desperando έγραψε:τα κλειδια στον ΑΣ και στον ΟΑΕΔ
ΚΛΑΙΩ
Έκανε μεγάλο φάουλ ελπίζω να κανει καλές επιλογές απο δω και πέρα ....όσο για το ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ δεν τα παιρνω για κανένα Ζήση λασλο κλπ. Το παιρνω για τον ΠΑΟΚ .....gergeo4 έγραψε:Καλα μιλαμε ειστε απαραδεκτοι ολοι εσεις που βριζετε κ χλευαζετε τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΖΗΣΗ!
και σε συντομότερο χρονικό διάστημα!Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
θα πατε εσεις για προεδροι?dimbar έγραψε:και σε συντομότερο χρονικό διάστημα!Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
Διώξτον...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ρε παιδιά αν δεν συμφωνείς με κάποιον εργαζόμενό σου θα τον κρατήσεις;; Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης Μπόλονι, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Οχι αδελφέ, τα 7000 ευρώ τον μήνα που πέρνει ο Πρόεδρος είναι λίγα για μένα!gergeo4 έγραψε:θα πατε εσεις για προεδροι?dimbar έγραψε:και σε συντομότερο χρονικό διάστημα!Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
+pariz έγραψε:Διώξτον...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ρε παιδιά αν δεν συμφωνείς με κάποιον εργαζόμενό σου θα τον κρατήσεις;; Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης Μπόλονι, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Αλλά το να βάζεις τις τσούπρες να πετάνε μπηχτές και να κουτσομπολεύουν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα που νιώθω ΠΑΟΚ. Δεν νοείται, πώς να το κάνουμε.
Ελπίζω ακόμα ότι θα την σώσει την παρτίδα ο Ζήσης πάντως.. Αυτόν έχουμε και μετά το χάος.
ΥΓ: Μην ξεχνάμε ότι ο Μπόλονι είναι πανέξυπνος. Το έπαιξε και αυτός το παιχνίδι του για να βγει ήρωας, το χειρίστηκε φοβερά διπλωματικά το θέμα... Και πολύ καλά έκανε κατά την γνώμη μου. Σιγά μην κάτσει να τον ξεφτιλίζουν απο τα μισά του πρώτου γύρου, στην ΠΡΩΤΗ του σαιζόν. Άλλωστε έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Ευρώπης ο άνθρωπος..