Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
56 εκατομμύρια μεταγραφές έκανε η Μπενφίκα,όσο έτοιμος και να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ,πάνω από 10% άντε 15% πιθανότητες πρόκρισης,δεν έχει.
Απλά να είμαστε λίγο τυχεροί στην κλήρωση ζητάμε,αφού δε την είχαμε την τύχη άλλες χρονιές ας την έχουμε τώρα που δεν πιστεύουν πολλοί ότι μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ να μπει ομίλους τσ.λ
Απλά να είμαστε λίγο τυχεροί στην κλήρωση ζητάμε,αφού δε την είχαμε την τύχη άλλες χρονιές ας την έχουμε τώρα που δεν πιστεύουν πολλοί ότι μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ να μπει ομίλους τσ.λ
Για να δουμε τι θα γινει, μεχρι στιγμης ειναι φουλ του "αδυνατου" 

Πόσο μεγαλύτερο μπάτζετ είχε πέρσι ο Άγιαξ από τον ΠΑΟΚ και πόσο μεγαλύτερο ο ΠΑΟΚ από την Σλόβαν; Με την περσινή εμφάνιση απέναντι στον Άξιαξ, δεν θα φοβόμουν καμία Μπενφίκα. Τα ματς ξεκινάνε από το 0-0, δεν μπαίνουμε με 1 γκολ στην πλάτη για κάθε 10 εκατομμύρια που ρίχνει ο αντίπαλος σε μεταγραφές.obanebane έγραψε:56 εκατομμύρια μεταγραφές έκανε η Μπενφίκα,όσο έτοιμος και να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ,πάνω από 10% άντε 15% πιθανότητες πρόκρισης,δεν έχει.
Μακάρι να μας τύχει εύκολος αντίπαλος, δεν λέω.
Αλλά αν θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να παλεύει για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης με 31 ακόμα ομάδες που θα έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς, καλό θα ήταν να μην μας τρομάζει η κάθε Μπενφίκα.
- john4serres
Τα μπατζετ δεν κερδιζουν, ειδικα σε μονο αγωνα.obanebane έγραψε:56 εκατομμύρια μεταγραφές έκανε η Μπενφίκα,όσο έτοιμος και να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ,πάνω από 10% άντε 15% πιθανότητες πρόκρισης,δεν έχει.
Εντάξει τότε ρε παιδιά, να παίξουμε με την Μπενφίκα.
Γανδη να τσεπωσουμε τα 5 μυρια και μετα ο θεος βοηθος με την Δυναμο...
Νομίζω ότι θεωρούμε Γάνδη πιο αδύναμη λόγω ιστορίας και ονόματος της Δυναμό γιατί από ρόστερ δείχνουν ισοδύναμες σε χρηματιστηριακή αξία.
- evripidis4
Πέναλτι η ΑΖ στο 95'....και...
1-1!!!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1-1!!!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι πως θα τις πετύχεις τώρα.. Η Γανδη έχει ξεκινήσει άσχημα πολύ το πρωτάθλημα της. Γι αυτό κ έφερε Λαζλο. Η δε Ντιναμο με το Μιρτσεα έχει ξεκινήσει τραίνο κ με τριάρα αν δε κάνω λάθος στη Σαχταρ. Εγώ προτιμώ να αποφύγω τη Μπενφικα, κ να πέσω με ντιναμο. Σε μονό ματς έχω πιο πολλές πιθανότητες απ ότι σε διπλό.
Τι κωλοφαρδοι αυτοι οι Ολλανδοι ρε πουστη μου. Τι πεναλτι εκανε το τερμα, για γελια.
- Vet_eranos
Βρε φερτε να ξορκισουμε τον μπαμπα του πρωην κ μετα τον αλλον τον πρωην..
Αμπελ τρελανε τους ολους, γινε εσυ που θα μας βαλεις ομιλους,να ριξεις μπολικους σε ψυχοφαρμακα..
Ποσο πιο ΠΑΟΚ δηλαδη αν το πετυχεις...
Αμπελ τρελανε τους ολους, γινε εσυ που θα μας βαλεις ομιλους,να ριξεις μπολικους σε ψυχοφαρμακα..
Ποσο πιο ΠΑΟΚ δηλαδη αν το πετυχεις...
tzelas έγραψε:Νομίζω ότι θεωρούμε Γάνδη πιο αδύναμη λόγω ιστορίας και ονόματος της Δυναμό γιατί από ρόστερ δείχνουν ισοδύναμες σε χρηματιστηριακή αξία.
Προφανώς,η φανέλα παίζει πάντα ρόλο,διαφωνείς;
Εγω θα επιμείνω,Τούμπα και όχι Μπενφίκα,έτσι πιστεύω ότι έχουμε αυξημένες πιθανότητες ακόμα και για τους ομίλους,αρκεί βέβαια να πάμε ενισχυμένοι στη συνέχεια.
Απ' όσο έχω καταλάβει αυτά τα σενάρια παίζουν
1ο σενάριο:
Γ’ προκριματικός γύρος
ΠΑΟΚ-Μπενφίκα
Play Off
ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ
2ο σενάριο
Γ’ προκριματικός γύρος
ΠΑΟΚ-Ντιναμό Κιέβου
Play off
ΠΑΟΚ-Ζευγάρι Γάνδης