Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Αν θέλει να πουλήσει, θα πουλήσει. Κολπάκια και νάζια κάνει, όπως πάντα. Χωρίς Ποντένσε όμως δεν απειλεί από πουθενά και απόψε αυτό μέχρι και το παιδοβούβαλο θα το κατάλαβε. Ρε πάρε τα λεφτά και άσε μας το πρωτάθλημα
Ε αφού το είπε η ΕΡΤ ..mavros4 έγραψε:Στην ΕΡΤ, ο ρεπόρτερ της χαρτινης ανέφερε ότι τα επεισόδια τα έκαναν αναρχικοί και οχι φίλαθλοι της ομάδας.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Ε αφού το είπε η ΕΡΤ ..mavros4 έγραψε:Στην ΕΡΤ, ο ρεπόρτερ της χαρτινης ανέφερε ότι τα επεισόδια τα έκαναν αναρχικοί και οχι φίλαθλοι της ομάδας.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγαν να βρουν για πέσιμο αυτούς που έφυγαν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Οσο για το αν ειναι καλο ή οχι που θα μεινει, φυσικα και ειναι καλο. Και επειδη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα θα ειναι και φουλ ξενερωμενος.
- ΑποστόληςΑ
Το καλό είναι ότι δεν θα ενισχυθεί οικονομικά ο γαύρος.
Ο φανατικός φίλαθλός του θα ενισχυόταν, όχι η ίδια η ΠΑΕ τους. Ακόμα θυμάμαι που το καλοκαίρι κάποιοι νόμιζαν ότι ο κόκκινος, επειδή μπήκε στο Τσουλου, θα έχει οικονομική ευρωστία. Τον κατά συρροή αθώο τον ρωτήσατε και, αν τον ρωτήσατε, του δώσατε χρόνο να του γράψει απάντηση το γραφείο ρύπου του;
Τούμπα πιθανότατα θα δούμε παρόμοιο παιχνίδι από πλευράς κόκκινου. Η διαφορά είναι ότι η δική μας επίθεση είναι επίθεση ενώ η επίθεση της κίτρινης είναι μμμ τι να μαγειρέψω αύριο
Τούμπα πιθανότατα θα δούμε παρόμοιο παιχνίδι από πλευράς κόκκινου. Η διαφορά είναι ότι η δική μας επίθεση είναι επίθεση ενώ η επίθεση της κίτρινης είναι μμμ τι να μαγειρέψω αύριο
Για μένα , αν μου έλεγες ποιον υπολογίζεις περισσότερο από το γαύρο...αυτόν θα έλεγα. Ούτε Αραμπίμπιδες ούτε κανέναν.
Κι αυτό το "δεν έχει τα γκολ" δε μου λέει πολλά.
Κι ο Βιερίνια στα τρία χρόνια εξτρέμ στην πρώτη θητεία του 6 γκολ ανά χρόνο είχε μέσο όρο. Και; Παιχτουρα ήταν , σακούλες μοίραζε και άνοιγε χώρους για τους άλλους.
Σήμερα έλειψε από τους γαυρους. Φάνηκε.
Μακάρι να κλείσει τελικά...χειρότερο θα φέρουν όσα κι αν πάρουν. Μη σου πω θα παίζει ο οικοδόμος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι ο Βιερίνια στα τρία χρόνια εξτρέμ στην πρώτη θητεία του 6 γκολ ανά χρόνο είχε μέσο όρο. Και; Παιχτουρα ήταν , σακούλες μοίραζε και άνοιγε χώρους για τους άλλους.
Μακάρι να κλείσει τελικά...χειρότερο θα φέρουν όσα κι αν πάρουν. Μη σου πω θα παίζει ο οικοδόμος.
καλό θα είναι να τον πάρει η γουλβς
έτσι κι αλλιώς, τα γκαφρά δε θα πάνε στο θρήνο
έτσι κι αλλιώς, τα γκαφρά δε θα πάνε στο θρήνο
Αυτή την εβδομάδα στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο, ενώ τη στιγμή που μιλάμε στα χνάρια τους βαδίζει η Ρεάλ, ενώ χάνει και η Γιουβέντους από την 13η στο πρωτάθλημα Νάπολη.
Κανονισε ΠΑΟΚάρα μου να μη κάνεις καμιά μαλακία αύριο. Η εβδομάδα της φάπας είναι αυτή.
Κανονισε ΠΑΟΚάρα μου να μη κάνεις καμιά μαλακία αύριο. Η εβδομάδα της φάπας είναι αυτή.
με τι καρδια εβαλες ολες αυτες τις ομαδες στην ιδια προταση
Συγνώμη το να συγκρίνεις τον Βιερίνια ( ειδικά του πρώτου περάσματος ) με αυτό το μυγοχεσμα είναι ιεροσυλία.Besuch 2 έγραψε:Για μένα , αν μου έλεγες ποιον υπολογίζεις περισσότερο από το γαύρο...αυτόν θα έλεγα. Ούτε Αραμπίμπιδες ούτε κανέναν.
Δες τι έκανε ο Βιερίνια τον ένα ενάμιση χρόνο πριν φύγει.
Ποτενσε μείνει δεν μείνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Αν λίγο κλίνω προς τα κάπου είναι να μείνει,μην τυχόν και από κωλοφαρδια βρουν κάποιον καλύτερο.
Ελ αραμπι με διαφορά ο πιο επικίνδυνος παίκτης μπροστά
Ειμουν έτοιμος να διαβάσω ένα τέτοιο μήνυμα.
Δεν συγκρίνω ΚΑΝΕΝΑΝ. Λέω ότι το επιχείρημα "είναι μέτριος παίχτης γιατί δεν βάζει πολλά γκολ" είναι άτοπο , αλλιώς θα είχε εφαρμογή κ στον Αντελίνο. Τίποτα περισσότερο.
Κάτσε να δούμε και τον Αραμπι χωρίς να έχουν άλλον να προσέχουν οι αντίπαλοι....
Δεν συγκρίνω ΚΑΝΕΝΑΝ. Λέω ότι το επιχείρημα "είναι μέτριος παίχτης γιατί δεν βάζει πολλά γκολ" είναι άτοπο , αλλιώς θα είχε εφαρμογή κ στον Αντελίνο. Τίποτα περισσότερο.
Κάτσε να δούμε και τον Αραμπι χωρίς να έχουν άλλον να προσέχουν οι αντίπαλοι....