70. Mbwana Ally Samatta
33.Mbwana Ally Samatta
Οχι δεν ειναι αντιφατικα, ισως στο μυαλο σου το εχεις ετσι επειδη δεν εχεις επιχειρηματα. Αντιφατικο θα ηταν να λεω να φυγει ο κοουτς τον Φλεβαρη (Ιβαν διωξτον) αλλα μετα να παιρνει πρωταθλημα η ομαδα και να κανω γαργαρα.
Το οτι θα χαρω αν ερθει φορ αντι Σαματα ΤΩΡΑ ειναι πραγματικοτητα. Οπως πραγματικοτητα ειναι το οτι πηραμε πρωταθλημα με Σαματα φορ και για αυτο δεν θα αλλαζα επουδενι την επιλογη αυτη ΠΕΡΣΙ. Για αυτο και αν δεν τον ειχαμε ειναι πιθανο να μην παιρναμε πρωταθλημα και να μην περνουσαμε στους 8 του Κονφερενς. Οπως πιθανη ειναι η εικασια που ανεφερες, αλλα η πραγματικοτητα διαψευδει καθε εικασια.
Ισως τωρα βγαλει νοημα [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] πες μου αν θες να το εξηγησω περαιτερω
ΥΓ: χαιρομαι που παρακολουθεις τα σχολια μου ενω στο παρελθον ειπες οτι θα με βαλεις στη λιστα για ignore <3
Το οτι θα χαρω αν ερθει φορ αντι Σαματα ΤΩΡΑ ειναι πραγματικοτητα. Οπως πραγματικοτητα ειναι το οτι πηραμε πρωταθλημα με Σαματα φορ και για αυτο δεν θα αλλαζα επουδενι την επιλογη αυτη ΠΕΡΣΙ. Για αυτο και αν δεν τον ειχαμε ειναι πιθανο να μην παιρναμε πρωταθλημα και να μην περνουσαμε στους 8 του Κονφερενς. Οπως πιθανη ειναι η εικασια που ανεφερες, αλλα η πραγματικοτητα διαψευδει καθε εικασια.
Ισως τωρα βγαλει νοημα [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] πες μου αν θες να το εξηγησω περαιτερω
ΥΓ: χαιρομαι που παρακολουθεις τα σχολια μου ενω στο παρελθον ειπες οτι θα με βαλεις στη λιστα για ignore <3
- TylerDurden
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Αναλωνόμαστε σε υποθετικά σενάρια που δε βγάζουν πουθενά. Ναι, αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω και επιλέγαμε άλλο φορ στα ίδια λεφτά μπορεί να μην παίρναμε πρωτάθλημα, ή μπορεί να κάναμε το τρεμπλ ξέρω 'γω.
Δεν έχει νόημα όλο αυτό, εφόσον τα σενάρια που κάνουμε προϋποθέτουν το να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, όλα τα ενδεχόμενα για τη μελλοντική κατάληξη είναι στο τραπέζι.
Το δεδομένο είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με το Σαμάτα σε ημιβασικό ρόλο και αποδοχές βασικού, και το ερώτημα είναι το εάν είναι η ομάδα ικανοποιημένη με αυτά που έδωσε το βαρύ συμβόλαιο των φορ της.
Ε σε αυτό το ερώτημα εγώ θεωρώ πως η απάντηση είναι όχι. Απαραίτητο disclaimer πως στην ομάδα δεν ανήκω, πληροφορίες από μέσα ποτέ δεν είχα, οπότε οι πιθανότητες να κάνω λάθος είναι πάρα πολλές, και η θεωρία μου βασίζεται και σε προσωπικά κριτήρια και θέλω.
Δεν έχει νόημα όλο αυτό, εφόσον τα σενάρια που κάνουμε προϋποθέτουν το να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, όλα τα ενδεχόμενα για τη μελλοντική κατάληξη είναι στο τραπέζι.
Το δεδομένο είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με το Σαμάτα σε ημιβασικό ρόλο και αποδοχές βασικού, και το ερώτημα είναι το εάν είναι η ομάδα ικανοποιημένη με αυτά που έδωσε το βαρύ συμβόλαιο των φορ της.
Ε σε αυτό το ερώτημα εγώ θεωρώ πως η απάντηση είναι όχι. Απαραίτητο disclaimer πως στην ομάδα δεν ανήκω, πληροφορίες από μέσα ποτέ δεν είχα, οπότε οι πιθανότητες να κάνω λάθος είναι πάρα πολλές, και η θεωρία μου βασίζεται και σε προσωπικά κριτήρια και θέλω.
Αρα ΤΩΡΑ θελεις να φυγει ο Σαματαaivas19 έγραψε:Οχι δεν ειναι αντιφατικα, ισως στο μυαλο σου το εχεις ετσι επειδη δεν εχεις επιχειρηματα. Αντιφατικο θα ηταν να λεω να φυγει ο κοουτς τον Φλεβαρη (Ιβαν διωξτον) αλλα μετα να παιρνει πρωταθλημα η ομαδα και να κανω γαργαρα.

Γαργαρα για τα λαθη του Λουτσεσκου δεν εκανα, ουτε αφου κατεκτησε το πρωταθλημα
Το τι αλλαξε, πώς τα αλλαξε κ γιατι τα αλλαξε, εκει ειναι, πηγαινε να τα θυμηθεις
Γαργαρα ειναι να γραφεται οτι ο Κωνσταντελιας εχει καψα να φυγει, ο Κωνσταντελιας να ανανεωνει κ μετα αυτος π τα εγραφε να σφυριζει αδιαφορα
Σε ignore σε ειχα βαλει κ σε εβγαλα, γιατι στο αντιστοιχο πεδιο, εγραφε δηλωστε εχθρους
Εχθρος μου δεν εισαι, οποτε δεν μου αρεσε ετσι οπως αναφερεται μεσα στο αντιστοιχο πεδιο κ σε αφαιρεσα την Πρωτοχρονια, οχι τωρα
- Μπαρκαρούτσος
Λολ.Special 4 έγραψε:Η πιστωση χρονου π δοθηκε στον προπονητη ειναι πρωτοφανης
Και αν η διοικηση δεν κανει τη δουλεια της, αν τολμανε, ας φερουν προπονητη π θα εχει απαιτησεις απο αυτη κ θα την ξεμπροστιαζει αντι να βολευεται στο παχυλο του συμβολαιο
33.Mbwana Ally Samatta
Δεν ειπα οτι εκανες γαργαρα για τα λαθη του Λουτσου. Πουθενα. Παλι απαντας αυτο που νομιζεις γιατι δεν εχεις επιχειρηματα. Ειπα οτι σταματησες τα καθημερινα «ειναι μετριος Βαλκανιος προπονητης που παιζει απαρχαιωμενο ποδοσφαιρο» και τ «Ιβαν διωξτον» οταν ειδες οτι δε σε παιρνει επειδη η ομαδα κερδισε τιτλο. Γαργαρα. Η που εγραφες οτι σε ακουσε και βελτιωθηκε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Γυρισες και την μπιφτεκα για το ignore, χαιρομαι ειλικρινα
Αν το λες για μενα , προκαλω να βαλεις το σχολιο που λεω οτι ο Ντελιας θελει να φυγει. Αλλα απο οτι φαινεται εισαι μαστερ στη γαργαρα
Αν το λες για μενα , προκαλω να βαλεις το σχολιο που λεω οτι ο Ντελιας θελει να φυγει. Αλλα απο οτι φαινεται εισαι μαστερ στη γαργαρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 03 Ιούλ 2024, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λολ.Special 4 έγραψε:Η πιστωση χρονου π δοθηκε στον προπονητη ειναι πρωτοφανης
Και αν η διοικηση δεν κανει τη δουλεια της, αν τολμανε, ας φερουν προπονητη π θα εχει απαιτησεις απο αυτη κ θα την ξεμπροστιαζει αντι να βολευεται στο παχυλο του συμβολαιο

- Μπαρκαρούτσος
Από topic Ιβάν:
Και τα παραπάνω είναι από Απρίλιο. 20κάτι του μήνα. Πριν 2.5 μήνες.
Special 4 έγραψε:για να πω τοτε οτι ο Ιβαν κρατησε τον Λουτσεσκου ως την τελεια ασπιδα γιατι υπαρχει μια παθολογικη αγαπη για τον Λουτσεσκου απο μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, ασχετα αν ειναι κακος προπονητης, επειδη εφερε τοτε το νταμπλ
Για να εχει το κεφαλι του ησυχο τον κρατησε
Να μην τον πολυζαλιζουν για μεταγραφες
Να μην τον πολυζαλιζουν για τις χρονιες διοικητικες παθογενειες
Να μην τον πολυζαλιζουν γενικως γιατι εκεινος εχει τα δικα του, π αυτος ξερει ποια ειναι κ δεν ερχεται στην Ελλαδα για να διοικησει αλλα το κανει μεσω skype
Ελπιζω να μην χαρακτηριστω τρολ κ αλλοθρησκος
Καλώς η κακως από ότι φαινετε θα πορευθούμε στα προκριματικά με Σαμάτα για αυτό ενότητα και πιστη στον παίχτη και στην ομάδα. 

Εισαι οφ τοπικ αγαπητε ΜπαρκαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Από topic Ιβάν:
Special 4 έγραψε:για να πω τοτε οτι ο Ιβαν κρατησε τον Λουτσεσκου ως την τελεια ασπιδα γιατι υπαρχει μια παθολογικη αγαπη για τον Λουτσεσκου απο μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, ασχετα αν ειναι κακος προπονητης, επειδη εφερε τοτε το νταμπλ
Για να εχει το κεφαλι του ησυχο τον κρατησε
Να μην τον πολυζαλιζουν για μεταγραφες
Να μην τον πολυζαλιζουν για τις χρονιες διοικητικες παθογενειες
Να μην τον πολυζαλιζουν γενικως γιατι εκεινος εχει τα δικα του, π αυτος ξερει ποια ειναι κ δεν ερχεται στην Ελλαδα για να διοικησει αλλα το κανει μεσω skype
Ελπιζω να μην χαρακτηριστω τρολ κ αλλοθρησκος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τετ 03 Ιούλ 2024, 16:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Αυτο και ..κατι ακομα.Κανεις μα κανεις δε τρελαινετε με τον Σαματα.DamoN έγραψε:Η αλήθεια είναι στην μέση ή μάλλον δεν την ξέρουμε .
Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν στην θέση του Σαματτα ήταν ο Πριγιοβιτς ούτε ο ολιβειρα.
.
Ολοι θα θελαμε εναν καλυτερο φορ,ενα φορ κιλλερ γιατι εκει ειναι το θεαμα. βασικα.Αλλο αυτο ομως κι αλλο το δε βοηθησε ,ειναι αμπαλος κλπ κλπ
Βάλτε βρε μ@λ@κες κι εσείς στο ignore "μη αγαπητούς", να μην έχει ενοχές και αμφιβολίες ο special!
Α ρε special...
Α ρε special...
Σε αντιθεση με εσενα, δεν θα χρησιμοποιησω ουτε επιθετικο υφος, για το οποιο σου εχει γινει πολλες φορες παρατηρηση απο τους mods, ουτε θα χρησιμοποιησω ειρωνικες εκφρασειςaivas19 έγραψε:Δεν ειπα οτι εκανες γαργαρα για τα λαθη του Λουτσου. Πουθενα. Παλι απαντας αυτο που νομιζεις γιατι δεν εχεις επιχειρηματα. Ειπα οτι σταματησες τα καθημερινα «ειναι μετριος Βαλκανιος προπονητης που παιζει απαρχαιωμενο ποδοσφαιρο» και τ «Ιβαν διωξτον» οταν ειδες οτι δε σε παιρνει επειδη η ομαδα κερδισε τιτλο. Γαργαρα. Η που εγραφες οτι σε ακουσε και βελτιωθηκε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Μου αρκει π τωρα ΔΗΛΩΝΕΙΣ οτι θα χαρεις π θα φυγει ο Σαματα, ενω κατα τα αλλα τον υπερασπιζοσουν
Αυτο μου αρκει
Στους mods ή στους admins απευθυνεσαι με τον χαρακτηρισμο αυτο? Μπραβο θαρρος!Miles έγραψε:Βάλτε βρε μ@λ@κες κι εσείς στο ignore "μη αγαπητούς", να μην έχει ενοχές και αμφιβολίες ο special!
Α ρε special...
Τους ξερεις κ τους μιλας ετσι?
Sold out στα οφ τοπικ θα κανετε σημερα
Ον τοπικ :
Το οτι η ομαδα συζηταει για τον δανεισμο / πωληση του Σαματα, δειχνει οτι ουτε αυτη εμεινε ικανοποιημενη, πραγμα π το φωναζαμε κάποιοι συνεχεια κ οχι τωρα στο τέλος, π καποιοι καταλαβαν οτι η ομαδα θελει να τον ξεφορτωθει, να βγαινουν κ να δηλωνουν οψιμα οτι χαιρονται π θα φυγει, ενω μεχρι τωρα εκθειαζαν τα 2 γκολ στο πρωταθλημα κ τις 2 -3 σωστες πασες, για τις όποιες αμοιφθηκε με 1 εκατομμυριο ευρω