σκάσει κανένας συνυλταξιουχος στο τελος
Σάν σχολή προτιμώ την πορτογαλική γενιά
Σάν σχολή προτιμώ την πορτογαλική γενιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 14 Ιουν 2015, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε σεις,μπας και περιμένουμε να δούμε σε τι νόμισμα θα τον πληρώσουμε τον προπονητή;