Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Από την χάρτινη πάντως δεν προκύπτει ενδιαφέρον.
Βλέπω τον μάνατζερ να κάθεται στον άξονα τελικά...
Αν ήμουν Ιβάν σε μια επίδειξη δύναμης θα έλεγα του Μπεου ότι ισχύει ο δανεισμός του Κουτσια αρκεί ο Φερνάντες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να μην παίξει ούτε σε προπονητικό διπλό
Βλέπω τον μάνατζερ να κάθεται στον άξονα τελικά...
Αν ήμουν Ιβάν σε μια επίδειξη δύναμης θα έλεγα του Μπεου ότι ισχύει ο δανεισμός του Κουτσια αρκεί ο Φερνάντες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να μην παίξει ούτε σε προπονητικό διπλό
- ΑποστόληςΑ
Δεν βρίζουμε. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.joshua έγραψε:Αν ο παικτης δεν ερθει και ακομα περισσοτερο αν τελικα δεν αποκτηθει μεσοεπιθετικος, σας προειδοποιω ,ριξτε μου μπαν προκαταβολικα...
ΠΑΟΚτσήδες δηλαδή.
Ωχ...nunies4 έγραψε:Σε αυτό δεν διαφωνούμε.paokovios1974 έγραψε:Να πα να γαμηθει φιλε Nuniez αλλα εχουμε 12 Σεπτεμβριου και δεν μπορω να διαονοηθω οτι θα μεινουμε με τον Αουγκουστο 10ρι
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
Ο Βασιλόπουλος στην εκπομπή του είπε ότι αν μέχρι το βράδυ δεν απαντήσει θετικά τότε ο Μπότο θα ενεργοποιήσει την δική του λύση με παίκτη δανεικό από το εξωτερικό.
Με Γιώργη εδώ δεν φοβάμαι. Θα πάρουμε παίκτη
Το ωχ παει στο ότι θα φέρει δικό του παίχτη ο Μποτο..
- ΑποστόληςΑ
Ό,τι πρέπει για τη κυβέρνηση ΜητσοτάκηMagpies4 έγραψε:Η πλάκα είναι πως ο παίκτης φαίνεται πιό πολύ ακραίος, και μάλιστα δεξιός.
Μεγάλο πρήξιμο
Ότι σκατα και να κάνει ο ΠΑΟΚ, ειμαστε σίγουροι ότι εμείς είμαστε ΠΑΟΚ;
Πολύ κλαψα ρε παιδάκι μου επειδή βγήκε ένα μάνατζερ στο βοθροκωλις και έκανε δηλώσεις
Ρε πολύ καλά κάνει το βοθροκωλις και σας ρουφάει τα μυαλά τόσα χρόνια. Πάρα πολύ καλά κάνει
Ναι ναι ξέρω θέλουμε δεκαρι. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Το ότι εδώ και ΔΕΚΑ χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δύστροπος και ζορικος σε θέματα προμηθειών μάνατζερ, σήμερα το μάθατε; Απ' τη μέρα που ήρθε , έφυγε και ξαναήρθε ο Τζαβέλλας έπρεπε να έχετε ψυλλιαστει τι συμβαίνει.
Αλλά όχι, έχει δίκιο ο μάνατζερ και όχι ο ΠΑΟΚ
Εντάξει
Ότι σκατα και να κάνει ο ΠΑΟΚ, ειμαστε σίγουροι ότι εμείς είμαστε ΠΑΟΚ;
Πολύ κλαψα ρε παιδάκι μου επειδή βγήκε ένα μάνατζερ στο βοθροκωλις και έκανε δηλώσεις
Ρε πολύ καλά κάνει το βοθροκωλις και σας ρουφάει τα μυαλά τόσα χρόνια. Πάρα πολύ καλά κάνει
Ναι ναι ξέρω θέλουμε δεκαρι. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Το ότι εδώ και ΔΕΚΑ χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δύστροπος και ζορικος σε θέματα προμηθειών μάνατζερ, σήμερα το μάθατε; Απ' τη μέρα που ήρθε , έφυγε και ξαναήρθε ο Τζαβέλλας έπρεπε να έχετε ψυλλιαστει τι συμβαίνει.
Αλλά όχι, έχει δίκιο ο μάνατζερ και όχι ο ΠΑΟΚ
Εντάξει
Ρειν εδώ σε βρίσκω φάουλ.
Η συντριπτικοτατη πλειοψηφία δίνει δίκιο στον ΠΑΟΚ και όχι στον ατζέντη
Η συντριπτικοτατη πλειοψηφία δίνει δίκιο στον ΠΑΟΚ και όχι στον ατζέντη
Επίσης, όταν έχεις ένα τεχνικό διευθυντή που τον έχεις φέρει ενώ είναι ΑΠΕΙΡΟΣ σε αυτή τη θέση αλλά πολύ ικανός να βλέπει το ΜΕΛΛΟΝ και του ζητάς να σου χτισει ομάδα για το ΜΕΛΛΟΝ ώστε να ρεφαρεις τη χασουρα
Και τον βάζεις να δουλέψει με προπονητή που ΠΟΤΕ δεν κοιτάει το μέλλον αλλά το ΤΩΡΑ (και μάλιστα δεν είναι και σίγουρος τι στυλ παίκτες θέλει για αυτό και κάποτε σοφά έλεγε "δεν εμπλεκομαι στις μεταγραφές)
Κι όλα αυτά μαζί με μια διοίκηση που ζοριζεται οικονομικά και έχει τις δικές της δυσλειτουργίες.
Τι αποτέλεσμα περιμένεις να βγει;
Η τέλεια συνεργασία με την άριστη επιλογή παικτών που καλύπτουν τα θέλω όλων;
Δηλαδή τι σκατα λέμε; Ότι φταίει ο ένας και ο άλλος;
Και τον βάζεις να δουλέψει με προπονητή που ΠΟΤΕ δεν κοιτάει το μέλλον αλλά το ΤΩΡΑ (και μάλιστα δεν είναι και σίγουρος τι στυλ παίκτες θέλει για αυτό και κάποτε σοφά έλεγε "δεν εμπλεκομαι στις μεταγραφές)
Κι όλα αυτά μαζί με μια διοίκηση που ζοριζεται οικονομικά και έχει τις δικές της δυσλειτουργίες.
Τι αποτέλεσμα περιμένεις να βγει;
Η τέλεια συνεργασία με την άριστη επιλογή παικτών που καλύπτουν τα θέλω όλων;
Δηλαδή τι σκατα λέμε; Ότι φταίει ο ένας και ο άλλος;
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ό,τι πρέπει για τη κυβέρνηση ΜητσοτάκηMagpies4 έγραψε:Η πλάκα είναι πως ο παίκτης φαίνεται πιό πολύ ακραίος, και μάλιστα δεξιός.

- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!nunies4 έγραψε: Ο Βασιλόπουλος στην εκπομπή του είπε ότι αν μέχρι το βράδυ δεν απαντήσει θετικά τότε ο Μπότο θα ενεργοποιήσει την δική του λύση με παίκτη δανεικό από το εξωτερικό.
Μην είναι μόνο κανένα 21χρονο που θέλει χρόνο προσαρμογής. ή έχει ψυχολογικά.
Δείτε τι μεταφέρει ο Ζινολά
Διαβάστε τι συμπληρώνει ο Ρειν
... ρίξτε κ μια ματιά στην ενδεκάδα
και buckle up, αλλά όχι γκρίνια.
Διαβάστε τι συμπληρώνει ο Ρειν
... ρίξτε κ μια ματιά στην ενδεκάδα
και buckle up, αλλά όχι γκρίνια.
Βλέποντας ο Γιώργης αυτόν τον γίγαντα λαό που πλημμύρισε σήμερα την Τούμπα δεν πρέπει να φέρει έναν Χάμες;
Δεν αξίζει σε αυτόν τον....πανηγυρτζη λαό μια μαρσελιαδα;;;
Δεν αξίζει σε αυτόν τον....πανηγυρτζη λαό μια μαρσελιαδα;;;
Αλλο προτζεκτ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι!nunies4 έγραψε: Ο Βασιλόπουλος στην εκπομπή του είπε ότι αν μέχρι το βράδυ δεν απαντήσει θετικά τότε ο Μπότο θα ενεργοποιήσει την δική του λύση με παίκτη δανεικό από το εξωτερικό.
Μην είναι μόνο κανένα 21χρονο που θέλει χρόνο προσαρμογής. ή έχει ψυχολογικά.

Με λόγο η χωρίς λόγο Τζος; Τα έχει κάνει @@@νι ο Μαρινάκης στο γαύρο ναι η όχι; 11 ματς φέτος δύο νίκες και 3 διαφορετικοί μεταγραφικοί σχεδιασμοι.
Στον ΠΑΟΚ όμως; Που είναι η στήριξη στην ανανέωση και στο πλάνο;
Στον ΠΑΟΚ όμως; Που είναι η στήριξη στην ανανέωση και στο πλάνο;
Κατσε να το δουμε το πλανο γιατι και σημερα Μπισεσβαρ,Βιερινια ξεκινανε και Αγκουστο στο δεκα...