Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

Μην τρολάρεις. Κανείς δεν είπε ότι φταίνει οι σύνδεσμοι για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Άλλο πράγμα είπαμε κάποιοι.
Ανησυχίες έχει όλος ο λαός του ΠΑΟΚ. Οι σύνδεσμοι μάλλον έχουν όχι ανησυχίες αλλά βλέψεις.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κυριοι Κυριοι συνοπαδοι, ομοιδεατες, εσεις με τα ασπρομαυρα φρονηματα εχω να σας πω κατι:

Με τη φυγη: Σαντος - Σερτζιο - ΒρυζατΤον Μαϊο και Ιουνιο του 2010:
Με τις ανακοινωσεις: Παπαδοπουλου Βρυζα

Μπηκαν οι πρωτες ιδεες.

Κατα τη διαρκεια της αποτυχημενης περυσινης χρονιας: Ξεκινησαν οι πρωτες αψιμαχιες.

Με την φετινη καλοκαιρινη φαρσα: Μεταγραφες - Επενδυτες - Αποδεσμευσεις μπηκαμε στα χαρακωματα.

Οι πολοι ειναι δυο. Ο Ζαγορακης και ενας ακομη. Ο εταιρος πολος δεν ξερω απο ποιον αντιπροσωπευεται. Δεν εχει προσωπο. Υποσταση. Δεν εχει επισημοποιηθει κατι. Δεν εχει ανακοινωθει κατι. Φευγουνε σποραδικα ρουκετες και οποιον παρει ο χαρος..

Αν ειναι λοιπον να διαλεξω στρατοπεδο θα παω με τη μερια του τυπου που τολμαει να δειξει το προσωπο του τουλαχιστον.

ΥΓ: Αυτον τον Λαζλο τελικα ποσο κωτσο τον πιασαμε; Ειναι η μοναδικη παραφωνια μεσα στη μουρλα του φετινου καλοκαιριου. Μεχρι τελη του μηνα θα εχει επιστρεψει ο Ιωακειμ. Στανταρακι.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

πες τι βλεψεις εχουν τωρα....οχι στον αερα ...πες ΤΩΡΑ τι εννοεις

το υφος μου ειναι φιλικο αλλα και απαιτητικο για να μην λεει ο καθε ενας οτι θελει
περιμενς απαντηση τουμπιοτη
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Το λέω καθαρά. Εκτιμώ ότι έχουν βλέψεις σε πρώτο χρόνο να φάνε τον Ζαγοράκη και σε δεύτερο να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο στη διοίκηση. Δεν έχω στοιχεία, είναι προσωπική εκτίμηση με βάση τα γεγονότα. Είναι πασιφανές ότι του την είχαν στημένη. Το χθεσινό δεν ήταν ακριβώς αυθόρμητο κι αυτό νομίζω το παραδέχονται όλοι.

Επίσης φιλικα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ απόλυτα με το Τουμπιώτη.
Ισως κάνω λάθος, αλλά αυτό καταλαβαίνω.

Και αφού θα πηγαίνανε πχ στη Τούμπα για "κατάληψη", γιατί να βγάλεις ανακοίνωση σε ύφος Φυρερ?
Δεν έλλειψη σεβασμού προς το πρόεδρο της ομάδας μόνο και μόνο να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ"?

Όπως και να έχει είναι ξεκάθαρο οτι σε καμιά περίπτωση είμαστε μια γροθιά και ενωμένοι. Κριμα
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

οκ φιλε ......παιδια να ξερετε οτι ο ζαγορακης θελει να κλεισει τουσ συνδεσμους του ΠΑΟΚ και επισης ειναι πασηφανες οτι το χερι του εχει μπει στο μελι βεβαια δεν εχω στοιχεια, ειναι προσωπικη εκτιμηση με βαση τα γεγονοτα.
δλδ ανοιγμα 5-6 εκ. ενω εχει 20-25 εκ. ευρω εσοδα καθε χρονο
ημιτελες προπονητικο κεντρο
απληρωτους παικτες ...βλεπε βιτολο.(2 φορες καναν και αποχη επι ζαγορακη ολοι)

ενω τολμω να πω πως ειναι και ανικανος
αλυτα χρεη δημοσιου
δεν βρισκει επενδυτη ουτε για πλακα
ατιτλος

καληνυχτα
(τα περι ανικανοτητας για ειναι στο φασμα της χιουμοσριστικης διαθεσης μου)
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δεν είναι έλλειψη σεβασμού. Είναι επίδειξη δυναμης και δείγμα του ποιος κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν δεν ειχανε θρηνησει γονεις τα παιδια τους, αν δεν ειχανε χασει φιλοι καλους φιλους, αν δεν ηξερα ιστοριες γεματες δεος για το εκστρατευτικο συνδεσμιακο κινημα περασμενων δεκαετιων θα μπορουσα ανετα να σας στειλω στο αναθεμα.

Ειμαι σιγουρος πως αν κανουμε μια σουμα της τελευταιας τετραετιας που ο ΠΑΟΚ ζει απο μενα το ταμειο ειναι μειον ΚΑΙ απο εσας.

Το λεω ανοιχτα με γνωση των συνεπειων των λογων μου πως αγαπητοι κ.κ. του συνδεσμιακου κινηματος κοστιζετε περισσοτερο απο οσα προσφερετε.

Οχι δεν ειμαι αχαριστος. Ειμαι παλιος συνδεσμιτης που μπουχτισα.
Οχι δεν ειμαι τρελος. Ειμαι ακρως αγανακτησμενος με τις επιλογες σας και λειτουργιες σας.

Καντε οτι θελετε. Ισως να εχετε τη δυναμη να το κανετε. Αλλα ο ΠΑΟΚ ειτε θελετε ειτε οχι θα τον βρει τον δρομο του. Γιαυτο προσεξτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Ναι ρε συ Tigon γιατί όλοι εδώ μέσα μιλάμε με ακλόνητα στοιχεία από τα κέντρα των γεγονότων. Εκτιμήσεις κάνουμε όλοι (ή οι περισσότεροι τέλος πάντων).
kos

Δημοσίευση από kos »

Τουμπιώτης έγραψε:Το λέω καθαρά. Εκτιμώ ότι έχουν βλέψεις σε πρώτο χρόνο να φάνε τον Ζαγοράκη και σε δεύτερο να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο στη διοίκηση. Δεν έχω στοιχεία, είναι προσωπική εκτίμηση με βάση τα γεγονότα. Είναι πασιφανές ότι του την είχαν στημένη. Το χθεσινό δεν ήταν ακριβώς αυθόρμητο κι αυτό νομίζω το παραδέχονται όλοι.

Επίσης φιλικα.
το οικονομικο ελλειμα δεν ειναι προιον φαντασιας. ειναι υπαρκτο.
οπως και το οτι θα διαλυθει η ομαδα για να καλυφθει.
ακομη και εαν ισχυει αυτο που περιγραφεις η απαντηση ειναι ας προσεχε.
εαν δεν ειχε κανει τα λαθη που εκανε και δεν ειχε η ομαδα οικονομικα προβληματα κανεις δεν θα τολμουσε να τον αμφισβητησει. καλο το παραμυθι με τον κακο μαγο αλλα εδω και 4 χρονια την μπαλα την εχει στα ποδια του και κανει παιχνιδι μονος του.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

tigon4 έγραψε:οκ φιλε ......παιδια να ξερετε οτι ο ζαγορακης θελει να κλεισει τουσ συνδεσμους του ΠΑΟΚ και επισης ειναι πασηφανες οτι το χερι του εχει μπει στο μελι βεβαια δεν εχω στοιχεια, ειναι προσωπικη εκτιμηση με βαση τα γεγονοτα.
δλδ ανοιγμα 5-6 εκ. ενω εχει 20-25 εκ. ευρω εσοδα καθε χρονο
ημιτελες προπονητικο κεντρο
απληρωτους παικτες ...βλεπε βιτολο.(2 φορες καναν και αποχη επι ζαγορακη ολοι)

ενω τολμω να πω πως ειναι και ανικανος
αλυτα χρεη δημοσιου
δεν βρισκει επενδυτη ουτε για πλακα
ατιτλος

καληνυχτα
(τα περι ανικανοτητας για ειναι στο φασμα της χιουμοσριστικης διαθεσης μου)
Σε ευχαριστω αδερφε tigon που μου δειχνεις ξεκαθαρα πως η αποφαση να αποχωρισω ηταν σοφη.
Ο Κινδυνος να μου γυρνανε τα αντερα καθε φορα που θα βλεπω οργανομενο δεν με απασχολει ιδιαιτερα...
Αλλα ημαρτον.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

το οτι δεν σου γυρνανε τα μυαλα με αυτα που γραφουν αλλοι οπως ο φιλος ο τουμπιοτης χωρις στοιχεια πρεπει να το ψαξεις........γιατι μαλλον εθελοτυφλεις.

και αυτο που εγραψα εννοειτε ηταν χιουμοριστικο απεναντι στον τουμπιοτη
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

kos έγραψε:
Τουμπιώτης έγραψε:Το λέω καθαρά. Εκτιμώ ότι έχουν βλέψεις σε πρώτο χρόνο να φάνε τον Ζαγοράκη και σε δεύτερο να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο στη διοίκηση. Δεν έχω στοιχεία, είναι προσωπική εκτίμηση με βάση τα γεγονότα. Είναι πασιφανές ότι του την είχαν στημένη. Το χθεσινό δεν ήταν ακριβώς αυθόρμητο κι αυτό νομίζω το παραδέχονται όλοι.

Επίσης φιλικα.
το οικονομικο ελλειμα δεν ειναι προιον φαντασιας. ειναι υπαρκτο.
οπως και το οτι θα διαλυθει η ομαδα για να καλυφθει.
ακομη και εαν ισχυει αυτο που περιγραφεις η απαντηση ειναι ας προσεχε.
εαν δεν ειχε κανει τα λαθη που εκανε και δεν ειχε η ομαδα οικονομικα προβληματα κανεις δεν θα τολμουσε να τον αμφισβητησει. καλο το παραμυθι με τον κακο μαγο αλλα εδω και 4 χρονια την μπαλα την εχει στα ποδια του και κανει παιχνιδι μονος του.

Άλλο οι εκτιμήσεις κι άλλο η φαντασιοπληξία. Βέβαια μπορείς να λες ότι είμαι φαντασιόπληκτος, αλλά δεν έχει καμιά μα καμιά σημασία. Η εξέλιξη των πραγμάτων θα δείξει ποιος έχει δίκιο. Όταν πάντως απαγορεύεις μια αποδέσμευση de facto ασκείς διοίκηση.

Υ.Γ. Το οικονομικό έλλειμμα δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά δε μπορείς με βάση μόνο αυτό να κατηγορείς κάποιον για κλέφτη. Πως το λένε, είναι ατιμία, δείχνει έλλειψη ντομπροσύνης. Η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα εδώ και 20 χρόνια, ο Ζαγοράκης φταίει; Εν πάσει περιπτώσει ούτε αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία μια και η διοίκηση Ζαγοράκη μάλλον μετράει μέρες.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

+10000000000 στο υστερογραφο σου!
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ρε παιδια ας μην το λεμε αυτο δλδ δεν εφυγε τοτε με την ανακοινωση περι θοδωρακηδων τωρα θα το κανει?

να ρωτησω κατι ξερει κανεις τι ειδους site ειναι ο μπαλαδορος θελω να πω δημοσιογραφοι γραφουν σε αθτο σαν το ΠΑΟΚ 24 η το ολα ΠΑΟΚ ας πουμε? γιατι εχει ολοκληρη αναφορα πο τη συζητηση με το βρυζα....και καλα λεει η φημη για το ανοιγμα βγηκε απο τη συζητηση του οικ συμβουλου του ζαγορ στους φλωριδη σαχπατζιδη...πολυ μουφαριο μου φαινεται

υ.γ σορυ π το εγραψα εδω αλλα δε βρηκα θεμα για το μπαλαδορο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”