14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- kataramenos5
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Το κακο με εσενα ειναι οτι προσπαθεις αλλα δεν μπορεις,θελουμε εναν παιχταρα εκει τον γεναρη.
Ελπιζω να το βλεπει ο Αγγελος,εδω θα μου πεις το βλεπουμε εμεις δεν θα το βλεπει αυτος;
Ελπιζω να το βλεπει ο Αγγελος,εδω θα μου πεις το βλεπουμε εμεις δεν θα το βλεπει αυτος;
- Aureliano Buendia
Ρε γαμώτο είσαι που είσαι άφαντος σε όλο το ματς,
ε, όταν σου στρώνεται η ρημάδα η μπάλα μπροστά σε κενή εστία,
ε, ριχ' τη μέσα τη ρουφιάνα, για όνομα του θεού.
ε, όταν σου στρώνεται η ρημάδα η μπάλα μπροστά σε κενή εστία,
ε, ριχ' τη μέσα τη ρουφιάνα, για όνομα του θεού.
Με έχεις τρελάνει το μυαλό ρε Σαλπιγκα?!?! Κατανοώ οτι δεν μπορείς πλέον...αλλά αυτές οι ευκαιρίες που χάνεις πάντα εσύ και πάντα με τον ίδιο τρόπο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!
Τεσπα...υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο..
Τεσπα...υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο..
ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΛΠΙ (...) Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ
Το επεξεργάστηκα... Καλύτερα να μη λέγονται κάποια πράγματα δημόσια.. Η ουσία του post σου παραμένει η ίδια, οπότε ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.
Roman
Το επεξεργάστηκα... Καλύτερα να μη λέγονται κάποια πράγματα δημόσια.. Η ουσία του post σου παραμένει η ίδια, οπότε ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.
Roman
- khaledfreepaok
Εκει ξεχωρισε και το μεγαλειο του παμπλο.και ειδαμε ποιος ανταμειφθηκε και πως
Να υποθέσω ότι σε μερικούς σας τη χάλασε σήμερα ο Τζιόλης κ επανήλθατε σε "σταθερές αξίες" ?
εχεις δικιο αλλα το παιδι το χουμε φαει ενω εχει ενα τεραστιο οικογενειακο προβλημαpaoktzis έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΛΠΙ (...) Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ
Roman
Δεν μας νοιάζει.
Αν έχει πρόβλημα, ας μην παίξει για λίγο καιρό.
Δεν θα μας λείψουν τα γκολ που δεν βάζει.
Πάντα κάτι έχει ο Σάλπι, πάντα κάτι άλλο φταίει εκτός απ τον ίδιο.
ευχομαι να μην περασεις ποτε αυτα που περναειKarelias έγραψε:Δεν μας νοιάζει.
Συγνώμη φίλος, αλλά αυτό γιατί μου το λες;
Οκ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ευχή, στην ανταποδίδω, δεν ξέρω τι περνάει, αν είναι κάτι σοβαρό, περαστικά ξερω γω δεν ξέρω.
Αλλά λέω ασουμε, ότι αν μια μέρα έχω 40 πυρετό και φτύνω μύξες απ τα μάτια, ε, δεν θα πάω στη δουλειά, θα κάτσω σπίτι να κουκουλωθώ. Ιδέες πετάω έτσι; Λέμε τώρα.
Οκ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ευχή, στην ανταποδίδω, δεν ξέρω τι περνάει, αν είναι κάτι σοβαρό, περαστικά ξερω γω δεν ξέρω.
Αλλά λέω ασουμε, ότι αν μια μέρα έχω 40 πυρετό και φτύνω μύξες απ τα μάτια, ε, δεν θα πάω στη δουλειά, θα κάτσω σπίτι να κουκουλωθώ. Ιδέες πετάω έτσι; Λέμε τώρα.
Βαλτο,ρε Σαλπι γαμω την τρελα μου μπας και ησυχασουν τα μυαλα μας!......
MANIAKOS έγραψε:Επιθετικά έχω πάψει να τον κρίνω.. Ειναι ένα επιπλέον αμ χάφ που παίζει δεξιά και μέσα συμβάλει στην αμυντική ισορροπία ,ν ανεβαίνουν τα Μπακ κλπ
Πήρε χειροκρότημα στο τέλος για την προσπάθεια
Κλασσικά χάνει ευκαιρίες τέτοιες πλέον δε σχολιάζω περαιτέρω
Που λέμε όλοι για έναν μακ ακόμα για να τον αντικαταστήσει , νομίζω ότι αν αντικατασταθεί θα πρέπει για λόγους ισορροπίας να αντικατασταθεί απο παίκτη τύπου σορλεν
ακριβως αυτο σκεφτομουν και γω , για αλλο ενα ματς που τον ειδα.. Σαν να βλεπω τον Σορλεν ενα πραμα.. παικτης που επικεντρωνεται στην πασα, στην καλυψη και στην συνεργασια με τους υπολοιπους.. αλλα αμα θες να κανεις την διαφορα , δεν μπορεις πλεον να παιζεις μς σαλπι βασικο... Το πληρωμα του χρονου τελικα για καποιους ειναι πολυ βαρυ.. καποτε ο μητσος τα βαζε μεχρι και απο το κεντρο , και πλεον δεν τα βαζει ουτε απο την γραμμη της εστιας...