Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Δλδ ρε Τουμπιώτη βάζεις στο ίδιο καζάνι ένα λαμόγιο που ΕΡΙΞΕ την ομάδα που θα έπαιρνε στη γαμα δελτα ξερω γω, για να τη πάρει τζάμπα, με ένα τύπο που έρχεται και σου λέει να το μετρητό πάρτο και άσε με στην ησυχία μου να κάνω την ομαδάρα μου;
ή τα 200 και εκ. που έχει φεσωθεί το κράτος για το κωλοχανείο που λένε ομάδα;
ή τα 200 και εκ. που έχει φεσωθεί το κράτος για το κωλοχανείο που λένε ομάδα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 25 Ιουν 2013, 18:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Επειδη τωρα σε καταλαβα τα χρεη της αεκ πριν μια 10ετια μπηκαν στο 44 η μηπως το ξεχασες? ο ντεμης η παρεα του και ο γκομενος της μπακοδημου (ειμαι και λιγο κουτσομπολης
) εφτιαξαν τα φρεσκα χρεη.
Οπως και να εχει φιλε τουμπιοτη μετα απο αυτο θα πορευτω με τα λεγομενα του logios και θα πω οτι το λιγοτερο εισαι υποπτος.

Οπως και να εχει φιλε τουμπιοτη μετα απο αυτο θα πορευτω με τα λεγομενα του logios και θα πω οτι το λιγοτερο εισαι υποπτος.
-
desperando έγραψε:ποιες ειναι οι πηγες σου γι αυτα τα ποσα?toumpiotis35 έγραψε:ο Ροναλντινιο αμοιβεται στην Μινειρο με 450,000 δολαρια τον μηνα Χ 12 μηνες μας κανουν 5.4 ΕΚ
Σε αυτα τα χρηματα δεν συμπεριλαμβανονται τα δικαιωματα εκχωρησης της εικονας του
Ελπιζω να σε καλυψα
Υπαρχουν διαφορα δημοσιευματαμε αποκλιση 20-30 χιλιαδες
Πχ ενα εδω
http://football.thestar.com.my/2012/11/ ... o-mineiro/
Ronaldinho, a World Cup winner in 2002 who joined Atletico in June after quitting Flamengo over a salary dispute, will earn a higher salary of $450,000 plus a share of revenues from club jersey sales and bonuses should Atletico shine in major competitions next year, acording to the sports daily Lance.
Εδω ξεκαθαριζει πως τα εσοδα απο την club jersey για τον συνδυασμο αθλητικης φανελας της Μινειρο και του ονοματος του Ροναλντινιο δεν συμπεριλαβανονται στο συμβολαιο αυτο.Τα υπολοιπα δικαιωματα της προσωπικης του εικονας τα διαχειριζεται ο αδερφος του
-
obanebane έγραψε:Επειδη τωρα σε καταλαβα τα χρεη της αεκ πριν μια 10ετια μπηκαν στο 44 η μηπως το ξεχασες? ο ντεμης η παρεα του και ο γκομενος της μπακοδημου (ειμαι και λιγο κουτσομπολης) εφτιαξαν τα φρεσκα χρεη.
Δεν εκανα καμια αναφορα εγω στην ποιοτητα των χρεων.
Τα επειχηρηματα
1.Τα χρεη ειναι παλια τα εκαναν αλλοι
2.Αν δεν πληρωσω τι θα κανεις θα με ριξεις?
3.Πληρωνω ενα ποσο αλλιως δεν παιρνεις τιποτα
4.Αν δεν δεχτεις το ποσο αυτο δεν θα παρεις μια συν οτι αν πεσω δεν θα παιρνεις αυτα που σου πληρωνω καθε χρονο
Ειναι επιχηρηματα που κολλανε παντου.Σε ολες τις ομαδες
Συνεπως το τι θεωρεις εσυ υποπτο και τι οχι μπορει να ειναι πιο υποπτο
O εκπροσωπος του στην ελλαδα λεει οτι παιρνει 10 μυρια γιουρο το χρονο απο την μινειρο.
Τωρα το αν τον εχει δει ποτε απο κοντα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Τωρα το αν τον εχει δει ποτε απο κοντα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
- desperando
- Επικοινωνία:
Financial details of the contract signed with the 32-year-old Brazilian were not released. The club's president, Alexandre Kalil, hinted Ronaldinho will not be earning the same monthly salary he was on at Flamengo, reportedly about $700,000 (£455,000).toumpiotis35 έγραψε:desperando έγραψε:ποιες ειναι οι πηγες σου γι αυτα τα ποσα?toumpiotis35 έγραψε:ο Ροναλντινιο αμοιβεται στην Μινειρο με 450,000 δολαρια τον μηνα Χ 12 μηνες μας κανουν 5.4 ΕΚ
Σε αυτα τα χρηματα δεν συμπεριλαμβανονται τα δικαιωματα εκχωρησης της εικονας του
Ελπιζω να σε καλυψα
Υπαρχουν διαφορα δημοσιευματαμε αποκλιση 20-30 χιλιαδες
Πχ ενα εδω
http://football.thestar.com.my/2012/11/ ... o-mineiro/
Ronaldinho, a World Cup winner in 2002 who joined Atletico in June after quitting Flamengo over a salary dispute, will earn a higher salary of $450,000 plus a share of revenues from club jersey sales and bonuses should Atletico shine in major competitions next year, acording to the sports daily Lance.
Εδω ξεκαθαριζει πως τα εσοδα απο την club jersey για τον συνδυασμο αθλητικης φανελας της Μινειρο και του ονοματος του Ροναλντινιο δεν συμπεριλαβανονται στο συμβολαιο αυτο.Τα υπολοιπα δικαιωματα της προσωπικης του εικονας τα διαχειριζεται ο αδερφος του
"I can't talk about his salary," Kalil said. "But Atlético will be able to pay for it by itself, we won't need the help of a partner. He is not just any player, he is Ronaldinho. I have a reputation as a madman but I am not mad enough to turn down the chance to sign Ronaldinho."
Ronaldinho's contract with Flamengo was terminated by a judge last Thursday after he sued the club for reportedly £12.7m in unpaid wages and bonuses
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... o-flamengo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 25 Ιουν 2013, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ζουμι ποιο ειναι ρε ανθρωπε τι θελεις να πεις? πες το ξεκαθαρα να τελειωνουμε.
Που θελεις να καταληξεις τι επιρριπτεις στο ρωσο για να καταλαβουμε και εμεις.
Και μη μου πεις παλι τιποτα και τριχες κατσαρες μιλα να φυγει αυτο το μαυρο συννεφο που εφερες εδω μεσα σημερα.
Και μη μου πεις παλι τιποτα και τριχες κατσαρες μιλα να φυγει αυτο το μαυρο συννεφο που εφερες εδω μεσα σημερα.
- Mario Jardel
-
Εγω εφερα μαυρο συννεφο?obanebane έγραψε:Το ζουμι ποιο ειναι ρε ανθρωπε τι θελεις να πεις? πες το ξεκαθαρα να τελειωνουμε.
Ρε εισαι στα καλα σου?
Ειπα φασκει και αντιφασκει συνεχως
Εδω εχεις κρατησει αρχειο με ολες τις δηλωσεις σαβιδη και θα μου πεις εμενα αν ειμαι στα καλα μου?
Mario Jardel έγραψε:Troll level: Master
Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα.
- sourmenetes
- Moderator
Κοιταξε κατι τυποι περιμενουν καποια λογια μπας και βρουνε κατι να πουνε...
Το προβλημα του toumpioti ειναι ο Ιβαν.Νταξει εχει θεμα ο ανθρωπος.Ελεγε γιατα χρεη,δεν του βγηκε τωρα θα λεει γισ κστι αλλο.
Το προβλημα του toumpioti ειναι ο Ιβαν.Νταξει εχει θεμα ο ανθρωπος.Ελεγε γιατα χρεη,δεν του βγηκε τωρα θα λεει γισ κστι αλλο.
- Mario Jardel
obanebane έγραψε:Mario Jardel έγραψε:Troll level: Master
Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα.
Ρε Μπανε με κοροιδευεις? Απλα δεν εβαλα παραθεση!