Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- bersekeros
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Ναι, η θέση του τερματοφύλακα είναι λίγο ψιλοστοιχειωμένη στον ΠΑΟΚ.
Μετά τον μεγάλο Μλάντεν Φούρτουλα, που τον βλέπω συχνά πυκνά που περπατάει στην παραλία με το εγγονάκι του, δεν είχαμε τερματοφύλακα με διάρκεια.
Ο Πασχαλάκης μετά το πρωτάθλημα, κατακόρυφη πτώση.
Οι τελευταίοι σχετικά καλοί που είχαμε, πιο πριν τον Πασχαλάκη, μάλλον ήταν οι Χαλκιάς και πιο πριν ο Ντάνι Φερνάντεζ.
Έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, με διάρκεια στην καλή απόδοση, να δούμε πώς μπορούμε να βρούμε.
Μετά τον μεγάλο Μλάντεν Φούρτουλα, που τον βλέπω συχνά πυκνά που περπατάει στην παραλία με το εγγονάκι του, δεν είχαμε τερματοφύλακα με διάρκεια.
Ο Πασχαλάκης μετά το πρωτάθλημα, κατακόρυφη πτώση.
Οι τελευταίοι σχετικά καλοί που είχαμε, πιο πριν τον Πασχαλάκη, μάλλον ήταν οι Χαλκιάς και πιο πριν ο Ντάνι Φερνάντεζ.
Έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, με διάρκεια στην καλή απόδοση, να δούμε πώς μπορούμε να βρούμε.
Μεχρι και ο Πασχαλακης, ηρθε με συμβολαιο ενος ετους (αν δεν κάνω λαθος), και μας βγήκε από το πουθενα.
Χαλκιάς, Φερνάντεζ και Κρεσιτς ηταν μέτριοι τερματαδες, αλλα για τον ΠΑΟΚ της εποχής αρκετα καλοι. Ο ΠΑΟΚ του Ιβαν εχει αλλες απαιτησεις.
Χαλκιάς, Φερνάντεζ και Κρεσιτς ηταν μέτριοι τερματαδες, αλλα για τον ΠΑΟΚ της εποχής αρκετα καλοι. Ο ΠΑΟΚ του Ιβαν εχει αλλες απαιτησεις.
- bersekeros
Χρειάζεται να δώσουμε λεφτά για καλό τερματοφύλακα. Αλλά να είναι σχετικά safe η επιλογή.
Κοιτούσα τον Βλαχοδήμο που τον πήρε η Μπενφίκα 2,4M και τώρα έχει χρηματιστηριακή αξία 18Μ.
Εμείς δώσαμε 650Κ για τον Όλσεν και 1,5Μ για τον Ρέι και δεν πιάσανε στην ομάδα.
Δεν ξέρω ο Καπίνο, τι βαλσαμωμένα πουλιά πιάνει πλέον. Είναι σε πτωτική φάση η καριέρα του.
Καλό πρωτάθλημα κάνει αυτός που ακουγόταν το καλοκαίρι, ο Dominik Greif, σε 18 αγώνες έχει δεχτεί 9 γκολ και έχει 11 clean sheets. Χρηματιστηριακή αξία 1Μ.
Κοιτούσα τον Βλαχοδήμο που τον πήρε η Μπενφίκα 2,4M και τώρα έχει χρηματιστηριακή αξία 18Μ.
Εμείς δώσαμε 650Κ για τον Όλσεν και 1,5Μ για τον Ρέι και δεν πιάσανε στην ομάδα.
Δεν ξέρω ο Καπίνο, τι βαλσαμωμένα πουλιά πιάνει πλέον. Είναι σε πτωτική φάση η καριέρα του.
Καλό πρωτάθλημα κάνει αυτός που ακουγόταν το καλοκαίρι, ο Dominik Greif, σε 18 αγώνες έχει δεχτεί 9 γκολ και έχει 11 clean sheets. Χρηματιστηριακή αξία 1Μ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το π@στρακι ο Καπινο ούτε απ έξω από την τούμπα δεν θα περάσει
Ξεχνάμε το 2016;
Ξεχνάμε το 2016;
Συμφωνω.
Ο Greif ωστοσο φαινεται καλος.
Αλλα παραμενει ρισκο να πάρεις παιχτη απο αυτές τις χώρες.
Θα προτιμούσα αναπληρωματικο/παροπλισμένο τφ μεγάλης ομαδας.
Ο Greif ωστοσο φαινεται καλος.
Αλλα παραμενει ρισκο να πάρεις παιχτη απο αυτές τις χώρες.
Θα προτιμούσα αναπληρωματικο/παροπλισμένο τφ μεγάλης ομαδας.
- john4serres
Οι Ιταλοί είναι καλοί.
Με μεγάλη ποικιλία από 23 μέχρι 33 ετών.
Τον Scuffet θα ήθελα.
Με μεγάλη ποικιλία από 23 μέχρι 33 ετών.
Τον Scuffet θα ήθελα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Greif υπάρχει ενδεχόμενο το καλοκαίρι να είναι βασικός στο euro. Αν κάνει καλές εμφανίσεις τότε θα γίνει απλησίαστος.
Καλός τερματας ειναι και μου αρέσει αλλά συμφωνώ πως έχει ένα ρισκο
Γενικά το καλοκαίρι θεωρώ πως πρέπει να πέσει χρήμα σε τέρμα - στόπερ - χαφ και να έρθουν οι πιο safe επιλογές που γίνεται
Καλός τερματας ειναι και μου αρέσει αλλά συμφωνώ πως έχει ένα ρισκο
Γενικά το καλοκαίρι θεωρώ πως πρέπει να πέσει χρήμα σε τέρμα - στόπερ - χαφ και να έρθουν οι πιο safe επιλογές που γίνεται
Η μόνη safe επιλογή είναι έμπειρος που να έχει παίξει και σε δυνατό πρωτάθλημα.
Θα μπορούσε να συμπληρωθεί από κάποιον πιο νέο για ανταγωνισμό και αν είναι όντως καλύτερος να φανεί στο χορτάρι.
Δε νομίζω ότι χρειάζονται τρελά έξοδα για κάτι τέτοιο.
Θα μπορούσε να συμπληρωθεί από κάποιον πιο νέο για ανταγωνισμό και αν είναι όντως καλύτερος να φανεί στο χορτάρι.
Δε νομίζω ότι χρειάζονται τρελά έξοδα για κάτι τέτοιο.
- bersekeros
Συμφωνώ Μητσάρα.Mitsospaoki4 έγραψε:Το π@στρακι ο Καπινο ούτε απ έξω από την τούμπα δεν θα περάσει
Ξεχνάμε το 2016;
Παράδειγμα τέτοιου στυλ, όπως λέει και ο Ναπολιτάνος.
Παραπάνω έχει γραφτεί ο Fabiano και Διούδης για παράδειγμα.
Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι ονόματα όπως τα παραπάνω είτε λέγονται Μπάρκας, είτε Διούδης, Καπίνο είναι τρομερά δύσκολο να παίξουν στον ΠΑΟΚ, με προϋπηρεσία αλλού και "βεβαρημένη" προϊστορία με εμάς.
- john4serres
Πάντως είμαι υπέρ να αποχωρήσουν και οι δυο τερματοφύλακες.
μια εξυπνη επιλογη θα ηταν ο μπαρκας που απο τον οκτωβριο εχει χασει τη θεση του βασικου στην σελτικ σε μια γενικα αθλια σεζον για αυτους...
ενας δανεισμος με οψιον αγορας θα ηταν μια καλη λυση για ολες τις πλευρες
ειχε κανει βεβαια κατι περιεργες δηλωσεις αυτος οσο ηταν στους χαρτινους το 18 αλλα καθαρα αγωνιστικα εγω δεν θα ειχα προβλημα...
ενας δανεισμος με οψιον αγορας θα ηταν μια καλη λυση για ολες τις πλευρες
ειχε κανει βεβαια κατι περιεργες δηλωσεις αυτος οσο ηταν στους χαρτινους το 18 αλλα καθαρα αγωνιστικα εγω δεν θα ειχα προβλημα...
Απο Έλληνες εγω θα ηθελα Πασχαλακη. Για 2ος μια χαρα ειναι. Ετσι και αλλιώς αν πάρεις τερματοφυλακαρα ζητημα να παιξει 5 ματς ο αναπληρωματικος.
Εναλλακτικά Μανδας, αλλα σε αυτή την ηλικία θα θελει εγγυήσεις συμμετοχών.
Εναλλακτικά Μανδας, αλλα σε αυτή την ηλικία θα θελει εγγυήσεις συμμετοχών.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ο Μπαρκας ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας. Οι δηλωσεις προσωπικα δε με απασχολουν. Απο την αλλη οπως ειπε κι ενας φιλος, αν κοιταξουμε προς Ιταλια μερια θα βρουμε κατι καλο. Δεν ειναι οι Ιταλοι τερματοφυλακες αυτο που ηταν μεταξυ 1995 και 2010, αλλα αν εξαιρεσουμε τον Λεαλι που ειχε φερει ο Γαβρος ειναι πολυ αξιοπιστοι. Απο την αλλη ειναι κι η μονη θεση οπου ο καλυτερος του κοσμου δεν ερχεται απαραιτητα απο τις συνηθισμενες χωρες. Πχ ο Σμαϊχελ σε ολα τα 90ς κυριαρχουσε οντας Δανος, μετα ειχαμε την ανοδο του Τσεχ, ενα διαστημα ο Κεϊλορ Ναβας ηταν εξαιρετικος, τωρα η Γιουβεντους εχει τον Στσεζνι ενω ο καλυτερος στον κοσμος ειναι ο Ομπλακ. Δηλαδη δεν ειναι δα κι οταν παρουμε πχ Σλοβακο ή Ουκρανο δεν θα μας βγει με τιποτα. Αλλα για μενα το ιδανικο θα ηταν να φερουμε τον βασικο τερματοφυλακα ομαδας που κανει πρωταθλητισμο, για να ξερουμε οτι στα 2-3 σουτ που θα δεχεται ανα αγωνα θα παραμενει ζεστος και σε ετοιμοτητα.
Με τους τερματοφύλακες υπάρχει διαχρονικό θέμα. Πόσοι και πόσοι απ αυτούς που έπαιζαν στην Ελλάδα δεν έχουν απαξιωθεί εντελώς και μετά τους βλέπουμε να κάνουν καλές καριέρες στο εξωτερικό ενώ για όσους θεωρούμε καλούς δεν έχει έρθει μισή πρόταση, κάτι που σίγουρα είναι δείγμα της πραγματικής αξίας τους. Πχ ποιος πίστευε τον Βλαχοδήμο καλύτερο του Πασχαλάκη; Ή ότι ο Όλσεν θα παίξει καμπιονάτο και πρέμιερ; Ο κόσμος δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν έχει αισθητήριο γιατί δεν είναι ειδικός, αλλά μια ομάδα θα έπρεπε να έχει έναν ειδικό συγκεκριμένα γι αυτή τη θέση, μια και ελάχιστοι προπονητές ή ΤΔ υπήρξαν τερματοφύλακες ώστε να κρίνουν σωστά τη θέση.
Κι αφού προτείνετε τερματοφύλακες, να αναφέρω κι εγώ τον Lovre Kalinic, που δεν είναι ελεύθερος αλλά τον δανείζει κάθε χρόνο η Aston Villa και ίσως θα ερχόταν φτηνά. Φυσικά προτεραιότητα οι ελεύθεροι, φέτος θα υπάρχουν αρκετοί. Κι έναν πιο νέο Έλληνα για δεύτερο με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο από Πασχαλάκη και Ζίφκοβιτς αν είναι δυνατό.
Κι αφού προτείνετε τερματοφύλακες, να αναφέρω κι εγώ τον Lovre Kalinic, που δεν είναι ελεύθερος αλλά τον δανείζει κάθε χρόνο η Aston Villa και ίσως θα ερχόταν φτηνά. Φυσικά προτεραιότητα οι ελεύθεροι, φέτος θα υπάρχουν αρκετοί. Κι έναν πιο νέο Έλληνα για δεύτερο με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο από Πασχαλάκη και Ζίφκοβιτς αν είναι δυνατό.
- Amsterdamer_87