Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Μακαρι να ισχυει λεω εγω.
Ειναι αυτο που εγραφα πριν. Αφου τα λεφτα τα δινουμε, αφηστε τα φαντεζι ονοματα και παμε στην απο κατω πιστα με ενα καλο παικτη με καριερα τυπου Κουρτιτς και προοπτικες.
Ειναι αυτο που εγραφα πριν. Αφου τα λεφτα τα δινουμε, αφηστε τα φαντεζι ονοματα και παμε στην απο κατω πιστα με ενα καλο παικτη με καριερα τυπου Κουρτιτς και προοπτικες.
- giwrgos04dex
-
panpangr77
O Λουκάς έκλεισε Έλτσε . Φέρτε τον Ελβετό Πορτογάλο μόνο τέρμα δεν έχει παίξει ,να έχουμε balance μπροστά θα τα βάζει ο κοντός
Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .
Σε 3 ώρες θα βγει non paper ότι κοιτάμε ελεύθερους ..
Σε 28 ώρες θα βγει ότι δεν κάνουμε κίνηση απλά για να γίνει και καλύτερα να περιμένουμε τον Γενάρη ..
Σε 28 ώρες θα βγει ότι δεν κάνουμε κίνηση απλά για να γίνει και καλύτερα να περιμένουμε τον Γενάρη ..
- WestBlock4
Χαχα το έγραψα κ εγω αυτο πριν λίγες μέρες... Νομίζω θα υπάρχει δικαίωση δε βλέπω προκοπηDemir έγραψε:Σε 3 ώρες θα βγει non paper ότι κοιτάμε ελεύθερους ..
Η Τζένοα ολοκληρώνει την απόκτηση Χιλιανού μέσου Πάμπλο Γκαλνταμές ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αργεντίνικη Βελέζ.
σιλβα ;;;;
σιλβα ;;;;
Να αρχίσουμε να ποσταρουμε ιατρικα μηχανήματα για μεταγραφή;
Γιατι παικτες δεν το βλέπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατι παικτες δεν το βλέπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έγραψα και το πρωί 1,5 ζητούσε εμείς θα δίναμε το πολύ 1 γιατί πιστεύαμε δεν άξιζε τοσα....έτσι ειπανastral έγραψε:Του έδωσε δηλαδή 2.5 η Έλτσε? Απλά από περιέργεια γιατί πολύ 2.5αρι έπαιζε από όλους .
Σαμπντοριαgergeo4 έγραψε:Η Τζένοα ολοκληρώνει την απόκτηση Χιλιανού μέσου Πάμπλο Γκαλνταμές ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αργεντίνικη Βελέζ.
σιλβα ;;;;