Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Και με έναν τύπου Βιερίνια θα είναι η ομάδα κομπλέ για φέτος που ούτε καν τον γνωρίζαμε πριν 2 χρόνια.
Κανάς επιχειρηματίας που είναι να σπρώξει λίγο την κατάσταση?
Δεν νομίζω ο Κονσεισάο να μην έχει κάτι υπόψη.
Κανάς επιχειρηματίας που είναι να σπρώξει λίγο την κατάσταση?
Δεν νομίζω ο Κονσεισάο να μην έχει κάτι υπόψη.
- fiorentinos
+1000...
Καλά εγώ είχα γράψει την άποψη μου για τον επιθετικό σε κάποιο post!Θα τα ξαναγράψω λοιπόν!Όλη η χρονιά έως τώρα βγήκε με ενάμιση επιθετικό το πολύ σε κάθε αγώνα.Δηλαδή σε κανένα αγώνα δεν είχαμε πλήρως υγιείς δύο επιθετικούς.Μάλιστα κάποιες φορές είδαμε τον Ίβιτς σαν καθαρό φορ ή ακόμα και τον Πάμπλο....Οπότε δεν νομίζω να μην πάρουμε επιθετικό με το φόβο να μην επαναληφθεί το ίδιο έργο και στο δεύτερο γύρο.Απλά ο επιθετικός που θα έρθει ελπίζω να μην είναι λύση τύπου γεμίζω τη περιοχή αλλά δεν βάζω γκολ γιατί τέτοιους επιθετικούς έχουμε...Αυταααα...
Καλά εγώ είχα γράψει την άποψη μου για τον επιθετικό σε κάποιο post!Θα τα ξαναγράψω λοιπόν!Όλη η χρονιά έως τώρα βγήκε με ενάμιση επιθετικό το πολύ σε κάθε αγώνα.Δηλαδή σε κανένα αγώνα δεν είχαμε πλήρως υγιείς δύο επιθετικούς.Μάλιστα κάποιες φορές είδαμε τον Ίβιτς σαν καθαρό φορ ή ακόμα και τον Πάμπλο....Οπότε δεν νομίζω να μην πάρουμε επιθετικό με το φόβο να μην επαναληφθεί το ίδιο έργο και στο δεύτερο γύρο.Απλά ο επιθετικός που θα έρθει ελπίζω να μην είναι λύση τύπου γεμίζω τη περιοχή αλλά δεν βάζω γκολ γιατί τέτοιους επιθετικούς έχουμε...Αυταααα...
Ευχαριστω ρε αδερφε. ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗsidpanos έγραψε:καλώς ήρθες...guardian4 έγραψε:Παντως εχει ξεπουλημα στην ΑΕΚ.
Με την αγορα Σκοκο παιρνεις Μαιστοροβιτς δωρεαν
Ενω με την αγορα Τζιμπουρ παιρνεις τον Μπλανκο σε μιση τιμη
.....
Ενα καλωσορισες ρε αδρεφια δεν ακουσαμε. ΠΑΟΚ εισαι
Κατι μου λεει οτι περιμενουμε για να κανουμε το μπαμ γιατι το προβλημα της επιθεσης το εχουμε εντοπισει εδω και καιρο...!
Χωρις να ξερω κατι...αλλα προαισθημα ειναι αυτο
Χωρις να ξερω κατι...αλλα προαισθημα ειναι αυτο

Με επιστροφή Φιλομένο και περιστασιακή επιστροφή του Μούσλι και ταυτόχρονη απόκτηση του Κριστιάνο μας βλέπω να κάνουμε οικονομία.
Ο Τσέζαρεκ δε θα ήταν άσχημος αλλά εκεί κάτω τα λεφτά τρέχουν οπότε δε θα τον παραχωρήσουν γιατί δεν έχουν ανάγκη τα 150.000 που ίσως εισέπραταν για αυτόν..
Ο Τσέζαρεκ δε θα ήταν άσχημος αλλά εκεί κάτω τα λεφτά τρέχουν οπότε δε θα τον παραχωρήσουν γιατί δεν έχουν ανάγκη τα 150.000 που ίσως εισέπραταν για αυτόν..
Ο τσεζαρεκ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτους που εχουμε το καλοκαιρι ειναι ελευθερος αν δεν κανω λαθος οποτε ιδανικη περιπτωση για αλαγη του πρωτου φορ που αν δεν αποκτηθει τωρα θα αποκτηθει σιγουρα το καλοκαιρι.
Και για να ξεκαθαρισω ο ΠΑΟΚ πλην μουσλι δεν εχει αλλο φορ τον παπαζογλου δεν τον μετραω γιατι ειναι φανερο οτι δεν ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ακομα και ο φιλομενο δειχνει οτι δεν ειναι φορ εκτος αν παιζει με αλλον διπλα του οποτε μονο σε περιπτωση που φυγει ο μουσλι (πολυ πιθανο) θα χρειαστουμε 2.
Και για να ξεκαθαρισω ο ΠΑΟΚ πλην μουσλι δεν εχει αλλο φορ τον παπαζογλου δεν τον μετραω γιατι ειναι φανερο οτι δεν ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ακομα και ο φιλομενο δειχνει οτι δεν ειναι φορ εκτος αν παιζει με αλλον διπλα του οποτε μονο σε περιπτωση που φυγει ο μουσλι (πολυ πιθανο) θα χρειαστουμε 2.
Διαφωνώ... Ο Φιλομένο έχει τη κίνηση και με πλάτη αλλά και ως περιφερειακός φορ.Δε χάνει μπάλα και στο 2 γύρο θα βοηθησει πααααάρα πολύ....
Κάνει κινήσεις που μόνο μέσα στο γήπεδο τις παρατηρείς...Τσέζαρεκ είναι εκτελεστής...απαρατήρητος όλο το ματς αλλά αν πάρει μπάλα σε καλή απόσταση θα σημαδέψει την τρύπα και θα το καρφώσει....
Κάνει κινήσεις που μόνο μέσα στο γήπεδο τις παρατηρείς...Τσέζαρεκ είναι εκτελεστής...απαρατήρητος όλο το ματς αλλά αν πάρει μπάλα σε καλή απόσταση θα σημαδέψει την τρύπα και θα το καρφώσει....
- fiorentinos
Εμένα πάλι γιατί δεν μου πολύγεμίζει το μάτι ο Τσέζαρεκ? Ίσως γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα τον υγιή Φιλομένο... Προτιμώ κάτι πιο αξιόπιστο...Που δεν θα έρθει και θα "ξεφουσκώσει"...Γιατί αυτή την εντύπωση έχω για Τσέζαρεκ.
- paoki_sweden
Bring Scoco + Nuno Gomes now and we will take the second place for qualification of champions l. Summer you bring Salpiggidis!
AINTE PAOKARA
AINTE PAOKARA

- sourmenetes
- Moderator
-
Τι πίνεις και δε μας δίνεις;...!!!!paoki_sweden έγραψε:Bring Scoco + Nuno Gomes now and we will take the second place for qualification of champions l. Summer you bring Salpiggidis!
AINTE PAOKARA
- paoki_sweden
For almost a month now we have from -15 to -30 celcius my brother. Only PAOKARA is keeping us worm!!!
AINTA ZISARE, bring scoco + nuno gomes now! and salpi summer AINTA
AINTA ZISARE, bring scoco + nuno gomes now! and salpi summer AINTA

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δε νομιζω κανεναν απο τους 2sourmenetes έγραψε:Να βαλω λιγη φωτια?????
Για κοιταχτε εδω....
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6889960
-
Μαγκες η απαντηση που προτεινω σε ολους οταν διαβαζετε και νεο δημοσιευμα για παικτες που προτεινονται...
ισου η απαντηση που τους αξιζει...

ισου η απαντηση που τους αξιζει...

- sidpanos
με τον τούρκο έχω πρόβλημα...να έρθει στην ομάδα[γενικά μ είναι αδιάφοροι],όπως και παλαιότερα με τον ακιέλ...