Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:lol: :lol:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Tα όσα είπε για το ενδεχόμενο απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας, στα "Σπορ του Βορρά":

"Η αλήθεια είναι μία: είμαι Πορτογάλος και θέλω να παίξω στην εθνική Πορτογαλίας. Ήρθα στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια, αγάπησα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, αγάπησα τη Θεσσαλονίκη και όλη την ατμόσφαιρα που ζω στον ΠΑΟΚ. Ό,τι είμαι σήμερα το χρωστάω στον ΠΑΟΚ και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.

Η ζωή τα έφερε έτσι που τον επόμενο μήνα θα γίνω και πατέρας στην Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και ένα από τα παράξενα παιχνίδια της μοίρας είναι ότι η γέννηση της κόρης μου θα μου δώσει κάποια επιπλέον δικαιώματα στην Ελλάδα.

Είμαι περήφανος που είμαι Πορτογάλος, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου θα πάρω και το ελληνικό διαβατήριο, χωρίς να το έχω σκεφτεί νωρίτερα πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Για μένα, όνειρο παραμένει να αγωνιστώ στην εθνική Ανδρών της Πορτογαλίας.

Αν δε με καλέσουν εκεί και στο μεταξύ έχω τα χαρτιά που χρειάζεται για την Ελλάδα, τότε, γιατί όχι; Θα το σκεφτώ να παίξω στην εθνική Ελλάδας αν με καλέσουν. Αν γίνουν όλα αυτά και έρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να πάρω μία απόφαση. Τώρα δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα".

Ακομα μια φορα απεδειξες ποσο σοβαρος και προσγειωμενος εισαι......
Για εμας οτι και να γινει με την Εθνικη,εισαι πια ''δικος''μας....Μπιτσιμ ΠΑΟΚ...Μπιτσιμ Βιερινια...... :opaokara:

Προεδρε....κανε την κινηση που περιμενη ολος ο κοσμος.....ανανεωση ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ........
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι τρικ
Βλέπε Σάντος... προπονητής Πορτογάλος... οι σχέσεις με τον Βιερίνια είναι άψογες, αυτός τον έφερε...
Πιστεύω ότι το κάνουν "εκβιαστικά" για να τον προσέξουν εκεί στην Πορτογαλία, μπας και τον φωνάξουν για να τον κατοχυρώσουν στα δικαιώματα, και από εκεί και πέρα στο χέρι του είναι τα αποδείξει αν αξίζει όταν και εφόσον τον καλέσουν.
Τι λέτε το σενάριο μπορεί να παίζει?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φυσικά όλα είναι πιθανά..
Πιθανό όμως μπορεί να είναι και το ενδεχόμενο ο Βιειρίνια να μην κληθεί πότέ στην εθνική, να είναι γνώστης ο Σάντος ,
και να θεώρησε πως καλύτερα στην Εθνική από πουθενά...αφού μπορεί να γίνει αυτό..

Αλλά όλα αυτά που λέμε ούτε μέντιουμ μπορεί να τα βρει.. :D
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εφόσον έχει ήδη κοινοτικό διαβατήριο δεν μας κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον αν θα πάρει και ελληνικό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τα ψεματα τελειωσαν πηρες τις ανασες σου ελπιζω να καθαρισες το μυαλο σου και επιτελους παιξε την μπαλα που μπορεις.
και οσο για την δικαιολογια της εγκυου γυναικας σου διαβασα σημερα οτι και ο φωτακης περιμένει παιδι σε δυο μηνες αλλα ειναι ο πλεον φορμαρισμενος γι αυτο ξύπνα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

που εισαι παικταρα μου;...μας ελλειψες.....στεριτικο συνδρομο θα παθουμε με την παρτυ σου :lol:
αντε να σε δουμε παλι με το δικεφαλο στο στηθος να ζωγραφιζεις....αντε αετοπουλο.... :opaokara:
....οτι καιρο και να κανει ο Ταγματαρχης θα ειναι εκει διπλα σου...στις Επαλξεις της Τουμπας :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μάζι σου ρε άρχοντα..! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

ο μονος λογος που δεχομαι για την αποδοση του γενικα φετος ειναι οτι την εχει δει φίρμα... θελει λιγο τραβηγμα το αυτακι γιατι καποιοι νομιζουν πως εχει το απυροβλητο..
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Πλακα κανεις ετσι?
Τι εγινε ρε παιδια απαγορευτηκαν οι τριπλες? :?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πιο χώμα κ απ τα χώματα..Σύνελθε γρήγορα Αντελίνο..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Στηριζουμε τους παικτες μας....στηριζουμε την ομαδας μας.....δεν πειραζει συνεχιζουμε....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε νομιζω οτι ηταν χωμα. Μεγαλη προσπαθεια και απο τον παιχταρα μας αλλα δεν του βγηκαν φασεις.
Παμε γερα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν ήταν καλός.
Μέτριος στο α, ανύπαρκτος στο β.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Ρομπέρ, ίσως θα πρέπει να πάρει λίγες παραπάνω ευκαιρίες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

χωμα χαλια .......απο την αρχη της χρονιας δεν ειναι καλος αλλα τωρα τελευταια ειναι Αρνητικος.....οταν δεν ειναικπς στα καλα του πρεπει να παιζει απλα...ουτε και αυτο το εκανε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”