Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει η λογικη σηκωνει τα χερια ψηλα, αλλα αφου τον θελουν θα κριθει στο γηπεδο και μακαρι να βγει παιχταρας!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

PAOKevolution έγραψε:Ο 26χρονός Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν στην Ουκρανική Ντιέπρνο, είναι μία επιλογή βάθους για το ρόστερ του ΠΑΟΚ με δεδομένο πως υπάρχει σοβαρό κενό στα μπακ τη δεδομένη χρονική στιγμή και η μεταφορά του Βιεϊρίνια στα αριστερά είναι δεδομένη.

Από SDNA το παραπάνω απόσπασμα το οποίο προσωπικά με βάζει σε σκέψεις ότι θα έρθει κι άλλος στη θέση αυτή (?)
Ακόμη και το sdna προσπαθεί να χρυσωσει το χάπι, αλλά μάταια. Δυο μετριότατοι ξένοι παικτες για δεξί μπακ! Μυαλό δεν βάζουμε με τίποτα! Και μετά ψάχνουμε να δούμε τι μας φταίει και σιχτιρίζουμε στα τοπικ των αγώνων. Ας φέρναμε τον Κίτσιου, πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Είναι κ επισήμως, η πρώτη μεταγραφή που βρίσκει ο πετρωτος;;;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ωραία μετά τον 5χίλιαρο :mrgreen: κάντε και το μπάμ και πάρτε τον τσουχτερό Mykola Shaparenko!! σε περίπτωση ειδικά που πωληθεί ο Τζόλης μην τσιγκουνευτείτε, τινάξτε την μπάνκα στον αέρα και φέρτε τον παικταρά γαυροκτόνο από τα γεννοφάσκια του, στην Τούμπα. κι εγώ να πάω με πρασινάδα και λουλούδια να τον υποδεχτώ αλλά Γκαρσία στ αεροδρόμιο!!

το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι προπονητής στην ντυναμό είναι ο Μιρτσέα και μήπως τον κράξουν οτι " ξεπουλάει " παίκτες στον γιό του στην Ελλάδα και τον Σαββίδη, μιας και δεν είναι πολύ συμπαθής λόγω της μακρόχρονης θητείας του στην μισητή Shakhtar..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Dark: Δε θα μπω στη διαδικασία να κάνουμε διάλογο όταν βλέπω πόσο αρνητικος είσαι με έναν παίκτη που δεν τον έχεις δει ΠΟΤΕ. Ούτε εγώ τον έχω δει φυσικά αλλά λίγο κάλμα ρε αλάνια. Υπομονή δεν έχετε? Μου φαίνεται το γερό στομάχι δεν το χρειαζόμαστε για την ομάδα αλλα για να διαχειριστούμε την μιζέρια μας. Υπομονή και εμπιστοσύνη έστω μία φορά.

Υ.Γ. : Ελπίζω να μην το πάρεις στραβά το ποστ μου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τελευταίο σχόλια γκρίνιας από μένα μιας και φαίνεται ότι έκλεισε τελικά

Αν ήρθε σαν αντί Ροντρίγκο, δηκαδη σαν λύση βάθους, τότε οκ αν και θα κρατούσα την θέση ξένου γιατί ποτέ δεν ξέρεις

Αν όμως έρχεται για να έχουμε δίδυμο Ροντρίγκο - Τέιλορ, ε ας μην απορούμε μετά με τις συγκρίσεις των ροστερ..

Αναμένω λοιπόν και τις υπόλοιπες κινήσεις και ελπίζω η συγκεκριμένη να είναι απλά "για μια παραπάνω λύση"
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

seaman έγραψε:Νομίζω ότι δεν θα υπέγραφε ο Λουτσέσκου αν δεν του έταζαν τον Taylor.

Τον Ροντρίγκο τι θα τον κάνουμε δεν ξέρω.

Γιατί αν πάμε με ζεύγος τη σβήνω τη χρονιά μεταγραφικά. Και οι υπόλοιπες επιλογές της ίδιας συνομοταξίας θα είναι
Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ron-swanson έγραψε:Ενταξει η λογικη σηκωνει τα χερια ψηλα, αλλα αφου τον θελουν θα κριθει στο γηπεδο και μακαρι να βγει παιχταρας!
Κάπως έτσι. Μακάρι να κλείσει στόματα κ να αρχίσουμε κωλοτούμπες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dark Knight έγραψε:
paoki4b έγραψε:
GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.

Η επιλογή είναι σκάουτινγκ team, και από αυτους που τρέχουν την ομάδα ( ποιοι είναι αυτοί ,δε είμαι εγώ υπεύθυνος να τα πω, άσε που θα τα ακούω πάλι.)

Ο προπονητής δε τον πρότεινε, έγκριση έδωσε.

Κάτι άλλο προχωρημένο δε υπάρχει
Πώς το λένε οι ΑΡΔ?

Value for Money!
Εγώ πάλι το λέω λευκή πετσέτα, αν όντως θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Εκ δια μέτρου αντίθετη επιλογή σε σχέση με τα λεγόμενα Ιβάν στην ανακοίνωση αλλαγής προπονητή. Παίκτη που θα έπαιρνε μία μικρομεσαία ομάδα στην Ελλάδα, τον βαφτίζουμε "κρυφό διαμάντι" σε μία προσπάθεια να κάνουμε τι; Και τον Μουλέν ενέκρινε ο Λούτσος και τον Μελιόπουλο και άλλους που ήρθαν και δεν ακούμπησαν.
Ναι μπορεί να μην κατέβουμε καν να παίξουμε επειδή ένας παίκτης δε γεμίζει το μάτι.

Ήμαρτον ρε παιδες..

Ποια λευκή πετσέτα ρε φίλε;;

4 χρόνια ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμο με 4 κύπελλα 2 νταμπλ και μιλάς για λευκή πετσέτα;;

Ποτέ έγινε αυτό για να γίνει φέτος??

ΦΤΆΝΕΙ ΜΕ αυτές τις ακραίες καταστάσεις!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOKevolution έγραψε:@Dark: Δε θα μπω στη διαδικασία να κάνουμε διάλογο όταν βλέπω πόσο αρνητικος είσαι με έναν παίκτη που δεν τον έχεις δει ΠΟΤΕ. Ούτε εγώ τον έχω δει φυσικά αλλά λίγο κάλμα ρε αλάνια. Υπομονή δεν έχετε? Μου φαίνεται το γερό στομάχι δεν το χρειαζόμαστε για την ομάδα αλλα για να διαχειριστούμε την μιζέρια μας. Υπομονή και εμπιστοσύνη έστω μία φορά.

Υ.Γ. : Ελπίζω να μην το πάρεις στραβά το ποστ μου.
Για να εμπιστευθεις μια φορα θα πρεπει με καποιον τροπο να εχει κερδιθει η εμπιστοσυνη. Πως ακριβως λοιπον την εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη και την υπομονη σε θεματα μεταγραφικα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
Θελεις να μιλησουμε για τα μεταγραφικα εγκληματα των τελευταιων 2 ετων?
Και μαλιστα με ΤΔ. Σκεψου τωρα που δεν υπαρχει καν ΤΔ.
Οποτε ας κερδισουν σ αυτην την μεταγραφικη την εμπιστοσυνη μας για του χρονου.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Από τον Oleg Danchenko της αεκ που πλήρωσαν και ένα εκατομμύριο ευρώ μάλιστα, είναι καλύτερος άραγε;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ρε παιδιά για το διαβατήριο του ράφτη, ας του αγοράσουν μια βίλα στ όνομά του, νομίζω υπάρχει νόμος που εάν κάνεις επένδυση πάνω από 200k στην Ελλάδα, παίρνεις αυτόματα Ελληνικό διαβατήριο..εδώ έχει διαβατήριο ο tom hanks στον taylor θα σκαλώσουμε ?

η αλλιώς καμιά πόντια που να αρέσκεται στην λιτή και απέριττη ζωή :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αυτήν δεν είναι μεταγραφή πρωταθλητισμου, ούτε καν αν είναι για βαθος γιατί πιάνει θέση ξένου, άσχετα αν ο παίκτης βγει παικταράς (ψιλοαπιθανο βέβαια βάση ηλικίας - βιογραφικού).
Αν θες να κυνηγήσει άμεσα πρωτάθλημα, όπως ορθά ανακοίνωσε ο Ιβάν, δεν πας σε παίκτες στοιχήματα.
Προσωπικά είμαι ευγνώμων στον Ιβάν και θέλω να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Αλλα σε παρακαλώ πολύ ρε Ιβάν βρες τους ανθρώπους που χρειάζεται να τρέξουν το αγωνιστικο και ας σταματήσει επιτέλους αυτό το αστείο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Υπάρχουν δυο εκφράσεις εντελώς απαράδεκτες, μάλλον γελοίες, που χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο (οχι από ένα άτομο για να μη παρεξηγηθώ, γενικώς έχουν γίνει της μόδας):

α) Λευκή πετσέτα
β) All in

Θα αποφύγω να προβώ σε χαρακτηρισμούς και επιθετικές κριτικές.

Απλά σταματήστε να τις γράφετε, είναι τραγικό και εξοργιστικό.

Ντεμεκ σημαίνουν κάτι, στην πράξη είναι απλά απόλυτες και αόριστες. Κανένα από τα δυο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στον πραγματικό κόσμο.

Ούτε όλα τα δώσαμε και θα τα δώσουμε ποτέ, ούτε λευκή πετσέτα ρίξαμε ποτέ. Ούτε επί Ιβάν ούτε επί Παντελάκη ούτε το 1930.

Φτάνει πια με τις μόδες και τις αόριστες απολυτότητες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”