11. Zlatan Muslimović
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 11. Zlatan Muslimović
θα διναμε τον μουσλι γ να παρουμε τον μαντζιο ......τον τραυματια που θα επαιζε τον απριλιο
απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη....
απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη....
Τώρα πια τι σχέση έχει η όποια πρόταση έχει ο Μούσλι, αφού και να φύγει πια δεν παίρνουμε ευρώ.
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι μπορεί να μετατραπεί σε μία καλή λύση από πάγκο και να μείνει (με ανάλογη προσαρμογή αποδοχών βεβαίως βεβαίως).
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι μπορεί να μετατραπεί σε μία καλή λύση από πάγκο και να μείνει (με ανάλογη προσαρμογή αποδοχών βεβαίως βεβαίως).
-
Τώρα δεν έχει νόημα Μπάνε, για το καλοκαίρι γίνεται η κουβέντα, αφού ο Muslimovic δε θέλει να φύγει, ενώ έχει πρόταση. Στην ουσία σου λέει θέλω να μείνω, με ζητάνε, αλλά σου δίνω τον πρώτο λόγο να αποφασίσεις.
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ.
Κάποιοι άλλοι αρρωσταίνουν στην παιδική ηλικία.
Κάποιοι τρίτοι, λιγότεροι, αρρωσταίνουν αργότερα.
Ο Musli δεν ανήκει σε καμία από της παραπάνω κατηγορίες. Γεννήθηκε ΠΑΟΚι, απλά άργησε να το καταλάβει.
Γυάλινος, προσοχή εύθραυστος, αλλά με μια μείωση τον θέλω στον ΠΑΟΚ!
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ.
Κάποιοι άλλοι αρρωσταίνουν στην παιδική ηλικία.
Κάποιοι τρίτοι, λιγότεροι, αρρωσταίνουν αργότερα.
Ο Musli δεν ανήκει σε καμία από της παραπάνω κατηγορίες. Γεννήθηκε ΠΑΟΚι, απλά άργησε να το καταλάβει.
Γυάλινος, προσοχή εύθραυστος, αλλά με μια μείωση τον θέλω στον ΠΑΟΚ!
Συμφωνώ, προτιμώ να έχω ένα παίκτη που (έστω) όποτε παίζει, ξέρω οτι θα δίνει το 110%, παρά έναν άλλον που θα ποντάρω πάνω του σε κάθε παιχνίδι και θα ξύνεται, κάθεται σε συμβολαια, και προφασίζεται τραυματισμούς.
Στο θέμα τώρα: οκ, στην ουσία σου λέει "θέλω να μείνω, θα με ανανεώσεις ή να πάω εκεί που βρήκα το καλοκαίρι;", got it. Για μένα να μείνει όπως είπα, εάν η ομάδα δεν στηρίζεται πάνω του για βασικό, και προσαρμοστούν οι αποδοχές, είναι κορυφαία λύση από πάγκο (το οποίο δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να σταθεί και σαν βασικός αναλόγως απαιτήσεων ή φόρμας, απλά δεν θα εξαρτάσαι από τους τραυματισμούς του).
Στο θέμα τώρα: οκ, στην ουσία σου λέει "θέλω να μείνω, θα με ανανεώσεις ή να πάω εκεί που βρήκα το καλοκαίρι;", got it. Για μένα να μείνει όπως είπα, εάν η ομάδα δεν στηρίζεται πάνω του για βασικό, και προσαρμοστούν οι αποδοχές, είναι κορυφαία λύση από πάγκο (το οποίο δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να σταθεί και σαν βασικός αναλόγως απαιτήσεων ή φόρμας, απλά δεν θα εξαρτάσαι από τους τραυματισμούς του).
Ιταλε ξερεις τι λενε για τους γεροντοερωτες? αμα ερθει τη πουτσισες ε αυτο επαθε και ο μουσλι με τον ΠΑΟΚ το καλο η το κακο ειναι οτι το ιδιο παθαμε και εμεις με τη παρτη του γιαυτο δεν εχει να παει πουθενα.
Υ.Γ Δεν ειναι απλα δικος μας ειναι ενας απο εμας, τα ειπαμε αυτα
Υ.Γ Δεν ειναι απλα δικος μας ειναι ενας απο εμας, τα ειπαμε αυτα

- nick_shortjohn
Λοιπόν, ας το παστελώσει τότε την Τετάρτη να πάμε για ανανέωση με συνοπτικές 

Επειδη ακουω και διαβαζω χιλιες μαλακιες το δευτερολεπτο ενα θα πω και θα κλεισω το κεφαλαιο μουσλι, ειτε το θελετε μερικοι ειτε οχι ο μουσλι ειναι ενας απο την τριαδα των αναγενητων του ΠΑΟΚ τους αλλους δυο τους ξερετε, Παυλος το ονομα και των δυο.
Η ηλικια του ειναι τετοια που του επιτρεπει να παιξει αλλα δυο χρονια σε υψηλο επιπεδο (αν επαιζε σε αλλη θεση θα ελεγα παραπανω) δεν γινεται να ειναι συνεχεια τραυματιας εκανε τις επεμβασεις του καποια στιγμη θα επαναλθει 100%
εαν αυτη η στιγμη θελετε να τον βρει σε αλλη ομαδα τοτε δεν θελετε το καλο του ΠΑΟΚ.
Οκ να του γινει μια μειωση αυτο πολυ πιθανο να το δεχτει και ο ιδιος και νομιζω προς αυτη την κατευθηνση θα κινηθει η ομαδα.
Υ.Γ Ειχα γραψει μετα τον αγωνα της τριπολης με το γαυρο οτι με αυτη την ανυπαρξια των επιθετικων του αστερα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ζητησει ο δερμιτζακης δανεικο εναν εκ των παπαζογλου η φιλομενο, ειχα μια ελπιδα οτι θα μας αδειαζε τη γωνια ο δευτερος τελικα εφυγε ο πρωτος.
Να δειτε οτι τωρα που μετα τον φωτακη χτυπησε και ο κουτσιαμικρουλης θα παρει την ευκαιρια που ζητησε ο φιλομενο εστω και αν δεν ειναι η θεση του στις πτερυγες.
Η ηλικια του ειναι τετοια που του επιτρεπει να παιξει αλλα δυο χρονια σε υψηλο επιπεδο (αν επαιζε σε αλλη θεση θα ελεγα παραπανω) δεν γινεται να ειναι συνεχεια τραυματιας εκανε τις επεμβασεις του καποια στιγμη θα επαναλθει 100%
εαν αυτη η στιγμη θελετε να τον βρει σε αλλη ομαδα τοτε δεν θελετε το καλο του ΠΑΟΚ.
Οκ να του γινει μια μειωση αυτο πολυ πιθανο να το δεχτει και ο ιδιος και νομιζω προς αυτη την κατευθηνση θα κινηθει η ομαδα.
Υ.Γ Ειχα γραψει μετα τον αγωνα της τριπολης με το γαυρο οτι με αυτη την ανυπαρξια των επιθετικων του αστερα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ζητησει ο δερμιτζακης δανεικο εναν εκ των παπαζογλου η φιλομενο, ειχα μια ελπιδα οτι θα μας αδειαζε τη γωνια ο δευτερος τελικα εφυγε ο πρωτος.
Να δειτε οτι τωρα που μετα τον φωτακη χτυπησε και ο κουτσιαμικρουλης θα παρει την ευκαιρια που ζητησε ο φιλομενο εστω και αν δεν ειναι η θεση του στις πτερυγες.
- nick_shortjohn

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick_shortjohn την Τρί 01 Φεβ 2011, 04:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Χαλαρά..
Τα νεύρα όλων είναι τσίτα, τις επόμενες δυο μέρες θα ζήσουμε πολλές εντάσεις, προσπαθείστε να αποφύγετε τις επί προσωπικού αντιπαραθέσεις, για την ψυχική ηρεμία όλων.
Από καλοκαίρι, ξανασυζητάμε για την ανανέωση ή αποχώρηση του Muslimovic. Για τώρα, έχουμε να ασχοληθούμε..
Τα νεύρα όλων είναι τσίτα, τις επόμενες δυο μέρες θα ζήσουμε πολλές εντάσεις, προσπαθείστε να αποφύγετε τις επί προσωπικού αντιπαραθέσεις, για την ψυχική ηρεμία όλων.
Από καλοκαίρι, ξανασυζητάμε για την ανανέωση ή αποχώρηση του Muslimovic. Για τώρα, έχουμε να ασχοληθούμε..
+4 χαλαρώστε και οι 2 έχουμε μπάτσους να ασχοληθούμε οι μπατσομοντερέιτορες μας έλειπαν τέτοιες ώρες.
Ακου φιλε καλε δεν εχω κατι μαζι σου απλα εσυ εχεις εμπαθεια με τον μουσλι, εχεις αναφερθει εναντιον του σε δυο τρια τοπικ, ενω δεν ξεπερνας τις 60-70 δημοσιευσεις ερχεσε απο το πουθενα ενω αποτι ειδα εισαι γραμμενος καιρο και ποσταρεις εναντιον του βοζνιου αβερτα, βεβαια στη συνεχεια εξεφρασες τη γνωμη σου και για αλλα θεματα της ομαδας αλλα μεχρι να το κανεις αυτο κυριο μελημα σου ειναι να τα χωνεις στον παιχτη που με τα γκολ του σε εβγαλε CL και μετεπειτα σε οδηγησε στους ομιλους του ΕL πετυχαινοντας ισως το σημαντικοτερο γκολ στην συγχρονη ιστορια του ΠΑΟΚ.
Και επειδη εγω λειτουργω και λιγο συναισθηματικα δικαιωμα σου εσυ να εισαι αναισθητος, αυτο το παληκαρι εγινε ενας απο εμας.
Και θα σου πω και κατι αλλο και θα κλεισω καποτε ειχα προτρεψει την ομαδα του PAOKMANIA να κανει μια δημοσκοπηση για το ποσοι απο εμας θελουν την επιστροφη του σαλπι και ποσοι οχι, πολλα ειπωθηκαν τοτε ακομα και θεμα στις εφημεριδες εγινε το αποτελεσμα της ψηφοφοριας.
Ε λοιπον το ιδιο προτρεπω και τωρα να γινει ενα γκαλοπ για το ποσοι θελουν την παραμονη του μουσλι στην ομαδα, οπως ειχα πει και τοτε με ενα ναι η με ενα οχι ουτε υποθετικες ερωτησεις ουτε μαλακιες ξεκαθαρα πραγματα.
Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα εχουμε συντριπτικα αποτελεσματα υπερ της παραμονης του γιατι ο ΠΑΟΚτσης παντα λειτουργουσε και θα λειτουργει με το συναισθημα.
Και επειδη εγω λειτουργω και λιγο συναισθηματικα δικαιωμα σου εσυ να εισαι αναισθητος, αυτο το παληκαρι εγινε ενας απο εμας.
Και θα σου πω και κατι αλλο και θα κλεισω καποτε ειχα προτρεψει την ομαδα του PAOKMANIA να κανει μια δημοσκοπηση για το ποσοι απο εμας θελουν την επιστροφη του σαλπι και ποσοι οχι, πολλα ειπωθηκαν τοτε ακομα και θεμα στις εφημεριδες εγινε το αποτελεσμα της ψηφοφοριας.
Ε λοιπον το ιδιο προτρεπω και τωρα να γινει ενα γκαλοπ για το ποσοι θελουν την παραμονη του μουσλι στην ομαδα, οπως ειχα πει και τοτε με ενα ναι η με ενα οχι ουτε υποθετικες ερωτησεις ουτε μαλακιες ξεκαθαρα πραγματα.
Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα εχουμε συντριπτικα αποτελεσματα υπερ της παραμονης του γιατι ο ΠΑΟΚτσης παντα λειτουργουσε και θα λειτουργει με το συναισθημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 01 Φεβ 2011, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nick_shortjohn

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick_shortjohn την Τρί 01 Φεβ 2011, 04:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nick_shortjohn

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick_shortjohn την Τρί 01 Φεβ 2011, 04:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.