ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Αντε να ερθει ο Κροατης και βεβαια ο Τσιμιροτ με το καλο. Ετσι θα τεντωσουμε την γνωστη μας συνηθεια να παιρνουμε η να αναπολουμε παικτες που καποτε ειχαν παιξει για εμας αλλα θα στρωσουμε και σαν ομαδα. Δεν τρελαινομαι για Τσιμι αλλα οπως ευστοχα ειπε ο Gospi ποιο πανω αν εχεις γκομενα την Βασιλειαδου τοτε ολες σου φαινονται Απο Μονικα και πανω. Και αν ερθει κι ο Κροατης θα κολησει καλα και ο Τσιμι.
Παντως ρε σεις κοψαμε την συνηθεια να παιρνουμε παικτες απο ομαδες που ειχαμε παιξει στην Ευρωπη. Δεν με χαλουσε καθολου να παιρναμε κανα παικτη της Μπενφικα η Της Αντελεχτ η του Αγιαξ.... ποιο πιθανο βεβαια ειναι να φερουμε κανενα απο Ομονοια...
Παντως ρε σεις κοψαμε την συνηθεια να παιρνουμε παικτες απο ομαδες που ειχαμε παιξει στην Ευρωπη. Δεν με χαλουσε καθολου να παιρναμε κανα παικτη της Μπενφικα η Της Αντελεχτ η του Αγιαξ.... ποιο πιθανο βεβαια ειναι να φερουμε κανενα απο Ομονοια...
Ο Τσίμιροτ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα και έχουμε πολλά έμψυχα ανταλάγματα να τους δώσουμε. Από ότι φαίνεται ο Πάμπλο θέλει να το πάμε σε 4-2-3-1, και ο Τσίμιροτ είναι ο ιδανικός κόφτης, παίκτης που κάνει 45 ματς τη σεζόν, με πνευμόνια. Δίπλα του όλοι θα φαίνονται καλοί και μου κάνει κλικ ο Σβαμπ δίπλα σε Τσίμιροτ, που έχει την ασίστ και κόβει αμυντικά. Έτσι, μπροστά τους, μπορούν να έχουν τον Ουάρντα σε ελεύθερο ρόλο.
Εναλλακτικά, και θα επιμείνω σε αυτό το σενάριο, μου αρέσει πάρα πολύ το 4-4-1-1 που παίζαμε τότε με Λούκας Πέρεθ, που σε αυτό το ρόλο πιστεύω ότι ο Ζίβκοβιτς θα βγάλει μάτια. Έτσι, να πάει ο Μουργκ στη φυσική του θέση δεξί χαφ και αριστερά ο Τζόλης, ενώ θα υπάρχουν και 2 αλλαγές πλέον, δηλαδή οι Ουάρντα και Λάμπρου. Θα ήθελα πάντως, αν δεν μπορούμε να πουλήσουμε/δανείσουμε τον Ζαμπά, να του δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία με προπονητή τον Πάμπλο.
Εναλλακτικά, και θα επιμείνω σε αυτό το σενάριο, μου αρέσει πάρα πολύ το 4-4-1-1 που παίζαμε τότε με Λούκας Πέρεθ, που σε αυτό το ρόλο πιστεύω ότι ο Ζίβκοβιτς θα βγάλει μάτια. Έτσι, να πάει ο Μουργκ στη φυσική του θέση δεξί χαφ και αριστερά ο Τζόλης, ενώ θα υπάρχουν και 2 αλλαγές πλέον, δηλαδή οι Ουάρντα και Λάμπρου. Θα ήθελα πάντως, αν δεν μπορούμε να πουλήσουμε/δανείσουμε τον Ζαμπά, να του δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία με προπονητή τον Πάμπλο.
O Eric Bauthéac στα 33 του πλάκα μας έκανε στο φτερό.Totem_pk έγραψε:Αντε να ερθει ο Κροατης και βεβαια ο Τσιμιροτ με το καλο. Ετσι θα τεντωσουμε την γνωστη μας συνηθεια να παιρνουμε η να αναπολουμε παικτες που καποτε ειχαν παιξει για εμας αλλα θα στρωσουμε και σαν ομαδα. Δεν τρελαινομαι για Τσιμι αλλα οπως ευστοχα ειπε ο Gospi ποιο πανω αν εχεις γκομενα την Βασιλειαδου τοτε ολες σου φαινονται Απο Μονικα και πανω. Και αν ερθει κι ο Κροατης θα κολησει καλα και ο Τσιμι.
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τους έκανε όλους πλάκα στα παιχνίδια της Ομόνοιας που παρακολούθησα φέτος
Μηπως δινουμε λιγα στον κροβινοβιτς λεω εγω και δεν ειναι θεμα μπενφικα ;;
Κοίτα,μια ομάδα που ξεκινάει τρίτη χρονιά με τον ίδιο προπονητή και με καλύτερο φορ και βάθος, ξεκινάει από καλύτερη αφετηρία... αλλά μέχρι εκεί.Napoli4 έγραψε:Επίτηδες στο ποστ μου δεν αναφέρθηκα σε εξωαγωνιστικά γιατί, παρότι παίζουν καθοριστικό ρόλο, αν επικεντρώνεσαι σε αυτά υποτιμάς (αγωνιστικά) τον αντίπαλο και τι χρειάζεται για να τον προσπεράσεις.renegade έγραψε: Σόρρυ φίλε μου αλλά καμία σχέση.
Ο ΠΑΟΚ των ντάμπλ είχε φυσιολογικούς καλούς αριθμούς.
Οι αριθμοί του φετινου γαύρου είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας.
Δεν γίνεται να έχεις xg 1,68 και τα γκολ σου ανά αγώνα να είναι 2,77... Ούτε η Μπαρτσελόνα στα καλύτερά της.
Δεν γίνεται να έχεις xgA 0,91 και τα γκολ που δέχεσαι να είναι 0,33... Ούτε αν παίζεις με δύο τερματαδες
Αν το συμπέρασμα που βγάζεις από τα στατιστικά είναι πως οφείλεται σε άλλους παράγοντες, τότε μαζί σου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Αν όμως θεωρείς πως με βάση τα στατιστικά τούς κοντράρουμε στη διάρκεια ενός πρωτάθληματος, διαφωνώ.
Μπορεί οι μεταξύ μας αγώνες να ξεκινάν αγωνιστικά στο 50-50, αλλά από τον ΠΑΟΚ λείπουν πράγματα για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.
Ο φετινός ο γάβρος έχει τεράστιες αδυναμίες και μπροστά και πίσω και είναι πολύ χειρότερος από πέρσι
- Amsterdamer_87
Αν και ειμαι κατα της επιστροφης παικτων,αυτη τη στιγμη ο Τσιμι θα ηταν οαση για τον ΠΑΟΚ.γιατι παιζει την θεση του αψογα και τετοιον δεν εχουμε στην ομαδα.Με Τσιμι,Καντουρι(ασχετα αν δεν μου αρεσει ιδιατερα)στην θεση του και ενα καλο επιτελικο χαφ,εστω Κροβινοβιτς, να κανει αυτα που πρεπει..κανεις ενα φοβερα δυνατο κορμο και μπορεις να παλεψεις να κανεις την ανατροπη για τιτλο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από ότι όλοι λένε ο Κροατης είναι ο εκλεκτός του Γκαρσία.
Αν θες να τον στηρίξεις κάνεις μια μικρή υπέρβαση και τον φέρνεις.
Για το θέμα της ρήτρας κάνεις πίσω όπως έκανες και με τον Τσέχο.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να διαπραγματευομαστε όλο τον μήνα για να πετύχουμε τους όρους μας με μια ομάδα που είναι μανούλα στις πωλήσεις..
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απαγορεύτηκα τα πράγματα.
Btw δεν νομίζω του Κροατη να σχετίζεται με Τσίμι. Όπως είπε και ο Γιώργος θέλουν να φέρουν 2 χαφ.
Αν θες να τον στηρίξεις κάνεις μια μικρή υπέρβαση και τον φέρνεις.
Για το θέμα της ρήτρας κάνεις πίσω όπως έκανες και με τον Τσέχο.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να διαπραγματευομαστε όλο τον μήνα για να πετύχουμε τους όρους μας με μια ομάδα που είναι μανούλα στις πωλήσεις..
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απαγορεύτηκα τα πράγματα.
Btw δεν νομίζω του Κροατη να σχετίζεται με Τσίμι. Όπως είπε και ο Γιώργος θέλουν να φέρουν 2 χαφ.
Κροβινοβιτς ή κανένας είναι η σκληρή αλήθεια σήμερα το μεσημέρι 5 Γενάρη.
Ολα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Θα ερθει σημερα πρόταση για παικτη απο μανατζερ π θα κάνει στο Πάμπλο κ θα ρθει άμεσα;Μακαρι αλλα σταράτα,θέλει τυχη.απο την έγκριση ,τη διαπραγμάτευση μεχρι και συμφωνία μου φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος
Θα κάνει η ρογκον μονη της τετοιο ντιλ με τσολακ μπας και γλυκάνει τον ΠΑΟΚ;Μακαρι παναγια μου
Αλλά αυτά είναι σενάρια για να μη μείνουμε στο κανεις,οχι Απιθανα αλλα και οχι γεγονότα .Η αλήθεια ειναι πως απο τις προτάσεις Ρέμπε εγκρίθηκε απο το προπονητή ο κροατης κ να βρει λύση ο ρεμπε οπως βρηκε με τον κριεμτσικ.
Ολα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Θα ερθει σημερα πρόταση για παικτη απο μανατζερ π θα κάνει στο Πάμπλο κ θα ρθει άμεσα;Μακαρι αλλα σταράτα,θέλει τυχη.απο την έγκριση ,τη διαπραγμάτευση μεχρι και συμφωνία μου φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος
Θα κάνει η ρογκον μονη της τετοιο ντιλ με τσολακ μπας και γλυκάνει τον ΠΑΟΚ;Μακαρι παναγια μου
Αλλά αυτά είναι σενάρια για να μη μείνουμε στο κανεις,οχι Απιθανα αλλα και οχι γεγονότα .Η αλήθεια ειναι πως απο τις προτάσεις Ρέμπε εγκρίθηκε απο το προπονητή ο κροατης κ να βρει λύση ο ρεμπε οπως βρηκε με τον κριεμτσικ.
-
xrisitsapa
Ας βάλουμε ότι ρήτρα θέλουν. Μήπως θα την πληρώσουμε;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η ρήτρα είναι το θέμα με τον Κροβίνοβιτς. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μπρομ το καλοκαίρι.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δεν τρελαίνεται κανείς αδελφέ με τον Cimirot αλλά όταν αναλογιστείς τι έχουν φέρει οι ειδήμονες τελευταία χρόνια... σε πιάνει ένα τρέμουλο. Τουλάχιστον τον Cimirot τον ξέρουμε και ξέρουμε πάνω-κάτω τι να περιμένουμε.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Oταν διαβαζω απο τους συμφορουμιτες μου για δευτερη φορα
να μιλανε για Τσιμιροτ, πραγματικα αυτο με ξεπερναει.
Αν τον εφερνε η διοικηση θα το καταλαβαινα
γιατι δε θα ηταν το πρωτο κουλο, αλλα να τον ζητανε οι οπαδοι;
Ο ανθρωπος φαινοταν λιγος στην ομαδα που ειχαμε πριν πεντε χρονια
που επαιζε με τον Ζαιρο και τον θελουμε τωρα πισω;
Σαν ταχυδυναμικο χαφ; Σαν play maker απο πισω;
Σαν παιχτης που ανεβαζει την ομαδα γρηγορα;
Σαν παιχτης με σαρανταρες μπαλιες; Σαν παιχτης με γρηγορη μεταβιβαση;
Σαν κορμι ντιρεκι που ονειρευονται ορισμενοι; Σαν παιχτης που μπορει να σκοραρει;
Σαν παιχτης που θα περναει συχνα το κεντρο; Σαν φοβερος κοφτης;
Τι απο ολα αυτα ειχε τοτε ο Τσιμιροτ ή αποκτησε απο τοτε στα 28 του για να
τον παρουμε πισω; Γιατι τα στοιχεια που θελει η θεση
χρειαζεται καποια τουλαχιστον απο τα παραπανω. Το μονο
που ειχε ο Τσιμιροτ ηταν καλα πνευμονια και πασα στα 10 μετρα.
Αν εννοειτε να τον παρουμε αντί του Εσιτι
να το συζητησουμε για 300 χιλιάδες συμβόλαιο και ελεύθερο.
Για τους παιχτες που θελουμε να ψαχνει ο ΠΑΟΚ
ακομη και με ffp
και για τους παιχτες που θα κανουν τη διαφορα
που ζητησε ο Παμπλο ουτε για αστειο.
Ο Τσιμιροτ στα 24 που εφυγε σε συγκριση με τον Αουγκουστο
που παιζει εξαρι κατα αναγκη δεν ειναι ουτε ο μισος σε αξια.
Εκτος οπως ειχα ξαναγραψει αν γνωριζεται οτι μεταμορφωθηκε
σε Μπεκεμπαουερ.
Μαλλον θα βλεπει τα βιντεακια σε ταχυτητα 1.5ron-swanson έγραψε:https://twitter.com/ebonfigli/status/13 ... 3479930880
Ενας δικος μας τον ρωταει αν παιζει τραμπα Τσιμιροτ-Τσολακ και λεει οτι παιζει.
Επισης σε εναν αλλον λεει οτι απο τα βιντεο ο Τσολακ του φαινεται καλυτερος απο τον Κρμεντσικ.
- thanos-xanthi
δε παιζει να μην υπαρχουν εναλλακτικες
δε μπορει να ειναι ο Κροατης η το απολυτο τιποτα
απο Τσιμιροτ χιλιες φορες ο αλλος ο σκυλος που παιζει δανεικος Τουρκια
να δουμε επιτελους στον ΠΑΟΚ γρηγορο χαφ να ανεβασει ταχυτητα ο αξονας
δε μπορει να ειναι ο Κροατης η το απολυτο τιποτα
απο Τσιμιροτ χιλιες φορες ο αλλος ο σκυλος που παιζει δανεικος Τουρκια
να δουμε επιτελους στον ΠΑΟΚ γρηγορο χαφ να ανεβασει ταχυτητα ο αξονας
Για να "σπάσουν" το καλοκαίρι πήγε 29 του Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε ζητούσαν από τη West Brom υποχρεωτική ρήτρα γύρω στα 10 μύρια.xrisitsapa έγραψε:Ας βάλουμε ότι ρήτρα θέλουν. Μήπως θα την πληρώσουμε;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η ρήτρα είναι το θέμα με τον Κροβίνοβιτς. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μπρομ το καλοκαίρι.
Ποσο τρελαινομαι παντως οταν διαβαζω αυτα τα δεν υπαρχουν πολλα χαφ στην αγορα και πως αν ναυαγησει του Κροατη ειναι δυσκολο να βρουμε αλλον...Πραγματικα ΕΛΕΟΣ...Ειδικα φετος ομαδες ψαχνουν να ελαφρυνθουν απο παικτες που δεν εχουν χρονο συμμετοχης σαν τρελες...