Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Ρε μάγκες χαλαρώστε όλα στο γήπεδο θα φανουν..ούτε απαξίωση χρειάζεται αλλά ούτε και υπέρμετρος ενθουσιασμός.
αν δηλαδή τον Μπονατινι τον επερνε Ο γαύρος κάποιοι εδώ μέσα θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ.
αν δηλαδή τον Μπονατινι τον επερνε Ο γαύρος κάποιοι εδώ μέσα θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ.
Σωστός ο Κεν.barlow4 έγραψε:Η μαλακια είναι ότι όλη αυτή η αρνητικοτητα δεν κοστίζει τίποτα.αν βγει παικταρας κανείς τον Κινέζο η το πολύ πολύ με 10 εμοτικονς κανείς χιουμοριστική κωλοτουμπα.για την αρνητικοτητα και το σπαζοκεφιασμα μια ολόκληρης μεταγραφικής περιόδου κανένα κόστος.και αν τυχόν δε βγει έρχεται ο σασταλεγακισμος.πιο lose lose φάση δεν υπάρχει.Κανε το σαν χάρη σε αυτούς που γουστάρουν τον παίκτη να μην επαναλλαμβανεσαι.Μη μας ξενερώνεις.δε χρωστάμε τίποτα να μας σπας το κέφι επειδή πεισμωσες.Η ΠΑΕ είναι ανοιχτή σε επιστολές, επισκέψεις κλπ.γινε μεταγραφικός ακτιβιστής.ορθωσε το ανάστημα σου εκεί που πρέπει.Rorschach έγραψε:οταν ερθει θα ειναι αργα για δακρυαTheCursed έγραψε: Ποτε δν σχολιαζω αποψη αλλων αλλα ρε φιλε το τερματησες κατσε να ερθει και μετα μιλα ελεος.
Σουρμε μολογα ποιος έρχεται
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μεγαλη αληθεια αυτοDimpatra έγραψε:
Η μαλακια είναι ότι όλη αυτή η αρνητικοτητα δεν κοστίζει τίποτα.αν βγει παικταρας κανείς τον Κινέζο η το πολύ πολύ με 10 εμοτικονς κανείς χιουμοριστική κωλοτουμπα.για την αρνητικοτητα και το σπαζοκεφιασμα μια ολόκληρης μεταγραφικής περιόδου κανένα κόστος.και αν τυχόν δε βγει έρχεται ο σασταλεγακισμος
ασε ρε σουρμε.. 200 ευρω σκουφακι, εδω να φαμε δεν εχουμε...sourmenetes έγραψε:Ακουσα οτι ερχεται βαρυχειμωνια απο το απογευμα...
Μπουφαν σκουφακι αλα λουτσεσκου να μην κρυωσετε...
Περα απο την πλακα λογικα μεχρι το απογευμα θα μαθουμε πραγματα.
Καταλαβαινω την αντιδραση καποιων προς την αρνητικοτητα καποιων αλλων αλλα ρε παιδια θα πρεπει να καταλαβουμε οτι και αυτη δεν εχει προκυψει τυχαια.Εχουν δοθει πολλα δικαιωματα και κατα βαθος το ξερετε.Καλο θα ηταν να πεσουν οι τονοι και απο τις 2 πλευρες.Ας χαρουμε το χτεσινο αποτελεσμα που ηταν απειρως σημαντικο.
κάποιος που έχει άποψη για Μπονατίνι, αρκετοί έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες, είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος;
Nαι αλλα αλλο σκεπτικισμος ακομα και απαισιοδοξια και αλλο βγαζω ξερω γω την καταθληψη μου και τα νευρα μου στο φορουμ.
Σήμερα θα δούμε τονσοnavigator11 έγραψε:george188 έγραψε:Toν έχεις δεί πολλά ματς?τον έχουμε δεί στο γήπεδο?Rorschach έγραψε:Αλλη μια λαθος μεταγραφικη επιλογη αυτος ο Μπονατινι.![]()
![]()
![]()
Μου αρέσει που τον ρωτάς σοβαρά (;)
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
paok apo epilogi
Βασικά αν κρίνεις από τα ποσταρίσματα, ούτε αριστεροπόδαρο τον λες, ούτε δεξιοπόδαρο... Κουτσό χωρίς κεφάλι τον λες πάντως...ABOLEYTOI έγραψε:κάποιος που έχει άποψη για Μπονατίνι, αρκετοί έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες, είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος;
Πιστευω μεχρι το βραδυ να εχουμε νεα να τελειωνουμε και να ασχοληθουμε με το επομενο ματς.
-
mbison
Δεξιοπόδαρος, οι άμπαλοι συνήθως δεξιοπόδαροι είναιABOLEYTOI έγραψε:κάποιος που έχει άποψη για Μπονατίνι, αρκετοί έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες, είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος;
- navigator11
Ο ακέφαλος κουτσαλάρης!HOOL4IGAN έγραψε:Βασικά αν κρίνεις από τα ποσταρίσματα, ούτε αριστεροπόδαρο τον λες, ούτε δεξιοπόδαρο... Κουτσό χωρίς κεφάλι τον λες πάντως...ABOLEYTOI έγραψε:κάποιος που έχει άποψη για Μπονατίνι, αρκετοί έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες, είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος;