Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Dimg4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο γαυρος ανεβασε ατομικη ποιοτητα τρομερα. Τωρα τι λετε περι χημειας κλπ ειναι σχετικο γιατι στην λιγδα θα παιρνει τα ματς με την ποιοτητα των παικτων. Παιχταρα ειναι το φορ που πηρε
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Αδέλφια, εγώ ξέρω πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επίδειξη δύναμης από τον εσκο….
Τον παίρνει όμως …. Και να την κάνει και γενικά τον παίρνει
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρωτάθλημα, οτι ειναι τα play off όπου πρωτο ρόλο παίζει η διαπλοκή .

Πολυ καλοί οι παιχτες που ήρθαν αλλά δεν ξέρω αν παιξουν στη sl ή τους έφερε για να κάνει μεγάλο το γαυρο κ στην Ευρώπη..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αν ήταν για την Ευρώπη άργησε πάρα πολύ. Αρκετοί καλοί παίκτες αλλά σχεδιασμός για τα πανηγύρια και ο προπονητής τους από τους πρώτους υποψηφίους για αποχώρηση.
Γι'αυτό είναι τρίτοι με βαθμό δώρο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μα εγω νομιζα οτι δεν ερχονται τετοιοι παιχτες αν δεν παιζεις Τσαμπιονς Λιγκ. Κοιτα να δεις τελικα που οι περισσοτεροι απλα θελουν λεφτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε αν δεις βιογραφικα παικτων που εχουν ερθει φετος, οχι στους 4-5,αλλα στη δευτερη ταχυτητα του πρωταθληματος,θα βαλεις τα κλαματα αν τους συγκρινεις με καποιους απο αυτους που φεραμε εμεις...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ron-swanson έγραψε:Μα εγω νομιζα οτι δεν ερχονται τετοιοι παιχτες αν δεν παιζεις Τσαμπιονς Λιγκ. Κοιτα να δεις τελικα που οι περισσοτεροι απλα θελουν λεφτα.
Κάθε χρόνο κάνουμε ΑΜΚ, όποιος θέλει τσοντάρει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιναμε παλι λογιστες...Να κανουμε ΑΜΚ και στη ΠΑΕ με ανοιγμα προς τον κοσμο,οπως κανουμε στο μπασκετ...Στο μπασκετ βεβαια ο Χατζοπουλος δεν λεει οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν μπορώ να διαβάζω χαζά από έξυπνους ανθρώπους, ο ΠΑΟΚ θα λέει στόχος είναι το πρωτάθλημα ΠΑΝΤΑ.
Το έλεγε με Βουλινό, το έλεγε με Μπατατούδη, ακόμα και με Ζαγοράκη.
Αν επηρεάζεστε ΤΟΣΟ πολύ, απλά την επόμενη μην τους παίρνετε σοβαρά.
Μεγάλα παιδιά είστε, με αυτά που βλέπετε μπορείτε να φανταστείτε ποιο είναι το ταβάνι μας.
Εδώ είπε ο Καρυ έχει στόχο το νταμπλ και δε θα πει ο ΠΑΟΚ.
Για την ΑΜΚ το είπα για όποιον έχει μπατζετικά παράπονα, εγώ σε ξένες τσέπες υποδείξεις δεν κάνω
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Joshua αν έχεις κάποιον ενδιαφερόμενο για την παε να ενημερώσεις το φόρουμ και θα βρεθεί επικοινωνία με τον μεγαλομετοχο να πουλήσει.αν δεν έχεις κακώς κλαίγεται.η ομάδα είναι δεύτερη χωρίς ήττα με ένα γκολ κατά 1. Αυτή η ΠΑΟΚτσηδικη κλάψα είναι μυθική.απορω πως δε σας έχουν διώξει οι γυναίκες σας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο λόγος δηλαδή που έχετε κάνει βουτιά στη μίρλα τόσος κόσμος, είναι επειδή δήλωσε ο ΠΑΟΚ οτι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός;

Πιστεύω πρέπει να τους τιμωρήσουμε. Δε λέγονται ετσι τέτοια φρικτά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tolaros έγραψε:Δεν μπορώ να διαβάζω χαζά από έξυπνους ανθρώπους, ο ΠΑΟΚ θα λέει στόχος είναι το πρωτάθλημα ΠΑΝΤΑ.
Το έλεγε με Βουλινό, το έλεγε με Μπατατούδη, ακόμα και με Ζαγοράκη.
Αν επηρεάζεστε ΤΟΣΟ πολύ, απλά την επόμενη μην τους παίρνετε σοβαρά.
Μεγάλα παιδιά είστε, με αυτά που βλέπετε μπορείτε να φανταστείτε ποιο είναι το ταβάνι μας.
Εδώ είπε ο Καρυ έχει στόχο το νταμπλ και δε θα πει ο ΠΑΟΚ.
Για την ΑΜΚ το είπα για όποιον έχει μπατζετικά παράπονα, εγώ σε ξένες τσέπες υποδείξεις δεν κάνω
Ελεγε ο Βουλινος και ο Ζαγορακης οτι δεν εχουν μαθει στη ζωη τους να ειναι δευτεροι...Επιπλεον ειναι γνωστο οτι και οι δυο ειναι δισεκατομμυριουχοι και καπως ετσι πρεπει να αντιμετωπιζουμε με τον ιδιο τροπο τον Βουλινο με τον Σαββιδη...Αν ειναι να μην παιρνουμε στα σοβαρα και τον Σαββιδη, στη μια ομιλια του τον χρονο, καταλαβαινεις οτι υπαρχει προβλημα ε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker έγραψε:Ο λόγος δηλαδή που έχετε κάνει βουτιά στη μίρλα τόσος κόσμος, είναι επειδή δήλωσε ο ΠΑΟΚ οτι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός;

Πιστεύω πρέπει να τους τιμωρήσουμε. Δε λέγονται ετσι τέτοια φρικτά πράγματα.
Ο λογος που εχουμε κανει βουτια στη μιρλα, ειναι γιατι δεκα χρονια μετα και μετα απο καμια 200 μυρια επενδυσεων, ειναι υπο αμφισβητηση το αν η φετινη ομαδα θα νικουσε αυτη των ΖΖ και η αιτια για αυτο ειναι ο συνεχης βιασμος της λογικης,κατι που αποτελει το μειζον προβλημα για εμας του μιρλες και οχι το αν θα αποκτηθει επιτελικος η αν θα χτυπησουμε το πρωταθλημα...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Tolaros έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Μα εγω νομιζα οτι δεν ερχονται τετοιοι παιχτες αν δεν παιζεις Τσαμπιονς Λιγκ. Κοιτα να δεις τελικα που οι περισσοτεροι απλα θελουν λεφτα.
Κάθε χρόνο κάνουμε ΑΜΚ, όποιος θέλει τσοντάρει
Αυτό ρε φίλε ποτέ δεν το κατάλαβα. Μπαίνω εγώ και κάνω κριτική στην ΠΑΕ σε φόρουμ του ΠΑΟΚ. Μπαίνεις εσύ και κάνεις κριτική στην άποψη μου με εξυπνάδα. Δηλαδή τι νόημα έχει αυτό που γράφεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”